Axl......hotaraste-te....voi fi sau nu, nasa? ![]() Stare....am primit cateva ,, suturi" bine plasate..... mustruluiala... de ce is pesimista, cica?... ca-s o norocoasa, bla, bla.....cativa pupici si imbratisari...am primit si cateva e-mail-uri faine....si mi-a revenit buna-dispozitie..... ![]() http://youtu.be/2NZjGYYQWFs ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 28 Iunie 2011 19:12 |
||
---|---|---|
De la: ladyDY, la data 2011-06-28 19:07:31capsuni reci !!! reci...lady... ![]() ![]() si...am tras-o... |
||
ovidiu42 Postat pe 28 Iunie 2011 19:14 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-06-28 19:08:04Ovi, am crezut ca numa io fac prostii...ieri am mancat pepene...apoi am baut lapte...apoi castraveti covasiti...cum se zice la noi...sa vezi la noapte...drumuri.... lasa fata ca...bag sama ca...nu-i asa lung...drumu`!!! ![]() ![]() |
||
|
||
ovidiu42 Postat pe 28 Iunie 2011 19:16 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=vozfteHHEtA&feature=related JOACA MANDRA! |
||
Axl_22 Postat pe 28 Iunie 2011 19:16 |
||
Eugenia.....daca nu mai poci.....o leaca ceva mai la sud .....te ajut !!! ![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 28 Iunie 2011 19:16 |
||
Eugenia.....sa fie lacrima lui Ovidiu....la altele ma stramb..... ![]() |
||
ladyDY Postat pe 28 Iunie 2011 19:19 |
||
s-a facut! ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 28 Iunie 2011 19:20 |
||
![]() ![]() Lady...nuiaua...da.... |
||
Axl_22 Postat pe 28 Iunie 2011 19:21 |
||
De la: ladyDY, la data 2011-06-28 19:19:30Eugenia.....sa fie lacrima lui Ovidiu....la altele ma stramb..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 28 Iunie 2011 19:21 |
||
DILEMA ESTIVALA! IN VARA ACEASTA CE VREI SA FII: "SIRENA" sau "BALENA"? Acum c�teva zile, intr-un ora� din Fran�a, pe un afi� cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria: "�n vara aceasta ce vrei s� fii: sirena sau balena?" Se spune c� o femeie tanara, ale c�rei caracteristici fizice nu conteaz�, a r�spuns la �ntrebarea de publicitate �n ace�ti termeni: "Drag� domnilor: Balenele sunt mereu �nconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o via�a sexual� foarte activ�, r�m�n gravide �i au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza. Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutereira m�rile, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia, marea Barens sau recifii de corali din Polinezia. Balenele c�nt� foarte bine �i chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante �i, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, ap�rate �i admirate de toata lumea. Sirenele nu exist�. �i dac� ar exista, ar sta la coad� la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problem� serioas� de personalitate: "femeie sau pe�te?". Nu au viata sexuala, pentru c�-i omoara pe b�rba�ii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adev�rat, dar singure �i triste. Oricum, cine ar vrea sa apropie de o tipa care miroase ca un peste? Pentru mine este clar, doresc sa fiu o balena. PS: In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o inghetata impreuna cu copii mei, cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele mele. Cu timpul c�tigam �n greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului. A�a c� nu suntem grase, suntem teribil de culte. De ast�zi, c�nd o sa ma uit la fundul meu �n oglind�, o sa ma g�ndesc:"Dumnezeule, ce inteligenta sunt ... !" ![]() Multumesc...prietene... mi-ai adus zambetul pe buze.. ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 28 Iunie 2011 19:21 |
||
![]() ![]() ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 28 Iunie 2011 19:24 |
||
iar ..iar.....da si ce parca tie nu ti-ar place......rece de la frigider cu un strop de sifon sau apa minerala... ![]() |
||
ladyDY Postat pe 28 Iunie 2011 19:25 |
||
of, nuti, nu-s foarte inteligenta, dar desteapta sunt ![]() ![]() ![]() iar vorbesc pe langa... |
||
Eugenia69 Postat pe 28 Iunie 2011 19:25 |
||
Eugenia....deci...nu ai nicio dilema...stii cum esti.... ![]() ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 28 Iunie 2011 19:28 |
||
Nuti..io am slabit f mult...nu mai sunt inteligenta ![]() ms pt sfat...calare pi drum pro primo...apoi om videa... ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 28 Iunie 2011 19:30 |
||
![]() ma aflu in armonie cu mine insami! ![]() ![]() ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 28 Iunie 2011 19:31 |
||
lasa Axl, gasim alta dilema.. ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 28 Iunie 2011 19:32 |
||
Eugenia vb ..pe langa un pahar de...palinca...rachiu...sau lacrima lui...? Armonie...sa fie ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 28 Iunie 2011 19:33 |
||
Axl......conteaza cum ti-e sufletul....nu trupul....esti inteligenta ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 28 Iunie 2011 19:34 |
||
![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 28 Iunie 2011 19:35 |
||
Eugenio lasa dreaq paharele alea ...ti-am zis sa le dai o leaca mai la sud....ca uite ai trecu deja la pupat si nu te mai opresti !!!! ![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 28 Iunie 2011 19:35 |
||
Dumnezeu mi emi-a raspuns la o rugaminte, sa nu radeti... dar tare-mi place ![]() face bine la minte! gata lady, ma potolesc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 28 Iunie 2011 19:36 |
||
Eugenia...... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 28 Iunie 2011 19:38 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 28 Iunie 2011 19:38 |
||
Ei, eugenia nu numa' la minte.... ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 28 Iunie 2011 19:42 |
||
cea mai sigura terapie! mai e si ieftina si nu necesita psiholog! o sera frumoasa! ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 28 Iunie 2011 19:43 |
||
De la: Eugenia69, la data 2011-06-28 19:32:52lasa Axl, gasim alta dilema.. ![]() Dileme etice Esti singura in masina si conduci intr-o noapte furtunoasa; cand treci pe langa o statie de autobuz, vezi 3 persoane asteptand autobuzul: 1. o batranica bolnava care pare pe moarte 2. un vechi prieten care ti-a salvat viata 3. iubitul ideal pe care asteptai de o viata sa il intalnesti. Pe care l-ai lua in masina, daca ar exista posibilitatea ca langa sofer sa stea un singur pasager? Gandeste-te bine inainte sa continui... Aceasta este o problema etica/morala care a fost folosita ca parte a unui interviu pentru o slujba. Poti sa iei batrana, intrucat ea e pe moarte; sau poti sa il alegi pe vechiul tau prieten care ti-a salvat viata, si astfel sa te revansezi. Si totusi, sansa de a gasi partenerul ideal s-ar putea sa nu ti se mai ofere. Raspunsul candidatului care a obtinut slujba a fost: "I-as da cheile de la masina prietenului meu sa o duca pe batrana la spital si as astepta autobuzul alaturi de partenerul ideal" Uneori, avem mult de castigat daca renuntam la limitarea unei gandiri incapatanate. Nu uita niciodata sa ai o viziune de ansamblu. |
||
LILO Postat pe 28 Iunie 2011 19:44 |
||
Lilo ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 28 Iunie 2011 19:46 |
||
seara buna Lilo !!! ![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 28 Iunie 2011 19:46 |
||
Ovi..undi te-ai pitit? | ||
Axl_22 Postat pe 28 Iunie 2011 19:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Greu, dar nu imposibil?... | 257 | De la: nucu1 6 Iulie 2011 08:00 |
pentru ca ma reprezinta !! | 56 | De la: elodia 10 Mai 2011 18:43 |
In urma topicului " cum sa scapam de michelle?" 013 a fost banat | 65 | De la: elisabeta_boia 7 Septembrie 2011 01:40 |
|
||
Adultul dislexic | 1 | De la: sorryDanae 16 August 2011 14:01 |
cabinetul -sufletelor | 46 | De la: daria_ 18 August 2011 23:46 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9