ANIMALELE DIN SPATIILE COMUNE

dragilor, va pup, o zi buna, plec la serv......
ana02
Postat pe 17 Martie 2010 12:45
Odata m-am inimerit intr-o haita de caini straini,si nu aveam nimic de macare sa le dau.Stiam ca daca ma las in jos si ma fac ca arunc cu pietre as putea sa-i pun pe fuga,dar eram mult prea aproape si orice gest i-ar fi atatat si mai rau astfel ca nu cred ca as fi avut timp de ceva manevre.Atunci m-a invadat in loc de frica o incredere nebuna dar nu ostila ca nu o sa-mi faca nici un rau ca ei simt ca ii iubesc si o sa ma lase sa trec.Am facut un pas,la care s-au sculat toti de prin zapada in picioare,maraind amenintator,iar unul a venit glont la mine.Atunci am vorbit cu cel ce s-a apropiat si i-am intins mana care era in manusa.A marait,s-a repezit,a apucat mana a strans un pic,doar ca sa-mi arate ca poate sa o faca,apoi,s-a dat doi pasi inapoi,a lasat botul in pamant parca a rusine si a inceput sa se gudure.Tot timpul am stat calma,apoi am inaintat cu el in fata mea conducandu-ma prin mijlocul haitei pana la iesirea din dreptul lor,iar ceilalti nu am mai latrat decat asa in aer,iar unii,chiar se gudurau.Cel ce facuse cunostinta cu mine mi-a fost calauza.Iata cat de intelepti pot fi,totul e sa le dai o sansa.Nici la om nu vezi asa altruism si devotament chiar neconditionat.
comoaramea
Postat pe 17 Martie 2010 15:36
mi

apuca-te de scris, la re mi...
parca as fi in colt alb...
mda...
iasomia
Postat pe 17 Martie 2010 15:43
frumos
ca povestire!
nu ma gandesc eu cum as fi reactionat?!
nu cred ca stiu...
keks
Postat pe 17 Martie 2010 15:49
eu v-am mai spus ca la tanti Aceea, in loc de _n_c, trebuia sa apara scris _n_f.
anakin
Postat pe 17 Martie 2010 21:47
adica ne....

hai ca-i buna!
keks
Postat pe 17 Martie 2010 21:50
ioi

nevorbita ai vrut sa zici, asa-i?
zambila
Postat pe 17 Martie 2010 21:55

needucata,bre!
preciouss
Postat pe 17 Martie 2010 21:57
zambila
Postat pe 17 Martie 2010 22:09
hm... lo re mi, poti spune ca ai avut noroc de o reactie eficienta la momentul respectiv, dar daca nu o aveai? patania ta e un exemplu clar al faptului ca se intampla ca si cainii sa atace fara motiv dar sa se potoleasca atunci cand constata ca nu esti un real pericol, dar nici daca o luai la fuga nu erai un pericol si tot te atacau... la faza cu mancarea la puratator mi se par nitel parsivi:D, adica vezi tu... sar la tine dar daca-i corupi cu ceva de crapelnita (chiar daca nu sunt lihniti de foame ca deh... se gasesc oameni sa-i hraneasca...) au uitat ca le esti "dusman":D

eu nu sunt chiar atat de convinsa ca oamenii nu mai sunt in stare de gesturi altruiste sau de devotament neconditionat, nush daca putem generaliza, faptul ca n-ai dat tu de ei nu inseamna ca nu exista, eu una ii caut, nu mi-am pierdut definitiv speranta in oameni buni si de cate ori dau de unul tin legatura cu el cat pot, sunt oameni si oameni asa cum sunt si caini si caini (pfff... ce exprimare....:)))) sunt diferiti si daca ne straduim putin putem sa cernem ce-i bun si sa inlaturam ce nu ne convine... si simt nevoia sa repet, nu esti bun automat daca ai animal:))) poti sa fii si fara:P
crysta_mami
Postat pe 18 Martie 2010 00:36
De la: anakin, la data 2010-03-17 21:47:22eu v-am mai spus ca la tanti Aceea, in loc de _n_c, trebuia sa apara scris _n_f.

..io ma gandisem ca f...de la female...da acuma vad de abia ce ironie murdara va poate capetele seci....!!!!!!!!!!
andreea_n_c
Postat pe 18 Martie 2010 08:37
ca tot se vorbea pe alt forum ...de..mitocanie!!...iote/o e in floare si la ea acasa...mitocania....prezenta aici si pe garbo!!!
andreea_n_c
Postat pe 18 Martie 2010 08:38
tu de gluma ai auzit?!
keks
Postat pe 18 Martie 2010 10:15
De la: keks, la data 2010-03-18 10:15:28 tu de gluma ai auzit?!

...nu stiu da...tu stii diferenta dintre o gluma...si o mitocanie????
...ca io nu stiu nici una!!!
andreea_n_c
Postat pe 18 Martie 2010 10:19
pacat ca nu stii e gluma
singurul lucru bun e ca recunosti
keks
Postat pe 18 Martie 2010 10:23
da nu vad care e problema daca nu stiu de gluma!!!...ar trebui sa stiu de gluma sau cum????...da ceee??asta ma face om de o calitate..inferioara cumva???aaa si aia de calitate superioara sunt de calitatea aia...ca stiu de gluma?!!!....ma rog...scopu vietii unora e sa glumeasca...da io nu stiu si nu vreau sa stiu de gluma...si ma mandresc cu mine...asta care nu stiu de gluma!!!
andreea_n_c
Postat pe 18 Martie 2010 10:28
glumesti...esti o gluma!!!
andreea_n_c
Postat pe 18 Martie 2010 10:29
buei keks!!
mai termina cu glumele ,da?
garbocatalyna
Postat pe 18 Martie 2010 10:30
andreea N_F~ prefer sa fiu o gluma,
decat o ACRITURA!
keks
Postat pe 18 Martie 2010 10:32
Cataline, Cataline
ce ai ,maica, tu cu mine?!
ca de cand nu te-am vazut
"io-te...barba ti-o crescut"

keks
Postat pe 18 Martie 2010 10:33
buna keks..

garbocatalyna
Postat pe 18 Martie 2010 10:35
ladyDY
Postat pe 18 Martie 2010 10:36
povestea asta cu animalele e veche si degeaba ca tot nu are rezolvare si nici nu va avea in viitorul apropiat.

si eu iubesc animalele, am 3 catei la curte.....dar la fel ca multi altii sunt deranjata de cainii fara stapan, pt ca imi este o frica fantastica de ei.....nu suport mizeria de pe trotuare si din fata blocului, pentru ca sunt persoane care plimba animalutul doar 10 m pe langa bloc si nu-i pasa de ce lasa in urma....sunt multe de spus si dreptatea este, ca de obicei, undeva la mijloc.
nelly05
Postat pe 18 Martie 2010 10:37
Cata~
buna sa-ti fie inima...si ma bucur ca tu "stii de gluma "
Lady~ pofteste poti intra, dar ai grija...vad ca aici "se musca"
Nely~ ai dreptate...da nu te enerva
keks
Postat pe 18 Martie 2010 10:40
cini se musca bre,acilea?????
nazirra
Postat pe 18 Martie 2010 10:42
io nu vreau sa fiu muscata,.....imi este blana prea tabacita si carnea taioasa,...pot sta intr-un colt? hai mai ca nu miaun pe nimenea...
ladyDY
Postat pe 18 Martie 2010 10:45
gluma cu mitocania se musca...
doar nu credeai ca bietele animalute au "atacat" virtualul...
NU....ele nu au acesta "dependenta"...
keks
Postat pe 18 Martie 2010 10:46
De la: ladyDY, la data 2010-03-18 10:45:34io nu vreau sa fiu muscata,.....imi este blana prea tabacita si carnea taioasa,...pot sta intr-un colt? hai mai ca nu miaun pe nimenea...

hai sa blanita ca iar m-ai facut sa zambesc
keks
Postat pe 18 Martie 2010 10:47
Bre andreio.. daca nu e adevarat, poti privi detasata si sa razi, fiindca e o gluma. Daca te oftici insa, atunci sunt sanse sa fie si adevarat, nu-i asa?
anakin
Postat pe 18 Martie 2010 14:47
anakine, nu vezi ca isi pierde "calitatea"...daca e "glumeata"?!

uite...vezi?!
a declarat mai sus
keks
Postat pe 18 Martie 2010 15:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
VINDECAREA PRIN GANDIRE.Cauzele bolilor 5 De la: ingerasulluptator 8 Mai 2012 14:55
Concurs lenjerie de pat 3 De la: Jojolin 23 Septembrie 2010 16:19
Principii sau dragoste? 59 De la: teona_35 30 Iunie 2009 10:53
ANIMALELE DIN SPATIILE COMUNE 1085 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:39
am nevoie de o indrumare 9 De la: kokomic 1 Ianuarie 2011 02:53
Setari Cookie-uri