pai de aia e facut forumul...ca sa se poarte...scandaluri...ca in viatza reala nu se poate...ca deh...nu suntem civilizati....lasa ca ne scoatem cu forumu!! | ||
andreea_n_c Postat pe 16 Martie 2010 19:12 |
||
---|---|---|
poeziaa?? daaaaaaaaaaaaa! |
||
fleurdelis Postat pe 16 Martie 2010 19:14 |
||
unde e un animal...nici o poezie nu e!!! | ||
|
||
andreea_n_c Postat pe 16 Martie 2010 19:16 |
||
anreea~ asta e parerea ta?! nu stiu daca ai dreptate...eu intru sa ma simt bine... |
||
keks Postat pe 16 Martie 2010 19:16 |
||
da...asta era si scopul meu la un moment dat...dar vad ca nu se poate...si macar rau sa ma simt...ca sa simt ca ma simt...intr/un fel anume!!!.... ...de fapt da...de aia intru actualmente...desi nu asta a fost scopul meu la inceput....ca sa ma cert cu lumea....ca sa ma simt si io bine!! |
||
andreea_n_c Postat pe 16 Martie 2010 19:19 |
||
iar nu-ti dau dreptate! ""unde e un animal...nici o poezie nu e!!!"" iti mai amintesti de "zdreantza?!...cel cu ochii de faianta?"" esti prea mare?...ai crescut?! dar de "pis, pis pis...motan de vis"? dar de....hai mai! |
||
keks Postat pe 16 Martie 2010 19:20 |
||
aici ai tu dreptate!..da sunt prea mare...am crescut....prea mult | ||
andreea_n_c Postat pe 16 Martie 2010 20:22 |
||
doar ca sugestie iti spun invata sa mai fi copil... |
||
keks Postat pe 16 Martie 2010 20:27 |
||
cum sa fiu copil???..pai ce fac,....fac din fiica/mea...sora/mea...ca si asha ma simt ca o sora mai mare nicidecum maica/sa......poate sa ma fac copilul fiica/mii...asta nu se poate...mai bine sa invatam sa fim oameni maturi!! | ||
andreea_n_c Postat pe 16 Martie 2010 20:34 |
||
ooo da! cea mai frumoasa relatie mama-fiica... cand sufletul mai poate sa se joace ca un copil natang...e minunat, dar fiecare cu parerile lui...nu am eu nici un drept sa "ma impun"...si sincer nici nu vreau! doar ii compatimesc pe cei ce au uiatat sa mai fie copii... |
||
keks Postat pe 16 Martie 2010 20:40 |
||
Poti fi matura cu suflet de copil | ||
nuti_vio Postat pe 16 Martie 2010 20:42 |
||
Nuti ...in cateva cuvinte...ai spus ce ma invarteam eu in jurul cozii s-o spun! sa fiu copil, e prea tarziu... ca timpul m-a ranit si mi-a furat din tolba grea doar vremea ce-mi placea! |
||
keks Postat pe 16 Martie 2010 20:47 |
||
care scandal? fetelor, pe voi va bag la amintiri din copilarie ah, nu v-am zis ce fac il pupacesc pe nasuc pe blanosul asta mic de tano |
||
zambila Postat pe 16 Martie 2010 20:53 |
||
Zambila, ce bine, semeni, cu fiica mea | ||
nuti_vio Postat pe 16 Martie 2010 20:57 |
||
Zambila~cu suflet de copil | ||
keks Postat pe 16 Martie 2010 20:58 |
||
Da, ai dreptate Keks, dar eu ma refer, si la dragostea nemarginita, pt pisici.... animalute.....asa e si fiica mea... | ||
nuti_vio Postat pe 16 Martie 2010 21:02 |
||
stati sa bag o melodea, special pt andreea http://www.youtube.com/watch?v=xx-Ia0kO-fk&feature=related |
||
zambila Postat pe 16 Martie 2010 21:04 |
||
da! am inteles... eu am vrut ...s-o "necajesc" |
||
keks Postat pe 16 Martie 2010 21:05 |
||
scuze garbo074997 , m-ai inteles gresit !Ce-am scris eu s-a intamplat cu adevarat acum cativa ani !Acum toata lumea din bloc a inteles ca nu putem trai fara animale pe langa noi .S-a facut deratizare pentru omorarea sobolanilor , s-au aciuat alte pisici la bloc de care are grija toata lumea si cineva a adus un pui de caine care acum e un dulau in toata regula .Avem o noua femeie de servici care a fost deacord cu existenta animalelor si a inteles ca detergentul care i se da este pentru spalarea holurilor si a scarilor . |
||
200600 Postat pe 16 Martie 2010 21:19 |
||
mai terminati nene cu speciile pe care le ducem la pieire, ca inainte de patetisme din astea uitati-va la specia proprie: sint COPII care mor de foame, si in situatia asta de ce m-ar interesa de patrupedul din fata blocului? Poate considera cineva ca sint la egalitate? Ei bine, nu sint... Corect, ar putea sa nu ne priveasca nici copiii aia, ca nu i-am facut noi. Dar sint fiinte umane. Iar intre a salva un viitor om si, sa zicem, o rama, o broasca sau un caine, prefer prima varianta. Macar din solidaritate. Macar pentru ca as prefera ca orice alt om sa ia aceeasi decizie daca ar fi vorba de copilul meu. Sau daca ar fi fost vorba de mine. N-am nici o problema cu animalele, dar nici sa ma simt eu vinovata ca le-am luat locul pe pamint... haide, sa nu exageram. Si apropo: exista deratizare si s-au inventat alarme. Chiar putem trai "fara animale pe linga noi", in acest secol. Si ce bine putem trai. Asta cu "nu putem trai altfel" e o aberatie. |
||
quasaria Postat pe 16 Martie 2010 23:17 |
||
Q, amin!!!! "ca Dumnezeu a facut mul dupa chipul si asemanarea lui" si deci de oameni trebuie sa ne pese. Animalele, pasarile, insectele, Dumnezeu le-a lasat pentru folosul nostru, sa munceasca pentru noi, sa ne hraneasca, sa ne desfete. Dar pentru unele persoane e mai usor sa comunice cu animalele decit cu oamenii si e pacat. Socializeaza cu catei, pisici, pasarele iar cind trebuie sa vorbeasca cu oamenii... |
||
Ciresica Postat pe 16 Martie 2010 23:24 |
||
zambilutzo ZUNEA-ZUNEA lumea de poveste,aceea a copiilor si animalutelor intr-o armonie perfecta oare cum o fi aratand? |
||
LILO Postat pe 16 Martie 2010 23:29 |
||
De la: iasomia, la data 2010-03-16 16:36:37crysta, multumim frumos, la fel, daca e cazul... nu era o ironie chestia cu orele, doar o constatare. personal am nevoie de momentele mele de relaxare si le gasesc pe net, pe vreo 2 forumuri pe care mai scriu din cand in cand (garbo e unul din ele:P)asta printre picaturi, ca tot mi-a zis cineva sa imi vad de cresterea copiilor:))) si sa-i supraveghez sa nu mai bage nisip in gura:))) mi-e tare dor sa stau cu o carte in brate sa citesc, dar acum, cu aura asa micuta e imposibil, cand e actiunea mai in toi o gaseste bazaiala:)))) nah, facem pauza cativa ani pana reusim sa ne intelegem om cu persoana:) |
||
crysta_mami Postat pe 16 Martie 2010 23:31 |
||
De la: LILO, la data 2010-03-16 23:29:43 zambilutzo psss... ca tot am vazut de curand "avatar"-ul, asa vad eu lumea perfecta. era tare frumos cum traiau ei acolo, in perfecta simbioza... maaare lucru... |
||
crysta_mami Postat pe 16 Martie 2010 23:37 |
||
"avatar"-ul, ametitor film.. nu mai bine vizionam...pasarea spin??? |
||
LILO Postat pe 16 Martie 2010 23:40 |
||
pai da, dar pana cand? l-am vazut de 3 ori deja... avatarul e frumos tare facut. si ca idee si ca efecte... mie una chiar mi-a placut:) |
||
crysta_mami Postat pe 16 Martie 2010 23:51 |
||
le pup ptr ca cu siguranta sunt mult mai curate decat voi...stimabile doamne...DOAMNE FERESTE DE PROSTIA UNORA CA VOI... | ||
garbo031115 Postat pe 17 Martie 2010 12:15 |
||
UNDE E PROSTIE SI URATENIE SUFLETEASCA ...DE UNDE POEZIE...OARE CREANGA ...ION CREANGA O FI FOST ATAT DE PROST SI MIZERABIL CA A TRAIT IN MICA LUI CASUTA CU F MULTE PISICI ...CARE L AU SI INSPIRAT IN SCRIERILE SALE? | ||
garbo031115 Postat pe 17 Martie 2010 12:17 |
||
tu ce-ai mai patit? | ||
ana02 Postat pe 17 Martie 2010 12:17 |
||
alooo...vezi in ce directii se spulbera schijele cuvintelor tale.... mai decent! |
||
keks Postat pe 17 Martie 2010 12:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Relatiile cu veciinii din bloc. | 68 | De la: andreea_n_c 29 Decembrie 2012 16:20 |
Este adevarat ca si nemtii sunt smecheri dar depinde in functie de situatie | 3 | De la: ingerasulluptator 9 Iulie 2011 17:59 |
ce ne mai asteapta???,,... | 2 | De la: cricat 3 Februarie 2011 00:20 |
|
||
smoking kills | 7 | De la: Jojolin 19 August 2010 00:39 |
mai tine ti minte??? | 21 | De la: 5121968 1 Septembrie 2009 09:31 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară