Subiect deschis de Nuti-Vio ,,Doamnelor si domnilor, care e starea dvs de spirit, astazi?"

a propos de ``casa pe pamant``! multa vreme, auzind, dihonia asta de expresie, am crezut ca sunt io vreo incuiata, ce n-are habar de hermeneutica imbinarii cuvintelor. adevarul e, ca sintagma asta bovina mi se parea cea mai fidela dovada de prostie. de-aia de boland de-a dreptul. asta, in tinereturile mele, alea mai fragede. de fapt, romanul e submediocru, inscriindu-se, barbo, in toate coordonatele sfinte ale celor 10 obsesii, precizate de tine si devenite icoane de inchinat.

bre, nu ne desteptam, dreak, odata?
esme
Postat pe 9 August 2011 10:05
haideti mai ..........toate padurile cu uscaturile ei , numai ca la noi nu prea se mai vede padurea de uscaturi
altfel .........

buna dimineata soare !!!!!!! fetele , buna dimineata !!!!!!
jeanette40
Postat pe 9 August 2011 10:14
`neatza, jeanette!
esme
Postat pe 9 August 2011 10:17
Neatza!
Betty... depinde de fiecare pers in parte, ce si cum isi pune in valiza...eu am fix-urile mele atunci cand plec in vacanta...is mortal de practica si divin de romantica...
cateva piese vestimentare pe care le poti combina....cateva accesorii(am observat ca pui mare pret pe ele), o tinuta pt. o ocazie speciala.. siiiii nu uita de creme, lotiuni .. siiiiiiii.......tu stii cum iti vei petrece timpul....
noi iti dorim sa petreci clipe minunate.........nu conteaza cum va fi vremea....
importanta e pers. cu care vei petrece cele 7 zile.....fii spontana...bucura-te, traieste fiece clipa...
nuti_vio
Postat pe 9 August 2011 10:27
buna dimineata Esme !!! Nutisor .....buna dimineata !!!
jeanette40
Postat pe 9 August 2011 10:39
si io
nuti_vio
Postat pe 9 August 2011 10:41
pup, nutico!
esme
Postat pe 9 August 2011 10:42
Esme...si io pup...copilul din tine
nuti_vio
Postat pe 9 August 2011 10:45
Buna dimineata,am stat toata noaptea si...gata ,mi-am facut in mare masura bagajul!
Am si cafeaua in fata si acum am o alta problema..ce poseta sa-mi iau..dar o rezolv eu si pe asta..
Multumesc Barbo de sfaturi,dar si ale lui Nuti sunt de luat in seama!!
Si apropo la obsesiile romanilor..ne mai caracterizeaza una:FURTUL,romanii,chipurilr,fura asta din cauza celor care in loc sa munceasca prin strainataturi..fura..
elisabeta_boia
Postat pe 9 August 2011 10:54
Buna dimineata,am stat toata noaptea si...gata ,mi-am facut in mare masura bagajul!
Am si cafeaua in fata si acum am o alta problema..ce poseta sa-mi iau..dar o rezolv eu si pe asta..
Multumesc Barbo de sfaturi,dar si ale lui Nuti sunt de luat in seama!!
Si apropo la obsesiile romanilor..ne mai caracterizeaza una:FURTUL,romanii,chipurilr,fura asta din cauza celor care in loc sa munceasca prin strainataturi..fura..
elisabeta_boia
Postat pe 9 August 2011 10:55
Barbo...postarea ta mi-a adus aminte de o intamplare petrecuta acu' vreo 2 luni in urma...
eram in capitala de judet, pe holul inspectoratului de politie ma intalnesc cu o fosta colega, dupa schimbul de amabilitati inerente unei intalniri...tipa ma intreaba,, ai cont pe facebook?..
io.. ii rasp ca nu...
ea indignata:- cum nu ai cont pe facebook? asta inseamna ca nu existi....
io - i-auzi...deci, tu vb acu singura?
ea:- da-mi nr. tau de telefon sa vb...
io:- nu pot sa ti-l dau....
ea:- de ce?...
io:- simplu...pt. ca nu exist...
i-am arata elegant spatele si am plecat.... dar nu inainte de ai ura o zi buna...si toate cele bune....
nuti_vio
Postat pe 9 August 2011 11:01
ok Thor... punem si obsesile amintite de tine.... deci o sa fie 12... !!! da scrie tu, tot asa frumos, de ele... si adauga-le !!! eu preiau textul si-l trimit celui care mi l-a trimis mie si.......
deci..

11 Obsesia electronicelor:

barboneli
Postat pe 9 August 2011 11:09
nuti mi-a placut
deci daca nu ai cont pe facebook nu se eczista
tusi_Oli
Postat pe 9 August 2011 11:18
buna dimineata
tusi_Oli
Postat pe 9 August 2011 11:19
ok Betty ! ia-ti si tu numai trei posete din alea 45 pe care le ai... ai grija doar sa se asorteze la culoarea nisipului si a digului... !!! ce probleme ai draga... ! poate nu tin eu bine minte.... pleci la Costinesti sau la Coasta de Azur.... ??? hai ca te necajesc...... ! pe langa cat te necajesti tu singura......
barboneli
Postat pe 9 August 2011 11:25
Tusi...neatza...
sa vezi ce se holba la mine, tipa...cand i-am spus ca io nu exist...deci n-am telefon...
nuti_vio
Postat pe 9 August 2011 11:28
betty cat mai putine textile cu tine eventual ceva mai consistent pt atunci cand te plimbi pe faleza si este mai racoare in rest fara prea multe textile
tusi_Oli
Postat pe 9 August 2011 11:30
facu ceva de genu' mi-o inchipui
tusi_Oli
Postat pe 9 August 2011 11:31
http://youtu.be/JKcUbYqXHIg
nuti_vio
Postat pe 9 August 2011 11:37
nici eu n-am, nuti... si nici nu am de gand sa-mi fac cont ! chiar daca ei mi-au furat datele si o poza de pe google..... ! uite... pe voi v-am cunoscut si fara faceasta... !

betty.... sa stii ca nu numai romanul fura !!! in italia e si acolo nasol... si sa nu-mi spui ca aia care fura sunt romani, ca nu e asa ! si in tari arabe e de groaza ! in romania este o anumita categorie sau minoritate care exceleaza prin asta... asta nu inseamna ca romanii sunt de vina ! da si aia sunt cetateni romani ! daca vine un badea de la Vintzu in capitala, sa zicem... nu se apuca sa buzunareasca pe nimeni ! sau nu conteaza de unde vine badea... tot nu fura ! iar pe astia din guvern.... aia e altfel de hotie.... vesi si in alte tari asta ! apropo.... ai grija unde iti ti aparatele.... sa nu cumva sa le pierzi.........
barboneli
Postat pe 9 August 2011 11:39
niti... ceva nu e in regula cu adresele pe care le pui... nu se desfac ! scrie in ele: "youtu.be"... cea ce nu mi se pare normal ! ca vreau si eu sa le vad...... ! mersi !
barboneli
Postat pe 9 August 2011 11:45
Barbo...noroc de garbo...noi existam acilea
scuze...nu stiu de ce nu se deschid link-urile....melodia e de la Taxi- E criza...
incearca-l pe acesta:
http://www.youtube.com/watch?v=JKcUbYqXHIg
nuti_vio
Postat pe 9 August 2011 11:54
apropo de criza

http://www.youtube.com/watch?v=JYrnR4t17A4
tusi_Oli
Postat pe 9 August 2011 11:59
barbo, daca le dai copy si le deschizi apoi, merg!
esme
Postat pe 9 August 2011 12:04
apropo de faceasta... un film facut cu ani in urma, cand inca EL nu aparuse... ptr. bucurestenii mai carunti la par !!! istorie dragilor... istorie !

http://www.youtube.com/watch?v=oC0Coelho.74zjlmGQ
barboneli
Postat pe 9 August 2011 12:07
mersi eugenia... asa e ! nici al meu nu se desface. astia de la garbo ar trebui sa arunce toata shandramaua asta invechita... cu tehnicieni cu tot... si sa inoiasca la nivelul de astazi ! sunt complet lipsiti de responsabilitate ! parca ar trai in Romania.... !!! azi dimineatza m-am chinuit destul cxa sa pot sa intru pe topice. astia sunt si razbunatori oare.... ???? o sa-i dau la ziar... imi scriu acolo pamfletu'... sa vada toti ! din ai care mai citesc ziarul..... ! apropo eugenia.... cum a ajuns gemul, cu bine ?
barboneli
Postat pe 9 August 2011 12:16
barbo, m-ai confundat cumva cu eugenia? mie asa-mi pare!

hm! na_J_pa!
esme
Postat pe 9 August 2011 12:29
doaaaamne ce cascat sunt.... !!!! scuzele mele... altfel cum !!! fara periala, amandoua imi sunteti dragi... tocmai am primit ceva de la eugenia la poze.... si a ramas pioneza infipta la numele ei..... ! inca o data scuze.... ! apropo poze... tu ai fost sa vezi la "atentii" ? pacat !!!
barboneli
Postat pe 9 August 2011 12:47
Barboneli gemul a ajuns neatins

e minunat si ma bucur in fiecare zi!!!
Eugenia69
Postat pe 9 August 2011 12:53
eu incerc sa ma loghez, garbo nu si nu...
vreau sa scriu ...trebuie sa ma loghez

trebuie dus la psihiatru!!!!!
Eugenia69
Postat pe 9 August 2011 13:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
SI TU POTI AJUTA!!!!! 22 De la: yanyacharberet 10 Noiembrie 2009 21:06
ALERGIILE 56 De la: elisabeta_boia 15 Septembrie 2011 23:48
ideea voastra proprie de RAI si IAD 144 De la: ingerasullinistit 16 Martie 2011 21:34
CONDITIILE PENTRU ACCEPTAREA UNEI FEMEI CA SOTIE 26 De la: CRIMARY 29 Februarie 2012 23:08
de ce un barbat distruge caracterul unei femei...Din cauza ca femeia asimileaza prostiile barbatului care o obliga sa mearga pe drumul lui apoi o judeca ca este curva si rea. 19 De la: ingerasulluptator 24 Aprilie 2013 13:18
Setari Cookie-uri