ANIMALELE DIN SPATIILE COMUNE

zambila
Postat pe 19 Aprilie 2010 09:49
ce de lume cu zeci de facultati care se exprima ca la usa cortului ! v-ati intrebat cat de ridicole sunteti ????? sau nu mai aveti timp sa constientizati de cata mizerie scoateti pe guritele voastre???!!!! sau nu se pune din spatele monitorului!
ladyDY
Postat pe 19 Aprilie 2010 10:06
Lady, vezi ca te reclama la politie!

panty_C
Postat pe 19 Aprilie 2010 15:18
lady,

nu au nicio legatura facultatile cu buna crestere,cu cei 7 ani de-acasa...

sau cu bolile de cap..
tac-tac...
iasomia
Postat pe 19 Aprilie 2010 15:21
da de ce???? ce am facut???? politie???? mi-ai bagat frica in oase!!!!

panteruta,...

ladyDY
Postat pe 19 Aprilie 2010 15:23

io ma tot minunez ca pot exista astfel de oameni si inca mai traiesc
la "duamna" aia cu multe cifre in coada ma refer
zambila
Postat pe 19 Aprilie 2010 15:26
da mai iasomio,...da tot se dadura unele ca sunt para scolite,...acuma unii oameni isi pierd pe drum 7 ani de acasa aia asa putini !nu mai spun de restul bolilor !
ladyDY
Postat pe 19 Aprilie 2010 15:26
Pai nu vezi? Unii au un hobby - reclamatul la politie - 'or fi ramas cu nostalgia de pe vremurile cand erau "procesomani de cariera"
panty_C
Postat pe 19 Aprilie 2010 15:27
ce nu intelegeti? important e ca femeia are 2 facultati, da?

ah, si bmw-eu si afacere....si e culta in cap
zambila
Postat pe 19 Aprilie 2010 15:28
zambi eu spun sa nu te mai minunezi,...s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie,.... si sunt muuuulllltttttiiiiii !
ladyDY
Postat pe 19 Aprilie 2010 15:29
zambilutzo, cine?
panty_C
Postat pe 19 Aprilie 2010 15:29
doamna asta:
http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/8295/femeie-gameni-barbat-taur/femeie-gameni-barbat-taur-pagina-3.html
zambila
Postat pe 19 Aprilie 2010 15:33
zambilutza, ma indoiesc - in primul rand o "doamna" nu are limbaj si atitudine de mahala/piata, in al doilea (si urmatoarele) - da, azi se pot obtine diplome platite si sunt multi analfabeti/mojici cu bani - asta e societatea in care traim si care a sprijinit/incurajat oportunismul si nu valoarea individului ca om si ca si capacitate intelectuala, morala, etc.
panty_C
Postat pe 19 Aprilie 2010 15:38
am uitat ghilimelele, pisico
zambila
Postat pe 19 Aprilie 2010 15:43
panty_C
Postat pe 19 Aprilie 2010 15:54
pe acest site exista ADMIN?????acest admin ce face?sau isi ia bani de pomana?dar niste reguli?cine va credeti voi sa ma jigniti?si de ce?v-ati bagat aiurea in discutia mea cu nebuna de shiva.nu era treaba voastra.de ce nu va luati de ea/de ce nu o injurati pe ea?pai asta e normala cu javrele ei puricoase cu tot.si cum a vorbit cu andreea,imi e si rusine sa repet ce i-a zis bietei fete.in viata mea eu nu am vorbit asa urat.eu fac parte din lumea buna,nu ma cobor sa pup animalele in bot si nici nu traiesc sub acelasi acoperis cu patrupedele.fiecare cu locul lui.care e problema voastra?sunteti crescute la tara,deaia sunteti obisnuite cu orataniile,eu nu.
garbo111564
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:17
De la: garbo111564, la data 2010-04-19 23:17:15pe acest site exista ADMIN?????acest admin ce face?sau isi ia bani de pomana?dar niste reguli?cine va credeti voi sa ma jigniti?si de ce?v-ati bagat aiurea in discutia mea cu nebuna de shiva.nu era treaba voastra.de ce nu va luati de ea/de ce nu o injurati pe ea?pai asta e normala cu javrele ei puricoase cu tot.si cum a vorbit cu andreea,imi e si rusine sa repet ce i-a zis bietei fete.in viata mea eu nu am vorbit asa urat.eu fac parte din lumea buna,nu ma cobor sa pup animalele in bot si nici nu traiesc sub acelasi acoperis cu patrupedele.fiecare cu locul lui.care e problema voastra?sunteti crescute la tara,deaia sunteti obisnuite cu orataniile,eu nu.

ia mai citeste inca o data ce ai scris, cu atentie, si vezi-ti barna din ochii tai si lasa paiul din ochiul altora....
tutankhamon
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:21
nu,... nu suntem de la tara,...da dvs. a-ti crescut cumva intr-un palat?....si nu mai bate apa in piua cu lumea buna,....in ziua de astazi tocmai lumea buna sufla cu mucii in fasole,...o seara placuta doamna draga !
ladyDY
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:23
De la: ladyDY, la data 2010-04-19 23:23:30nu,... nu suntem de la tara,...da dvs. a-ti crescut cumva intr-un palat?....si nu mai bate apa in piua cu lumea buna,....in ziua de astazi tocmai lumea buna sufla cu mucii in fasole,...o seara placuta doamna draga !

nu conteaza ce am scris,ca nu am scris pentru voi,ci lui shiva.voi DE CE VA BAGATI?de ea de ce nu se ia nimeni?ea e nebuna, nu eu.ea vorbeste foarte urat si nu ar trebui sa ii permiteti
garbo111564
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:27
564,eu una nu as trai sub acelasi acoperis cu tine,
scrichy
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:31
De la: scrichy, la data 2010-04-19 23:31:25564,eu una nu as trai sub acelasi acoperis cu tine,cred ca locul tau e la cocina

femeie-barbat,poate tu stai in cocina,cu animalele,acolo e mediul tau si al iubitorilor de animale
garbo111564
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:35
o doamna din inalta societate asa cum pretinzi ca faci parte, nu ar fi trebuit sa te pretezi la un vocabular abject,....a si mai este ceva,...pregatirea profisionala si situatia materiala, nu te scuteste sa te porti civilizat....indiferent de pregatirea si statutul social al celorlalti parteneri de dialog...... o seara buna !
ladyDY
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:36
De la: scrichy, la data 2010-04-19 23:31:25564,eu una nu as trai sub acelasi acoperis cu tine,

acum am vazut.si tu esti gemeni!!pai e clar.alta nebuna.daca ai si 100 de caini ca nebuna ailalta inseamna ca am descoperit alta obsesie a acestei zodii oribile.unde merg,numai peste gemeni dau.nu am intalnit unu normal.
garbo111564
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:42
De la: ladyDY, la data 2010-04-19 23:23:30nu,... nu suntem de la tara,...da dvs. a-ti crescut cumva intr-un palat?....si nu mai bate apa in piua cu lumea buna,....in ziua de astazi tocmai lumea buna sufla cu mucii in fasole,...o seara placuta doamna draga !

draga,invata sa scri, se scrie "ati crescut".alta inculta
garbo111564
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:44
,,sa scrii" 564..inca un ,,i" :-)
reyya
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:47
De la: andreea_n_c, la data 2010-04-13 09:58:09aia am lasat si eu ..sa se deduca..ca as crede...ca vina e a stapanului...dar nu oricum...!!..si mie mi se pare ca...cea mai mare vina pe care o are un stapan fde animale...este ca...este unul(stapan de animale)...in conditiile actuale...in conditia in care stai la bloc...concret!
...pe mine ma apuca groaza cand ma gandesc ca o sa vina vara...si o sa puta pe toate strazaile a pisat de caine...ca toti ies afara..si primul lucru pe care il fac cainii e sa se pise im,ediat ce au iesit din scara blocului...fix in fata blocului.../// ca stapanul nu are cum controla treaba asta...ca el ..saracu..in ghilimele saracu...de aia a scos cainele afara ca sa il duca nu/stiu/unde dar...vaaai...bietul animal nu s/a putut abtine...
...si noi ce vina avem...de tre sa suportam...ce ramane in urma...ca de aia zic...daca ar fi oameni cu bun simt..foarte bine...ies cu animalu afara...sa ia si un bidon din ala de 5 litri de plastic(de apa plata)..sa il umple cu apa de la chiuveta...si sa il ia cu ei jos...ca sa spele in urma...in eventualitatea in care li se pisa animalu in drum...si nu in locurile alea...speciale!!!!

deci...trebuie sa te citez, ca esti prea stupida....

in primul rand, de 4 ani am caine si tot de atata il scot in fiecare zi de doua ori afara...si, fie vara, fie iarna, nu am simtit niciodata miros de pisat de caine, asa cum zici tu...poate doar daca ai in cap asa ceva sau esti nespalata si singurul pisat care it pute e chiar al tau....

si doi.....un caine se pisa imediat cand e scos din bloc in cazul stapanilor nesimtiti care nu-si scot cainii cand trebuie...isi iau animale in casa, dar nu au grija de ele....cat se pot tine acele biete animale???..stapanii se duc la wc-ul din casa cand au chef, dar bietele animale, invatate sa faca afara, unde sa faca???

iar referitor la popor, toti facem parte din aceeasi natiune...tu, daca nu esti romanca, te cred ca te sustragi de la notiunea de popor....hai, fa tu opinie separata, ca vad ca esti gica contra intotdeauna...vezi-ti de treaba ta, ca nu te intreaba nimeni nici cine esti, nici ce cauti pe aici....mai ales de cand ai zis vorbele alea grele la adresa copilului tau.....cam toti ne-am facut o idee ce esti si ce hram porti....

p.s. imi cer scuze anticipat pentru citare, dar e prea penala gagica....cel putin la modul de gandire...
tutankhamon
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:48
564,am 101 caini,nu ai ghicit,ca sunt geaman,care e chestia,suntem superioare,te ofici,cred ca ai ceva sechele,o trauma,e problema ta,nebuna??,care e chestia,la multi le place nebunia mea
scrichy
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:48
tanti 564...care e problema ta, maica??? duci lipsa??? nu ti-e barbatul acasa sau te oftici ca nu ai caine sa-si faca treaba???....tanti...vezi-ti de treburile tale si nu ne mai aburi pe aici.....suntem satui de panarame asa ca tine, care vin si arunca cu invective....mai bine ai discuta civilizat, pentru ca la ineptiile care le scoti pe gura nu prea ai sanse sa ramai multa vreme pe aici....vei pleca cu coada intre picioare...

p.s. si nu, nu sunt "gemeni", sunt "leu"...te roade pizma si invidia????
tutankhamon
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:51
De la: tutankhamon, la data 2010-04-19 23:51:47tanti 564...care e problema ta, maica??? duci lipsa??? nu ti-e barbatul acasa sau te oftici ca nu ai caine sa-si faca treaba???....tanti...vezi-ti de treburile tale si nu ne mai aburi pe aici.....suntem satui de panarame asa ca tine, care vin si arunca cu invective....mai bine ai discuta civilizat, pentru ca la ineptiile care le scoti pe gura nu prea ai sanse sa ramai multa vreme pe aici....vei pleca cu coada intre picioare...

p.s. si nu, nu sunt "gemeni", sunt "leu"...te roade pizma si invidia????

esti obsedata ca shiva?aia mi-a zis sa imi iau un cocosel.sunteti obsedate sexual amandoua?cred ca voi duceti lipsa de cocosei.si de aici plec cand vreau eu,nu cand aveti voi chef,panaramelor.o sa crapati de invidie,nu alta.bine ca iti plimbi potaia de 100 de ori pe zi,in loc sa faci copii.poate esti si tu batrana ca nebuna cu cainii si nu mai poti sa ai copii.trist
garbo111564
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:59
lasati nu are rost,...... cine poate intelege o astfel de specie....
ladyDY
Postat pe 20 Aprilie 2010 00:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dragostea de nepot 11 De la: eu_geminy 8 Noiembrie 2010 18:56
CONDITIILE PENTRU ACCEPTAREA UNEI FEMEI CA SOTIE 26 De la: CRIMARY 29 Februarie 2012 23:08
haine 1 De la: garbo172159 30 Ianuarie 2011 13:38
ce e mai important in viata pt voi? 35 De la: garbo267052 4 Iulie 2012 07:22
Midnight Club 27 De la: b727ana 17 Iulie 2012 17:43
Setari Cookie-uri