32 kg in 4 luni zici? | ||
ladyDY Postat pe 30 Martie 2010 23:15 |
||
---|---|---|
sau poate a dat cu Slim Forte...a fost interzis , scos de pe piata , contine ce credeti ...? desigur ce contine orice medicament ,,minune" cu efecte ,,miraculoase"...Amfetamina, asta contine slim forte , anuleaza in totalitate senzatia de foame, desigur :-) | ||
reyya Postat pe 30 Martie 2010 23:19 |
||
16 kile in doua luni????....8 kile pe luna????? 2 kile pe saptamana?????...constant???? sau mai mult pe saptamana????...no way....sunt convinsa ca sunt doar brasoave ca sa ne aburesti cu cine stie ce medicament minune...sau, daca nu, ingrijeste-te de sanatate, ca nu e bine cat ai slabit, atat de repede.....si sa nu-mi spui ca dupa 4 luni si 32 de kile pierdute, nu-ti atarna pieile...ca nu te cred nici in ruptul capului.... | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 30 Martie 2010 23:22 |
||
da....,,povestiri nemuritoare"...cand slabesti se pierde intai masa musculara si apoi grasime ...intotdeauna..nu ai cum sa slabesti natural si sanatos mai mult de maxim 8 kg pe luna , si asta cu sport si dieta..am facut sport ,nu concuram daca nu aveam kg dorite..si nu luam niciodata tablete..contineau amfetamina..si ma depistau si acuzau de dopaj, nu exista 32 kg date jos in 4 luni decat cu ceva care anuleza perfect senzatia de foame , efectele crancene ale ,,dietei"inca nu au aparut. | ||
reyya Postat pe 30 Martie 2010 23:28 |
||
ii atarna pieile ca la shar-pei??? ioi, trimiteti-ma la culcare... |
||
Tylly Postat pe 30 Martie 2010 23:29 |
||
De la: Nickutz, la data 2010-03-30 22:57:28fetelor am o reteta pentru voi..la mine a functionat!! a mdat in doua etape de cate doua luni fiecare , in total 32 de kg. nu este foarte dura dar nici usoara..nah:P ca orice cura...si dupa cura adica din iulie anul trecut nu am mai pus ..ba din contra..e greu de urcat aici dar voi incerca daca sunt doritori sau doritoare. si scuze daca ma bag ne intrebat:PEu zic sa vorbim mai bine despre dieta pt barbati..Ca sunt prea mult barbati grasi si burtosi in Romania |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 31 Martie 2010 21:23 |
||
De la: tutankhamon, la data 2010-03-30 23:22:5716 kile in doua luni????....8 kile pe luna????? 2 kile pe saptamana?????...constant???? sau mai mult pe saptamana????...no way....sunt convinsa ca sunt doar brasoave ca sa ne aburesti cu cine stie ce medicament minune...sau, daca nu, ingrijeste-te de sanatate, ca nu e bine cat ai slabit, atat de repede.....si sa nu-mi spui ca dupa 4 luni si 32 de kile pierdute, nu-ti atarna pieile...ca nu te cred nici in ruptul capului.... am vrut sa va ajut...dar daca voi sunteti sceptice..ma las pagubas....si nu nu atarna nici pieile...nu sunt nici medicamente...nu sunt nici droguri..iar de sanatate...BETON!!! toata dieta se bazeaza pe VOINTA!!! dar la cat va lamentati aici cred ca tocmai ce va lipseste este vointa! imi pare rau ca m-am bagat in vorba si v-am deranjat! |
||
gold_dady Postat pe 31 Martie 2010 21:30 |
||
iote la irina ce griji are. | ||
bluelight Postat pe 31 Martie 2010 21:31 |
||
pai spune ce cura ai folosit de ai slabit atat de mult? sau e vrajeala |
||
garbo105389 Postat pe 2 Aprilie 2010 01:12 |
||
Pastile de slabit - http://nplink.net/tbl38llf Am inceput sa iau African Mango acum 2 luni de zile, si am slabit deja 12 kilograme. | ||
garbo_437285 Postat pe 16 Aprilie 2016 13:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cea mai sanatoasa mancare cu care poti slabi si te poti mentine | 3 | De la: jinx 19 August 2009 23:58 |
Totul despre preparatul natural Chromium Max 500 (picolinat de crom) | 1 | De la: Terapii_Naturiste 8 Noiembrie 2010 09:48 |
Cetona de zmeura | 5 | De la: garbo_9708 8 Iulie 2014 13:49 |
|
||
pastile de ananas | 3 | De la: garbo096367 25 Mai 2010 14:59 |
VAND PASTILE DE SLABIT DE LA ARPFARM | 1 | De la: razvan_rga 11 August 2009 18:16 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară