ANIMALELE DIN SPATIILE COMUNE

ei da...dar daca prajesti cartofi mai des...o sa vezi ca uleiul te costa mai mult decat cartofii!!!
andreea_n_c
Postat pe 16 Martie 2010 11:16
cartofii sunt mai sanatosi,daca ii gatim sub forma de piure,zic eu
LILO
Postat pe 16 Martie 2010 11:18
io zic sa o scape cineva de chinuri, zau...

Tylly
Postat pe 16 Martie 2010 11:19
ce liniste e in casa la mine...parca a stat vantul!!!
andreea_n_c
Postat pe 16 Martie 2010 11:23
472.....aici nu ai nimerit-o....e mai sanatos cartoful la cuptor, cu branzica si out si lapte.....sau spalati foarte bine si copti in coaja pe gratarul din cuptor.....sau fierti in coaja si curatati, taiati felii si facuti cu ceapa si cu kaiser perpelit.....cartofii prajiti ii mancam foarte rar...mai mult sa ne facem pofta....si atunci iau din aceia gata taiati....congelati....
tutankhamon
Postat pe 16 Martie 2010 11:24
iesi afara la soare, n-auzi??!!!

Tylly
Postat pe 16 Martie 2010 11:25
pai ceapa si Kaiseru prajit sanatoase or fi??????...cat de sanatoase....mai sanatoase decat cartofii prajiti???
andreea_n_c
Postat pe 16 Martie 2010 11:26
iesi afara la soare?
sau iesi afara SOARE(dintre nouri)
LILO
Postat pe 16 Martie 2010 11:27
hai ca am transformat topicul ...animalele din spatiile comunitare...in mancare sanatoasa si variata
andreea_n_c
Postat pe 16 Martie 2010 11:28
bre, aici e munca de Sisif, am zis io...
ma duc la parfumuri sa-mi linistesc nervii...

Tylly
Postat pe 16 Martie 2010 11:29
472...ai atatea moduri de a gati cartofii....nu e obligatoriu sa faci reteta cu ceapa si kaiser - cartofii taranesti......noua ne plac astfel facuti, dar.....dar...diin cauza kaiserului facem numai o data pe luna.....si ceapa e foarte sanatoasa...daca o mananci cruda....
tutankhamon
Postat pe 16 Martie 2010 11:30
si usturoiul ii foarte sanatos,daca nu iesi din casa vreo 2 zile
LILO
Postat pe 16 Martie 2010 11:32
si io ma duc sa imi iau copila de la scoala...ca pe urma am alt program....lasam sa mai scrie si altii pana diseara!!!
andreea_n_c
Postat pe 16 Martie 2010 11:33
andreea,da-i fetitei tale multe fructe si legume proaspete de la TARANI(veritabili)
atata timp cat mai exista "aceasta specie" pe cale de disparitie..

si invatati-va copiii sa iubeasca animalutele,cu masurile de igiena necesare...
LILO
Postat pe 16 Martie 2010 11:36
EU PERSONAL IUBESC ANIMALELE.......AM AVUT SI EU O CATELUSA......DAR....S-A INTAMPLAT SA FIU ATACATA DE 2 CAINI....FARA MOTIV.....DIN SENIN.....CAND ERAM INSARCINATA, IAR DE ATUNCI CHIAR IMI ESTE FRICA SA MAI TREC PE LANGA HAITELE DE CAINI DIN BUCURESTI.

EU SUNT UN CAZ FERICIT......DAR NU ATI AUZIT DE CAZURI CAND HAITELE DE CAINI AU ATACAT COPII????????????? CHIAR PE STRADA PE CARE LOCUIESC EU S-A INTAMPLAT.

INCA O DATA.....NU AM NIMIC IMPOTRIVA LOR.....DAR ADEVARUL ESTE CA IMI DORESC MAI MULT SA STIU CA FETITA MEA POATE MERGE IN SIGURANTA PE STRADA......DE CELE MAI MULTE ORI COPIII NICI NU POT ALERGA CAND SUNT AFARA PENTRU CA SE TREZESC CAINI CARE SA-I LATRE

PENTRU SFARSIT AM PASTRAT UN FAPT EXTRAORDINAR DE DERANJANT.....CEI CARE ISI SCOT CATEII AFARA PENTRU CA ACESTIA SA-SI FACA DIFERITE NEVOI.....VA ROG INSISTENT SA STRNGETI DUPA EI.....M-AM SATURAT SA VAD TROTUARE PLINE DE MIZERIILE LOR...
draghia_me
Postat pe 16 Martie 2010 11:48
da asa e
garbo074997
Postat pe 16 Martie 2010 11:54
De la: LILO, la data 2010-03-16 11:36:20andreea,da-i fetitei tale multe fructe si legume proaspete de la TARANI(veritabili)
atata timp cat mai exista "aceasta specie" pe cale de disparitie..

si invatati-va copiii sa iubeasca animalutele,cu masurile de igiena necesare...

hm... putin gresit:D invatati-va copiii sa iubeasca, punct! sa iubeasca in mod egal tot ce simte ca trebuie sa iubeasca... ura fata de cel ce nu iubeste animalele tot ura se numeste, aici poate ar trebui putin mintile deschise si limitele inlaturate...
cum am mai spus, nu ma deranjeaza grija pe care o are altul fata de un animal, ma deranjeaza ca vecinul de la parter tine animalul pe presul de la usa locuind la comun, pe aceeasi scara cu altii care poate nu vor sa vada asa ceva, asta in conditia in care in casa nu are niciun animal... de ce nu-l ia in casa daca-l iubeste atat de mult? pana la urma scara e spatiu comun si toti locatarii ar trebui sa fie de acord, nu? ma deranjeaza cei (hai sa nu mai zic bosorogi, nah...) care-si plimba animalele in spatii unde se joaca si copiii, desi au spatii special create pentru ei si eu nu tin neaparat sa se joace copilul meu langa un caine, ma deranjeqaza si cei care spun ca cine convietuieste cu animale e nebun din aceleasi motive...

plus ca s-a tot facut referire la dezastrele pe care le-a facut omul ca specie in natura... si? cu ce sunt eu de vina? cu ce trebuie sa ma oblige pe mine sa prefer ce prefera si altul?
ma limitez la a nu contribui la suplimentarea dezastrelor atat cat imi sta in puteri dar zau ca nu ma simt obligata stau nas in nas cu animalele ca se duce dracu pamantul... iar cine locuieste cu animale nu o face ca-i pamantul pe duca ci pentru ca asa a ales...
crysta_mami
Postat pe 16 Martie 2010 11:57
De la: scrichy, la data 2010-03-15 23:26:06Din cele postate aici pe acest topic,am tras concluzia ca iubitorii de animale[a se citi-oameni cu suflet],sunt ponderea,iar ceilalti,sunt marginalizati,fie prin comportamentul lor,care lasa de dorit,carcterizandu-i,pe toata durata vietii lor.

Fie prin comportamentul lor, fie prin ce...? Ca ai uitat sa spui...
Oricum, este cazul sa vezi mai intai barna din ochiul tau, abia mai apoi- paiul din ochiul celuilalt.

Si nu in ultimul rand, se vede treaba ca tu esti ultima care poti face o catalogare- cine-i bun si cine-i rau...caci te-ai repezit aiurea la mine...cum se vede, si eu cresc caini , unul chiar in casa...
Nu te mai repezi sa cataloghezi oamenii cand vor sa-si spuna parerea despre ceva...caci nu-i site-ul tau!

Iar daca parerea mea este ca nu trebuie sa-i obligam pe altii sa ne suporte cainii pe care am ales sa-i crestem nu inseamna ca eu am o problema: inseamna ca tu ai o problema. Mai reflecteaza...
Iar pe viitor incearca sa vezi mai intai ce are omul de spus...nu-l mai repezi cu jigniri fara sa-l cunosti si fara macar sa stii ce vrea sa spuna.
ella_
Postat pe 16 Martie 2010 12:06
De la: tutankhamon, la data 2010-03-15 22:24:29dragelor......toxoplasmoza se ia din carnea de porc netratata termic corespunzator.....adica daca iei fleica de porc de la un vanzator dubios sau de la tara de la cineva care nu a facut controlul veterinar al porcului...si faci o friptura in sange.....atunci faci toxoplasmoza....e o boala parazitara specifica porcului...la prelucrare termica corecta insa, acest parazit moare...

la caine este cu totul altceva....daca acest animal nu este vaccinat si deparazitat intern si extern, poate transmite boli grave...toxoplasma canii, chistul hidatic, ascaridioza canina, rabia...iar la matza boala ghearelor de pisica.....asta doar cateva din micile boli pe care le poate da animalul de companie....din fericire, animalutzele care cresc in familii care se ocupa cu vaccinarea si deparazitarea anuala, nu fac aceste boli...si nu au parazitii care dau aceste boli...

dar amaratii de maidanezi care nu au primit nici macar o spalare cu sampon antipurici pot transmite orice tip de boala....daca gurita unui copil de exemplu, ajunge in contact cu manuta care tocmai a fost linsa de un catel maidanez, sau a atins fecalele acestuia....e vai si amar....acel copilas poate face orice boala....

si, din pacate, aici nu e vorba numai de bosorogii care cu nesimtire isi lasa cainii sa se kace pe te miri unde...e vorba si de maidanezi.....din pacate, se incepuse foarte frumos o campanie de sterilizare a lor.....nu era prea traumatizant pentru ei, scapau cu leziuni minine si in timp - 12-15 ani - populatia canina maidaneza se reducea considerabil....dar s-au facut niste misculatii si niste animale au fost ucise in chinuri....si atunci oamenii care ii apara pe la blocuri nu au mai fost de acord sa lase "hingherii" sa-i ia si sa-i sterilizeze, apoi sa-i aduca inapoi....

Incearca sa te mai informezi...referitor la porci...
Oricum, nu de porci era vorba ci despre caini...Iar cainii, intr-adevar...pot transmite boli grave...asta nu inseamna ca trebuie sa-i ocolim sau sa renuntam la a-i mai creste...ci la a ne informa ce riscuri sunt pentru a ne feri de ele. Si stiind ca exista riscuri, poate ajungem la concluzia ca nu-i corect sa-i supunem acestor riscuri si pe altii.
Ti-ai luat o responsabilitate, asuma-ti-o ...Eu asa stiu...

Si, oricum, topicul incepuse referitor la maidanezi: la cei pe care unii se bat cu pumnii in piept ca-i cresc, considerand ca doar a le da de mancare este suficient si supunandu-i pe toti la riscuri.
ella_
Postat pe 16 Martie 2010 12:22
ella...e usor sa dai cu bata...daca te uitai cinci sau sase postari mai in jos, ai fi vazut ca m-am corectat....stiam ca ceva nu suna bine.....dar eram prinsa in film si am lasat asa ....am corectat dupa aia....
tutankhamon
Postat pe 16 Martie 2010 12:25
ELLA....POFTIM...UITE-TE LA ORA POSTARII SI COMPARA CU CEALALTA POSTARE....SI VEI VEDEA CA MIK-AM FACUT MEA CULPA...

De la: tutankhamon, la data 2010-03-16 01:28:22rectificare.....la porci este trichineloza.....

toxoplasmoza data de toxoplasma gondii e specifica PISICILOR....nu cainilor....
tutankhamon
Postat pe 16 Martie 2010 12:27
mda...ceva se intampla...nu este prima oara cand nu-mi apare mesajul...desi apare atentiionarea ca mesajul meu a fost inregistrat cu succes...
Am vazut urmatorul tau mesaj dupa aceea si am scris din nou...dar nu a aparut...
Mai incerc...
ella_
Postat pe 16 Martie 2010 13:10
De la: andreea_n_c, la data 2010-03-15 08:37:16
De la: DOLOSIV, la data 2010-03-15 02:35:02
De la: crysta_mami, la data 2010-03-15 01:50:33animalul nu rabda in tacere pana nu mai poate, asta se intampla in functie de temperamentul animalului, poate e cazul sa nu mai fie considerati atat de idioti incat sa suporte la nesfarsit tot ce li se intampla rau, animalul musca, fura mancare cand are ocazia, daca lasi halca de carne pe geam, (sa zicem) sa nu-mi spuna mie nimeni ca extrem de civilizatul animal o sa ezite s-o inhate mai ales cand e lihnit de foame, la fel face si aurolacul, fura din buzunare portofelul pentru ca daca nu-si face norma e batut crunt, daca nu fura un ban crapa de foame, asta asa... ca si comparatie cu animalele, nu ca as fi de acord cu ce fac aurolacii... daca tot avem pretentia sa iubim si sa intelegem animalele hai macar sa incercam sa intelegem si actiunile oamenilor...

Parca aveai copii de crescut si mai ales de supravegheat! Decat sa debitezi toate ineptiile astea, mai bine du-te sa dormi, ca maine sa poti supraveghea copilul sa nu mai bage in gura fecalele de caine prin parcuri...

...cata rautate!!!...asta e replica pentru cineva care nu suporta sa co/abiteze cu animalele???

mai pune mana pe carte sau macar pe dictionar inainte sa-ti dai cu parerea; conform DEX a coabita inseamna a trai impreuna cu cineva in aceeasi casa - dar nu va obliga nimeni pe voi, astia delicatii, care nu aveti cum dormi de grija ca nu ati omorat orice vietuitoare in afara de neamul vostru...
da, asta e replica si pentru tine, care nu ai ce face in casa ta de vreme ce te preocupa casele altora...bosorogii si babele, parca asa te exprimai, elegant si cu dragoste fata de semenii tai...
DOLOSIV
Postat pe 16 Martie 2010 14:31
De la: garbocatalyna, la data 2010-03-15 13:36:09
De la: scrichy, la data 2010-03-15 13:21:18ELLA,sti care e motivul,cainele te simte cum esti,asa ca a avut motiv

si pe fimea a muscat-o un maidanez ,avea 7 ani
chiar fara motiv;asa ca ...

si noi suntem iubitori de animale,am avut caine 12 ani;
cand a murit,de batranete, am suferit prea mult si eu si fetita asa ca nu am mai luat altul

veterinarii afirma ca nici un caine nu musca fara motiv; dar motivele pot fi foarte variate - o trauma anterioara ( lovitura, bataie suferita), mirosul de parfum/deodorant care noua ne place poate fi iritant pentru ei, sau un gest mai rapid ii poate speria, crezand ca vor fi agresati; uneori catelele isi apara puii chiar daca nu este cazul - ele observa un intrus in teritoriu si pot deveni agresive; tot veterinarii spun ca o solutie facila de a-i calma pe cainii din situatiile de mai sus (nu si pe cei special antrenati pentru paza sau lupte) este sa vorbesti cu ei, cu ton calm, fara sa te misti brusc si incet-incet cainele va realiza ca nu e nici un pericol si se va indeparta
DOLOSIV
Postat pe 16 Martie 2010 14:44
De la: andreea_n_c, la data 2010-03-16 09:32:58ia uite la ce discutii s.a ajuns // dar pana la urma e chestie de conceptie....
...nu stiu da io una nu as suporta sa/mi zboare animalu....mancarea de pe masa....si stiu asta tocmai de la tara....ca vedeam cat sunt de smechere pisicile de se urcau cu tupeu pe masa...incercand sa fure mancarea....nu ca bunica/mea le/ar fi tinut ne/hranite....din contra era prima ei grija...animalele sa fie hranite....dar am observat ca tot nu le ajungea...asha ca pe masa nu putea sta nimic ne/acoperit...de pisici

se vede ca esti de la tara si se mai poate usor intelege ca ai tras o foame crunta pe acolo pe unde ai trait , altfel ai fi stiut ca pisicile, cand sunt satule dorm, nu se ocupa cu cautarea hranei...dar daca tu ai tras foamea, ce o fi fost pe bietele animale...asa se explica intoleranta ta fata de orice animal si rautatea pe care ai dovedit-o...
DOLOSIV
Postat pe 16 Martie 2010 14:53
De la: Celleste_, la data 2010-03-16 09:55:57
De la: andreea_n_c, la data 2010-03-16 09:52:37pentru ca nu vreau animaleeeeeee!!!...asha ca si idee in sine!!

de fapt tu si pe tine te suporti cu greu, recunoaste.
te inteleg, sa stii... esti greu de suportat.

draga Celleste, ai mare dreptate dar singura care n-a inteles e chiar ea; ce sa-i faci? se tot incapataneaza sa ne convinga ca noi toti suntem niste murdari, niste sclavi fara alte preocupari sau realizari, doar ea e motivul de mandrie al lumii....
DOLOSIV
Postat pe 16 Martie 2010 14:59
De la: tutankhamon, la data 2010-03-16 01:28:22rectificare.....la porci este trichineloza.....

toxoplasmoza data de toxoplasma gondii e specifica PISICILOR....nu cainilor....

Incerc din nou, a IV-a oara, sa-l postez...poate merge de data asta ( noroc ca l-am copiat inainte de a-l trimite)..il impart in doua, ca si ultima oara...poate merge asa:

Mda...vad ca te-ai mai informat...referitor la porci, ai dreptate...insa nu stiu de ce te-ai razgandit in cazul cainilor...
Iata, am gasit ceva pe net, pe petsmile.ro/?p=80

Scrie, printre altele asa:
�Toxoplasma gondii este un protozoar care infesteaza atat cainele cat si pisica...�
�Pentru om este semnificativa infectia in timpul sarcinii la femeie, aceasta putand produce malformatii congenitale sau avort. Infectia la adulti poate fi clinic inaparenta sau poate produce simptome asemanatoare gripei sau leziuni cronice oculare. Simptomele pot persista ani de zile de la infectie.

Infestarea omului are loc pe cale orala sau transplacentara in cazul fatului.�

Exact asta am spus si eu...poate cei care s-au grabit sa ma � corecteze� cu atata aplomb si mi-au zis sa ma informez intai si abia apoi sa afirm ceva, sa-si ingita vorbele�
Am spus deja ca fac voluntariat la o scoala speciala, cu copii cu deficiente...si ca am invatat despre etiologia specifica diferitelor tipuri de deficiente( pentru cei care nu stiu, etiologia studiaz� cauzele bolilor și factorii care influențeaz� apariția diverselor boli).
Si nu obisnuiesc sa postez doar pentru a-mi mari numarul de postari...
Am vrut doar sa pun pe tapet la ce riscuri suntem supusi si sa subliniez faptul ca ar trebui sa ne informam despre asta, atat pentru a nu-i imbolnavi pe copiii nostri cat si pentru a nu-i obliga pe cei din jur sa traiasca cu aceste riscuri, ei si copiii lor...doar pentru ca noi ori suntem inconstienti si nu ne pasa de riscuri, ori pentru ca nu suntem informati...

Puneti in balanta urmatorul lucru: aveti o fetita care creste, se casatoreste si...nu poate duce o sarcina la bun sfarsit... sau...duce sarcina la bun sfarsit, dar copilul ei se imbolnaveste...are o deficienta grava si nu mai are o viata normala...ca si familia, dealtfel...
Sau ganditi-va ca baietelul vostru, aparent sanatos, la fel, din cauza acestor paraziti, se imbolnaveste grav...
Este mult mai usor sa previi ceva rau, decat sa rezolvi dupa ce s-a intamplat.
Deci...nu-i mai blamati atata pe cei carora nu le plac cainii...poate nu vor sa-si asume responsabilitatea unui astfel de risc...
Daca tu cresti un caine sau o pisica( sau mai multi/e) si crezi ca daca ii dai sa manance si il/o scoti afara sa-si faca nevoile este suficient si dai dovada ca ai suflet bun, te inseli amarnic...
Nu ma refer la tine, tutankhamon: o spun la modul general...iar cei care fac asta, se simt ei, chiar daca nu o recunosc si in schimb ii arata cu degetul pe cei care nu iubesc cainii... ba unii iti mai trantesc si o catalogare rapida, de om cu fuflet rau, inainte de a apuca sa deschizi gura, laudandu-se ca au suflet bun, caci s-au impacat bine cu un caine binecrescut si cuminte( cum mi-a facut mie scrichy )...iar eu cresc si am crescut mai multi decat a hranit ea in viata ei...
Este adevarat ca am si spatiu destul...ea de cate ori a spalat un caine maidanez? sau de curte? Eu in fiecare vara fac baie la caini...nu-i las sa se inmulteasca...din cand in cand stropesc cu antideparazitare, nu mai zic de pastilele pe care si le ia la cateva luni...si de vaccinul anual... nu mai zic de catelusa din casa ... Asta pentru ca sunt constienta de bolile pe care le pot transmite...Este o responsabilitate pe care mi-o asum si imi respect indatorirea, indiferent cat de greu imi este uneori sau cat de prost financiar o duc...Pentru ca ma costa mult mai putin fata de cat m-ar costa daca m-as imbolnavi, eu sau cineva din familia mea...
Daca toti ar gandi asa, probabil, in timp, nu am mai avea atat de multe probleme cu cainii comunitari.
Daca fiecare din acesti batrani( si nu numai...inclusiv cei care se bat aici cu pumnul in piept ca are suflet bun pentru ca da de mancare unui caine pe strada) ar face un pic mai mult decat sa dea de mancare acestor caini maidanezi, probabil, in timp, nu am mai avea atat de multe probleme cu cainii comunitari.

Ne multumim insa sa spunem ce suflet bun avem, pentru ca le dam un pic de mancare si sa aratam pe altii cu degetul( uneori acuzand aiurea- ex: scrichy)
ella_
Postat pe 16 Martie 2010 15:09
De la: tutankhamon, la data 2010-03-16 10:26:51472...hooooooooo.....ca nu are nimeni nimic cu parerea ta....numai ca vezi ca esti cam inversunata......mai struneste un pic boii aia....ca o iei naspa pe aratura....

Tuty draga. avem ceva cu parerea ei ca daca o lasam asa, in parerile ei, maine-poimaine se manifesta si cine stie ce se mai intampla...nu vezi ca vrea sa dezvolte birocratia (propune ea emiterea de autorizatii) maine poate sugereaza noi biruri pe seama animalutelor... de aici nu mai e mult si ne sare la beregata....
DOLOSIV
Postat pe 16 Martie 2010 15:09
De la: garbo074997, la data 2010-03-16 10:58:19
De la: andreea_n_c, la data 2010-03-16 10:55:18nu/i jalnica deloc..mancarea de la mc...e foarte buna...si nu cred ca e cancerigena deloc....astea/s zvonuri iesite ca sa stea linistiti aia care nu au bani de mc...si nici puterea sa o recunoasca
io am bani si de distractie si de iesiri da mec nu e sanatos io o scot la plimbare si iau mancare facuta de mine gatita curat ,curat fac si saorma de casa si chebab si tort si ia nu vrea ca am invatat-o cu bunatati a la mamii

fetelor nu va mai pierdeti timpul cu asta, andreea, ca ea oricum le stie pe toate mai bine...; in plus ne-a tot convins ce lene are - ea hraneste copilu' la mc, ea nu se face sclavul unui animal...ma mir ca nu-i e lene sa mai traisca...
DOLOSIV
Postat pe 16 Martie 2010 15:19
De la: DOLOSIV, la data 2010-03-16 14:31:34
De la: andreea_n_c, la data 2010-03-15 08:37:16
De la: DOLOSIV, la data 2010-03-15 02:35:02
De la: crysta_mami, la data 2010-03-15 01:50:33animalul nu rabda in tacere pana nu mai poate, asta se intampla in functie de temperamentul animalului, poate e cazul sa nu mai fie considerati atat de idioti incat sa suporte la nesfarsit tot ce li se intampla rau, animalul musca, fura mancare cand are ocazia, daca lasi halca de carne pe geam, (sa zicem) sa nu-mi spuna mie nimeni ca extrem de civilizatul animal o sa ezite s-o inhate mai ales cand e lihnit de foame, la fel face si aurolacul, fura din buzunare portofelul pentru ca daca nu-si face norma e batut crunt, daca nu fura un ban crapa de foame, asta asa... ca si comparatie cu animalele, nu ca as fi de acord cu ce fac aurolacii... daca tot avem pretentia sa iubim si sa intelegem animalele hai macar sa incercam sa intelegem si actiunile oamenilor...

Parca aveai copii de crescut si mai ales de supravegheat! Decat sa debitezi toate ineptiile astea, mai bine du-te sa dormi, ca maine sa poti supraveghea copilul sa nu mai bage in gura fecalele de caine prin parcuri...

...cata rautate!!!...asta e replica pentru cineva care nu suporta sa co/abiteze cu animalele???

mai pune mana pe carte sau macar pe dictionar inainte sa-ti dai cu parerea; conform DEX a coabita inseamna a trai impreuna cu cineva in aceeasi casa - dar nu va obliga nimeni pe voi, astia delicatii, care nu aveti cum dormi de grija ca nu ati omorat orice vietuitoare in afara de neamul vostru...
da, asta e replica si pentru tine, care nu ai ce face in casa ta de vreme ce te preocupa casele altora...bosorogii si babele, parca asa te exprimai, elegant si cu dragoste fata de semenii tai...

pssss... simt niste nervi din directia ta...:)))) daca erai mai atenta observai ca faza cu "co/abitatul" nu mi-a apartinut si putea fi si o greseala din cauza vitezei... raspund eu pentru ca ai facut referire la expresia "babe si bosorogi" pe care mi-am asumat-o si nu o regret avand in vedere ca deja am explicat la care categorie de oameni ma refer.

esti inversunata rau, dar total pe langa ce se scrie aici, se dau explicatii foarte clare dar refuzi ori sa intelegi ori sa citesti ce se scrie... raman la convingerea ca nu ai copii, citind iar chestia cu supravegheatul lor si daca este adevarat ca nu ai copii poate ar fi mai bine (pentru sanatatea ta) sa te abtii de la comentarii malitioase pe subiectul asta.

nu am avut pretentia sa se constate modul meu elegant de exprimare din simplul motiv ca... nici nu am incercat sa ma exprim elegant, nu am pretentia nici sa fiu considerata o doamna, eu stiu bine ce sunt si nu ma afecteaza pareri colaterale:)

se simte multa ura si ranchiuna in exprimarea ta, unde-i linistea sufleteasca pe care ti-o aduce animalul din dotare?? poate pana la urma ai sa realizezi ca ura face rau in primul rand celui ce-o simte, sper doar sa nu fie prea tarziu pentru tine...
crysta_mami
Postat pe 16 Martie 2010 15:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nu este de mirare.. 101 De la: garbo174849 31 August 2011 20:15
Topic de ...noapte buna! 41 De la: printesa_jo 1 Iulie 2012 00:23
produse cosmetice Mineralium de la Marea Moarta 1 De la: garbo_5291 4 Iulie 2012 16:48
De ce nu este bine sa fii invidios? 35 De la: ingerasulluptator 19 Aprilie 2012 15:38
hainute 1 De la: garbo195175 10 Martie 2011 10:31
Setari Cookie-uri