![]() ![]() ![]() barbo, nu m-am inrosit deloc....am fost chiar relaxata ...nu cred ca ti-ai dori sa ma vezi enervata.... ![]() imi cer scuze, tuturor celor cu_minti, de pe acest topic.... nu consider ca am exagerat cu ceva ( la profilul meu scrie clar ca la mine modestia e o gluma) doar am simtit ca este cazul sa clarific...unele lucruri... barbo, nu trebuie sa razi de cineva sau de ceva...era o sugestie de bunadispozite...sa ne traim viata frumos... ![]() poate nu vei crede, dar nu m-a suparat deloc O.K.....chiar nu am motive sa ma supar pe frustrarile cuiva....imi inchipui ca e greu sa traiesti nefericit.... ![]() eu sunt vesela, din firea mea....nush, am avut parinti care au dezvoltat in noi niste calitati...multe putine, cate or fi fost, nu pot decat sa le multumesc pentru asta ...Dumnezeu sa ii odihneasca! si acum, care ce aveti mai bun de mancare? ca mi-e cam foame....si s-ar putea sa dau in canibalism.... ![]() ![]() ![]() |
||
dor72 Postat pe 29 Iulie 2011 12:22 |
||
---|---|---|
Hmmm,eu am facut galuste cu prune..astept sa se raceasca... ![]() |
||
chanty Postat pe 29 Iulie 2011 12:29 |
||
![]() ![]() |
||
|
||
dor72 Postat pe 29 Iulie 2011 12:31 |
||
Bune-s si calde ...dar la pofta ce-o am acu"de m-apuc sa infulec ..au au ![]() |
||
chanty Postat pe 29 Iulie 2011 12:34 |
||
![]() ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 29 Iulie 2011 12:34 |
||
asta voiam sa zic si eu: sunt perfecte calde! si eu am mancat zilele astea, mai sa uit ca-s la dieta ![]() |
||
zambila Postat pe 29 Iulie 2011 12:34 |
||
ce dieta Matzule , tu esti de dieta ??????? poate asa ........de pamplezir , adica, pentru ca sau si fiindca ..... se poarta |
||
jeanette40 Postat pe 29 Iulie 2011 12:39 |
||
Am si pentru voi...ca facui multeeee Mai greu fusa pana mi-am obisnuit otomanul cu ele...acu"manaca si el pe rupte ![]() |
||
chanty Postat pe 29 Iulie 2011 12:45 |
||
Mananca vroiam sa zic ![]() |
||
chanty Postat pe 29 Iulie 2011 12:47 |
||
buna ziua lumeee petraaaa.... ma faci sa-mi ploua in gura nus cum se face dar de fiecare data cand imi e foame dau peste postari din astea "aburinde" ![]() sa va fie de bine! eu ma intorc la mazarea mea felul doi si la gratarul din peipt de pui.....na.. dieta... mai cu ea.. mai pe langa ea... ![]() |
||
adryaana Postat pe 29 Iulie 2011 12:56 |
||
Adry hai pofteste si tu.. macar doua galuste cu pesmet prajit asa usor ,zahar deasupra...mmmm,ia zi le simti gustul? ![]() ![]() |
||
chanty Postat pe 29 Iulie 2011 13:00 |
||
De la: chanty, la data 2011-07-29 12:45:43Am si pentru voi...ca facui multeeee auzi la ea otomanul ![]() ![]() ![]() da' zi ca nu-s bestiale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 29 Iulie 2011 13:07 |
||
chanty ![]() ![]() ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 29 Iulie 2011 13:09 |
||
hai tusi fa si tu dar singurica..off cand te aud..face mama:-(si eu vreau sa faca mami!Dar las"c-o vad curand..o luam cu noi in concediu![]() Na gata,am mancat ne punem la somn ![]() Aaa uitasem:Oli mai sti tricoul "cela?O data l-am spalat si se dusa:-(material de 2 lei. O dupamiaza frumoasa la toata lumea! ![]() |
||
chanty Postat pe 29 Iulie 2011 13:16 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 29 Iulie 2011 13:44 |
||
sa stii Chanty ca fac si eu galuste cu prune las' cand vii la Timisoara te invit la o portie de galuste facut de manutele mele ![]() ![]() ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 29 Iulie 2011 13:46 |
||
fetele va doresc un wekend cat mai placut gata cu munca pe ziua de azi |
||
tusi_Oli Postat pe 29 Iulie 2011 13:50 |
||
barbo...pt ceai ![]() dar tot o astept pe constance cu ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 29 Iulie 2011 14:54 |
||
Salutaree!!!O seara placuta!!Axl ceai , ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
constance Postat pe 29 Iulie 2011 15:16 |
||
![]() ![]() |
||
constance Postat pe 29 Iulie 2011 15:18 |
||
![]() constance... aparusi veselie ce esti tu ![]() |
||
LILO Postat pe 29 Iulie 2011 15:22 |
||
Buna dupa- amiaza!!!!!!! uite la ele...eu acum am venit de la drum...si prin frigiderul meu bate vantul, nu doruleata ... ![]() si peste ce retete am dat..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() macar cu ochiii sa privesc... |
||
Eugenia69 Postat pe 29 Iulie 2011 15:48 |
||
Ziua buna...lumeee! ![]() le urez bun venit....celor care au zabovit pe acest topic, useri vechi sau noi..... ![]() ![]() ![]() multumesc celor care au raspuns afirmativ rugamintii mele...se stiu ei ![]() ....pt. intelegerea voastra, prieteni dragi ![]() Ghidul Calatorului Clandestin (extemporal pe tema "calatorie") 1. calatoreste "usor", visele sunt mai usoare decat neimplinirile. 2. aminteste-ti ca poti lua orice tren. intuitia il va recunoaste pe cel potrivit. 3. cauta-ti locul tau, nu incerca sa fi altcineva. 4. bucura-te de ce descoperi in jurul tau. o calatorie fara zambet este timp pierdut. 5. pune din tine in tot ce te inconjoara si trenul va fi al tau. 6. ce este sa fie al tau, va fi al tau. oricum este tot ceea ce poti lua cu tine. |
||
nuti_vio Postat pe 29 Iulie 2011 15:58 |
||
ziua buna...lume buna!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hai...ca nu vreau sa mai uit... http://www.trilulilu.ro/rezadan/c9c93cb1fc081a........ ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 29 Iulie 2011 16:07 |
||
6. ce este sa fie al tau, va fi al tau. oricum este tot ceea ce poti lua cu tine. ![]() ![]() Constance....hai sa te tzuc...te astept....de dimi...pt ![]() ![]() pt toti... ![]() ![]() trilulilu ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 29 Iulie 2011 16:28 |
||
OVI! am inshercat de 5 ori si imi scrie EROARE 404! mai baga...altsheva...ma refer la muzichie(fara eroare) |
||
Axl_22 Postat pe 29 Iulie 2011 16:35 |
||
Starile mele de o sapt. incoace...mi-a venit fie-mea, sufletelul meu, bucurie mare... mi-am plimbat fizicul de nevoie si de voie, prin capitala..... am rezolvat prob. altora si ale mele....ca , deh... is fata fam., descurcareatza, buna la toate... mi-am plimbarit fizicul de voie prin parcuri, terase...mi-am delectat sufletul ascultand jazz.... mi s-a marit fam., am un frate egiptean.....si am primit o invitatie in Egipt mi-am largit cercul de amici... am petrecut o sapt. minunata alaturi de rude si prieteni.... dar acu vreau sa plec acasica...mi-e dor.....si nu vor sa ma lase sa plec..... multumesc pt. mesaje, pps-uri si melodii...va ![]() am primit-o...sper sa va placa...http://youtu.be/nMNK5KDHScY |
||
nuti_vio Postat pe 29 Iulie 2011 16:37 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-07-29 16:35:29OVI! am inshercat de 5 ori si imi scrie EROARE 404! mie imi zice.... EROARE 404 si..inca ceva... ![]() Aceast� pagin� nu exist�! �tiai asta sau ai vrut s� m� vezi la du�? ![]() ![]() |
||
LILO Postat pe 29 Iulie 2011 16:44 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-07-29 16:35:29OVI! am inshercat de 5 ori si imi scrie EROARE 404! axl...nush` ce se petrece la voi...dar...eu ascult inca...ceea ce am postat... dar...hai sa va dau altceva...poate...mere...totusi!!! http://www.trilulilu.ro/adaluciana/b4c4147bc04641 |
||
ovidiu42 Postat pe 29 Iulie 2011 16:46 |
||
Axl.... ![]() ![]() ![]() daca efectul e pozitiv, ce mai conteaza...cauza?! |
||
nuti_vio Postat pe 29 Iulie 2011 16:51 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cine barfeste mai tare? | 84 | De la: garbo_1502 31 Mai 2012 19:34 |
Ajutati-ma!! | 48 | De la: anaROBERT 12 August 2010 01:10 |
ce parere aveti despre articolul ,,,Salvati-ne dragostea! M-am maritat cu fratele meu | 15 | De la: ingerasulluptator 19 Iulie 2012 18:29 |
|
||
continuare pt Iubirea | 66 | De la: garbo220876 30 August 2011 14:49 |
Urgent!! | 10 | De la: chanty 25 Iulie 2011 16:36 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9