ce ai patit nutica ? ce a facut e/on ..ul ? |
||
cricat Postat pe 12 Mai 2011 10:28 |
||
---|---|---|
buna alegere ! afara ploua, si la mine rasuna viorile |
||
garbo_dar_nu_greta Postat pe 12 Mai 2011 10:29 |
||
Ufiiiiiisoooooor.....daca vrei pisicutza alba...da un semn....si maine seara sau sambata dimi e la tine.... ![]() |
||
|
||
nuti_vio Postat pe 12 Mai 2011 10:29 |
||
si io am o varsta ... dar asta nu e o piedica costumul ala ... mai ales ca e pentru cunoscatori si recunoscatori ... la colectzie mai am si ochelari de soare pentru scafandrii ca nu conteaza anii din viata mea eh; si mai era cantecul ala ... Eu n-am nevoie de bani, nici de masini Nu vreau sa ma plang ca viata-i un chin Nu stau sa ma-inec intr-o sticla de vin Si vreu oricand sa ma simt Liber sa zbor Sa stiu c-am trait inainte sa mor Prin lume sa trec un pic mai usor dar parca tot mai bine ar suna ... ![]() Eu AM nevoie de bani SI de masini SI DE REZERVORUL PLIN! Nu vreau sa ma plang ca viata-i un chin Nu stau sa ma-inec intr-o sticla de vin Si vreu oricand sa ma simt Liber sa zbor Sa stiu c-am trait inainte sa mor Prin lume sa trec un pic mai usor ![]() ![]() ![]() |
||
alfheim Postat pe 12 Mai 2011 10:38 |
||
Nutzo, vorbii cu ufuletzu' si a zis sa imi trimiti mie ghemotocul, sa i-l duc io. Si nu unul singur, ci cat de multi ai... ![]() ![]() |
||
Thor_again Postat pe 12 Mai 2011 10:38 |
||
ce rasa e pisicutza ...? motanei n-ai ... |
||
alfheim Postat pe 12 Mai 2011 10:39 |
||
buna dimineata soare !!!!!!!! buna dimineata fetele !!!!!! Nutisor ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 12 Mai 2011 10:40 |
||
Cri.....pai, mi-au facut o bucurie idiotzii...o factura de 11mil.... recalcularea a fost facuta in luna noiembrie, atunci am platit 5 mil..... ![]() ![]() azi, mor cu ei de gat ![]() acu' un an in urma, dupa o recalculare trebuiau sa-mi restituie 12 mil.....si nu m-au scutit decat de la plata a doua fact.... |
||
nuti_vio Postat pe 12 Mai 2011 10:41 |
||
Thorache ... daca ajunge un pisic in mainile tale ... guler iese ![]() |
||
cricat Postat pe 12 Mai 2011 10:42 |
||
Asa Nuti ... da cu ei de pamant.... mama ... 11 mil ... ![]() |
||
cricat Postat pe 12 Mai 2011 10:44 |
||
Thor.....pai, stii cine duce pisicutza?.....te incumetzi? ![]() Alf....am si motanei...intra la poze si vei vedea.... ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 12 Mai 2011 10:44 |
||
Jenel....unde umbli? ![]() vino sa te tzuc...mi-a fost dor de tine... ![]() cum a decurs auditia?...ce face printesa?... |
||
nuti_vio Postat pe 12 Mai 2011 10:46 |
||
poi ....ce sa-ti spun , bine .....adica a fost admisa la scoala , cu toate ca era cat pe aici sa o retrag , pentru ca am fost doua zile la o pregatire sumara , care avea rostul de a pune copiii in tema cu ce li se va cere la examen...... si un anumit profesor , ii cerea sa cante notele mai tare adica , le canta bine .....numai ca el le voia 'mai cu viata'....si-i zise odata .....mai tare ii zise a doua oara ......mai tare si , cand i-a zis a treia oara .........a inceput copila sa planga |
||
jeanette40 Postat pe 12 Mai 2011 10:52 |
||
of. draga de ea .... jeanette ![]() |
||
cricat Postat pe 12 Mai 2011 10:59 |
||
![]() ce fel de prof. era ala de striga la copii? ![]() tu nu i-ai spus nimic? e normal sa se intimideze, mitica...e prima ei auditie.. ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 12 Mai 2011 11:01 |
||
sa-ti traiasca nuti_vio, vazut, placut, dar nu ma incumet :) am o predilectie pentru persane ![]() |
||
alfheim Postat pe 12 Mai 2011 11:06 |
||
Garbo...daca la tine ploua....iti trimit o raza de soare, un gand bun si un buchet de lalele, narcise, liliac alb si mov... ![]() ![]() ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 12 Mai 2011 11:07 |
||
Alf....multumesc... sa iti traiasca si tie animalutele ... ![]() iti plac persanele...pt ca le poti smotoci mai bine ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 12 Mai 2011 11:10 |
||
.........ce sa mai ..........zic ; hai sa mergem, mamica, e orasul plin de scoli si , domnul profesor a vazut ca m-am suparat si si-a cerut scuze .... ca nu a vrut , nu se gandea ca va plange .... acum , vedem ...... doamnele din comisie au zis ca va face treaba Cri , sambata pe 28 vin la Ploiesti ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 12 Mai 2011 11:14 |
||
![]() ![]() |
||
cricat Postat pe 12 Mai 2011 11:17 |
||
si eu .......dar e posibil sa vin si in cursul saptamanii ......te sun | ||
jeanette40 Postat pe 12 Mai 2011 11:21 |
||
in cursul saptamanii e perfect ... ![]() |
||
cricat Postat pe 12 Mai 2011 11:24 |
||
nuti si la mine ploua... iese spoarele si iar se innoreaza :) dar liliacul de la vecinul din curte e de-un mov superbbbbbb, doar ca nu prea ajunge mireasma pana la mine in birou ... iar trandafirul de la noi din curte e doar verde, dar lasa ca se face el plin de flori, ne mutam biroaiele in curte ![]() ![]() ![]() |
||
alfheim Postat pe 12 Mai 2011 11:26 |
||
scorpiile alea mici, care nu mai sunt asa mici acum ![]() ![]() |
||
alfheim Postat pe 12 Mai 2011 11:29 |
||
alf....asa-s ....scorpiile ![]() ![]() vezi data viitoare sa nu ma uiti.....la plimbarea aia cu masina ma refer ![]() ![]() |
||
eladaela Postat pe 12 Mai 2011 12:16 |
||
eladaela nu am uitat doar ca tre sa urci din mers nu e greu ![]() numai sa-mi zici din ce zona sa te iau, sa ma inscriu pe orbita ![]() |
||
alfheim Postat pe 12 Mai 2011 12:48 |
||
ai si uitat de unde sa ma iei??? ![]() |
||
eladaela Postat pe 12 Mai 2011 12:53 |
||
la cat bat campii cu spor si cu brio nici o shansa sa-mi mai amintesc unde te-am lasat ca sa mai stiu de unde sa te iau "foaie verde de batoza io de azi ma cred veioza si in caz ca fac vreo criza mi-am pus patul langa priza" ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
alfheim Postat pe 12 Mai 2011 13:17 |
||
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai... ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 12 Mai 2011 13:24 |
||
Eu sunt om harnic: dec�t s� stau degeaba, mai bine beau bere. Tot fac ceva! Ur�t� mi-a fost mie lenea, de c�nd eram mic �i m� tratau doctorii - Treze�te-te, b�iatule, s�-�i iei somniferul!! | ||
alfheim Postat pe 12 Mai 2011 14:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Punct de vedere. | 27 | De la: ulygarbo 24 Martie 2017 07:13 |
O problema imposibila de rezolvat ca amant | 35 | De la: garbo_420133 3 Ianuarie 2016 21:48 |
acnee help | 18 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:35 |
|
||
vreau urgent o parere | 1 | De la: sebylovegyrls 22 Ianuarie 2011 22:03 |
dorinta de razbunare | 225 | De la: Ciresica 18 Decembrie 2011 03:42 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9