http://www.youtube.com/watch?v=jZIoxw0ca9E | ||
nuti_vio Postat pe 23 Iunie 2010 10:42 |
||
---|---|---|
http://www.youtube.com/watch?v=4-VmpokYdAM O zi buna. |
||
nuti_vio Postat pe 23 Iunie 2010 11:15 |
||
multumim nuti,....pe o astfel de muzica si vremea de afara....mergeee !!!!numai de munca nu!!!! | ||
|
||
ladyDY Postat pe 23 Iunie 2010 11:17 |
||
starea mea de azi pai sa vedem...mi-a fost greu sa ma ridic din pat cand am deschis ochii bine am observat ca Ducessina mea a tras de pe uscator rochia mea de plaja reavana si si-a facut-o culcus peste noapte :).Barbara la semnalul meu:TREZIREA!!! mi-a rasppuns :NU POOOOOT si sa intors pe partea aialalta si a trecut la sforait... hmmm...am muncit otzarica.... acum in sfarsit imi beau cafeaua si incep sa-mi revin .Am bagat un ochi printre randuri si ce vad?Nimeni nu a dat o pe ziua de azi |
||
ameno Postat pe 23 Iunie 2010 11:40 |
||
ameno hai k dau eu da zic k mai bine merge tot o facea calda,k la frigu' care e... |
||
dancris Postat pe 23 Iunie 2010 11:43 |
||
ameno, sa-ti explic ca toate hainele si prosoapele proaspat spalate devin culcus pt printzesa mea? |
||
zambila Postat pe 23 Iunie 2010 11:46 |
||
parca m-am inviorat o tzara merge si rece ca avem suflete calde | ||
ameno Postat pe 23 Iunie 2010 11:46 |
||
zambilo ma surprins comportamentul ei ca deobicei e capcauna si nu accepta nimic de la mine.Daca ii este foame il trimite pe el la cersit.S-o da pe breazda oare | ||
ameno Postat pe 23 Iunie 2010 11:48 |
||
mai fetelor la mata mea tot ce este la inaltime devine culcus.cu cat se cocoata mai sus cu atat imi vine sa o dau de bodaprosti,... iar noaptea are chef de joaca !!! | ||
ladyDY Postat pe 23 Iunie 2010 11:49 |
||
inearca un calmant ceva... E prima data cand atenteaza Ducessina la ceva al meu.E prea mandra sa se coboare de pe piedestal |
||
ameno Postat pe 23 Iunie 2010 11:52 |
||
lady, alerag-o putin inainte de culcare, cat sa scoti sufletul din ea si pe mine m-o enervat azi noapte! le-am inchis pe hol, ca-s in calduri amandoua pisicile, si maraie toata noaptea...si pe la 3 jumate o inceput ophra sa planga la usa, pana i-am deschis! apoi s-o urcat in capul meu si o inceput sa ma traga de par mi-am pus perina pe cap si am incercat sa adorm! pe la 7 o inceput iar sa zgarie pe usa! |
||
zambila Postat pe 23 Iunie 2010 11:53 |
||
ioiii, este prea mica,...caci zau ii dadeam un calmant cu coada !!! | ||
ladyDY Postat pe 23 Iunie 2010 11:54 |
||
ca ziceti de joaca nocturna M-a oprit vecina de la trei pe scari intr-o buna zi sa ma intrebe:Tu la ce ora o culci pe Barbara???Ca noaptea se aud tropaituri prin casa asa tarziu o lasi sa se joace ce sa-i mai zic ...ca de fapt sunt matzele si ca fiemea doarme de la 22 ????? Si pe a mele le apuca noaptea dar eu imi inchid usa la camera si dumnezeu cu mila...dupa mine potopul.Atunci se mai linistesc si atarna de usa ca milogii |
||
ameno Postat pe 23 Iunie 2010 11:56 |
||
De la: dancris, la data 2010-06-23 11:43:56ameno hai k dau eu ameno,am vrut sa zic CAFEA |
||
dancris Postat pe 23 Iunie 2010 11:58 |
||
auzi beyyyyy pe mine nu ma prostesti ca acu imi dai o acu imi pui sub nas cafele | ||
ameno Postat pe 23 Iunie 2010 11:59 |
||
zambi acum stau acasa si imi permit sa o jumulesc pana pe la 3, 4 dimineata pana adoarme, pe la 5, 6 dimineata incepe zbenghea, o dau pe hol si plange.....face tumbe si fuga pe ea de zici ca este nebuna,...incapatanata nu mai spun...cred ca asta ii rasa.daca se face mai mare si tot asa este nu stiu ce voi face cu ea.o incita chiar si umbra ei pe perete,.... nu mai spun ca tot ce intalneste in cale roade si distrugeeee !!!!!! dai in ea si tot acolo se duce !!!! | ||
ladyDY Postat pe 23 Iunie 2010 12:00 |
||
ia ameno mama sa te remontezi dupa o noapte furtunoasa !!!! | ||
ladyDY Postat pe 23 Iunie 2010 12:02 |
||
Lady da ce bestie neamblanzita ai tu acasa pfffaaiiiii iar ma'nbat si rad la sticla firar ceapa mea |
||
ameno Postat pe 23 Iunie 2010 12:04 |
||
mai, sunt animale salbatice de prada....domesticite! la ce va asteptati? si a mea da ture noaptea dintr-o camera in alta! ce sa mai zic de astia micii, parca-s o turma de cai lady, in principiu, cand cresc se mai linistesc, dar devin si mai figurante! |
||
zambila Postat pe 23 Iunie 2010 12:06 |
||
ioi ameno,te scrantisi? ia si bere si cafele,satura-te |
||
dancris Postat pe 23 Iunie 2010 12:08 |
||
mai fetelor am crescut cu pisici, cei drept de angora turceasca nu am avut, da asta este nebuna rau,...voi ajunge sa vorbesc singura.... | ||
ladyDY Postat pe 23 Iunie 2010 12:09 |
||
pfaaii,ce ploaie-i daaaa! zici k vine sfarsitu, lumii |
||
dancris Postat pe 23 Iunie 2010 12:11 |
||
dancris lasa ca iau eu cafeaua,....ca pana la bere nu cred ca mai am mult si atunci sa ma vezi.....o voi vedea pe lady cea mai cuminte mata....nu o voi mai critica | ||
ladyDY Postat pe 23 Iunie 2010 12:11 |
||
acu vrei sa dregi busuiocul ai???? zambi te citez "parca-s o turma de cai " cand ma atentionat vecina chiar ma gandeam eu asa in sinea mea....da pe naiba! cum sa se auda asa tare cand tropaie delicatele mele pisici ca au impreuna vreo 7 kg...nehhhh asta abereaza.Nehhhhh asta viseaza |
||
ameno Postat pe 23 Iunie 2010 12:11 |
||
mai si in bucuresti ploua linistit, deocamdata !!! | ||
ladyDY Postat pe 23 Iunie 2010 12:13 |
||
hai 8 kg cu indulgenta sa nu fiu rea | ||
ameno Postat pe 23 Iunie 2010 12:13 |
||
lady,,dorinta ta e lege pt mine:) | ||
dancris Postat pe 23 Iunie 2010 12:14 |
||
pai daca o tine ploaia asa inca o ora se se face Tuzla tot una cu marea | ||
dancris Postat pe 23 Iunie 2010 12:15 |
||
multumesc,...dancris,... pai cred ca daca o tine tot asa cu ploaia in toata tara devine o apa si-un pamant !!! |
||
ladyDY Postat pe 23 Iunie 2010 12:17 |
||
da ma,ce este prin tara... | ||
dancris Postat pe 23 Iunie 2010 12:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
de unde pot cumpara un catel sanatos rasa Shih Tzu? | 13 | De la: garbo_2632 3 Mai 2012 12:22 |
CONDITIILE PENTRU ACCEPTAREA UNEI FEMEI CA SOTIE | 26 | De la: CRIMARY 29 Februarie 2012 23:08 |
unde gasesc echilibru mamicile singure? | 14 | De la: Blue_Tattoo 23 Aprilie 2010 15:10 |
|
||
Concurs BIO - Cosmetics | 1 | De la: AnnaFiction 6 Decembrie 2011 12:57 |
test final: verticala, oblica, dreptunghi, spirala | 47 | De la: garbo018223 2 Iulie 2009 17:12 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural