a propos de ``casa pe pamant``! multa vreme, auzind, dihonia asta de expresie, am crezut ca sunt io vreo incuiata, ce n-are habar de hermeneutica imbinarii cuvintelor. adevarul e, ca sintagma asta bovina mi se parea cea mai fidela dovada de prostie. de-aia de boland de-a dreptul. asta, in tinereturile mele, alea mai fragede. de fapt, romanul e submediocru, inscriindu-se, barbo, in toate coordonatele sfinte ale celor 10 obsesii, precizate de tine si devenite icoane de inchinat. bre, nu ne desteptam, dreak, odata? ![]() |
||
esme Postat pe 9 August 2011 10:05 |
||
---|---|---|
haideti mai ..........toate padurile cu uscaturile ei , numai ca la noi nu prea se mai vede padurea de uscaturi ![]() altfel ......... buna dimineata soare !!!!!!! fetele , buna dimineata !!!!!! |
||
jeanette40 Postat pe 9 August 2011 10:14 |
||
`neatza, jeanette! ![]() |
||
|
||
esme Postat pe 9 August 2011 10:17 |
||
Neatza! ![]() Betty... depinde de fiecare pers in parte, ce si cum isi pune in valiza...eu am fix-urile mele atunci cand plec in vacanta...is mortal de practica si divin de romantica... cateva piese vestimentare pe care le poti combina....cateva accesorii(am observat ca pui mare pret pe ele), o tinuta pt. o ocazie speciala.. siiiii nu uita de creme, lotiuni ![]() noi iti dorim sa petreci clipe minunate.........nu conteaza cum va fi vremea.... importanta e pers. cu care vei petrece cele 7 zile.....fii spontana...bucura-te, traieste fiece clipa... ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 9 August 2011 10:27 |
||
buna dimineata Esme !!! ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 9 August 2011 10:39 |
||
![]() |
||
nuti_vio Postat pe 9 August 2011 10:41 |
||
pup, nutico! ![]() |
||
esme Postat pe 9 August 2011 10:42 |
||
Esme...si io pup...copilul din tine ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 9 August 2011 10:45 |
||
Buna dimineata,am stat toata noaptea si...gata ,mi-am facut in mare masura bagajul! Am si cafeaua in fata si acum am o alta problema..ce poseta sa-mi iau..dar o rezolv eu si pe asta.. Multumesc Barbo de sfaturi,dar si ale lui Nuti sunt de luat in seama!! ![]() Si apropo la obsesiile romanilor..ne mai caracterizeaza una:FURTUL,romanii,chipurilr,fura asta din cauza celor care in loc sa munceasca prin strainataturi..fura.. ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 9 August 2011 10:54 |
||
Buna dimineata,am stat toata noaptea si...gata ,mi-am facut in mare masura bagajul! Am si cafeaua in fata si acum am o alta problema..ce poseta sa-mi iau..dar o rezolv eu si pe asta.. Multumesc Barbo de sfaturi,dar si ale lui Nuti sunt de luat in seama!! ![]() Si apropo la obsesiile romanilor..ne mai caracterizeaza una:FURTUL,romanii,chipurilr,fura asta din cauza celor care in loc sa munceasca prin strainataturi..fura.. ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 9 August 2011 10:55 |
||
Barbo...postarea ta mi-a adus aminte de o intamplare petrecuta acu' vreo 2 luni in urma... eram in capitala de judet, pe holul inspectoratului de politie ma intalnesc cu o fosta colega, dupa schimbul de amabilitati inerente unei intalniri...tipa ma intreaba,, ai cont pe facebook?.. io.. ii rasp ca nu... ea indignata:- cum nu ai cont pe facebook? asta inseamna ca nu existi.... io - ![]() ea:- da-mi nr. tau de telefon sa vb... io:- nu pot sa ti-l dau.... ea:- de ce?... io:- simplu...pt. ca nu exist... i-am arata elegant spatele si am plecat.... dar nu inainte de ai ura o zi buna...si toate cele bune.... |
||
nuti_vio Postat pe 9 August 2011 11:01 |
||
ok Thor... punem si obsesile amintite de tine.... deci o sa fie 12... !!! ![]() deci.. 11 Obsesia electronicelor: ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 9 August 2011 11:09 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() deci daca nu ai cont pe facebook nu se eczista ![]() ![]() ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 9 August 2011 11:18 |
||
buna dimineata | ||
tusi_Oli Postat pe 9 August 2011 11:19 |
||
ok Betty ! ia-ti si tu numai trei posete din alea 45 pe care le ai... ai grija doar sa se asorteze la culoarea nisipului si a digului... !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 9 August 2011 11:25 |
||
Tusi...neatza... ![]() sa vezi ce se holba la mine, tipa...cand i-am spus ca io nu exist...deci n-am telefon... ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 9 August 2011 11:28 |
||
betty cat mai putine textile cu tine eventual ceva mai consistent pt atunci cand te plimbi pe faleza si este mai racoare in rest fara prea multe textile ![]() ![]() ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 9 August 2011 11:30 |
||
![]() ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 9 August 2011 11:31 |
||
http://youtu.be/JKcUbYqXHIg ![]() ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 9 August 2011 11:37 |
||
nici eu n-am, nuti... si nici nu am de gand sa-mi fac cont ! chiar daca ei mi-au furat datele si o poza de pe google..... ! ![]() ![]() betty.... sa stii ca nu numai romanul fura !!! in italia e si acolo nasol... si sa nu-mi spui ca aia care fura sunt romani, ca nu e asa ! si in tari arabe e de groaza ! in romania este o anumita categorie sau minoritate care exceleaza prin asta... asta nu inseamna ca romanii sunt de vina ! da si aia sunt cetateni romani ! daca vine un badea de la Vintzu in capitala, sa zicem... nu se apuca sa buzunareasca pe nimeni ! sau nu conteaza de unde vine badea... tot nu fura ! iar pe astia din guvern.... aia e altfel de hotie.... vesi si in alte tari asta ! apropo.... ai grija unde iti ti aparatele.... sa nu cumva sa le pierzi......... ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 9 August 2011 11:39 |
||
niti... ceva nu e in regula cu adresele pe care le pui... nu se desfac ! ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 9 August 2011 11:45 |
||
Barbo...noroc de garbo...noi existam acilea ![]() scuze...nu stiu de ce nu se deschid link-urile....melodia e de la Taxi- E criza... incearca-l pe acesta: http://www.youtube.com/watch?v=JKcUbYqXHIg |
||
nuti_vio Postat pe 9 August 2011 11:54 |
||
apropo de criza ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=JYrnR4t17A4 |
||
tusi_Oli Postat pe 9 August 2011 11:59 |
||
barbo, daca le dai copy si le deschizi apoi, merg! | ||
esme Postat pe 9 August 2011 12:04 |
||
apropo de faceasta... un film facut cu ani in urma, cand inca EL nu aparuse... ptr. bucurestenii mai carunti la par !!! ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=oC0Coelho.74zjlmGQ |
||
barboneli Postat pe 9 August 2011 12:07 |
||
mersi eugenia... asa e ! nici al meu nu se desface. astia de la garbo ar trebui sa arunce toata shandramaua asta invechita... cu tehnicieni cu tot... si sa inoiasca la nivelul de astazi ! sunt complet lipsiti de responsabilitate ! parca ar trai in Romania.... !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 9 August 2011 12:16 |
||
barbo, m-ai confundat cumva cu eugenia? mie asa-mi pare! ![]() hm! na_J_pa! |
||
esme Postat pe 9 August 2011 12:29 |
||
doaaaamne ce cascat sunt.... !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 9 August 2011 12:47 |
||
Barboneli ![]() ![]() e minunat si ma bucur in fiecare zi!!! |
||
Eugenia69 Postat pe 9 August 2011 12:53 |
||
eu incerc sa ma loghez, garbo nu si nu... vreau sa scriu ...trebuie sa ma loghez trebuie dus la psihiatru!!!!! |
||
Eugenia69 Postat pe 9 August 2011 13:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
SI TU POTI AJUTA!!!!! | 22 | De la: yanyacharberet 10 Noiembrie 2009 21:06 |
ALERGIILE | 56 | De la: elisabeta_boia 15 Septembrie 2011 23:48 |
ideea voastra proprie de RAI si IAD | 144 | De la: ingerasullinistit 16 Martie 2011 21:34 |
|
||
CONDITIILE PENTRU ACCEPTAREA UNEI FEMEI CA SOTIE | 26 | De la: CRIMARY 29 Februarie 2012 23:08 |
de ce un barbat distruge caracterul unei femei...Din cauza ca femeia asimileaza prostiile barbatului care o obliga sa mearga pe drumul lui apoi o judeca ca este curva si rea. | 19 | De la: ingerasulluptator 24 Aprilie 2013 13:18 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9