![]() |
||
Axl_22 Postat pe 8 August 2011 09:03 |
||
---|---|---|
buna dimineata, am facut cafea proaspata si fursecuri cu nuci cine doreste sa se serveasca ![]() ![]() e luni dimineataaaaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 8 August 2011 09:26 |
||
![]() Nu inceta sa cauti pana nu esti absolut sigur ca ai cautat peste tot. Incearca sa rezisti tentatiei de a nu cauta in locuri in care esti sigur ca nu ai pus obiectul. Cea mai buna cale de a gasi ceva este o cautate sistematica, asemanatoare unui program de calculator. Numai cautand asa vei fi 100% sigur ca gasesti ceea ce cauti. Daca vei cauta peste tot, trebuie sa il gasesti, nu ai cum sa il ratezi. Daca totusi dupa toate eforturile nu gasesti ceea ce cauti, poti trage doua concluzii: fie cauti acul in carul cu fan, fie ceea ce cauti a fost camuflat de altceva. Daca totusi il gasesti mai tarziu, inseamna ca nu ai cautat de la inceput peste tot |
||
|
||
Axl_22 Postat pe 8 August 2011 09:30 |
||
buna dimineata soare !!!!!! buna dimineata fetele !!!!![]() |
||
jeanette40 Postat pe 8 August 2011 09:46 |
||
![]() |
||
Axl_22 Postat pe 8 August 2011 09:47 |
||
Buna dimineata!!!!!!Ozi buna si o saptamina plina de impliniri!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
constance Postat pe 8 August 2011 09:50 |
||
constance.. ![]() ![]() acum de ex.....ma duc sa caut rosii...la piata....bulion,pt iarna! |
||
Axl_22 Postat pe 8 August 2011 09:54 |
||
Buna dimineata...viataaaa! ![]() Prognoza meteo pentru aceasta saptamana : vantul va sufla plin de dragoste cu intensificari puternice in sufletul tau ... Innorarile vor lipsi, soarele va straluci, inima ti-o va incalzi ... Probabilitatea de precipitatii se vor semnala doar cu stropi de bucurie ... Cerul va fi acoperit de fericire, atmosfera va fi incarcata de noroc si sanatate � Temperatura este in crestere, iubirea pluteste deasupra ta � Valorile termice se vor mentine si noaptea, in vise frumoase � Dragostea, a favorizat transportul de aer cald si vreme frumoasa in viata ta �.. zambeste si iubeste !!! Bonus de la meteorolog... O zi magica si o saptamana fabuloasa ! |
||
nuti_vio Postat pe 8 August 2011 09:57 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=c_RORU8QQEw&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=06NC4P2IJiE&feature=related ![]() |
||
constance Postat pe 8 August 2011 09:58 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-08-07 21:14:36�i totu�i �n privire avea un cer de tain� am inteles...demult.... http://youtu.be/wVX9tRNFelw ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 8 August 2011 10:01 |
||
Desi va citesc de mult,nu am intrat pe acest minunat topic,ca simteam ca nu am ce sa va povestesc despre starea mea de spirit.. Acum..am..o stare ff. ciudata spre proasta..Sambata la noi a fost sarbatorit MINERUL=Ziua Minerului...defilare,depuneri de coroane la mine,statui...si apoi petrecere in are liber.. Mie in aceasta mare imbulzeala,o mana"prieteneasca" mi-a furat borseta cu ,numai ,trei telefoane:cate unul din fiecare retea,vodafone,cosmote si orage...Am reusit sa blochez cartelele,si acum,ca am facut o asa mare bucurie cuiva...imi cumpar alte telefoane..Va inchipuiti ce stare de spirit am?? Dar ma consolez cu gendul ca mi-am platit asa pacatele...si inca am iesit "ieftin" la cate pacate am....Acum ca pacatele-s platite,nu-i asa ca pot sa fac altele noi?Astept si parerea voastra,sfaturi,telefoane... Multumesc,astept si..consolari..!! ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 8 August 2011 10:01 |
||
Temperatura este in crestere, iubirea pluteste deasupra ta � Valorile termice se vor mentine si noaptea, in vise frumoase � ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 8 August 2011 10:02 |
||
Multumesc,astept si..consolari..!!![]() ![]() ![]() ![]() restul mai tarliu!OK? ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 8 August 2011 10:05 |
||
![]() ![]() staiiiiiiii...olecuta de rabdare ca inca mai e post....de pe 15 august...e liber la pacate ![]() vino sa te tzuc...esti nostima, zau ![]() bine ai venit la noi ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 8 August 2011 10:07 |
||
Stare happy...ieri am avut o supriza super...mi-a venit leutul acasa....iarasi a venit fara sa ne anunte... Jeanettut....multumesc ![]() ![]() Tusi.... ![]() ![]() Axl, Eugenia, Dor, Jeanette, Tusi,Constance, Elisabeta, Barbo..si tuturor forumistilor.....o sapt asa cum isi doreste sufletul vostru...impliniri, tandrete, parfum de flori si zambete la tot pasul... ![]() ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 8 August 2011 10:32 |
||
multumim la fel Nutisor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ieri am fost dupa flori de camp ....uite le impart cu tine ....cele mai sincere flori |
||
jeanette40 Postat pe 8 August 2011 10:39 |
||
http://youtu.be/9xz5eQIz2po ![]() multumesc... ![]() ![]() ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 8 August 2011 10:40 |
||
Buna dimineata!!!! ![]() o zi cu mult soare in suflete va doresc!!! |
||
walkiria Postat pe 8 August 2011 10:50 |
||
http://youtu.be/yaUwrIyKiNk.... | ||
jeanette40 Postat pe 8 August 2011 10:55 |
||
Walki...neatza ![]() ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 8 August 2011 11:01 |
||
Pt. toti cei care rad.... atunci cand le vine sa planga.... http://youtu.be/X7H1-S32-IQ ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 8 August 2011 11:03 |
||
De la: nuti_vio, la data 2011-08-08 11:01:29Walki...neatza ![]() ![]() ![]() ![]() am parte de ceea ce imi doresc....odihna,relaxare si distractie!!! Iti doresc si tie toate cele bune!!! |
||
walkiria Postat pe 8 August 2011 11:32 |
||
Doruleato... am... un instinct matern innascut.... ![]() multumesc mult pt pupicei si flori.... ![]() anul trecut am primit un buchet mare de maci rosii.... ![]() nazdravano...stiu...ca razi cand iti vine sa plangi ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 8 August 2011 11:41 |
||
Eu, chiar nu inteleg ce se intampala ori PC,a lut-o pe miriste, ori eu nu mai vad, mai 'nainte deschid profilul, avatar schimbat...poze disparute! Eu tot schimb...pun inapoi, dar m-am saturat! ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 8 August 2011 12:30 |
||
![]() ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 8 August 2011 12:38 |
||
jenette,io-s linistita de felu meu ![]() flori primesc! ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 8 August 2011 12:47 |
||
multumesc nuti... (daca era scris "nutzi"... aveam si o completare... dar oricum nu-mi permiteam s-o scriu aici... ![]() Betty... dupa mine, pacatul tau cel mare este ca aveai trei telefoane !!! e ca si cum ai merge la tine cu trei ciocane, trei clesti de cuie, trei ziare de acelasi fel... etc. !!! daca aveai numai unu'... pierdeai numa unu'... ! da, stiu... am mai vazut asta si la altii si toti imi dadeau aceleasi explicatii inutile... ! ca e mai avantajos... ca sunt conditii bune daca mai ai inca unul, asta e ptr. sot, asta e ptr. copii si asta e ptr. amant..... !!! aiurea..... ! reusesc aia sa va pacaleasca si voi sunteti mandrii ca ce afacere buna ati facut... ! da, afacere buna, dar numai ptr. societatile de telefoane !!! e verificat la bani marunti ! zau ! va spun eu care nu am de loc, e unul in masina ca sa-l aiba Suzi in caz de nevoie cand vine de la garzile de seara sau alte ocazii, sa nu fie nevoie !!! un tokmann din anul 2000... ! fac pariu ca si unul iti ajunge.... ca doar nu vorbesti la toate trei deodata ! asta e sfat prietenesc... nu esti obligata sa-l iei in consideratie. ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 8 August 2011 13:09 |
||
Axl ,si eu am descarcat citeva poze intr_un album.Cind dau clik pe poza< imi spune ca aceasta nu exista ![]() |
||
constance Postat pe 8 August 2011 13:14 |
||
![]() da' ce au cu avatarul meu? ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 8 August 2011 13:23 |
||
ce-i cu el ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 8 August 2011 13:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Basescu a gasit solutia impotriva grasimii si foamei! | 5 | De la: garbo_11724 14 Aprilie 2013 10:26 |
Va rog mult prieteni ,am mare nevoie de voi. | 12 | De la: dor72 21 Iunie 2011 08:02 |
unde gasesc echilibru mamicile singure? | 14 | De la: Blue_Tattoo 23 Aprilie 2010 15:10 |
|
||
Ce v-a costat pastrarea unui copil? | 188 | De la: floradavdis 14 Aprilie 2010 13:41 |
Un dar in pas cu vremurile... | 2 | De la: fleurdelis 28 Decembrie 2009 17:51 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9