starea de spirit a fiecaruia este in functie de pozitia in care s-a trezit(cu fata sau spatele la cearceaf), in functie de cat de gras e portofelul sau pur si simplu in functie de vremea de afara | ||
garbo_dar_nu_greta Postat pe 6 Mai 2011 11:29 |
||
---|---|---|
Tusi....io vreau...cafe ![]() Axl....ma bucur ...iti trimit un buchet de liliac alb si mov...si o pisicutza micutza...sa iti tina companie.... |
||
nuti_vio Postat pe 6 Mai 2011 11:30 |
||
Soare crud in liliac Zbor subtire de gandac Glasuri mici De randunici Viorele si urzici Primavara,din ce rai Nevisat de pamanteni Vii cu mandrul tau alai Peste cranguri si poieni? Pogorata pe pamant In matasuri lungi de vant Lasi in urma pe campii Galbeni vii De papadii... Toparceanu |
||
|
||
Axl_22 Postat pe 6 Mai 2011 11:30 |
||
Garbo.....a ta? ...cum e? ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 6 Mai 2011 11:31 |
||
Nuti ms astept pisicuta, am avut una neagra acu doi ani... asa ca teleporteaz-o...am deschis larg fereastra...sa nu se sparga...daca nu reusesti sa introduci corect coordonatele in calc. ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 6 Mai 2011 11:34 |
||
De la: garbo_dar_nu_greta, la data 2011-05-06 11:29:21starea de spirit a fiecaruia este in functie de pozitia in care s-a trezit(cu fata sau spatele la cearceaf), in functie de cat de gras e portofelul sau pur si simplu in functie de vremea de afara portofel gras-NO fata la cearceaf-NO vremea-nu-s meteosensibila deci-e totul aproape bine-da mai incape...in portofel ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 6 Mai 2011 11:38 |
||
ei, acum nu va iritati. mai sunt si exemplare gen garbo nustiucum, care au impresia ca pot gandi pentru toata lumea ![]() |
||
Thor_again Postat pe 6 Mai 2011 11:51 |
||
De ce cand plangi In pansu-ti moare o-ntreaga lume de petale De trancafiri De chiparoase De nuferi albi Si crizanteme?... De ce cand canti cu tine canta un infinit de armonii Ce navalesc tumultoase Din golul zarilor Din astre Din zborul pasarilor albe Din fundul marilor albastre.... Minulescu |
||
Axl_22 Postat pe 6 Mai 2011 11:54 |
||
nu am raspuns pt nimeni, nici macar pt mine. cred ca m-a apucat filozofeala asa....la sfarsit de saptamana. eu din toate am numai vreme frumoasa, dar ma deranjeaza ca ma ustura ochii |
||
garbo_dar_nu_greta Postat pe 6 Mai 2011 11:55 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-05-06 11:51:34ei, acum nu va iritati. mai sunt si exemplare gen garbo nustiucum, care au impresia ca pot gandi pentru toata lumea No No No fara iritatii...eventual niste mici mancarimi in palme...e voie? ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 6 Mai 2011 11:56 |
||
se spune ca te manaca in palma cand iei bani. e zi de salariu? | ||
garbo_dar_nu_greta Postat pe 6 Mai 2011 11:58 |
||
garbo, daca te ustura ochii si nu stii de ce, iar asta te mai si enerveaza, am eu o solutie: toaca neshte ceapa. nu-ti va trece usturimea, da' macar vei sti motivul pentru care o ai ![]() |
||
Thor_again Postat pe 6 Mai 2011 11:59 |
||
garbo-relax...totu-i trecator ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 6 Mai 2011 12:01 |
||
ce discret ma trimiti la cratita.... ![]() |
||
garbo_dar_nu_greta Postat pe 6 Mai 2011 12:01 |
||
nu-am facut si io o gluma, pt ca am portofelul subtire de tat si ma mananca in palma ...cu speranta ca o sa primesc niste banuti...salar ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 6 Mai 2011 12:04 |
||
daca totusi te razgandesti si te duci la cratita trimite-mi si mie ceva bun, niste sarmalute,oua umplute, un tort etc ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 6 Mai 2011 12:06 |
||
ai pretentii sa mananci numai bombe calorice apoi te vei vaita ca nu mergi la plaja ca se vad colaceii de la burta |
||
garbo_dar_nu_greta Postat pe 6 Mai 2011 12:08 |
||
mai, e buna interpretarea aia cum ca te-as trimite la cratita discret. ![]() eu nu m-am gandit la asa ceva, dar e buna! ![]() ![]() |
||
Thor_again Postat pe 6 Mai 2011 12:10 |
||
![]() ![]() da' ce culoare vrei sa fie pisicutza?....am 6 pisicutzi...unul e alb si cu coditza gri....ceilalti is maron, gri....tarcatzi.... |
||
nuti_vio Postat pe 6 Mai 2011 12:10 |
||
nuti, si care din aia 6 e "ala micu"? ![]() p-ala sa nu mi-l dai, ca io nu ma apuc sa-i fac placinte can' i se scoala lui poftele! |
||
Thor_again Postat pe 6 Mai 2011 12:17 |
||
nutiiii ![]() de-asta auzeam asa miorlaiala.... vreau eeeeeeeeeeu pe cel alb, dar e fetita??? |
||
ufishor Postat pe 6 Mai 2011 12:18 |
||
ufi??? ![]() ![]() ![]() perverso! ![]() numa' fetite, ha? ![]() |
||
Thor_again Postat pe 6 Mai 2011 12:20 |
||
![]() ![]() Ufi....e fetitza...are ochisorii albastrii...am sa pun poze astazi.... |
||
nuti_vio Postat pe 6 Mai 2011 12:24 |
||
Nuti, ramane cum am stabilit: sa nu mi-l dai pe el, ca nu fac placinte ![]() |
||
Thor_again Postat pe 6 Mai 2011 12:27 |
||
Nuti vreau tarcat-sau cati ![]() Garbo,nu-mi pasa de colacei...cine ma iubeste...ma iubeste ase...cu defectele mele cu sau fara ![]() VREAU PLACINTE CU BRANZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ACU! va las ma duc la un interviu...poate amu o sa sie binye... ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 6 Mai 2011 12:38 |
||
bafta la interviu! da' inainte de placinte, eu ti-as recomanda neshte sarmale. cu friptura in loc de paine ![]() |
||
Thor_again Postat pe 6 Mai 2011 12:41 |
||
Thor, multam fain! o sa manc de tate cand ma-ntorc, ori de bucurie, ori de nacaz! |
||
Axl_22 Postat pe 6 Mai 2011 12:44 |
||
Axl....bafta...te asteptam cu vesti bune.... ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 6 Mai 2011 12:49 |
||
Thor....tie iti dau un catelus....alb sau maron?... nu e pretentios la mancare, dar in schimb trebuie sa-i daruiesti atentie, dragoste.... |
||
nuti_vio Postat pe 6 Mai 2011 12:53 |
||
Nuti, io il iau. Da-l scoti tu dimineata, la 6, la ?plimbare"? ![]() |
||
Thor_again Postat pe 6 Mai 2011 12:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
DESPRE REALITATEA IN CARE TRAIM SI GESTUL LUI ADRIAN SOBARU | 70 | De la: garbo182350 31 Ianuarie 2011 09:06 |
Cumpara un buchet de flori si ajuti la plantarea unui copac | 1 | De la: Floriaana 25 Aprilie 2012 16:22 |
IUBIREA-femeia,copii,florile si restul lumii! | 12 | De la: VOIAJOR 1 Iunie 2012 17:40 |
|
||
cistiga banii de acasa | 1 | De la: dari_anca 28 Februarie 2011 21:34 |
viata persoanei institutionalizate | 23 | De la: garbo017686 21 Martie 2010 18:51 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9