e o prostie sa zici ca mai bine cresti un copil decit un caine. In situatia in care pui la paritate copilul cu cainele, probabil habar n-ai care sint responsabilitatile de a fi parinte. Deci mai bine te rezumi la caine. | ||
quasaria Postat pe 20 Martie 2010 14:31 |
||
---|---|---|
...sa va zic o faza tare...astazi...eram in fatza unei scari de bloc...asteptand pe cineva..sa coboare..si erau 2 stapani de animale cu animalele lor afara...respectiv-un caine de talie mare ...si unul de talie mica...erau si 2 copii...cainii se jucau ...copiii se amuzau...si la un moment dat...cainele de talie mare s/a dus...si/a ales un loc si si/a facut o nevoie(adica la ce se zice...treaba mica)...dupa care si/a continuat joaca...stapan/sa...citez...vaaaaai nesimtitule!!!...de parca cainele ar fi inteles!!!..dar eu ma adresez amandurora...(ca nu stiam exact care era stapanul cainelui de talie mare)...zic eu---acuma luati apa din casa si spalati!!..ca daca nu vine vreo ploaie...o sa miroasa ingrozitor!!!...le/am zis asta mai ales pentru ca...cainele isi facuse nevoile foarte aproape de ..intrarea in bloc....deci toata lumea care o sa intre si o sa iasa o sa dea si cu ochii si cu nasu...in ....nevoile...prea/iubitului animal....////...reactia stapanilor....s/au uitat la mine luuuung si nu au comentat nimic!! ...acuma eu am plecat...coborase persoana pe care o asteptam...si nu stiu daca asta au facut sau nu!!! |
||
andreea_n_c Postat pe 20 Martie 2010 20:02 |
||
asha ca...rezolvarea sta asha...in zona in care se locuieste...cainii aia sa zicem fara stapan...sunt hraniti de cineva...in mod constant...si cainii se aciueaza ..gasind drept stapani pe cei care ii hranesc...persoanelea astea trebuie pandite si discutat cu ele...daca le da de mancare...sa/i ia si acasa...si sa curete dupa ei mizeria!! | ||
|
||
andreea_n_c Postat pe 20 Martie 2010 20:10 |
||
da. eu zic ca trebuie panda dupa panda ca-n filmele cu banditi.se face o lista cu omuleti care sa pandeasca in 3 schimburi. sa nu le scape nici un nenorocit care da un os cateilor. apoi, dupa ce e prins, impuscat pe loc | ||
si_totusi Postat pe 20 Martie 2010 20:15 |
||
oileooooo totusico,... ce sadica esti mai mamiculeee ! | ||
ladyDY Postat pe 20 Martie 2010 20:27 |
||
nu zicea andreea de panda? am organizat filajul | ||
si_totusi Postat pe 20 Martie 2010 20:30 |
||
fleurdelis Postat pe 20 Martie 2010 20:32 |
||
iubita nu am stat sa citesc tot ce s-a scris, deoarece sunt pe fuga.... mai am treaba, te pup o seara placuta ! | ||
ladyDY Postat pe 20 Martie 2010 20:32 |
||
snowflake, n-am zis ca e ceva in neregula sa alegi sa nu ai copii. am zis ca alegerile si preferintele fiecaruia nu trebuie judecate, nici de-o parte nici de cealalta... eu cunosc cupluri ce pot, dar nu vor sa aiba copii, asa au ales ei, asa simt ei ca vor sa faca... nu-i treaba nimanui sa-i judece pentru ca nu vine nimeni la usa lor sa dea de mancare sau ce-i necesar copilului. am zis de multe ori ce ma deranjeaza la exprimarea din topicul asta v-a-v de simpatiile mele si cred ca m-am exprimat foarte clar. andreea, exagerezi putin... e imposibil sa stai sa anticipezi fiecare pipi al cainelui (asa cred, n-am crescut in viata mea un animal). dorinta mea e sa-i vad macar ca nu mai sunt bagati in parcurile copiilor, sa nu mai vad rahati acolo, eu numai acolo imi las copiii sa se joace, in nicio alta parte... nu deranjez animalele in tarcul lor, cam asta-i si pretentia mea. nu trebuie pandite persoanele care hranesc animalele, cainele, de regula, se aseaza la usa celui care-l hraneste si cum orice stapan de animal face mereu curat in casa si spala animalul pentru a nu aparea mirosuri, asa ar trebui si cel care protejeaza un caine comunitar, sa aiba grija sa stea in curatenie (cat de cat), e foarte greu sa intri intr-o scara si sa-ti zboare nasul de miros. si nu mai spuneti ca nu e om cel care nu suporta mirosurile urate ale animalelor atata timp cat nici in casa voastra nu admiteti asa ceva... e vorba de minim de grija si de efort, nu de mutat muntii din loc... din partea mea felicitari maxime celor care curata dupa proprii caini cand isi fac nevoile pe trotuare sau pentru cei care-i baga in spatiile special amenajate pentru ei, acele spatii nu ingradesc libertatea cainilor ci sunt (sa zicem...) wc-urile lor, locul in care-si fac nevoile, asa cum nici noi nu facem peste tot prin casa. in rest... sa alerge pe unde vor, n-am zis ca nu mai vreau sa vad caini in fata ochilor ci ca nu mi se para normal sa apara peste tot mizerie in urma lor... sa cureti dupa propriul animal arata bun simt, civilizatie, nu dragoste maxima pentru animale. |
||
crysta_mami Postat pe 20 Martie 2010 23:38 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2010-03-19 03:27:06mirela draga, aici cred ca te-ai pript - anakin se referea la userul "andreea_n_c" care ne-a facut "nebuni" si "nenorociti", printre multe...altele si care a suparat si jignit pe multi pe acest forum... Daca am gresit scuze,nu prea am timp sa citesc tot ,dar in speta eu ma refer la cei ce nu suporta,nu inteleg ,si iau atitudini contra animalelor si contra celor care incearca sa mai le ajute cumva,adica impotriva celor ce SANT OAMENI CU ANIMALELE. |
||
comoaramea Postat pe 21 Martie 2010 10:47 |
||
De la: quasaria, la data 2010-03-20 14:31:36e o prostie sa zici ca mai bine cresti un copil decit un caine. In situatia in care pui la paritate copilul cu cainele, probabil habar n-ai care sint responsabilitatile de a fi parinte. Deci mai bine te rezumi la caine. sincer, eu nu am decat o idee vaga. dar cred ca pana la urma toata lumea e la fel pana are primul copil. oricum, pe zi ce trece ma conving de un singur lucru. suntem atat de absorbiti de propriile noastre probleme si de cum sa ne plangem de mila ca nu ne gandim nici un moment ca poate au si altii probleme si ar fi dragut sa fim mai putin extremisti si sa nu ne mai calcam pe bataturi. iar formul asta devine din ce in ce mai mult un exemplu. cred ca am incercat sa mentin o atitudine echidistanta in postarile de pe acest topic, dar observ ca sunt luata in vartej cu ceilalti. traim intr-o lume individualista, fara valori si principii in care dreptatea are un numar infinit de valente, dar noi avem impresia ca singura dreptate adevarata e a noastra. cand ai postat chestia aia cu prostia, ti-a trecut vreun moment prin minte ca poate am o problema mdicala pentru care nu pot avea copii? sau ca poate am trecut prin prea multe dezamagiri si imi este greu sa ma apropii de un barbat? sau poate ca am avut un copil si l-am pierdut? cred ca nu. te-ai gandit ca ai un copil acasa si ca eu am spus ca un caine e similar in unele privinte unui copil. si ai dreptate, a fost o prostie sa-mi pierd timpul vorbind cu voi aici. este si va fi un forum de extremisti. nu e prima data cand sunt atacata, dar pana acum pur si simplu m-am abtinut de la replici mai dure. numai ca sunt satula de oameni in general si de romani in mod special. stiu ca sunt oameni in situatii mult mai grave ca a mea si de aceea incerc sa nu judec si mai ales sa ma exprim asupra abilitatilor si alegerilor lor in viata. dar am observat ca daca esti moderat, esti luat de prost. nimeni nu crede ca mai exista si alte situatii decat cele prin care trec ei. oricum e irelevant. am treburi mai bune de facut decat sa schimb mentalitati. n-aveti decat sa va bateti in replici si sa va injurati cat doriti pe aici. nu o sa mai aveti vreo replica din partea mea. PROASTA ISI FACE O GRATIOASA IESIRE. |
||
snowflake Postat pe 21 Martie 2010 12:54 |
||
snow....stai! |
||
keks Postat pe 21 Martie 2010 13:05 |
||
nu stiu ce probleme ai sau nu ai...nu asta e totul aici... |
||
keks Postat pe 21 Martie 2010 13:06 |
||
snow, poate ar trebui sa tratezi viata cu mai mult umor. ai zis acolo undeva ca avem impresia ca singura dreptate adevarata e a noastra. asa si trebuie sa fie pt ca, mai intai de toate trebuie sa ne cunoastem pe noi si nevoile noastre si, tocmai asta e si motivul pt care nu ar trebui sa fii atat de atinsa de dreptatea celuilalt.Poate cel mult daca esti deranjata de o concluzie sa admiti ca avem limite in ceea ce priveste comunicarea si nu intotdeauna reusim sa pricepem cu multa acuratete sa transmitem /sau dupa caz sa intelegem ce-a vrut celalalt sa spuna. |
||
bluelight Postat pe 21 Martie 2010 13:15 |
||
mda... chestii complicate... forum de extremisti,care nenica? fulgu' cred ca aveti o viata aglomerata in privat,altfel nu-mi explic cum de pot citi asemenea postari scrise de oameni inteligenti... nu cred ca s-a referit la tine Q... ma bag la musca-n lapte,cred ca sunteti cativa p-acilea care va cunoasteti f bine,de aici sictiru' si plictisu'... no offense... hai ca trece si astenia asta de primavara,si o sa fi din nou o fata vesela... |
||
iasomia Postat pe 21 Martie 2010 14:07 |
||
si io mi-s extremista?? eu credeam ca mi-s banateana(da numai pe jumatate) FETELOR...a venit primavara..ah ce bucurie!! ieri am simtit bucuria reanvierii naturii o gramada de pasarele ciripeau voioase, intr-un copac plin cu"mitusi"(asemanator blanitelor de animalute)zumzaiau voioase la randul lor. albinutele.. cum se stiu bucura de viata necuvantatoarele! credeti ca ele nu infrunta greutati in existenta lor efemera? dar IMPORTANT!! se bucura de viata sa luam exemplu!!! |
||
LILO Postat pe 21 Martie 2010 14:14 |
||
si io mis! ma! |
||
keks Postat pe 21 Martie 2010 14:19 |
||
ai albine,liloaico... disparusera de ani buni din bucale... e plin de albine.. azi am curatat peste in balcon,cu o gramada de albine pe mine....asa mi-a placut... |
||
iasomia Postat pe 21 Martie 2010 14:20 |
||
snow, daca ai scris TU pe undeva ca decit sa cresti un caine mai bine un copil, atunci ce am scris ti se adreseaza. Altfel, mi s-a parut ca sustii exact ideea contrara. Ca fiecare creste ce vrea, din motve proprii. Poate mi s-a parut. In ce priveste extremismul, nu sint deloc extremista pina in momentul in care imi sint incalcate MIE drepturile - unul dintre ele fiind sa ma plimb linistita in spatiul public. Cum ar fi strazile din Bucuresti. Eu nu atac cainii care dormiteaza linistiti prin zona - iar daca ei ma ataca pe mine, bad luck pentru ei. Si daca intervin babele care ii protejeaza, idem. Bad luck. Pentru ca nu sint de acord sa imi limiteze NIMENI libertatea de miscare. Asa ca data viitoare cind o sa am drum pe unde am fost azi, o sa ma duc echipata sa il curat. Pentru urmatoarea data. Si daca se impuiaza, np, il mai curatam o data. Imi pare rau de vietatile pamintului - dar de tendoanele mele mi-ar parea mult mai rau. Cind e vorba de integritatea mea personala, putin imi pasa de frectiile cu ce suflet bun trebe sa avem. Pina la suflet, ma intereseaza sa am picioare si maini. |
||
quasaria Postat pe 21 Martie 2010 14:23 |
||
te cred,iasomico.. erai in plina natura,inconjurata de vietatile ei |
||
LILO Postat pe 21 Martie 2010 14:24 |
||
Eu am auzit ieri ciocanitoarea. Nu are cum sa se mai intoarca iarna. | ||
Doara Postat pe 21 Martie 2010 14:25 |
||
mila mi-e de tine,dar de mine mi se rupe sufletul" (proverb romanesc) |
||
LILO Postat pe 21 Martie 2010 14:26 |
||
nu mai are putere iarna deja sunt muguri in pomisori..ar fi pacat sa se distruga fructisoarele zemoase |
||
LILO Postat pe 21 Martie 2010 14:27 |
||
or fi albinele alea din america, cica alea dispar fara de urma de ani de zile... la cum zboara ele, acu' au aterizat la bucuresti... | ||
zambil Postat pe 21 Martie 2010 14:27 |
||
stiati ca vin floriile acu',iar rup astia salcile ,de mi-e rau vreo trei zile de mila.. ups! cred ca trebuia sa scriu la icutza asta.... zambilu' or fi,mami... |
||
iasomia Postat pe 21 Martie 2010 14:29 |
||
mai stii?or fi acelea din america deja avem multe "lucruri" de import de pe acele meleaguri si cum un rau nu vine singur.. |
||
LILO Postat pe 21 Martie 2010 14:30 |
||
da,chiar asa! cui ii mai este mila de mama natura? dar si cand s-o razbuna!!! |
||
LILO Postat pe 21 Martie 2010 14:31 |
||
maimutza, te uiti la ele si vezi... dac-au muschii-ncordati pe aripi, ele sunt... la cat steroid au adunat ele din lanurile alora de porumb... acilea au venit dupa mirosu' malaiului... | ||
zambil Postat pe 21 Martie 2010 14:32 |
||
erau f mari ,intradevar... am vazut si in piata,erau floraresele disperate.... |
||
iasomia Postat pe 21 Martie 2010 14:59 |
||
DAR PE TINE TE-AI MIROSIT?MAI REPEDE NOI SAU CEI CA TINE MIROS IN ATMOSFERA | ||
garbo096572 Postat pe 21 Martie 2010 15:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Sa gatim impreuna:)retete straine | 1 | De la: erdema 25 Iulie 2009 14:15 |
mare | 5 | De la: estela 13 Iulie 2010 05:25 |
de unde pot cumpara un catel sanatos rasa Shih Tzu? | 13 | De la: garbo_2632 3 Mai 2012 12:22 |
|
||
DEPRESIA | 97 | De la: nuti_vio 30 Aprilie 2010 21:43 |
citeste..si citeste din now.... morala?.. | 12 | De la: Lidiaolteanu 25 August 2011 17:22 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară