Subiect deschis de Nuti-Vio ,,Doamnelor si domnilor, care e starea dvs de spirit, astazi?"

bine ca stau la 4 am o sansa sa ma salvez de potop.....
ameno
Postat pe 23 Iunie 2010 12:20
ameno,descuie rpd usa k vin si eu!
stai sa-mi fac freza
dancris
Postat pe 23 Iunie 2010 12:23
fetele va las sa mai stau putin intinsa in pat ca acum se scoala zvarluga !!!

io nu, .....
ladyDY
Postat pe 23 Iunie 2010 12:23
dancris
Postat pe 23 Iunie 2010 12:24
si pe mine asa ma enerveaza ca-mi vine sa le arunc de la etaj, da-mi trece repede, cand le vad cum se joaca ma prapadesc de ras, nu pot sta suparata pe ele mult timp!
zambila
Postat pe 23 Iunie 2010 12:26
si eu va las..se aude un scrasnet de dincolo
dancris
Postat pe 23 Iunie 2010 12:28
dancris!!!!poti veni si nefrezata
zambi,eu de multe ori ma intreba:Bestili astea nu se lovesc cat sar una pe alta
ameno
Postat pe 23 Iunie 2010 12:29
hai mai zambilutzoo, nu pot sa cred!
si pe tine te enerveaza pisicile mai???
si io care ma credeam o denaturataa...
fleurdelis
Postat pe 23 Iunie 2010 12:30
pentru fiecare!
ameno
Postat pe 23 Iunie 2010 12:30
fleur dar de ce denaturata
hai nu fi suparata
ameno
Postat pe 23 Iunie 2010 12:32
pai ma enerveaza cand zgarie pe usa noaptea ca vor in camera, iar dupa 2 minute vor afara...ma enerveaza puiutzii cand uita unde-i baia, probabil din prea multa joaca
no, tu ai unu, io am 6 pisici in 2 camere!
zambila
Postat pe 23 Iunie 2010 12:36
pt ca si eu am momente in care.... ma'ntelegi, nuuu??
fleurdelis
Postat pe 23 Iunie 2010 12:37
pt ca si eu am momente in care.... ma'ntelegi, nuuu??
fleurdelis
imi vine sa renunt la pisoi
fleurdelis
6 in 2 camere wwwoooaaauuuu asta da curaj.
Apropos...te-a sunat nene ala Zambili?
ameno
Postat pe 23 Iunie 2010 12:39
nu inca...
da, io am crescatorie, acum tre sa-i dau si raman doar cu cele mari
motanul il tin la giroc, iar pe cele mari cred ca le duc la mosnita, la ai mei...macar cat ii cald!
ii mai bine la casa!
zambila
Postat pe 23 Iunie 2010 12:42
aha..eu i-am zis ca pleci dar mai mult nu stiu sa-ti zic ca nici nu vreau sa par insistenta.
ameno
Postat pe 23 Iunie 2010 12:51
tu stai linistita, n-are omu' nici o obligatie, daca vrea, suana, daca nu, nu!
mersi oricum!
zambila
Postat pe 23 Iunie 2010 12:54
stiu...dar mi-ar parea rau sa apeleze la shamaii de pe net or fi puii mai ieftini dar nu sti cu ce bolii sau mai stiu eu ce ii aduci acasa
ameno
Postat pe 23 Iunie 2010 12:57
asta da, si nici nu-i dau cu mult mai ieftin, dar nu vreau sa-mi imaginez in ce conditii au trait puiutii aia...si oamenii incurajeaza comertul asta, din pacate!
cum poate cineva sa-ti garanteze ca-ti aduce un pui de pisica sau caine de o anumita rasa in maxim o sapt.??
asta mi se pare incredibil! ii scoate pe banda rulanta, sau cum? eu am 2 pisici de monta si un motan, si din 3 fatari am ramas cu 5 pui! si au nascut 15... dar n-au supravietuit! si crede-ma ca am facut tot ce s-a putut, de la cezariana pana la masaje, scos mucozitati cu gura...tot tacamul!

uite, daca vrea, sunt 2 britishi in realul din sagului cu 14 mil...stau acolo de vreo 3 sapt, nici acum nu cred ca i-a luat nimeni! si sunt frumosi foc! pacat de ei!

si nu, nu-i vorba de bani, eu n-am cum sa-mi "scot" vreodata banii cheltuiti pe pisici, expozitii, cezariene, tratamente si intretinere!
si oricum dupa ce ma atasez de ei, cand vin sa-i ia nu-mi mai trebe nici macar un ban!
intelegi?

si un crescator n-are voie sa vanda pisicii prin magazine sau alte porcarii!
pana nu vine acasa sa discut cu persoana respectiva si sa vad ce fel de om este, nu pupa nici un pisic, nici daca-mi da 1000 de euro!
zambila
Postat pe 23 Iunie 2010 13:52
sunt multe de spus...
au fost cazuri cand le-au murit puiutii, parca din ukraina au fost adusi, nu retin exact!
apoi, un crescator nu da puiul din cuib inainte de 4 luni,in principiu, desi tano al meu are 3 kile la 6 luni
deci, nu-i tocmai micutz!
plus ca daca i se intampla ceva puiului din cauza crescatorului, are probleme de sanatate... esti obligat sa restitui banii sau sa inlocuiesti puiu

apoi, o pisica n-are voie sa aibe mai mult de 3 randuri de pui in 2 ani, toti sunt inregistrati, au titluri in expozitii,sunt ingrijiti si rasfatati! (musai )
zambila
Postat pe 23 Iunie 2010 14:03
zambila,

ce facusi?
o sarisi pe fleur,auzi ce zice,c-o enerveaza matzul cand face amor...si crede ca-l da...
iasomia
Postat pe 23 Iunie 2010 14:12

unde ai citit asta, iaso?
ca o enerveaza uneori, am inteles, da...
zambila
Postat pe 23 Iunie 2010 14:17
nu cd face-amor maii....
asta ar mai lipsi!
ma enerveaza ca-i toata ziua numai in capul meu!
nu asculta deloc!
si cersestee.....
nu poti nici macar sa bei apa ca el e pus pe cersit!

aaa....si muscaaaa
dar rauu!
fleurdelis
Postat pe 23 Iunie 2010 14:32
fleur, e si el mic, mai!
sa' las' ca se face mare
si atunci o sa-l simti cand ti se urca in cap si muscaturile vor fi altfel!
zambila
Postat pe 23 Iunie 2010 14:41
fleur musca al tau
si al meu ma crontana de degete dimineata si baga si un masaj la umeri dar de ce oare???hehe ma trezeste sa le umplu blidu de mancare.
Vorbim de pisici nu-i asa???nu alti muscatori?

Stiu ce zici Zambilica eu cand m-am dcis sa-i iau pisic la BB am trecut prin examen cu doamna de la felisa ca sa mi-l vanda.A venit la mine acasa a studiat tot si ce crezi????a negociat cu fiemea Initial am zis unul dar parca mai bine-s doi chit ca ma lupt cu bestili zi noapte dar sunt multumita.Bb e tare atasata de ei atat le mai povesteste mama mama
ameno
Postat pe 23 Iunie 2010 14:50
Buna ziua Iasomia
ameno
Postat pe 23 Iunie 2010 14:51
ameno, le-ai luat de la Laura banuiesc! si noi am fost la ea, are pisici in toata casa, si pe masa si sub masa si in biblioteca, parca-s bibeloaie!
si un catel gen troleu

noi vroiam silver tabby si nu avea, asa ca i-am adus de dincolo, de la alte crescatorii
zambila
Postat pe 23 Iunie 2010 14:55
Da !!!de la Laura !!!Cred ca am bolonzito pe saraca femeie la cap atatea intrebari i-am pus ca eu cred ca numa ce vede numarul meu zice:iar asta
Glumesc
Care-i chestia...eu am avut catel dar bestia nu a vrut nici cum sa se obisnuiasca cu BB si dupa un an si opt luni l-am dus la fratele meu la curte.In nici un chip nu am reusit sa ma obisnuiesc fara un animal in casa.La mama am 2 catei si o hoarda de canari, la fratele meu la fel canari, iepuri,pisici ce mai ferma de animale.Numai eu nu imi gaseam linistea mai ales ca BB tota-i dupa animale si ar cara acasa tot ce prinde pe strada.
deci noi avem pisici.
ameno
Postat pe 23 Iunie 2010 15:04
eu asa am inteles,ia recititi si voi dialogurile...

una se vaita ca zgaraie la usa cand o inchide,alta se inroseste..la ce sa te gadesti?

da' vad ca v-au cazut bine gandurile mele pacatoase...

ameno..

buna ziua.

eu am papagal,si cred ca trebuie sa-i tai gherutele...a imbatranit,si nu mai aterizeaza bine,plus ca nu prea mai vrea sa iasa din colivie,din cauza asta cred..
care ai perus?
iasomia
Postat pe 23 Iunie 2010 15:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
adio criza am reusit 11 De la: nazirra 15 Aprilie 2010 10:47
Relatie ciudata 28 De la: garbo229279 29 Decembrie 2012 10:24
CUM SE PREGATESTE CARNEA TOCATA PENTRU VINZARE IN CANTITATI MARI 12 De la: garbo_11724 27 Aprilie 2013 14:00
hainute 1 De la: garbo195175 10 Martie 2011 10:31
Ce cuvant ar fi mai potrivit pentru a descrie sentimentul de iubire, pentru fiecare din voi? 146 De la: fleurdelis 9 Decembrie 2009 11:58
Setari Cookie-uri