dor, te inseli acum, Ovidiu a citit ca esme este cea care l-a contrazis!!! a uitat sa puna niste semne de punctuatie! atat. nu e nici un butoi de pulbere aici care sa declanseze un razbel! |
||
Eugenia69 Postat pe 25 Iulie 2011 22:10 |
||
---|---|---|
De la: ovidiu42, la data 2011-07-25 19:59:31De la: Axl_22, la data 2011-07-25 14:05:15712...era camesha me...iote am luat-o pi mini...ii bai? nu era...mai...am intrebat si io daca-i bai...c-am luat-o...da' am uitat semnu????amu am pus 3 iote pt tini ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 25 Iulie 2011 22:12 |
||
dor...pe mine nu ma apasa nik... ![]() mi-a trecut.... am vazut ca-i bai...s-au luat de mine pt crestinism....ma rog cretinism... io nu vreau numa ....liniste....macar aici ![]() |
||
|
||
Axl_22 Postat pe 25 Iulie 2011 22:18 |
||
712...ma bucur ca-ti place "camesha me" ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 25 Iulie 2011 22:20 |
||
Axl ![]() ![]() |
||
constance Postat pe 25 Iulie 2011 22:22 |
||
axl, micuto, degeaba vrei liniste in jur daca in suflet e potop... linistea vine din interior.... daca te supara orice neavenit, problema nu e la el, e la tine...acolo trebuie aplicat tratamentul... daca linistea ta e sfaramata, nu ti-o poate reda nimeni, afara de tine.... lamureste-ma, ca nu am vazut postarile le care faci referire acum... ![]() ![]() ![]() |
||
dor72 Postat pe 25 Iulie 2011 22:24 |
||
a prins viata garbo! |
||
Eugenia69 Postat pe 25 Iulie 2011 22:27 |
||
si nu ne-o mai da? ![]() atunci ...io plec...mi-e draga viata mea... ![]() |
||
dor72 Postat pe 25 Iulie 2011 22:29 |
||
nu dor..nu ai de ce sa fugi! nu te ameninta nimenea! ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 25 Iulie 2011 22:32 |
||
la poezii stangace... dor...in sufletu meu ...e razbel...macar aici nu vreau...stiu bine...nefiind" ordine" acolo reactionez cam exagerat...mi-am cerut scz... nu-mi place cand "radem"de convingerile altora e treaba mea ca sunt crestina si cred in Dzeu... Cre(s)tinism...a fost cauza... si inca ceva...unii au voie sa aiba pareri...altii nu... si daca cineva e "nou"...hai la testare cu el/ea gata...am terminat |
||
Axl_22 Postat pe 25 Iulie 2011 22:32 |
||
De la: garbo201712, la data 2011-07-25 22:22:38Axl NB! ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 25 Iulie 2011 22:34 |
||
draga mea, si eu sunt crestina ortodoxa...si de cativa ani incoace...o timida practicanta....poate ai mai vazut pe aici pareri ale mele, legate de subiect... si de ce , ma rog, te superi tu pe cineva care nu pricepe, pentru ca pur si simplu nu poate....nu poti reprosa cuiva necunoasterea....lasa-i in necunoasterea lor....credinta nu se striga in gura mare.... fiecare este cu rostul sau.... je les laisse faire....mais je les sais les miens...tout simplement... ![]() |
||
dor72 Postat pe 25 Iulie 2011 22:39 |
||
dor, si eu tot timida practicanta...ma scuzati ca dispar fac dulceata si la razbel...inapoi intelegem cu totii, dar gasim scuze!!!!!! si ne cerem scuze!!!!! |
||
Eugenia69 Postat pe 25 Iulie 2011 22:48 |
||
n-am strigat in gura mare...numa am glumit un pic..si s-a interpretat gresit... sti bine...glumesc...recunosc uneori intrec masura...chiar atunci cand "masca" e mai groasa ca de obicei... si coment de genu..."uite cine s-a gasit sa faca cenzura'! da' ai dreptate,cand spui.... je les laisse faire....mais je les sais les miens...tout simplement.. ms...nu uit ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 25 Iulie 2011 22:51 |
||
axl, am citit...poate ai luat-o un pic prea personal.... nu aveau treaba cu tine...erau discutiile lor.... ![]() esme, e ca mine, dintr-o bucata...dar nu e rea deloc...si nici rautacioasa.... repet, era strict parerea lor, nu intentionau sa te jigneasca...nu era personal, crede-ma... ![]() uite, si eu am spus-o un pic mai general cu " strigatul", nu ma refeream la tine... ![]() imi pare rau ca esti intr-o pasa atat de proasta..... pe mine tocmai mersul la biserica si la manastire m-a facut mai linistita si mai relaxata, mai intelegatoare si mai toleranta...imi face foarte bine chiar daca nu voi incerca vreodata sa conving pe cineva de aceste lucruri...fiecare gaseste ceea ce cauta...este si normal, nu crezi? ![]() |
||
dor72 Postat pe 25 Iulie 2011 23:01 |
||
![]() |
||
ladyDY Postat pe 25 Iulie 2011 23:08 |
||
ce e lady, de cine ti se falfaie asa grozav? ![]() |
||
dor72 Postat pe 25 Iulie 2011 23:21 |
||
![]() ![]() http://youtu.be/Ol5H6WIjssY http://youtu.be/cFgcCA7rEMY http://youtu.be/_RLiuPRMJy8 http://youtu.be/VeBb-gTjWKA |
||
barboneli Postat pe 25 Iulie 2011 23:23 |
||
doruleato......chiar vrei sa stii??? de nimic!!! cant si imi pregatesc bagajul pentru vacanta !!! chiar sa-mi stric buna dispozitie???!!! neeeeeeeeeee... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 25 Iulie 2011 23:39 |
||
![]() ![]() |
||
alex2007 Postat pe 26 Iulie 2011 00:01 |
||
![]() ![]() |
||
alex2007 Postat pe 26 Iulie 2011 00:01 |
||
De la: ladyDY, la data 2011-07-25 23:39:16doruleato......chiar vrei sa stii??? de nimic!!! cant si imi pregatesc bagajul pentru vacanta !!! chiar sa-mi stric buna dispozitie???!!! neeeeeeeeeee... Concediu placut Lady. ![]() |
||
alex2007 Postat pe 26 Iulie 2011 00:02 |
||
De la: O_K, la data 2011-07-25 22:59:53De la: dor72, la data 2011-07-25 22:24:23axl, micuto, degeaba vrei liniste in jur daca in suflet e potop... hai sa nu zic potop... dar noroi parca se potriveste ! nu te mira atata ca pun aici ce vreau sa spun... dar nu vreau sa plasez nici la dor, nici la Axl ca sa n-o mai intristam si nici la eugenia, ea e cu caisele.... ! ![]() ![]() " lasa dreaq trollii sa isi clempaneasca ideile searbede in continuare, pana la urma, nebagati in seama, vor deveni ridicoli." scris cu talent... nimic de zis, dar fara logica ! corectati-ma daca gresesc: nebagati in seama... inseamna ca nu se stie daca sunt sau nu ridicoli... ptr. ca nefind cititi, din nebagare de seama... ![]() ![]() RIDICOL: "RID�COL2 ~� (~i, ~e) 1) Care provoac� r�sul; �n stare s� st�rneasc� r�sul; caraghios; rizibil." "RID�COL, -�, ridicoli, -e, adj. 1. Care st�rnește r�sul sau batjocura; caraghios. ♦ (Substantivat, n.) Ceea ce este vrednic de r�s, de batjocur�; aspect caraghios" etc..... ! asa ca nu mi se pare chiar asa o nenorocire sa fi ridicol..... !!!! ![]() ok, o_k.... scuza-ma ca am facut scandal la parterul tau... ! ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 26 Iulie 2011 00:28 |
||
barbo, astept sa vii sa discuti cu mine direct, atunci cand ai ceva de spus... nu te mai furisa pe la parter...e in regula, cred ca pot face fata unei discutii... uneori exagerezi...si eu exagerez poate mai mult decat tine, doar ca tu persisti in aceeasi gresala...mi s-a parut ca ne-am lamurit....de ce tii mortis sa vorbesti cu cineva care nu are asemenea nevoi? de mine mereu te ascunzi...pot sa stiu motivul? astept sa mi te adresezi direct, da? si cauta pentru asta un topic unde putem sa ne balacarim in voie ( aici e prea asezat si nu se face sa stricam ) ![]() |
||
dor72 Postat pe 26 Iulie 2011 01:28 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() uite, imi place copy/paste...dar decat sa vorbesc paralel, mai bine un copy... ![]() troll ( de pe wikipedia) A nu se confunda cu trol, personaj din mitologia scandinav�. Pe scurt, un troll este un provocator f�r� cauz�, cineva care lanseaz� o discuție cu scopul de a recrea un conflict de idei. Uneori, conflictul devine amuzant pentru troll, dar aproape niciodat� pentru participanții inocenți. si ce zici ca-i ala troliu? ![]() ![]() si inca ceva...parca toti v-ati zapacit in seara asta...barboneli nu avea nimic cu tine, ci cu mine, cu michelle si cu anakin ( vezi la "loc de dat cu capu") si un P.S. dar tu, stii ce faci? ![]() sa nu te enervezi prea tare ![]() |
||
dor72 Postat pe 26 Iulie 2011 01:39 |
||
tot un copy paste: da, sunt unii mai nesimtiti, ca sa zic asa... care le place sa intre cu masina prin baltoace si sa stropeasca pietoni, care doar treceau pe trotuar si se gandeau la ale lor... ganduri simple, emotive poate, tristi de la o veste rea primita, veseli ca ii asteapta o dulceatza de caise sau un iubit acasa ! nimic deosebit dar in acelasi timp, foarte omenesc ! doar ma intreb de ce, eu la fel....de ce? |
||
Axl_22 Postat pe 26 Iulie 2011 01:54 |
||
de ce?...ce? | ||
garbo192031 Postat pe 26 Iulie 2011 02:09 |
||
buna dimii ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
floare_cu_colti Postat pe 26 Iulie 2011 02:39 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 26 Iulie 2011 02:42 |
||
barbo, astept sa vii sa discuti cu mine direct, atunci cand ai ceva de spus... nu te mai furisa pe la parter...e in regula, cred ca pot face fata unei discutii... uneori exagerezi...si eu exagerez poate mai mult decat tine, doar ca tu persisti in aceeasi gresala...mi s-a parut ca ne-am lamurit....de ce tii mortis sa vorbesti cu cineva care nu are asemenea nevoi? de mine mereu te ascunzi...pot sa stiu motivul? astept sa mi te adresezi direct, da? si cauta pentru asta un topic unde putem sa ne balacarim in voie ( aici e prea asezat si nu se face sa stricam ) ok dor... cu tine vorbesc cand vrei si unde vrei ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 26 Iulie 2011 07:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Iti arunc manusa, vidare! | 160 | De la: gianiblue 2 Iulie 2009 17:19 |
dragele mele prietene , sunt sigura ca aveti un raspuns si pentru mine | 122 | De la: Lidiaolteanu 20 Aprilie 2010 17:16 |
tudose | 1 | De la: hermosa20 28 Iunie 2012 15:41 |
|
||
Eu pe cine mai injur ? | 135 | De la: Eugenia_ 26 August 2012 16:12 |
As vrea sa-mi fac un blog pe wordpress. Vreau ajutor, va rog! | 1 | De la: garbo000384 7 Iulie 2009 11:28 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9