De la: Axl_22, la data 2011-08-10 23:23:46 ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 10 August 2011 23:27 |
||
---|---|---|
`mneatza...hai sa va las ceva...cafea...pt somnorosi..caldutza....si fara zahar...pt a vi se parea viata mai dulce!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o zi frumoasa...si usoara tuturor!!! ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 11 August 2011 05:16 |
||
Buna dimineata! http://www.youtube.com/watch?v=mlYSL8HyvpM ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
Axl_22 Postat pe 11 August 2011 06:53 |
||
http://www.feminis.ro/imgs/uploads/blogs/00/488b4daa3034e.jpg 'neata...mi-am ales,micul dejun ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 11 August 2011 07:28 |
||
n-am vrut sa va dau desteptarea cu nopatea in cap ![]() Buna dimineata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
||
Eugenia69 Postat pe 11 August 2011 08:07 |
||
nu-i nimic draga... a facut-o ovidiu cu toata armata lui de saltareti.... !!!! ![]() ![]() ![]() si ca nu e banc, postez aici asta ! nu, nu eu am patit asta, un amic de-al meu..... M-am abonat la internet In prima zi de stat pe chat 9 gagici am agatat Si le-am chemat la 7 fix La barul din cartierul X Cand le-am zarit pe toate 9 Doamne, parc-am intrat la ZOO Prima-i bruneta cu par drept Pe maini, pe fatza si pe piept Si m-a privit zimbind usor Trantita intr-un carucior A doua insa m-a uimit Cu nasul ei cel ascutit Putea sa taie castraveti Dintr-un judetz in alt judetz A treia mi-a rinjit cuminte Cu gura fara nici un dinte C-un jet de stropi s-a prezentat: "Salut, sunt Silvia Scarlat" A patra tipa cred c-avea Vreo 4 tone si ceva Din fusta-i stramta de nailon Faceai trei huse la camion Pe-a cincea n-o vedeam de loc Doua grisine-n virf c-un smoc Spre mine cand s-a indreptat De la efort a lesinat A sasea-i buna, ma incita Insa de-a saptea e lipita Vai ce mirifice fapturi Trei maini, un ochi si doua guri A opta arata beton Proptita-n carja si-n baston La 83 de ani si-un pic Mi-a zis c-ar vrea sa-i fiu gagic A noua tipa, dragii mei, Te dizolvai in ochii ei "Eu sunt Marina " mi-a soptit O noapte-ntreaga ne-am iubit Acuma daca vreti sa stiti De ce am ochii obositi Si merg mai cracanat putin Marina mea era... Marin! |
||
barboneli Postat pe 11 August 2011 08:11 |
||
Acuma daca vreti sa stiti De ce am ochii obositi Si merg mai cracanat putin Marina mea era... Marin ![]() ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 11 August 2011 08:16 |
||
si eu rad singurica aici pe infundat.. ![]() ![]() ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 11 August 2011 08:20 |
||
Buna dimineata lume draga!!!!O zi cu mult soare va doresc!!! ![]() |
||
walkiria Postat pe 11 August 2011 08:53 |
||
buna dimineata!! maaaai multumim de cafeluta si de cescute ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
floare_cu_colti Postat pe 11 August 2011 09:16 |
||
buna dimineata soare !!!!!!!! buna dimineata fetele !!!!!! buna dimineataaaaaaa gata cafeluta ...... |
||
jeanette40 Postat pe 11 August 2011 09:18 |
||
unde e cafeaua aia???Ca tot bajbai dupa ea si nu o gasesc.....inca nici ochii nu-i pot deschide bine.... ![]() |
||
walkiria Postat pe 11 August 2011 09:23 |
||
http://youtu.be/c2tXR3bOyCw cafeluta ..... | ||
jeanette40 Postat pe 11 August 2011 09:42 |
||
Mostra de gandire pozitiva Sunt recunoscator : Sotiei care sforaie toata noaptea, Pentru ca doarme acasa cu mine si nu cu altcineva ! ***** Fiicei mele adolescente care se plange ca trebuie sa spele vasele, pentru ca inseamna ca este acasa si nu pe strazi. ***** Impozitelor pe care le platesc, Pentru ca inseamna ca sunt angajat. ***** Murdariei de curatat dupa o petrecere, Pentru ca inseamna ca am fost inconjurat de prieteni. ***** Hainelor care sunt putin cam strimte, Pentru ca inseamna ca am destul de mincare. ***** Umbrei mele care ma insoteste la munca, Pentru ca inseamna ca sunt afara la lumina soarelui. ***** Podelei care trebuie stearsa si ferestrelor care trebuie spalate, Pentru ca inseamna ca am o locuinta. ***** Tuturor nemultumirilor la adresa guvernului pe care le aud, Pentru ca inseamna ca avem libertatea cuvintului. ***** Locului de parcare pe care il gasesc tocmai la capatul parcarii, Pentru ca inseamna ca pot sa merg si ca am fost binecuvantat cu un mijloc de transport. ***** Zgomotului pe care trebuie sa-l suport de la vecini, Pentru ca inseamna ca pot auzi. ***** Gramezii de rufe de spalat si calcat, Pentru ca inseamna ca am haine de imbracat. ***** Oboselii si durerilor musculare la sfarsitul unei zile, Pentru ca inseamna ca am fost capabil sa muncesc din greu. ***** Soneriei care ma trezeste in zorii zilei, Pentru ca inseamna ca sunt viu. ***** SI , IN SFARSIT, ... pentru e-mail-uri, Deoarece inseamna ca am prieteni care se gandesc la mine. ************************* O zi frumoasa... si incercati sa ganditi pozitiv... doar avem atatea daruri... pe care le uitam din pacate. |
||
Eugenia69 Postat pe 11 August 2011 09:45 |
||
http://youtu.be/DsSyPUS7KlI...... ![]() ![]() ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 11 August 2011 10:11 |
||
Ziua buna lume... Sunt noua pe aici. Am auzit muuulte depre voi si vreau si eu aici. ![]() Se poate? Ma primiti? |
||
anena Postat pe 11 August 2011 11:34 |
||
bine ai venit printre noi ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 11 August 2011 11:46 |
||
SI , IN SFARSIT, ... pentru e-mail-uri, Deoarece inseamna ca am prieteni care se gandesc la mine. ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 11 August 2011 12:18 |
||
anena...BINE AI VENIT! ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 11 August 2011 12:19 |
||
Anenucica... mai tu sa fi..... nici aici nu scap de tine... ????? ![]() ![]() bine ai venit tu... scumpa mea !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bine ai venit draga Anena ! incantat de cunostintza ! ai cumva ochii albastrii ? esti inalta ? care e radical-ul din 81 ??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 11 August 2011 12:34 |
||
haidi bre..... si mata , cu radicalele astea ce draq or fi ele ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 11 August 2011 12:42 |
||
Multumesc pentru primire ![]() Incerc sa ma familiarizez putin cu forumul... si sa va cunosc si pe voi. |
||
anena Postat pe 11 August 2011 13:03 |
||
Multumesc pentru primire ![]() Incerc sa ma familiarizez putin cu forumul... si sa va cunosc si pe voi. |
||
anena Postat pe 11 August 2011 13:03 |
||
jeanette... shezi ghine draghe... nu te speria... Anena ma stie de nebun... de fapt, dansa mi-a dat adresa senatoriu-lui lui alfi... ! zicea ca asta e ultimul loc unde ma pot vindeca !!! tu chiar nu observi ceva imbunatatiri la mine... ? ![]() ![]() ![]() ![]() Anena... succes la acomodare ! e la fel, poate putin diferit in bine... fata de forumul xx 3e421 ! aici la inceput sunt foarte primitori... ! eu abia dupa vro 2 luni, am inceput sa-mi numar vanataile..... ! ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 11 August 2011 13:21 |
||
anena...ca sa te obisnuiesti...iote ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 11 August 2011 13:21 |
||
daca e clubul...pt cei cu ochi albastrii...io plec....ai mei is negrii.... ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 11 August 2011 13:25 |
||
apropo de vanatai, doar de vanatai...nu se aplica noilor veniti..poate doar asa![]() ![]() ![]() Salut�ri de la Abrud �- Draghe mama, se �tii c� io estem bine, lucrez aicea la Abrud, la �ara Mo�ilor, nu la �ara Secuiasche. Sunt sanatos, numai un ochi vinet am la mine, albastru, che am chezut pe scara de la birou. Es am �i ni�te dungi pe g�t, m-a str�ns de la cravata. �i mai am o mina �n gips, che mi-am prins-o la u�a de la casa unde stau, care nu are geamuri. �n rest e bine. Motzii e buni cu mine, invatza la io romane�te. Am inva�at imnul la ei �Treiasche duhul lui Iancu�. L-am inva�at pe tot. Greu. Foarte greu. Mi-au spus colegii de birou s� �tiu la imn pe de rost �i noaptea ca pe Tat�l nostru. Nu �tiu cine e tat�l la ei, dar am inve�at la imn tot. O se �l chint �i la �ie chind ajung acase la Harghita�Dache mai ajung� Am inve�at �i alt chintec, e obligatoriu diminea�a aicea la ei, �Iancule mare�. Plecut la mine se chintem cu to�ii la masa, chind bem palinka. Mult palinka bem noi. De prune. �i io �i ei. �i chintem �i inve�em romane�te. Ei pe mine, mai ales. Place la mine la Abrud. Mai ales che de trei zile poci minca mai bine. Che nu mai am doi din�i. I-am pierdut undeva. Chind am chezut pe scaun de la birou. Birou mic. Am martori, che mai ierau acolo Nelu, Avram, Todor, Mihai, Radu �i popa din Abrud. Care a citit din Biblia �i avea �i o luminare. Che era intuneric. Popa nu o dat. Nu, iel nu. Iel spunea la ei �nu la fatza che se vede, la oase�. Es am luat apoi scaunul in dintzi. �i Toma era la birou �i avea un furciu la iel. Simpaticus ember. Ascu�it furciu. Il plimba pe la ochii la mine. Bun popa asta cu io. Citit Biblia pentru mine. Chind am deschis ochii o zis che nu mai trebe la luminare. Dar nu o arunche, che cine �tie. Draghe mama, in rest e bine. M-am obi�nuit aicea, cum zicea vecinul Onofrei, ca magarul. Nu �tiu al cui e magarul. �Apa, paie �i bataie�. Mai am cinci luni �i jumetate �i vin acase, mama. Repede trece. Dupe ce am ie�it de la urgen�e a fost mai bine la mine. Nu dureau toate oasele. De la reumatism, zicea medicu. La munte e mai frig. Treiasche Avram Iancu! (A�e tre se strig de trei ori pe zi) Avram Iancu prieten la mine e. Pusilok, Csibi Barna�. Mentiune: fara nicio aluzie si nu a fost ranit nimeni!!!!! se poate aplica oricui, indiferent de etnie!!! |
||
Eugenia69 Postat pe 11 August 2011 13:27 |
||
ei ...........nu conteaza cat de lung ai parul , sau ce culoare au ochii .... conteaza sa ai priviri care nu sperie cocorii sa-ti placa florile , norii , ploaia .... sa-ti fie drag sa bei cafeaua cu noi . asta conteaza . |
||
jeanette40 Postat pe 11 August 2011 13:39 |
||
bun venit anena... barbo, tot nu te potolesti, iar vrei ceaiuri toata saptamana? ia fata de pe mana ...! ![]() auzi la el ... cum aparu don'shoara hop el sa fie primul ..., lasa ca te zic la iri-nuca, si vezi tu tigai in cap! si grija mare ... ca iri-nuca e in dispozitzie buna, pr doruletz !!!l-a avansat, fiind "baiat cumintel", lider sindical!!!! ![]() ![]() ![]() asa ca ai de grija! ![]() |
||
alfheim Postat pe 11 August 2011 13:44 |
||
jeanette...amu chiar plec ca io nu beu cafea... ![]() azi am primit o veste f buna...si-s fericita....suportati-ma!va rog....! ![]() nu stau mult....fug pana la bucatarie(koniha)...si inapoi.... ![]() EU_genia...traiasca Avram Iancu! ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 11 August 2011 13:47 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Mesaje | 5 | De la: Deliaaa 22 August 2018 16:05 |
Ce sa-ti "studiez" prima data ? | 177 | De la: tutankhamon 29 Decembrie 2009 00:14 |
crdeti k puteti avea incredere intro iubire virtuala | 8 | De la: pantera_neagra 14 Septembrie 2009 05:31 |
|
||
AMINTIRI DESPRE VIITOR | 56 | De la: PETRU_CEL_MARE 16 Martie 2012 23:29 |
Sa nu murdarim trandafirii !!!!!!!!!!!! | 15 | De la: elisabeta_boia 20 Noiembrie 2011 12:18 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9