ANIMALELE DIN SPATIILE COMUNE

oops.. am uitat... NU SUNT INVERSUNATA!!! in niciun caz impotriva animalelor, am spus in repetate randuri ca nu ele sunt de vina ca se kkresc ci cei care nu le duc sa se goleasca acolo unde trebuie. repet, nu sunt inversunata, doar vreau sa se inteleaga si punctul de vedere al celuilalt, cel care priveste zi de zi excrementele altora acolo unde nu-si doreste sa le vada!! macar si doar de dragul conversatiei:)
crysta_mami
Postat pe 24 Martie 2010 00:56
Crista,mai bine veneai si te distrai cu noi in cafenea
scrichy
Postat pe 24 Martie 2010 01:00
De la: scrichy, la data 2010-03-24 01:00:54Crista,mai bine veneai si te distrai cu noi in cafenea

sunt atatea probleme si greutati in viata incat am hotarat demult sa vad oriunde ocazii de distractie, nu-i foarte greu atunci cand vrei cu adevarat sa le vezi:) eu asa am descoperit ca fac fata la toate, cautand motiv de ras in orice prostie si ... iete ca merge!!!!:))))

cum am mai spus, sunt doar vreo 2 topicuri pe care am scris in forumul asta, poate daca voi gasi si cafeneaua o sa descopar un nou mod de destindere:)
crysta_mami
Postat pe 24 Martie 2010 15:15
fleurdelis
Postat pe 25 Martie 2010 22:48
FLEUR,te-ai apucat iar de fumat,mami???????
scrichy
Postat pe 25 Martie 2010 23:42
Alerigiile si fobiile de animale se rezolva cu ajutorul psihologului.
garbo092356
Postat pe 27 Martie 2010 22:04
De la: garbo092356, la data 2010-03-27 22:04:12Alerigiile si fobiile de animale se rezolva cu ajutorul psihologului.

alergiile la psiholooooooog??????? pfff... am mai auzit una...
crysta_mami
Postat pe 28 Martie 2010 10:55
Am banuit ca te va mira... Alergiile sunt incluse in categoria afectiunilor care au componenta psihosomatica. Multe persoane care prezinta un anume tip de alergie isi rezolva aceasta problema intr-un cabinet de psihoterapie cu sau fara administrarea, in paralel, a unui tratament medicamentos.
garbo092356
Postat pe 28 Martie 2010 16:45
http://www.ecomagazin.ro/romanii-pot-sesiza-abuzurile-asupra-animalelor-la-numarul-9667/
garbo010448
Postat pe 29 Martie 2010 00:11
De la: garbo092356, la data 2010-03-27 22:04:12Alerigiile si fobiile de animale se rezolva cu ajutorul psihologului.

da? Eu din aia aveam in copilarie de pe la 2 luni, in urma unei pneumonii... oi fi fost un nou nascut depresiv. :(
quasaria
Postat pe 29 Martie 2010 20:35
De la: garbo092356, la data 2010-03-28 16:45:33Am banuit ca te va mira... Alergiile sunt incluse in categoria afectiunilor care au componenta psihosomatica. Multe persoane care prezinta un anume tip de alergie isi rezolva aceasta problema intr-un cabinet de psihoterapie cu sau fara administrarea, in paralel, a unui tratament medicamentos.

pfff... nitel ma speriasem:)))) presupun ca alergiile pot fi "rezolvate" la psiholog in masura in care multe boli pot fi tratate cu ajutorul subconstientului, ma indoiesc ca poate fi luata in considerare ca tratament, e foarte posibil sa mananc din troaca si imi cer scuze daca fac asta:D

sincer, nu cred ca sufar de niciuna din afectiunile pe care le-ai mentionat mai sus, doar nu ma tavalesc dupa animale si nici nu tin mortis s-o fac, nu consider un handicap lipsa mea de afectiune la adresa lor deci nu consider necesar sa dau o gramada de bani sa ma invete un psiholog sa le iubesc. mai ales ca nu cred ca are mari sanse in ceea ce ma priveste:)) poate doar prin hipnoza, stiu eu? prin spalarea creierului... :D
partea nasoala e ca si daca ar reusi asa ceva s-ar duce dracu tot efortul daca mi-ar ataca vreuna caine copiii:))))))
crysta_mami
Postat pe 30 Martie 2010 01:32
De la: crysta_mami, la data 2010-03-30 01:32:33
De la: garbo092356, la data 2010-03-28 16:45:33Am banuit ca te va mira... Alergiile sunt incluse in categoria afectiunilor care au componenta psihosomatica. Multe persoane care prezinta un anume tip de alergie isi rezolva aceasta problema intr-un cabinet de psihoterapie cu sau fara administrarea, in paralel, a unui tratament medicamentos.

pfff... nitel ma speriasem:)))) presupun ca alergiile pot fi "rezolvate" la psiholog in masura in care multe boli pot fi tratate cu ajutorul subconstientului, ma indoiesc ca poate fi luata in considerare ca tratament, e foarte posibil sa mananc din troaca si imi cer scuze daca fac asta:D

sincer, nu cred ca sufar de niciuna din afectiunile pe care le-ai mentionat mai sus, doar nu ma tavalesc dupa animale si nici nu tin mortis s-o fac, nu consider un handicap lipsa mea de afectiune la adresa lor deci nu consider necesar sa dau o gramada de bani sa ma invete un psiholog sa le iubesc. mai ales ca nu cred ca are mari sanse in ceea ce ma priveste:)) poate doar prin hipnoza, stiu eu? prin spalarea creierului... :D
partea nasoala e ca si daca ar reusi asa ceva s-ar duce dracu tot efortul daca mi-ar ataca vreuna caine copiii:))))))

Copii tai n-au nici o vina ca tu ai fobii pe care le vei transmite inevitabil si lor,si cu cat va v-a fi mai frica de caini cu atat ii ve-ti atrage mai mult pe la picioare.Dar poti sa-i atragi dand din coada ,si nu sa te muste daca constientizezi ca ai o problema si ti-o tratezi.Cel mai bun tratament si cel mai responsabil ptr.tine si copii tai e sa adopti un catel.
comoaramea
Postat pe 31 Martie 2010 20:32
pffff... cred ca latru inutil la luna... copiii mei nu au nicio vina punct, nu am fobii in ceea ce priveste animalele si nici mare frica nu-mi este, pur si simplu nu mor dupa ele. ma simt excelent fara ele, nu am niciun motiv sa-mi iau unul atata timp cat nu-mi lipseste nici mie nici copiilor, iar in ceea ce priveste responsabilitate... imi pare tare rau (cred...) daca deranjeaza ce voi spune, dar am sa repet: nu un animal de face mai responsabil ci modul de viata cu care esti obisnuit, educatia primita, etc... sa cresti un animal e floare la ureche pe langa a creste un copil (ba chiar 2 de varste apropiate), sincer, ma simt muuuuult mai responsabila facand asta (chiar si fara animal) decat cineva care nu are copil dar are animal. nu o spun cu rautate, dar ca grad de dificultate al cresterii lor (animal - copil) cere mult mai multa responsabilitate sa cresti un copil. nu inteleg de ce nu se renunta la cliseul asta... "daca vrei sa fii responsabil creste un animal", de parca pana sa ai animal (sau, mai rau, daca nu-l ai) ai fost un pierde vara bun de nimic
crysta_mami
Postat pe 1 Aprilie 2010 00:11
De la: crysta_mami, la data 2010-04-01 00:11:32pffff... cred ca latru inutil la luna... copiii mei nu au nicio vina punct, nu am fobii in ceea ce priveste animalele si nici mare frica nu-mi este, pur si simplu nu mor dupa ele. ma simt excelent fara ele, nu am niciun motiv sa-mi iau unul atata timp cat nu-mi lipseste nici mie nici copiilor, iar in ceea ce priveste responsabilitate... imi pare tare rau (cred...) daca deranjeaza ce voi spune, dar am sa repet: nu un animal de face mai responsabil ci modul de viata cu care esti obisnuit, educatia primita, etc... sa cresti un animal e floare la ureche pe langa a creste un copil (ba chiar 2 de varste apropiate), sincer, ma simt muuuuult mai responsabila facand asta (chiar si fara animal) decat cineva care nu are copil dar are animal. nu o spun cu rautate, dar ca grad de dificultate al cresterii lor (animal - copil) cere mult mai multa responsabilitate sa cresti un copil. nu inteleg de ce nu se renunta la cliseul asta... "daca vrei sa fii responsabil creste un animal", de parca pana sa ai animal (sau, mai rau, daca nu-l ai) ai fost un pierde vara bun de nimic

Draga am niste rromi vecini langa mine care se tot reproduc,cand nu e gravida mama,e egravida fica,iar daca nu e ea e vreo ruda,sau cateaua,sau pisica.Prea multa educatie dupa cum vad nu implica sa te reproduci tine mai mult de instict de specie,in schimb daca urmezi vreo 2 facultati si lucrezi in vreo 3 locuri,asiguri atat painea ta cat si asigurarile sociale sau alocatiile celor ce se reproduc.Deci daca nu te-ai pierdut prea mult printre instincte,poate reflectezi asupra conceptului de educatie.
comoaramea
Postat pe 1 Aprilie 2010 14:21
Sunt ingrozita la gandul ca exista atat de putini iubitori de animale.!..Sper ca toti astia carora le "put" animalele ca se incarneze intr-o pisica sau intr-un caine si sa primeasca cate un sut zdravan in fund in viata de dupa...Poate isi schimba parerea ...mai tarziu.!.
rgrigorut
Postat pe 1 Aprilie 2010 14:24
la re mi, pe bune, incearca sa-ti depasesti limitele si sa intelegi ceea ce scriu eu, macar sa citesti cu atentie, daca nu si printre randuri... am spus clar ca responsabilitatea vine odata cu modul de viata cu care esti obisnuit, cu educatia primita... nu-si au rostul rromii vecini cu tine aici si nici nu constituie un exemplu graitor in cazurile discutate aici. n-am zis ca la fiecare reproducere creste si simtul responsabilitatii, asta se intampla daca esti invatat sa fii responsabil, nu vine din senin!!! asa cum exista o gramada de distrusi care-si insusesc in animal apoi il arunca in strada pentru ca ajung sa constate ca nu-i chiar asa de comod sa cresti unul... si iete ca responsabilitatea nu e neaparat bonus odata cu primirea animalutului... da, asa cum nu e nici cu venirea unui copil pe lume!!

n-am inteles o faza, cine are 2 facultati si 3 locuri de munca?
crysta_mami
Postat pe 2 Aprilie 2010 00:08
De la: crysta_mami, la data 2010-04-02 00:08:43la re mi, pe bune, incearca sa-ti depasesti limitele si sa intelegi ceea ce scriu eu, macar sa citesti cu atentie, daca nu si printre randuri... am spus clar ca responsabilitatea vine odata cu modul de viata cu care esti obisnuit, cu educatia primita... nu-si au rostul rromii vecini cu tine aici si nici nu constituie un exemplu graitor in cazurile discutate aici. n-am zis ca la fiecare reproducere creste si simtul responsabilitatii, asta se intampla daca esti invatat sa fii responsabil, nu vine din senin!!! asa cum exista o gramada de distrusi care-si insusesc in animal apoi il arunca in strada pentru ca ajung sa constate ca nu-i chiar asa de comod sa cresti unul... si iete ca responsabilitatea nu e neaparat bonus odata cu primirea animalutului... da, asa cum nu e nici cu venirea unui copil pe lume!!

n-am inteles o faza, cine are 2 facultati si 3 locuri de munca?

Mi-am depasit cu mult limitile in aceasta discutie,dar asa cum bine spuneai,o spalare de creier,poate ar fi fost mai buna,dar sant medic veterinar,si nu de oameni,desi in linii mari medicina e cam aceiasi ,si acum incerc sa imi insusesc si ceva din psihologia specifica omului,totusi ma retrag ,ca diagnosticul ma depaseste.
comoaramea
Postat pe 2 Aprilie 2010 02:10
De la: la_re_mi69, la data 2010-03-31 20:32:56

Copii tai n-au nici o vina ca tu ai fobii pe care le vei transmite inevitabil si lor,si cu cat va v-a fi mai frica de caini cu atat ii ve-ti atrage mai mult pe la picioare.Dar poti sa-i atragi dand din coada ,si nu sa te muste daca constientizezi ca ai o problema si ti-o tratezi.Cel mai bun tratament si cel mai responsabil ptr.tine si copii tai e sa adopti un catel.

Inainte de a da sfaturi, daca nu va va (legat) fi cu suparare, va sugerez sa mai puneti mana pe cartea de gramatica, daca pana acum nu v-a (cu cratima) dat prin cap asa ceva...!
carmen396
Postat pe 2 Aprilie 2010 15:25
De la: garbo396, la data 2010-04-02 15:25:13

Inainte de a da sfaturi, daca nu va va (legat) fi cu suparare, va sugerez sa mai puneti mana pe cartea de gramatica, daca pana acum nu v-a (cu cratima) dat prin cap asa ceva...!

Uite cine vorbeste...-
Aveti o gramada de propozitii incepute de la cap cu litera mica in mesajele de la acest topic,si cred ca sant mai elementare,decat alunecatul degetului pe vre-o cratima.
Expl.pag.1,pag.2...etc
comoaramea
Postat pe 5 Aprilie 2010 19:43
Ati trecut de la animale la gramatica? Cand n-aveti motive va cautati.
Doara
Postat pe 5 Aprilie 2010 20:19
De la: la_re_mi69, la data 2010-04-05 19:43:13

Uite cine vorbeste...-
Aveti o gramada de propozitii incepute de la cap cu litera mica in mesajele de la acest topic,si cred ca sant mai elementare,decat alunecatul degetului pe vre-o cratima.
Expl.pag.1,pag.2...etc

Mea culpa! Iata, ma conformez! Insa scrierea cu majuscula la inceputul propozitiei tine de ortografie, nu de gramatica! Faptul ca scriem pe un forum de pe internet nu este o scuza. Nici pentru nerespectarea regulilor de gramatica, nici pentru nerespectarea celor de ortografie sau de punctuatie. Insa, daca pentru greseala mea as invoca motivul pe care l-am amintit, s-ar putea sa primesc o "pedeapsa" mai usoara decat daca as fi scris anapoda din punct de vedere gramatical. Pentru ca, atunci cand citim un text, scrierea gramaticala si existenta semnelor de punctuatie sunt, daca-mi permiteti, singurele care ne ajuta sa intelegem ce e scris si, mai ales, ce mesaj/sentiment/traire vrea sa ne transmita autorul. In caz contrar, singura si cea mai pregnanta impresie pe care ne-o da citirea unui astfel de text este de semi-analfabetism. Si daca mai emana si un fel de infatuare, mie cel putin mi se face sila. Insa chestiunea devine mai grava cand astfel de greseli se fac la tv, in ziare, carti sau pe site-urile anumitor institutii de orice fel si "cu pretentii"...

Inca ceva... Corect este: vreo si vreun
VREUN, VREO adj. nehot., pron. nehot. I. Adj. nehot. a) Care este un (sau o) oarecare; careva. b. Aproximativ. ♦ (Cu valoare adverbial�) Cam, circa. Vreo doi. In expr. Vreo doi (sau vreo dou�) = c��iva (sau c�teva). II. Pron. nehot. UN/O (cu forma: vreunul, vreuna) Cineva, oarecine, oarecare; careva. [Var.: vrun, vro adj. nehot., pron. nehot.]

Si vedeti ca mai am un text postat la pag. 12... Referitor la SUBIECTUL PRINCIPAL al discutiilor de-aici! Cu exceptia celor care nu l-au vazut deloc, pe acela l-a ignorat toata lumea... Dar nu ma mir!

Va doresc o seara minunata!
carmen396
Postat pe 6 Aprilie 2010 19:07
De la: garbo396, la data 2010-04-06 19:07:36
De la: la_re_mi69, la data 2010-04-05 19:43:13

Uite cine vorbeste...-
Expl.pag.1,pag.2...etc

Mea culpa! Iata, ma conformez! Insa scrierea cu majuscula la inceputul propozitiei tine de ortografie, nu de gramatica! Faptul ca scriem pe un forum de pe internet nu este o scuza. Nici pentru nerespectarea regulilor de gramatica, nici pentru nerespectarea celor de ortografie sau de punctuatie. Insa, daca pentru greseala mea as invoca motivul pe care l-am amintit, s-ar putea sa primesc o "pedeapsa" mai usoara decat daca as fi scris anapoda din punct de vedere gramatical. Pentru ca, atunci cand citim un text, scrierea gramaticala si existenta semnelor de punctuatie sunt, daca-mi permiteti, singurele care ne ajuta sa intelegem ce e scris si, mai ales, ce mesaj/sentiment/traire vrea sa ne transmita autorul. In caz contrar, singura si cea mai pregnanta impresie pe care ne-o da citirea unui astfel de text este de semi-analfabetism. Si daca mai emana si un fel de infatuare, mie cel putin mi se face sila. Insa chestiunea devine mai grava cand astfel de greseli se fac la tv, in ziare, carti sau pe site-urile anumitor institutii de orice fel si "cu pretentii"...

Inca ceva... Corect este: vreo si vreun
VREUN, VREO adj. nehot., pron. nehot. I. Adj. nehot. a) Care este un (sau o) oarecare; careva. b. Aproximativ. ♦ (Cu valoare adverbial�) Cam, circa. Vreo doi. In expr. Vreo doi (sau vreo dou�) = c��iva (sau c�teva). II. Pron. nehot. UN/O (cu forma: vreunul, vreuna) Cineva, oarecine, oarecare; careva. [Var.: vrun, vro adj. nehot., pron. nehot.]

Si vedeti ca mai am un text postat la pag. 12... Referitor la SUBIECTUL PRINCIPAL al discutiilor de-aici! Cu exceptia celor care nu l-au vazut deloc, pe acela l-a ignorat toata lumea... Dar nu ma mir!

Va doresc o seara minunata!

Sincer nu ma omor dupa analize atat gramaticale cat si de analize logice
, mi se par amanunte, cel putin mie, nu si cand e vorba de continut,desi fiecare are dreptul la propria parere,din multe comentarii razbate egoismul ipocrizia,tendinta de a vedea paiul din ochiul celuilalt si nu barna din propriul ochi,cat despre greseli de gramatica le intalnesc atat de zilnic si ...de le-ntorci cu furcoiul in ziare,carti..etc,tiparite in edituri si tipografii,incat unele mici scapari pot avea circumstanta atenuanta,ca atunci ce sa mai spunem de cei ce scriu mai mult cu K pe aceste forumuri?In plus mai am si tastatura nemteasca,asa ca n-am doua puncte verticale sau semnul? e locat pe tasta cu semnul-,si nu am ghilimele multumita-!
AUFWIDERSEHEN...!
comoaramea
Postat pe 6 Aprilie 2010 21:32
De mine? Sunt foarte multumita! Dumneavoastra sunteti multumita de dumneavoastra? Dupa cat de tare v-ati inrosit de nervi... cred ca nu!
Cat despre amanunte, existenta lor face ca un lucru sa fie deosebit si de calitate, pe cand lipsa lor face, de exemplu, mizeria sa domneasca peste tot, sau, un alt exemplu, ca unii din noi sa ne nastem cu lipsuri... dintr-un membru sau organ, de calciu, de neuroni... pentru ca apoi sa spunem "lasa ca merge si-asa!".... iar mai tarziu sa ne lamentam... dar e prea tarziu!
Si atunci, chiar ca... AUFWIEDERSEHEN!
carmen396
Postat pe 7 Aprilie 2010 16:32
De la: garbo396, la data 2010-04-07 16:32:30De mine? Sunt foarte multumita! Dumneavoastra sunteti multumita de dumneavoastra? Dupa cat de tare v-ati inrosit de nervi... cred ca nu!
Cat despre amanunte, existenta lor face ca un lucru sa fie deosebit si de calitate, pe cand lipsa lor face, de exemplu, mizeria sa domneasca peste tot, sau, un alt exemplu, ca unii din noi sa ne nastem cu lipsuri... dintr-un membru sau organ, de calciu, de neuroni... pentru ca apoi sa spunem "lasa ca merge si-asa!".... iar mai tarziu sa ne lamentam... dar e prea tarziu!

Noroc cu Dumnezeu ca face el o analiza calitativa suprema,si o dreptate pe masura,ca omul in micimea lui se-npiedica de astfel de amanunte,si le da valoare si continut,uitand esenta.
comoaramea
Postat pe 8 Aprilie 2010 13:56
De la: la_re_mi69, la data 2010-04-08 13:56:23
De la: garbo396, la data 2010-04-07 16:32:30De mine? Sunt foarte multumita! Dumneavoastra sunteti multumita de dumneavoastra? Dupa cat de tare v-ati inrosit de nervi... cred ca nu!

Noroc cu Dumnezeu ca face el o analiza calitativa suprema,si o dreptate pe masura,ca omul in micimea lui se-npiedica de astfel de amanunte,si le da valoare si continut,uitand esenta.

Pai tocmai de esenta e vorba. Unora, Dumnezeu le-o arata, dar daca ei nu pot s-o vada... Asta e...! Le lipsesc mai multe... mici, mici, mici... amanunte...!
carmen396
Postat pe 8 Aprilie 2010 16:11
"021617...e chiar asha....lume nebuna care tine animale in casa...e asha....nu e un mediu sanatos...de a trai....adica pur si simplu...unii chiar au alergie la prezenta animalelor....si eu sunt una din acele persoane....nu prea suport....si nu as tine un animal in casa....cu riscul ca m/ar omori cineva....ca oricat de curat ar fi un animal...animalul are mirosul lui...care se simte in atmosfera...ca sa nu mai vorbesc de faptul ca...se stie ca...pisicile si cainii ...isi lasa parul pe peste tot...s.a.m.d.
aere de mari domni au si aia care tin animale in casa....care nu/s decat niste nenorociti!!! "

auzi fa, da' cand sugi p.ula nu mai ai alergie? aia nu mai are microbi? crede-ma ca animalele sunt mult mai inteligente si mai curate decat tine. habar nu ai cat de mult iti schimba viata (in bine)un animal, cat iti este de recunoscator pt ca ii dai o farfurie cu mancare si un bol cu apa. dar tu nu ai cum sa stii pt ca esti redusa... astia ca tine ar trebui eutanasiati, ca faceti umbra pamantului degeaba, nu va puteti numi "oameni" pt ca nu stiti ce e aia MILA.
shivaaa
Postat pe 9 Aprilie 2010 06:05
De la: tutankhamon, la data 2010-03-22 21:34:08q...nu ma intelege gresit....si eu as ajuta un om aflat intr-o situatie grea.....dar, pentru ca am facut-o si mi s-a interpretat aiurea gestul, ma abtin....am dat bani si am vazut persoana beata pe strada....am dat mancare si s-a aruncat cu biscuitii dupa mine....am dat fructe si le-am gasit storcite uitate langa gard - am recunoscut punga....asa ca ma abtin sa-mi ajut semenii pe care nu-i cunosc indeajuns, incat sa stiu ca chiar merita efortul de a-i ajuta...

la caini insa e alta poveste...ma impresioneaza puiutii in special, pentru ca ei amaratii nu au nici o vina ca s-au nascut pe lumea asta plina de ura pe ei....am dus si eu tavite cu mancare si osisoare ramase de la noi si de la cutza noastra....si in ochii acelor catei nu am vazut decat recunostinta si bucurie ca au primit o masa.....ceea ce nu se poate spune despre oameni...

felicitari pt modul in care gandesti! si eu as ajuta oricand un animal in detrimentul omului. mi se rupe sufletu' cand vad bietii caini infometati, insetati, batuti, calcati de masini. cum poate un "om" sa ramana indiferent vazandu-le ochii tristi?????? eu am 13 caini si 3 pisici, toti cu microbi, bineteles :))- stau la casa- si uit de toate problemele cand ma uit la ei cum se joaca, cum se gudura si ma pupa (ce scarbos, sa te lasi pupat de o asemenea creatura :))) aceste suflete imi fac viata muuuult mai frumoasa. iti doresc o zi superba, si inca o data...felicitari ca ai un suflet bun
shivaaa
Postat pe 9 Aprilie 2010 06:39
mdeeeaaa... iete cum e iar contrazisa convingerea voastra cum ca animalul te face domn... asta v-a-v de limbajul si exprimarea de mai sus... in fine, poate viata TA e schimbata de cei 13 caini din dotare, corect ar fi sa vorbesti in numele tau, nu la modul general. eu, una, nu te judec pentru alegerea ta si nici nu te injur, asa cum ai facut tu cu altii (nici nu stiu pe cine ai citat, nici nu conteaza prea mult...), dar ... pacat:( forumul asta chiar era placut, ma indoiesc ca mai bag vreun ochi p-aici.

bleah...!

la re mi, fara suparare, te-am intrebat la un moment dat cine a facut 2 facultati, daca despre tine era vorba, ma indoiesc ca le-ai facut, totusi... faci niste greseli elementare, de clasa a doua, iar numarul lor deja e prea mare ca sa mai poata fi din cauza vitezei... asta pentru ca tot ai dezvoltat subiectul...

crysta_mami
Postat pe 9 Aprilie 2010 11:58
De la: crysta_mami, la data 2010-04-09 11:58:23mdeeeaaa... iete cum e iar contrazisa convingerea voastra cum ca animalul te face domn... asta v-a-v de limbajul si exprimarea de mai sus... in fine, poate viata TA e schimbata de cei 13 caini din dotare, corect ar fi sa vorbesti in numele tau, nu la modul general. eu, una, nu te judec pentru alegerea ta si nici nu te injur, asa cum ai facut tu cu altii (nici nu stiu pe cine ai citat, nici nu conteaza prea mult...), dar ... pacat:( forumul asta chiar era placut, ma indoiesc ca mai bag vreun ochi p-aici.

bleah...!

la re mi, fara suparare, te-am intrebat la un moment dat cine a facut 2 facultati, daca despre tine era vorba, ma indoiesc ca le-ai facut, totusi... faci niste greseli elementare, de clasa a doua, iar numarul lor deja e prea mare ca sa mai poata fi din cauza vitezei... asta pentru ca tot ai dezvoltat subiectul...

N-am nevoie sa ma crezi tu,si mai bine ai iesi din stufarisul de semne de punctuatie puse la intamplare,fara sa te-mpiedici,nu de alta da poate mai descoperi ceva de comentat si la altii.
comoaramea
Postat pe 9 Aprilie 2010 18:27
De la: garbo396, la data 2010-04-08 16:11:52
De la: la_re_mi69, la data 2010-04-08 13:56:23

Pai tocmai de esenta e vorba. Unora, Dumnezeu le-o arata, dar daca ei nu pot s-o vada... Asta e...! Le lipsesc mai multe... mici, mici, mici... amanunte...!

M-am bucurat itotdeauna,ca pot vedea esenta lucrurilor,chiar o intuiesc,fara sa am nevoie de praful amanuntelor.Fiecare cu abilitatile lui,asa ca inchei aceasta discutie contradictorie,d.p.m.d.v.,si s-auzim de bine!
comoaramea
Postat pe 9 Aprilie 2010 18:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
RUGĂCIUNE 7 De la: garbo233027 10 Iunie 2015 14:40
tudose 1 De la: hermosa20 28 Iunie 2012 15:41
Pocainta 252 De la: xenaluptatoareainimoasa 5 Octombrie 2010 17:22
gradinita si afer school 3 De la: ilincaianovici 6 Septembrie 2012 11:38
Program de afiliere 2 De la: yanyacharberet 22 Octombrie 2009 11:15
Setari Cookie-uri