do re mi si garbo 396, nu mai citati postarile. spuneti cui va adresati si e ok. e un forum usor de citit. nu-l transformati in forum 9am sau kudica | ||
si_totusi Postat pe 9 Aprilie 2010 19:48 |
||
---|---|---|
De la: la_re_mi69, la data 2010-04-09 18:27:26De la: crysta_mami, la data 2010-04-09 11:58:23mdeeeaaa... iete cum e iar contrazisa convingerea voastra cum ca animalul te face domn... asta v-a-v de limbajul si exprimarea de mai sus... in fine, poate viata TA e schimbata de cei 13 caini din dotare, corect ar fi sa vorbesti in numele tau, nu la modul general. eu, una, nu te judec pentru alegerea ta si nici nu te injur, asa cum ai facut tu cu altii (nici nu stiu pe cine ai citat, nici nu conteaza prea mult...), dar ... pacat:( forumul asta chiar era placut, ma indoiesc ca mai bag vreun ochi p-aici. mami...nu ma consider doamna ca am grija de atatea animale (o fac din suflet, nu vreau sa dovedesc nimic nimanui), si sincer mi se rupe (...sufletul) daca ma judeca cineva sau nu. dar ce parere ai despre cei care cred ca daca tii animale in casa esti nenorocit (o citez pe andreea n c)? este atat de simplu sa faci rau...mai greu e sa faci bine. cat despre limbajul pe care l-am folosit, imi cer scuze. in loc de "p.ula" trebuia sa folosesc cuvantul "penis". data viitoare voi fi mai atenta, promit. sa stii ca mai sunt si alte forum-uri, acesta nu este singurul. tu fiind atat de sensibila, este mai bine sa "migrezi" catre alte forumuri, nu de alta, dar acolo, cei care comenteaza poate nu folosesc cuvinte obscene, si cu siguranta scriu corect dpdv gramatical. o seara superba iti doresc. |
||
shivaaa Postat pe 9 Aprilie 2010 21:10 |
||
M-am bucurat itotdeauna,ca pot vedea esenta lucrurilor,chiar o intuiesc,fara sa am nevoie de praful amanuntelor.Fiecare cu abilitatile lui,asa ca inchei aceasta discutie contradictorie,d.p.m.d.v.,si s-auzim de bine! [/quote] Perfect! Bucurare, daca pot sa spun asa, placuta in continuare! Noi, ceilalti, fericiti sa fim cu duhul, caci vom stapani imparatia cerurilor! Amin! |
||
|
||
carmen396 Postat pe 9 Aprilie 2010 22:32 |
||
mai, mami shiva, tu stii sa citesti? pe forumul acesta nu se citeaza aiurea. | ||
si_totusi Postat pe 9 Aprilie 2010 22:43 |
||
Sunt de acord cu tine, toata stima pt.ce ai postat pe site, pt."doamnele" care le pute tot, cred ca si ele put dar "pe interior"cine NU IUBESTE, ANIMALELE, FLORILE NU IUBESTE NICI OAMENI SI TRAIESC DEGEABA.tOATA MILA PT.ELE | ||
mosu_mihaela Postat pe 9 Aprilie 2010 23:05 |
||
De la: la_re_mi69, la data 2010-04-09 18:33:21De la: garbo396, la data 2010-04-08 16:11:52De la: la_re_mi69, la data 2010-04-08 13:56:23De la: garbo396, la data 2010-04-07 16:32:30De mine? Sunt foarte multumita! Dumneavoastra sunteti multumita de dumneavoastra? Dupa cat de tare v-ati inrosit de nervi... cred ca nu! Perfect! Bucurare, daca pot sa spun asa, placuta in continuare! Noi, ceilalti, fericiti sa fim cu duhul, caci vom stapani imparatia cerurilor! Amin! @si_totusi..N-am ce face, trebuia sa mai citez odata, ca uite ce-a iesit mai sus... Si-mi doresc sa fie nu doar usor de citit, ci si usor de inteles. |
||
carmen396 Postat pe 10 Aprilie 2010 11:00 |
||
396, e ca la balamuc. nu se mai intelege nimic din pagina asta.de asta spuneam ca nu trebuie abuzat de cele citate. da, eu zic, eu aud | ||
si_totusi Postat pe 10 Aprilie 2010 11:15 |
||
Lasa, poate acum le place mai mult. | ||
Doara Postat pe 10 Aprilie 2010 13:36 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-04-09 22:43:02mai, mami shiva, tu stii sa citesti? pe forumul acesta nu se citeaza aiurea. mai "si totusi", marturisesc ca nu stiu sa citesc. sunt analfabeta. enumera-mi tu, te rog, forumurile pe care imi dai voie sa citez. multumesc anticipat |
||
shivaaa Postat pe 11 Aprilie 2010 09:16 |
||
mai shiva, tupeul nu e totuna cu intelegenta. sunt din astia care par a taia chiroane cu dintii insa, cand sunt pusi sa gandeasca...mai greu posibil sa fie si cazul tau. daca ai fi citit ce am spus, ai fi vazut si de ce. nu ma interesa cearta voastra ci, un mod de a posta aici.apar probleme tehnice si topicul respectiv e un fel de varza. cum e acum. garbo e un forum unde sunt niste reguli. inafara de problemele tehnice ale sitului sunt si niste norme de conduita. ai gasit aici un grup de oameni care scriu intr-un anume fel ( si aici ma refer la cele citari) cred ca cei nou veniti, trebuie - macar din bun simt - sa se conformeze lor. cerem mult? nu apari in casa omului, incepi sa papi seminte si cand gazdele iti spun sa le pui la cos, tu continui a scuipa. daca ai citi inainte de a da raspunsuri clontoase, ce bine ar fi ! nu-mi multumi ca nu ai de ce. asa zisa propozitie intelegenta cu alte forumuri e doar o exprimare ce vizeaza neelegantza. am inteles ce "subtil" ma iei in ras. bine, asta in conceptia ta |
||
si_totusi Postat pe 11 Aprilie 2010 12:12 |
||
ehe.. greu la deal cu boii mici... |
||
preciouss Postat pe 11 Aprilie 2010 12:30 |
||
Despre ce tupeu vorbesti? Nu tu m-ai intrebat daca stiu sa citesc? Sau, probabil tu ai voie sa iei peste picior pe cine ai tu chef doar pt ca esti �veterana� pe acest site? In dreapta jos sunt 2 optiuni: citeaza si raspunde. Pt ce este optiunea �citeaza�? Cum ar trebui sa procedez pt a raspunde unui mesaj de la pag 3, destinuat vasilicai, daca nu citez ce a scris respectiva? �sunt din astia care par a taia chiroane cu dintii insa, cand sunt pusi sa gandeasca...mai greu. posibil sa fie si cazul tau�. Probabil te crezi foarte interesanta cand ironizezi�total aiurea. �garbo e un forum unde sunt niste reguli(�)nu apari in casa omului, incepi sa papi seminte si cand gazdele iti spun sa le pui la cos, tu continui a scuipa�. Cine face aceste reguli (avand in vedere ca toata lumea citeaza, si �stapanii� acestui forum, cat si astia noi)? Cu riscul de a repeta intrebarea(in speranta ca ma vei lumina tu, pt ca pe mine nu prea ma duc capu'), pt ce exista optiunea �citeaza�? | ||
shivaaa Postat pe 11 Aprilie 2010 22:48 |
||
shivaa, in afara de faptul ca esti vulgara de-a dreptul mai esti si proasta? s-a scris destul de clar, nu trebuie sa faci abuz de citate, nu ti-a zis nimeni ca nu trebuie sa le folosesti deloc!!! scoate nasul din aia 13 caini, poate reusesti sa te intelegi si cu oamenii... | ||
garbo112060 Postat pe 11 Aprilie 2010 23:57 |
||
da, sunt si vulgara, si proasta. naspa combinatie. te-ai uitat tu cu atentie sa vezi cui apartin acele citate luuungi? mie????eu am citat NUMAI mesajul la care am raspuns. te rog sa imi arati si mie un singur citat aiurea, si dupa aceea ma poti jigni cat vrei. | ||
shivaaa Postat pe 12 Aprilie 2010 00:10 |
||
e adevarat ca e o combinatie fatala, raspunsul meu era rezultatul intrebarii tale" pentru ce este optiunea ?" nu am sustinut ca ai abuzat de aceasta optiune si nici nu ai fost tu vizata, ci doremi si garbo 396. tu doar a trebuit sa reactionezi desi puteai foarte bine sa n-o faci. am intalnit pe forumul asta persoane culte, cu care ai ce vorbe sa schimbi, dar cand intalnesc genul tau, care nu se pot exprima fara un penis (apropos, nu cuvantul deranjeaza, ci expresia in sine), care nu au alte argumente decat cele susnumite de tine, ma fac sa-mi amintesc ca e plin netul de asa ceva. eu tot sper sa reusesti sa-ti sustii convingerile si fara expresii vulgare, intalnite prin piete si pe mahalale, suntem in stare sa intelegem mai multe si mai departe de ce-ti naste tie mintea. dai dovada de respect fata de propria persoana cand te exprimi civilizat si nu in ultimul rand fata de persoana careia te adresezi, indiferent despre cine ar fi vorba, chiar daca (,) cu totii mai folosim un penis cand nu ne iese vreo pasentza, dar macar il folosim in barba, cel mult in prezenta celor apropiati, nu pe un forum public! |
||
garbo112060 Postat pe 12 Aprilie 2010 01:51 |
||
De la: garbo112060, la data 2010-04-12 01:51:53e adevarat ca e o combinatie fatala, raspunsul meu era rezultatul intrebarii tale" pentru ce este optiunea ?" nu am sustinut ca ai abuzat de aceasta optiune si nici nu ai fost tu vizata, ci doremi si garbo 396. tu doar a trebuit sa reactionezi desi puteai foarte bine sa n-o faci.shivaa, in afara de faptul ca esti vulgara de-a dreptul mai esti si proasta? s-a scris destul de clar, nu trebuie sa faci abuz de citate, nu ti-a zis nimeni ca nu trebuie sa le folosesti deloc!!! scoate nasul din aia 13 caini, poate reusesti sa te intelegi si cu oamenii... tu mai intelegi ceva? ca eu sunt proasta si nu inteleg. mai intai spui ca abuzez de citate, dupa care sustii contrariul. �mai, mami shiva, tu stii sa citesti? pe forumul acesta nu se citeaza aiurea� nu am fost eu vizata? dar cine? si inca ceva, ce legatura aveau cainii cu discutia noastra? |
||
shivaaa Postat pe 12 Aprilie 2010 02:12 |
||
Ma bucur ca s-a ~extins~,dezbaterea..! | ||
comoaramea Postat pe 12 Aprilie 2010 23:44 |
||
pai eu inteleg dar nu ma deranjeaza sa explic si celor mai grei de minte. ceea ce ti-am zis "nu trebuie sa faci abuz de citate" era cu titlu generic, nu ma refeream neaparat la persoana ta. e drept ca ar fi fost mai clar daca as fi scris "nu trebuie SA SE FACA", dar am crezut ca "discut" cu persoane cat de cat capabile sa desprinda din context ce se scrie. scuze ca m-am inselat. in plus de asta daca erai atenta vedeai ca nu ti-am scris eu "mami shiva, nu stii sa citesti..." deci nu aveam ce contrariu sa sustin. cainii nu au nicio legatura semnificativa, scriu si eu ce vreau, asa cum fac toti pe net. e problema mea, macar ma exprim civilizat |
||
garbo112060 Postat pe 13 Aprilie 2010 09:41 |
||
De la: tutankhamon, la data 2010-03-23 22:46:19andreea n.c.......draga mea....vina nu e a cainelui....vina e a stapanului...trebuia sa-si duca intai patrupedul in loc ferit......departe de copii si de zidul blocului.....dar avem educatia aleasa ca popor sa ne oprim in mijlocul trotuarului si sa barfim ultima telenovela la moda...... ...mi se pare o idee gresita sa atribui unui popor intreg ...ceva ce se intampla la nivel...individual chiar daca aceasta schema se mai regaseste si pe la altii...tot indivizi si ei!!! ...io nu as avea curajul sa afirm..ca...avem ca..popor...nu stiu dar euna personal sunt doar o individa care nu am habar de restul...poporului...si daca nu stiu nimic despre el(poporu)...mai bine nu fac afirmatii desprte...si nu ii atribui ceva...ce poate nu are(ma refer in sens negativ inclusiv) |
||
andreea_n_c Postat pe 13 Aprilie 2010 09:50 |
||
aia am lasat si eu ..sa se deduca..ca as crede...ca vina e a stapanului...dar nu oricum...!!..si mie mi se pare ca...cea mai mare vina pe care o are un stapan fde animale...este ca...este unul(stapan de animale)...in conditiile actuale...in conditia in care stai la bloc...concret! ...pe mine ma apuca groaza cand ma gandesc ca o sa vina vara...si o sa puta pe toate strazaile a pisat de caine...ca toti ies afara..si primul lucru pe care il fac cainii e sa se pise im,ediat ce au iesit din scara blocului...fix in fata blocului.../// ca stapanul nu are cum controla treaba asta...ca el ..saracu..in ghilimele saracu...de aia a scos cainele afara ca sa il duca nu/stiu/unde dar...vaaai...bietul animal nu s/a putut abtine... ...si noi ce vina avem...de tre sa suportam...ce ramane in urma...ca de aia zic...daca ar fi oameni cu bun simt..foarte bine...ies cu animalu afara...sa ia si un bidon din ala de 5 litri de plastic(de apa plata)..sa il umple cu apa de la chiuveta...si sa il ia cu ei jos...ca sa spele in urma...in eventualitatea in care li se pisa animalu in drum...si nu in locurile alea...speciale!!!! |
||
andreea_n_c Postat pe 13 Aprilie 2010 09:58 |
||
De la: andreea_n_c, la data 2010-04-13 09:58:09aia am lasat si eu ..sa se deduca..ca as crede...ca vina e a stapanului...dar nu oricum...!!..si mie mi se pare ca...cea mai mare vina pe care o are un stapan fde animale...este ca...este unul(stapan de animale)...in conditiile actuale...in conditia in care stai la bloc...concret! Da de urinoterapie ai auzit?Acolo se si simte gustul nu numai mirosul,chiar de e umana.Un mediu prea steril duce la reactivitate marita si la stari alergice,la polen,la par,la praf..etc,multe adaogate si pe fond nervos,de ex. de stres ca se scapa cainii pe trotuar pana ajung la pamant,si grija enorma ca daca va mirosi,a.i. chiar incepe sa miroasa~Santem ceea ce gandim~ (Legea atractiei universale)Uneori de fapt e propriul miros de sudoare datorita panicii. |
||
comoaramea Postat pe 14 Aprilie 2010 03:12 |
||
De la: ioanina, la data 2010-03-14 10:22:34 |
||
krikett Postat pe 14 Aprilie 2010 15:36 |
||
Hai sa facem ceva concret: Semnati si voi pentru legislatie: http://www.petitieonline.ro/petitie-p13295050.html sau fiti si voi voluntari: http://www.adoptiicaini.ro/mergem-impreuna/ |
||
panty_C Postat pe 15 Aprilie 2010 16:44 |
||
De la: comoaramea, la data 2010-04-14 03:12:55De la: andreea_n_c, la data 2010-04-13 09:58:09aia am lasat si eu ..sa se deduca..ca as crede...ca vina e a stapanului...dar nu oricum...!!..si mie mi se pare ca...cea mai mare vina pe care o are un stapan fde animale...este ca...este unul(stapan de animale)...in conditiile actuale...in conditia in care stai la bloc...concret! ....de fapt nu ma intereseaza deloc ...adoratorii animalelor...numai sa nu fie in contul simturilor mele(alea 5 bine/cunoscute).....si cu asta basta!! |
||
andreea_n_c Postat pe 16 Aprilie 2010 22:19 |
||
De la: andreea_n_c, la data 2010-04-16 22:19:09De la: comoaramea, la data 2010-04-14 03:12:55De la: andreea_n_c, la data 2010-04-13 09:58:09aia am lasat si eu ..sa se deduca..ca as crede...ca vina e a stapanului...dar nu oricum...!!..si mie mi se pare ca...cea mai mare vina pe care o are un stapan fde animale...este ca...este unul(stapan de animale)...in conditiile actuale...in conditia in care stai la bloc...concret! ai dreptate andreea.si mie imi este scarba de animale si mai ales de mirosul lor.ar trebui amendati stapanii de animale care isi lasa caini sa se cace pe strada.am o vecina care are un caine care latra non stop.am reclamato la politie si nu i-a facut nimeni nimic.o nesimtita. trebuie sa se dea o lege ceva ca asa nu se mai poate si cu astia de pe strada.mai bine ii omoara si gata |
||
garbo111564 Postat pe 17 Aprilie 2010 12:52 |
||
De la: garbo111564, la data 2010-04-17 12:52:13De la: andreea_n_c, la data 2010-04-16 22:19:09De la: comoaramea, la data 2010-04-14 03:12:55De la: andreea_n_c, la data 2010-04-13 09:58:09aia am lasat si eu ..sa se deduca..ca as crede...ca vina e a stapanului...dar nu oricum...!!..si mie mi se pare ca...cea mai mare vina pe care o are un stapan fde animale...este ca...este unul(stapan de animale)...in conditiile actuale...in conditia in care stai la bloc...concret! ce-ar fi sa cerem sa fie eliminati (ucisi) toti cei care nu ne plac? atitudine pur "romaneasca"! mi-e rusine ca traiesc aici! |
||
panty_C Postat pe 17 Aprilie 2010 18:36 |
||
"Nimeni nu este perfect �i nimeni nu de�ine "Adev�rul absolut"! To�i suntem perfectibili �i nimeni nu are dreptul sa ne nege liberul arbitru sau s� ne judece! Suntem egali in fa�a lui Dumnezeu si nu avem dreptul s� ne autoproclam�m "ale�i" dar avem datoria s� respect�m via�a sub orice form� si in orice f�ptur�!" (sursa - eu pe un blog oarecare) |
||
panty_C Postat pe 17 Aprilie 2010 18:40 |
||
cand nu mai inteleg nimic sau imi patineaza ochii in mesaje, se cheama ca-i topic inchis?? sa fie intr-un ceas bun! pt sanatatea noastra bineanteles. |
||
bluelight Postat pe 17 Aprilie 2010 19:00 |
||
ai dreptate andreea.si mie imi este scarba de animale si mai ales de mirosul lor.ar trebui amendati stapanii de animale care isi lasa caini sa se cace pe strada.am o vecina care are un caine care latra non stop.am reclamato la politie si nu i-a facut nimeni nimic.o nesimtita. trebuie sa se dea o lege ceva ca asa nu se mai poate si cu astia de pe strada.mai bine ii omoara si gata[/quote] eu am o idee mai buna 564. de ce nu te omori tu si gata? |
||
shivaaa Postat pe 18 Aprilie 2010 16:53 |
||
De la: shivaaa, la data 2010-04-18 16:53:26 eu am o idee mai buna 564. de ce nu te omori tu si gata?[/quote] te-am reclamat draga si pe tine.nebuno cu cainii tai.esti mai proasta decat ei.sa te vad acum daca mai injuri oamenii.pacat ca nu stiu unde stai,ca iti trimiteam politia pe cap,ca nu ai voie sa ai atatia caini,chiar si la curte.ti-i lua si ti-i eutanasia,ce crezi?acolo la tine cred ca e focar de infectii si microbi si purici.nici nu cunosti legile pentru ca esti inculta. |
||
garbo111564 Postat pe 19 Aprilie 2010 09:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Unde a disparut bula? | 52 | De la: amiha 23 Octombrie 2011 14:48 |
MA JOC IN GAND CU AMINTIREA! | 19 | De la: iasomia 7 Septembrie 2009 16:04 |
Iubiri...ratacite... | 21 | De la: eu_geminy 24 Noiembrie 2010 02:20 |
|
||
unde gasesc echilibru mamicile singure? | 14 | De la: Blue_Tattoo 23 Aprilie 2010 15:10 |
DANTURA SANATOASA | 11 | De la: garbo_9499 29 Martie 2013 16:55 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară