Subiect deschis de Nuti-Vio ,,Doamnelor si domnilor, care e starea dvs de spirit, astazi?"

hai ma ovi si eu tb sa plec la nani
Eugenia69
Postat pe 8 August 2011 22:17
mai am nsi neste pediculoza in dotare...dar sa vad eu cu ce rimeaza
Eugenia69
Postat pe 8 August 2011 22:18
Eugenia...la h asta...la nani?
nuti_vio
Postat pe 8 August 2011 22:20
Noapte buna, Eugenia!
Axl_22
Postat pe 8 August 2011 22:29
De la: Eugenia69, la data 2011-08-08 22:17:22hai ma ovi si eu tb sa plec la nani

neeeeeeeeeeeeeeee.............pt asta...tre` sa ma rogi fomos....
ovidiu42
Postat pe 8 August 2011 22:30
Multumesc Nuti de primire! Mi-am cumparat un telefon nou la reteaua orange,si la reteaua vodafone...lpam pus la treaba pe vechiul si primul meu telefon.Ba am facut si o sesizare la politie..poate am..noroc sa mi le gaseasca...dar atunci cum ramane cu..plata pacatelor?Vad eu,tare cred ca nu le v-a gasi..politia..e prea priceputa...hotul,de el vorbesc ca e prea priceput..!!
Barboneli draga,desi ai dreptate ca ..3 telefoane e un pic cam mult,dar erau fiecare in alta retea,erau cu abonament si doar cu 100 lei noi /luna le achitam pe toate+am primit niste telefoane..un L/G.un Samsung cu sina,o Nokia...S-a bucurat hotul de cea "prins"...bucuria lui=supararea mea!
Dar gata cu telefoanele,mi-a mai trecut,acum am o alta stringenta problema...vineri plec la Costinesti..si nu stiu ce sa-mi pun in bagaje....Vaiiiii ce problema grea...sa iau si o tinuta de iau gala?sa nu?Cum sa ma imbrac pe drum,plec noaptea=rece,ajung in plina zi=cald?!Ma ajutati?Sa iau si haine groase?Cat de groase?Umbrela?
Si de mancare sa iau?Cafea sigur,apa sigur..Sa iau integrame cu mine?Stau doar 7 zile,cred ca se poate si fara,nu?Mai bine privesc in nestire MAREA decat sastau pe integrame...
Nu e obligatoriu sa fiu asortata,nu?La Costinesti=la mare merge si curcubeu?!si totusi o tinuta de gala nu cred ca merge.sau merge?
elisabeta_boia
Postat pe 8 August 2011 22:45
De la: ovidiu42, la data 2011-08-08 21:02:37
De la: Axl_22, la data 2011-08-08 20:50:39ce ai?te-am suparat?

rau di tat!!!

rau di tat!..week-end placut!
Axl_22
Postat pe 8 August 2011 22:49
http://www.youtube.com/watch?v=LRqUONe_aAI

noapte buna!

http://www.youtube.com/watch?v=IfrcreHyGek&feature=fvwrel
Axl_22
Postat pe 8 August 2011 22:52
De la: Axl_22, la data 2011-08-08 22:52:08http://www.youtube.com/watch?v=LRqUONe_aAI

noapte buna!

http://www.youtube.com/watch?v=IfrcreHyGek&feature=fvwrel

multumesc...la fel...axl!!!
ovidiu42
Postat pe 8 August 2011 23:01
da le vezi numa maine!asa-i?

na...ca m-am intors din drum,n-o sa am noroc! ....la
Axl_22
Postat pe 8 August 2011 23:03
Sa visati frumos!!! http://www.youtube.com/watch?v=2d3B55Qep0E&feature=list_related&playnext=1&list=PLAAC2AC21C0C88217
constance
Postat pe 8 August 2011 23:05
De la: Axl_22, la data 2011-08-08 23:03:56 da le vezi numa maine!asa-i?

asa-i...ca...asa`s yo...intarziat.... .....da...daca chiar ii bai...ma mut pa lap....si...le vaz...acush`....
si...sa nu cumva...sa te culci.....
ovidiu42
Postat pe 8 August 2011 23:06
ba chiar acu ma culc,NB constance! nuti si nutisori

si n-ai decat sa te muti...pa lap...
Axl_22
Postat pe 8 August 2011 23:12
Noapte buna, vise placute...tuturor...
http://youtu.be/-EQ6eHeBrhM
nuti_vio
Postat pe 8 August 2011 23:16
De la: Axl_22, la data 2011-08-08 23:12:36ba chiar acu ma culc,NB constance! nuti si nutisori

si n-ai decat sa te muti...pa lap...

mno`...parca zisei ca....n-ai voie....sa te culci!!!.... ....
si...astept pana maine...neah!!!!!

NB....si...vise frumoase!!!
ovidiu42
Postat pe 8 August 2011 23:18
am vinit ca sa plec spunand .......noapte buna
floare_cu_colti
Postat pe 9 August 2011 00:25
De la: floare_cu_colti, la data 2011-08-09 00:25:43am vinit ca sa plec spunand .......noapte buna

ei....neah!!!!....asa rapidi?
ovidiu42
Postat pe 9 August 2011 00:26
La ora asta va culcati?Si eu ce fac cu bagajul de vacanta? Il fac maine?Si ce saiau cu mine? Haiii nu va culcati,haiii ajutati-ma!!!
elisabeta_boia
Postat pe 9 August 2011 00:47
Buna dimineata dragilor!!!!!!Haideti la cafea ,ceai, O zi cu soare-n suflet!!! http://www.youtube.com/watch?v=btb22Jsf05w
constance
Postat pe 9 August 2011 07:52
Bety http://www.youtube.com/watch?v=Rk85DwyvT_o&feature=related
constance
Postat pe 9 August 2011 07:59
Betty... drum bun si sa aveti vreme buna !!! nu-ti lua lucruri multe ca n-ai ce sa faci cu ele la Costinesti.... ! mergi sportivi si cu pantalonasi care sa-ti intre... evident, intre... !!! si ia-ti doar un telefon... si ala e prea mult. mai bine stai pe malul marii si asculti soaptele pestilor... ! vezi ca radiatile nu fac bine la glandele salivare si la ce mai e in jur.... ! sa veniti sanatosi si voiosi inapoi... !

Rom�nii sunt obsedati. De diferite lucruri. Asta n-ar fi o problem� dac� aceste obsesii ar fi constructive.. Uite, japonezii sunt obseda�i de electronic� �i au ajuns unde au ajuns. Francezii sunt nesp�la�i, dar au nasuri fine �i sunt obseda�i de parfumuri. �i uite unde au ajuns. �i exemplele ar putea continua. Din nefericire, la noi obsesiile nu sunt de natur� colectiv�. Adic�, de�i rom�nii �mp�rt�esc cam acelea�i obsesii, ele sunt profund egoiste �i privesc fericirea personal� chiar �n detrimentul tuturor celorlal�i.

TOP 10 OBSESII ROM�NE�TI

1. Obsesia cu "casa pe p�m�nt".
Toata lumea �i-ar da 20 de ani din via�� ca s� aib� cas� pe un p�m�nt al lui. Nu conteaz� ca e la Cucuietii-din-Deal! Nu conteaz� c� vei sta ORE �N �IR �n trafic!!!Nu conteaza nimic! Cas� pe p�m�nt s� fie!

2. Obsesia televizorului.
Rom�nul e devorator de televiziune. S-au f�cut ni�te cercet�ri �i cic� noi am fi cam cei mai avizi din Europa. Adic� ne uit�m cel mai mult la televizor. �i, asta e genial�, avem cele mai multe televiziuni!!!

3.. Obsesia Coelho.
Dac� n-ai citit Coelho, n-ai viitor, frate! "P�i, indraznesti tu sa spui, am citit Dostoievski, Tolstoi, Salinger, Marin Preda, Nichita St�nescu."
Ti se va raspunde cu sictir: "Ma pis pe ei! Cite�te Coelho!"

4. Obsesia ���elor.
Aproape to�i produc�torii TV au urm�toarea obsesie: "���ele aduc rating!" �i �ti�i ce e mi�to(adic�, cool, pe rom�neste)? C� de c��iva ani �ncoace s-a dovedit a fi complet fals. Oamenii au la dispozi�ie internetul pentru .... Dai un click �i gata! Cine dracu' mai a�teapt� emisiunea cu "Mama Natur�" ca s�-i "dea �n cap lu' mutu". (scuze, Adriane, dar asa e expresia! Dac� vrei, schimb�m: "s�-i dea �n cap lu' Chivu")

5. Obsesia messenger.
Asta e, totu�i, un fenomen global. P�i dac� a ajuns mama s�-mi dea buzz �i s�-mi repro�eze c� stau pe "invisible"!

6. Obsesia haiduceasc�.
Dup� o sticla-dou� de vin, �i cel mai pr�p�dit rom�n devine haiduc la orice nunt�. Fur� mireasa, cere r�scump�r�ri. �i dup-aia, haiducia maxim�. "Pu�ca �i cureaua lat�����.". Apoi recunoa�te c� e impotent:"Ce b�rbat AM FOST odat������."

7. Obsesia auto.
�n Rom�nia exist� cea mai dinamic� pia�� auto. Punct. Pe str�zile noastre exist� ma�ini cum n-au v�zut nici parizienii, nici londonezii. Nu mai conteaza ca "diverii" unora din ele stau cu chirie intr-o garsoniera cacacioasa. Masina conteaza. Masina e la vedere. Masina agata gagici, nu tu care esti un gras puhav.Punct.

8. Obsesia c�rnii din congelator.
Cu toate c� au trecut 20 de ani de c�nd g�se�ti sute de feluri de carne �i la 4 diminea�a, rom�nul �nc� �i mai �ncarc� p�n� la refuz congelatorul. S� fie acolo. Cine �tie..

9. Obsesia celular�.
Pentru rom�n, telefonul mobil reprezint� un"statement". Am v�zut v�nz�toare �n magazinul Titan care aveau telefon de 3 ori mai scump ca al meu, de�i eu poate c�tig de 30 de ori mai mult. �sta e un mare mister. Cum ajunge un om cu un salariu de 10 milioane s� aib� un mobil de 20 de milioane? �i s� dea beep cu el!!!!!!!
10. Obsesia "dac� �la nu face, de ce s� fac io?".
Asta de obicei e completat� �i cu o doz� de m�ndrie: "Ce? Sunt mai prost?!" DA!!!

am postat-o aici ca nu stiu unde se posteaza asa ceva !
barboneli
Postat pe 9 August 2011 08:52
O zi minunata sa aveti,plina de veselie si soare!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=KDY4nR1IqCs

walkiria
Postat pe 9 August 2011 08:52
Obsesia haiduceasc�.
Dup� o sticla-dou� de vin, �i cel mai pr�p�dit rom�n devine haiduc la orice nunt�. Fur� mireasa, cere r�scump�r�ri. �i dup-aia, haiducia maxim�. "Pu�ca �i cureaua lat�����.". Apoi recunoa�te c� e impotent:"Ce b�rbat AM FOST odat������."

Axl_22
Postat pe 9 August 2011 09:02
Buna dimineata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cafea! cafea! cafea!

Eugenia69
Postat pe 9 August 2011 09:03
Buna dimineata!constance,ce m-as face fara tine?
O zi senina!
Axl_22
Postat pe 9 August 2011 09:04
'neata EU_genia!
te repeti? te repeti?....na, mai ia o portie de
Axl_22
Postat pe 9 August 2011 09:05
EU,azi iar ma joc cu "porodica"(porodici)..... rosii.....bulion....

asa ca ,am si fugit,.....
Axl_22
Postat pe 9 August 2011 09:09
"Ce? Sunt mai proasta?!" NUUUUUU!!!!!!!

cea mai minunata si mai sigura terapie, vindeca orice, panaceu... Luati lume!!!!!!!!!!!!

Eugenia69
Postat pe 9 August 2011 09:11
"Ce? Sunt mai proasta?!" NUUUUUU!!!!!!!

Axl_22
Postat pe 9 August 2011 09:24
pai cum, barboneli, rumanii nu-s obsedati de electronice si parfumuri? ca doar electronicele is mai usor de furat, cat despre parfumuri, tot nespalati is si romanii, doar ca ei le falsifica si le vand.
coelho? corect. nu conteaza ca acest coelho e in realitate un scriitor ratat de afise gen "azi la cec un leu depui, maine ia-l de unde nu-i!", pardon, "maine el va face pui" [???], e de bon ton sa il citesti.
evident, asta daca esti cocalar care habar nu are ce-i aia literatura.
Thor_again
Postat pe 9 August 2011 09:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
un vis pe jumatate implinit.. 4 De la: Micass 27 Iulie 2009 09:37
RUGĂCIUNE 7 De la: garbo233027 10 Iunie 2015 14:40
cine a facut amniocentoza,scrieti-mi,mor de frica! 2 De la: chanty 18 Septembrie 2010 08:58
Proza 86 De la: jeanette40 18 Noiembrie 2011 23:59
Lacrimi pentru 18 gropi!! 9 De la: Alina_30 19 Iulie 2013 21:25
Setari Cookie-uri