Subiect deschis de Nuti-Vio ,,Doamnelor si domnilor, care e starea dvs de spirit, astazi?"

Thorele , sa te pup pentru asta ???? multam , totusi
jeanette40
Postat pe 28 Mai 2011 10:56
stiti bancu' cu arghezi care si-a pierdut bilutza si n-a mai fost gasita?... las' ca-si face altele...he,he,he...
zambil
Postat pe 28 Mai 2011 10:57
asta-i raia forumului
jeanette40
Postat pe 28 Mai 2011 10:59
Asta asa-i, zambilu. Ideea este ca a primit un mesaj. Cvadruplu.
Acum poate sa mearga sa-mi plateasca slujbe la biserica, pentru ca s-o fi convins ca eu "administrez" forumul, cum tot aiura pe aici
Si neam de-o mai convingi de contrariul. Nu ca mi-ar pasa in vreun fel.
Thor_again
Postat pe 28 Mai 2011 11:00
nu mi se pare o idee stralucita,batrane...
sa-i tot pomenim atat.

nici macar nu sunt o problema,pt ca nu-i asa,atat timp cat useri de gasca intra sa schimbe o vorba si sunt ignorati,iar agitatilor li se face conversatie,ce pretentii sa mai avem,despre ce vorbim?
agitatii pot fi ignorati,numa' ca nu sunt,unde pui ca in putinii ani pe net am invatat ca pot avea mai multe personalitati,da' nu ma pasioneaza fenomenu',asa ca ma opresc aici...

partea deranjanta este ca situ' este malado,nu se dau paginile,te trezesti in desert...

cu alte cuvinte avem fix atmosfera pe care o facem...
a! ca pe admini ii doare-n pusca atat timp cat se dau clikuri e partea a doua...

hai we bun la toata lumea,ia sa ma duc eu si la chestiunea mea...
iasomia
Postat pe 28 Mai 2011 11:00
imi luasi vorbele de pe tastatura, mami... trolii lucreaza mana-n mana cu adminii, pana la urma... problema-s aia de-si fac un titlu din a alerga trolii pe toate topicele, in lipsa de idei...
zambil
Postat pe 28 Mai 2011 11:05
Am vazut si eu ca agitatele conturi d&co. au scapat definiiv de chinuri, ceea ce e cool.

zambilu', banuiala ata o am si eu mai demulta vreme... existenta unui troll, sau a mai multora, pe acest site, aduce clickuri, ceea ce inseamna trafic.. e ca la emisiunile televizate.. la ce ar mai fi bune daca toata lumea este normala si nu se injura?
anakin
Postat pe 28 Mai 2011 11:11
anakine, eu zic sa vedem si partea plina a sticlei, nu de alta da' sunt postaci ce-ar putea fi interesati de partea aia plina... he,he,he...

pai nu-i normal, dupa o zi depresiva, sa intri acilea seara, sa alergi cu mistouri de tejghea un troll si sa te culci implinit?... ia zi tu...
zambil
Postat pe 28 Mai 2011 11:18
Evident, zambilu'..
Plus ca postacii isi pot trage si un grup de ne, care sa cada in cour de admiratie la fiecare aberatie... e ca in reclama aia de la ciocolata, cu "satisfaction guaranted".
anakin
Postat pe 28 Mai 2011 11:22
mami iaso, eu am zis si de problema asta, da' iti spun sincer, am constatat ca de regula, de la prima atentionare pe care o fac, dureaza cam trei-patru saptamani pana se rezolva problema.

anakinu, cand ai zis de grupul ala de ne, nush de ce, da' m-am dus cu gandul la neshte oarecare doua conturi care mai posteaza pe aici, la diferenta de cateva minute unul dupa altul
acum, cu clickurile alea aduse de trolli nu prea sunt eu lamurit... pai clickurile vin de la o categorie foarte restransa de utilizatori -vorbind din punct de vedere numeric. adica de la un ip vin zeci de clickuri, dar din cate imi inchipui eu, nu numarul clickurilor conteaza ci numarul persoanelor (sau ip-urilor) care acceseaza.
poate nu imi inchipui eu bine
Thor_again
Postat pe 28 Mai 2011 11:34
thorache, esti la regim strict? am ramas fara sare si piper... si io nu sufar cu boia
si tu o sa suferi primul...cine iti mai ridica osanale, ha?

deja lipseste...la postarea asta...
dor72
Postat pe 28 Mai 2011 11:37
la trafic conteaza numaru' accesarilor, thorele, nu aipiurile de unde vin... ca se presupune ca un aipi d-asta are de fiecare data de spus ceva, chiar daca nu spune nimic...
zambil
Postat pe 28 Mai 2011 11:40
interesanta este analiza clickstream... de unde vin utilizatorii imediat inainte de-a accesa garbo?... de pe google.ro... unde se duc utilizatorii imediat dupa ce-au accesat garbo?... pe google.ro....

manca-i-ar tata de utilizator dastepti ce sunt ei....
zambil
Postat pe 28 Mai 2011 12:05
ignore, cea mai buna politica.
Freya__
Postat pe 28 Mai 2011 13:34
ziua buna...tuturor!!! .....si...weekeend placut....pentru toata lumea...
sa inteleg ca...am scapat pentru o perioada de...."raia de forum"? ....
ar fi bine sa si dureze...
felicitari...thorache!!!
ovidiu42
Postat pe 28 Mai 2011 15:21
uite ca nu ti-au pierit laudatorii...
bon week, a tous...
dor72
Postat pe 28 Mai 2011 15:24
zambilu'

ti-am facut o vizita,mami...ca nu puteam sa ajung acilea....

"interesanta este analiza clickstream."
mie o sa trebuiasca sa-mi explici,nu ma prind deloc...

iasomia
Postat pe 28 Mai 2011 20:22
ce mai zgomot .........ce mai zbucium iote si io lipsii ce adunare acilisa si ce de polemici si ce de bucurii eu recunosc ca multor trecatori nu le duc dorul pt ca sant mai incompatibila cu lumile eeeeeeee hai sa fim fericiti noi astia normali si intregi la cap . este trist ca oamenii incearca sa distruga tot in jurul lor si uita sa se bucure de lucrurile si de sentimentele simple . o floare de salcam,un camp de maci s i ar mai fi
floare_cu_colti
Postat pe 28 Mai 2011 23:50
floricica...ce sa facem daca oamenii is asa cum is?....unii...ciufuti...altii ipocriti...altii...invidiosi...si tot asa!!!
fiecare...traieste in lumea ce si-o doreste si...conform mentalitatii...culturii...educatiei si...altor capacitati ce-i ghideaza in viata!!
scara de valori a fiecaruia e diferita...si...doar ei stiu pe ce baze si-au construit-o!!!
si de aceea...de cele mai multe ori...te trezesti ca tot ei sant cei ce afirma ca...lumea...nu-i accepta!!!
deci...e oc pt fiecare ....in lumea asta...pb e ca...fiecare sa-si gaseasca locu`...si sa se poata integra...si cum foarte multi nu reusesc asta...devin frustrati si agresivi verbal...
cu toate astea...trebuiesc acceptati tacit...si...lasati sa faca ceea ce-i caracterizeaza si...daca nu reusesc integrarea ...pot sta linistiti in lumea lor...iar ceilalti...pot trece pe langa...fara a simti vreo pierdere!!!
o zi frumoasa tuturor...si...weekend placut...atat cat a mai ramas din el!!!
ovidiu42
Postat pe 29 Mai 2011 10:25
bre, acuma-mi pare rau ca bagai chestii d-astea cu statistici pe un topic de cafele si fursecuri... ca vaz ca si iasomica se-ncurca-n grafice... da' thorache-ncepu, deh...
zambil
Postat pe 29 Mai 2011 11:05
ei...lasa mea` zambil ca...nu e asa grele cum pare...oricum...is chestii care sant cunoscute...in general...de cei ce se zbenguie pe net...de ceva vreme...
dar...asta e...ei...isi urmaresc scopurile lor...strict financiare...air noi...suportam micile sau...mai marile pb ce se perpetaua apropo`s de...banda de comunicare...care de cele mai multe ori..se sufoca...si...chiar se blocheaza...
dar...suportam cu stoicism...
ovidiu42
Postat pe 29 Mai 2011 11:37
buna dimineata soare !!!!!!!!! buna dimineata fetele !!!!!!
jeanette40
Postat pe 30 Mai 2011 09:26
Neata Jeanette! :-*

O zi frumoasa tuturor !
cricat
Postat pe 30 Mai 2011 09:35
Cri....
jeanette40
Postat pe 30 Mai 2011 09:41
buna sa va fie inima si plin de soare sufletul
multumesc pt comenturile scrise
am pus poze noi cine vrea sa bage un ochi este bine venit
tusi_Oli
Postat pe 30 Mai 2011 12:05
hopa!
daca ne lasa si garbo asta ametit...

tusiii...trimite pozele pe mail , le vedem mai repede
ufishor
Postat pe 30 Mai 2011 12:11
o saptamana de vis tuturor!
ratuscaceaurata
Postat pe 30 Mai 2011 12:17
De la: ufishor, la data 2011-05-30 12:11:06hopa!
daca ne lasa si garbo asta ametit...

tusiii...trimite pozele pe mail , le vedem mai repede

cand ajung acasa iti trimit pe mail sau pe mess
tusi_Oli
Postat pe 30 Mai 2011 14:04
ce puii mei are garbo azi merge aiurea nu pot vedea nimic
tusi_Oli
Postat pe 30 Mai 2011 14:18
da mai..ce frumos orbecaim pe-aicea...in grup!
ufishor
Postat pe 30 Mai 2011 14:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Curs de cosmetica 3 De la: l_erika 29 Iulie 2011 18:30
copii ....fara nici o vina 54 De la: office_salinasusesi_ro 15 Septembrie 2010 11:26
Basescu a gasit solutia impotriva grasimii si foamei! 5 De la: garbo_11724 14 Aprilie 2013 10:26
De ce nu este bine sa fii invidios? 35 De la: ingerasulluptator 19 Aprilie 2012 15:38
Cand un om e prea bun... 85 De la: garbo_1399 3 Mai 2012 10:32
Setari Cookie-uri