hai ma ovi si eu tb sa plec la nani ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 8 August 2011 22:17 |
||
---|---|---|
mai am nsi neste pediculoza in dotare...dar sa vad eu cu ce rimeaza ![]() ![]() ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 8 August 2011 22:18 |
||
![]() ![]() |
||
|
||
nuti_vio Postat pe 8 August 2011 22:20 |
||
Noapte buna, Eugenia! ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 8 August 2011 22:29 |
||
De la: Eugenia69, la data 2011-08-08 22:17:22hai ma ovi si eu tb sa plec la nani neeeeeeeeeeeeeeee.............pt asta...tre` sa ma rogi fomos.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 8 August 2011 22:30 |
||
Multumesc Nuti de primire! ![]() ![]() Barboneli draga,desi ai dreptate ca ..3 telefoane e un pic cam mult,dar erau fiecare in alta retea,erau cu abonament si doar cu 100 lei noi /luna le achitam pe toate+am primit niste telefoane..un L/G.un Samsung cu sina,o Nokia...S-a bucurat hotul de cea "prins"...bucuria lui=supararea mea! ![]() Dar gata cu telefoanele,mi-a mai trecut,acum am o alta stringenta problema...vineri plec la Costinesti..si nu stiu ce sa-mi pun in bagaje....Vaiiiii ce problema grea...sa iau si o tinuta de iau gala?sa nu?Cum sa ma imbrac pe drum,plec noaptea=rece,ajung in plina zi=cald?!Ma ajutati?Sa iau si haine groase?Cat de groase?Umbrela? ![]() Si de mancare sa iau?Cafea sigur,apa sigur..Sa iau integrame cu mine?Stau doar 7 zile,cred ca se poate si fara,nu?Mai bine privesc in nestire MAREA decat sastau pe integrame... ![]() Nu e obligatoriu sa fiu asortata,nu?La Costinesti=la mare merge si curcubeu?!si totusi o tinuta de gala nu cred ca merge.sau merge? ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 8 August 2011 22:45 |
||
De la: ovidiu42, la data 2011-08-08 21:02:37De la: Axl_22, la data 2011-08-08 20:50:39ce ai?te-am suparat? rau di tat!..week-end placut! |
||
Axl_22 Postat pe 8 August 2011 22:49 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=LRqUONe_aAI noapte buna! ![]() http://www.youtube.com/watch?v=IfrcreHyGek&feature=fvwrel ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 8 August 2011 22:52 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-08-08 22:52:08http://www.youtube.com/watch?v=LRqUONe_aAI multumesc...la fel...axl!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 8 August 2011 23:01 |
||
![]() na...ca m-am intors din drum,n-o sa am noroc! ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 8 August 2011 23:03 |
||
Sa visati frumos!!! ![]() |
||
constance Postat pe 8 August 2011 23:05 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-08-08 23:03:56 asa-i...ca...asa`s yo...intarziat.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si...sa nu cumva...sa te culci..... ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 8 August 2011 23:06 |
||
ba chiar acu ma culc,NB constance! ![]() ![]() ![]() si n-ai decat sa te muti...pa lap... ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 8 August 2011 23:12 |
||
Noapte buna, vise placute...tuturor... ![]() http://youtu.be/-EQ6eHeBrhM ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 8 August 2011 23:16 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-08-08 23:12:36ba chiar acu ma culc,NB constance! mno`...parca zisei ca....n-ai voie....sa te culci!!!.... ![]() ![]() si...astept pana maine...neah!!!!! ![]() ![]() NB....si...vise frumoase!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 8 August 2011 23:18 |
||
am vinit ca sa plec spunand .......noapte buna ![]() |
||
floare_cu_colti Postat pe 9 August 2011 00:25 |
||
De la: floare_cu_colti, la data 2011-08-09 00:25:43am vinit ca sa plec spunand .......noapte buna ei....neah!!!!....asa rapidi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 9 August 2011 00:26 |
||
La ora asta va culcati?Si eu ce fac cu bagajul de vacanta? ![]() ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 9 August 2011 00:47 |
||
Buna dimineata dragilor!!!!!!Haideti la cafea ,ceai, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
constance Postat pe 9 August 2011 07:52 |
||
Bety http://www.youtube.com/watch?v=Rk85DwyvT_o&feature=related ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
constance Postat pe 9 August 2011 07:59 |
||
Betty... drum bun si sa aveti vreme buna !!! nu-ti lua lucruri multe ca n-ai ce sa faci cu ele la Costinesti.... ! mergi sportivi si cu pantalonasi care sa-ti intre... evident, intre... !!! ![]() ![]() ![]() ![]() Rom�nii sunt obsedati. De diferite lucruri. Asta n-ar fi o problem� dac� aceste obsesii ar fi constructive.. Uite, japonezii sunt obseda�i de electronic� �i au ajuns unde au ajuns. Francezii sunt nesp�la�i, dar au nasuri fine �i sunt obseda�i de parfumuri. �i uite unde au ajuns. �i exemplele ar putea continua. Din nefericire, la noi obsesiile nu sunt de natur� colectiv�. Adic�, de�i rom�nii �mp�rt�esc cam acelea�i obsesii, ele sunt profund egoiste �i privesc fericirea personal� chiar �n detrimentul tuturor celorlal�i. TOP 10 OBSESII ROM�NE�TI 1. Obsesia cu "casa pe p�m�nt". Toata lumea �i-ar da 20 de ani din via�� ca s� aib� cas� pe un p�m�nt al lui. Nu conteaz� ca e la Cucuietii-din-Deal! Nu conteaz� c� vei sta ORE �N �IR �n trafic!!!Nu conteaza nimic! Cas� pe p�m�nt s� fie! 2. Obsesia televizorului. Rom�nul e devorator de televiziune. S-au f�cut ni�te cercet�ri �i cic� noi am fi cam cei mai avizi din Europa. Adic� ne uit�m cel mai mult la televizor. �i, asta e genial�, avem cele mai multe televiziuni!!! 3.. Obsesia Coelho. Dac� n-ai citit Coelho, n-ai viitor, frate! "P�i, indraznesti tu sa spui, am citit Dostoievski, Tolstoi, Salinger, Marin Preda, Nichita St�nescu." Ti se va raspunde cu sictir: "Ma pis pe ei! Cite�te Coelho!" 4. Obsesia ���elor. Aproape to�i produc�torii TV au urm�toarea obsesie: "���ele aduc rating!" �i �ti�i ce e mi�to(adic�, cool, pe rom�neste)? C� de c��iva ani �ncoace s-a dovedit a fi complet fals. Oamenii au la dispozi�ie internetul pentru .... Dai un click �i gata! Cine dracu' mai a�teapt� emisiunea cu "Mama Natur�" ca s�-i "dea �n cap lu' mutu". (scuze, Adriane, dar asa e expresia! Dac� vrei, schimb�m: "s�-i dea �n cap lu' Chivu") 5. Obsesia messenger. Asta e, totu�i, un fenomen global. P�i dac� a ajuns mama s�-mi dea buzz �i s�-mi repro�eze c� stau pe "invisible"! 6. Obsesia haiduceasc�. Dup� o sticla-dou� de vin, �i cel mai pr�p�dit rom�n devine haiduc la orice nunt�. Fur� mireasa, cere r�scump�r�ri. �i dup-aia, haiducia maxim�. "Pu�ca �i cureaua lat�����.". Apoi recunoa�te c� e impotent:"Ce b�rbat AM FOST odat������." 7. Obsesia auto. �n Rom�nia exist� cea mai dinamic� pia�� auto. Punct. Pe str�zile noastre exist� ma�ini cum n-au v�zut nici parizienii, nici londonezii. Nu mai conteaza ca "diverii" unora din ele stau cu chirie intr-o garsoniera cacacioasa. Masina conteaza. Masina e la vedere. Masina agata gagici, nu tu care esti un gras puhav.Punct. 8. Obsesia c�rnii din congelator. Cu toate c� au trecut 20 de ani de c�nd g�se�ti sute de feluri de carne �i la 4 diminea�a, rom�nul �nc� �i mai �ncarc� p�n� la refuz congelatorul. S� fie acolo. Cine �tie.. 9. Obsesia celular�. Pentru rom�n, telefonul mobil reprezint� un"statement". Am v�zut v�nz�toare �n magazinul Titan care aveau telefon de 3 ori mai scump ca al meu, de�i eu poate c�tig de 30 de ori mai mult. �sta e un mare mister. Cum ajunge un om cu un salariu de 10 milioane s� aib� un mobil de 20 de milioane? �i s� dea beep cu el!!!!!!! 10. Obsesia "dac� �la nu face, de ce s� fac io?". Asta de obicei e completat� �i cu o doz� de m�ndrie: "Ce? Sunt mai prost?!" DA!!! am postat-o aici ca nu stiu unde se posteaza asa ceva ! ![]() |
||
barboneli Postat pe 9 August 2011 08:52 |
||
O zi minunata sa aveti,plina de veselie si soare!!!! http://www.youtube.com/watch?v=KDY4nR1IqCs ![]() |
||
walkiria Postat pe 9 August 2011 08:52 |
||
Obsesia haiduceasc�. Dup� o sticla-dou� de vin, �i cel mai pr�p�dit rom�n devine haiduc la orice nunt�. Fur� mireasa, cere r�scump�r�ri. �i dup-aia, haiducia maxim�. "Pu�ca �i cureaua lat�����.". Apoi recunoa�te c� e impotent:"Ce b�rbat AM FOST odat������." ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 9 August 2011 09:02 |
||
Buna dimineata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cafea! cafea! cafea! ![]() ![]() ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 9 August 2011 09:03 |
||
Buna dimineata!constance,ce m-as face fara tine? ![]() O zi senina! ![]() ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 9 August 2011 09:04 |
||
'neata EU_genia! ![]() ![]() ![]() te repeti? te repeti?....na, mai ia o portie de ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 9 August 2011 09:05 |
||
EU,azi iar ma joc cu "porodica"(porodici)..... ![]() asa ca ,am si fugit,..... |
||
Axl_22 Postat pe 9 August 2011 09:09 |
||
"Ce? Sunt mai proasta?!" NUUUUUU!!!!!!! ![]() cea mai minunata si mai sigura terapie, vindeca orice, panaceu... Luati lume!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 9 August 2011 09:11 |
||
"Ce? Sunt mai proasta?!" NUUUUUU!!!!!!!![]() |
||
Axl_22 Postat pe 9 August 2011 09:24 |
||
pai cum, barboneli, rumanii nu-s obsedati de electronice si parfumuri? ca doar electronicele is mai usor de furat, cat despre parfumuri, tot nespalati is si romanii, doar ca ei le falsifica si le vand. ![]() coelho? corect. nu conteaza ca acest coelho e in realitate un scriitor ratat de afise gen "azi la cec un leu depui, maine ia-l de unde nu-i!", pardon, "maine el va face pui" [???], e de bon ton sa il citesti. evident, asta daca esti cocalar care habar nu are ce-i aia literatura. |
||
Thor_again Postat pe 9 August 2011 09:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
un vis pe jumatate implinit.. | 4 | De la: Micass 27 Iulie 2009 09:37 |
RUGĂCIUNE | 7 | De la: garbo233027 10 Iunie 2015 14:40 |
cine a facut amniocentoza,scrieti-mi,mor de frica! | 2 | De la: chanty 18 Septembrie 2010 08:58 |
|
||
Proza | 86 | De la: jeanette40 18 Noiembrie 2011 23:59 |
Lacrimi pentru 18 gropi!! | 9 | De la: Alina_30 19 Iulie 2013 21:25 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9