culoarea ii buna...restu om videa! ![]() si io ma multumesc cu putin ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 7 August 2011 12:03 |
||
---|---|---|
axl.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() daca-i numa asa..."totu` sau nik"...e ok...mami...ma speriasem...credeam ca...vrei mai mult...asa... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 7 August 2011 12:09 |
||
Ovidiu multumesc de urari..sper sa fie :)fetele spun ca ti doresti masina ..hmm...si soare si racoare...:)nu se stie niciodata poate te muti in miami...si le ai pe toate asta daca nu locuiesti deja acolo:) |
||
|
||
Iryna_Iry Postat pe 7 August 2011 12:11 |
||
Leul este cea mai pasionala zodie. Relatia cu un Leu este o nebunie de sentimente dintre cele mai variate. Leii nu iubesc de doua ori la fel: sunt imprevizibili si pasionali. Daca iubesti un Leu vei trai alaturi de acesta aventura vietii tale. Leul are, intr-adevar, o mare fixatie: propria-i persoana. Dac-ar fi dupa el, chiar si Soarele ar trebui sa se invarta in jurul lui! iote ...ce crede lumea despre lei ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 7 August 2011 12:18 |
||
Axl nu numai ca nu esti de accord dai si dezaprobi?...:)eu sunt pasionata de horoscop si astrologie in general..dar atatea horoscopuri ..care oricum nu sunt la fel nici unul..ma amuza..daca esti in zodia leului tu stii cum esti si asta conteaza nu?![]() |
||
Iryna_Iry Postat pe 7 August 2011 12:23 |
||
Irina...nu locuiesc la miami...cu toate ca nu mi-ar displace...racoare...da imi place...si soare....iar masina...nu-mi doresc...decat daca e cu panze...cu 6 dormitoare...sa reziste la furtuni...si...cam atat!!! ![]() ![]() ![]() axl...ce-ti veni mami pa lei? ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 7 August 2011 12:25 |
||
![]() ![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 7 August 2011 12:26 |
||
daca esti in zodia leului tu stii cum esti si asta conteaza nu? stiu irina...era o gl ![]() Ovi...io sa shad cuminte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cum sa stau...si soarele se invarte in jurul meu ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 7 August 2011 12:29 |
||
k am prins ideea:) | ||
Iryna_Iry Postat pe 7 August 2011 12:30 |
||
pai nu stiai... ? a inceput sezonul de vanatoare a leilor... !!! asa ca se intereseaza.... ! oricum, dolarul nu prea e sigur azi... !!! ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 7 August 2011 12:31 |
||
barboneli..daca asta vrea sa insemne aluzie subtila...atunci...si mai exact de cine spuneai tu ca se intereseaza...???asa de curiozitate..:D | ||
Iryna_Iry Postat pe 7 August 2011 12:35 |
||
![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 7 August 2011 12:37 |
||
Axl...stai linistit ...asa mai fac uniiunele comentarii rautacioase...nu mji stric ziua si nici voua...atat stie atat o duce capul...ce sa facem?:) ![]() |
||
Iryna_Iry Postat pe 7 August 2011 12:40 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-08-07 12:29:58daca esti in zodia leului tu stii cum esti si asta conteaza nu? axl...cum nu ma vaz pa mine...shezand cuminte...nici pa tine...nu mi te imaginez... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() asa ca...teste mami...teste... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 7 August 2011 12:41 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-08-07 12:37:26.... unde fato`? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 7 August 2011 12:42 |
||
De la: Iryna_Iry, la data 2011-08-07 12:40:49Axl...stai linistit ...asa mai fac uniiunele comentarii rautacioase...nu mji stric ziua si nici voua...atat stie atat o duce capul...ce sa facem?:) iryna,draga...e o zi asa fr...nu poate sa mi-o strice nimeni...eu m-am referit la vanatoare...de aia ma pitesc...gl...si noi...hai O zi buna! ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 7 August 2011 12:45 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() stau cuminte....zau ![]() ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 7 August 2011 12:48 |
||
axl...`pa cum vaz...ti s-o pus pa lei... ![]() ![]() mno`...succesuri... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si...unde ziceai ca te pitishi? ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 7 August 2011 12:49 |
||
iote-ma: http://www.youtube.com/watch?v=uXs37cOw_w0 da' nu ma vezi numa acas' la "munca" nu se deschide youtube ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 7 August 2011 12:53 |
||
Axl eu ma refeream la comentariul facut debarboneli .atat si nu vreau sa stric ziua..nimanui..si chiar stiu de gluma ![]() |
||
Iryna_Iry Postat pe 7 August 2011 12:55 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-08-07 12:53:53iote-ma: http://www.youtube.com/watch?v=uXs37cOw_w0 hmmmmmmmmmm...........hotzomanco!!!....stiai ca nu poci sa vaz...si d`aia ai trimis d`acolo!!! ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 7 August 2011 12:56 |
||
Iryna,draga am inteles si mai 'nainte!...uite pt tine ![]() nu pleca...hai stai cu noi... ![]() uita-te mai jos ce scrie la ....mine...eu pisc!...adica gl.... ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 7 August 2011 12:59 |
||
Ovi...incearca... ![]() Pofta buna! E amiaza! Ne mai citim.... hai sa va tzuc inainte de plecare ![]() ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 7 August 2011 13:03 |
||
pofta buna si tie...axl...da...nu ma invitezi si pa mini la masa bre? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 7 August 2011 13:06 |
||
Ovi...am ciorba de perisoare....cartofi cu maioneza, peste prajit, si piept de pui pane, castraveti "covasiti" a la ardeal....si prajitura cu fructe.... VII? ![]() adresa e cea veche...str Sperantei la parter....la mansarda-i aglomeratie mare ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 7 August 2011 13:08 |
||
acushica...apar....deci...la parter zici!!! ![]() mai...la mcat mi-e de foame acu`...cre` ca...voi...ramaneti nemancati!!! ![]() ![]() ![]() da...las` ca...acushica...trag o palinca...si...umplu ghiozdanu... ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 7 August 2011 13:13 |
||
:) ms axl..o zi buna si pofta mare la cate bunatati ai....o sa ai coada la usa:d | ||
Iryna_Iry Postat pe 7 August 2011 13:14 |
||
De la: Iryna_Iry, la data 2011-08-07 12:35:49barboneli..daca asta vrea sa insemne aluzie subtila...atunci...si mai exact de cine spuneai tu ca se intereseaza...???asa de curiozitate..:D aoleuuu... ! daca trebuie sa explic mereu la ce m-am referit sau la cine.... e nasol ! eu m-am referit la ce a scris ovidiu... imediat citez... dar findca voi ati postat cateva randuri... nu se mai intelegea cui i-am raspuns ! si cine vede aici ceva rautacios.... e complexat rau sau paranoic... ! sorry ! acum citatul: "axl...ce-ti veni mami pa lei? .....ca`sx asa de blanzi...cand ii vezi shezand la umbra...in padure...." eu, lui ovidiu: "pai nu stiai... ? a inceput sezonul de vanatoare a leilor... !!! asa ca se intereseaza.... ! oricum, dolarul nu prea e sigur azi... !!!" deci... ca sa fac rezumat, eu, i-am raspuns lui ovidiu, la raspunsul lui catre Axl.... !!! asa ca "miami" nu era in receptie de loc..... !!! ma duc sa ma culc.... prea vad unii pe aici cai verzi pe pereti....subtili sau nu ! asta da a fost rautacios, ptr. ca nu meritam..... !!! ![]() |
||
barboneli Postat pe 7 August 2011 13:20 |
||
scuze barboneli..atunci inseamna ca am inteles..eu gresit..scuze..again...o zi buna.. | ||
Iryna_Iry Postat pe 7 August 2011 13:29 |
||
De la: barboneli, la data 2011-08-07 10:53:48 ![]() ![]() ![]() asa spui tu...unii zic altfel....neshte papagali... ![]() ![]() ![]() acum si tu...vrei sa zici ca sunt neascultatoare? ![]() ![]() barbo, toti copiii sunt speciali...si frumosi....indiferent de varsta pe care o au... ![]() ai copt vinete, la flacara? sunt cele mai bune...., ![]() |
||
dor72 Postat pe 7 August 2011 13:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cresa si gradinita din iasi | 1 | De la: garbo087162 12 Ianuarie 2011 15:44 |
concurs Brio Crystal | 3 | De la: aureliatruca 30 Aprilie 2012 03:33 |
razbunare | 17 | De la: michaela48 7 August 2009 13:35 |
|
||
MERITA SA AI CASA TA CU FAMILIA TA,SOT,SOTIE SI COPII ? | 14 | De la: SERIOSUL 21 Iulie 2012 14:32 |
Cum putem scapa de Michelle????????????? | 196 | De la: barboneli 5 Septembrie 2011 07:17 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9