Puterea gandului Suntem creatori, suntem creatii si, invididual, purtam un aflux de energie. Suntem parte a universului, putem atrage raul in momentul in care punem raul in fata. Gandurile aduc deopotriva energie pozitiva si negative, gandurile ne pot transforma chipurile, ne pot echilibra sau dezechilibra energetic, ne pot aduce sau ne pot rupe de intreg universal nostru relational. Gandurile sunt forte dinamica, in evolutie, in alergare, in graba. Gandurile misca... Cu siguranta ai auzit de legea atractiei, de felul credul in care unii cred ca daca iti pui o dorinta si te gandesti la ea intens, intens de tot, totul iti pica din cer cu exact forta gravitationala cu care te simti atras catre ea. Poate ca nu dai doi bani pe teoriile spiritualiste ale fericirii, poate ca de fiecare data cand ti-ai spus ca o sa fie bine s-a intamplat sa fie rau. Poate ca ii consideri nebuni pe cei care cred in puterea gandului, crezand ca pot influenta, ba chiar controla evenimentele din viata lor, din viata altora. Un gand pozitiv nu te poate trezi din boala. Nu iti da jobul inapoi cat ai bate din degete. Nu te ajuta sa iti gasesti scopul, sensul, echilibrul, armonia. Nu te scapa de o criza financiara. Nu te promoveaza pe tine in locul colegului tau. Faptul ca visezi (visezi mult acest lucru, iar de dorit iti doresti si mai mult!) sa fii milionar nu iti depune milioanele in banca. Puterea gandului nu este atat de mare, de infinita, iar noi oamenii limitati prin natura noastra. Fara sa vrem credem asta si ne dezvoltam puterea gandului prea putin. |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Martie 2010 00:44 |
||
---|---|---|
Te-ai vazut in oglinda in momentele tale mai putin fericite (cand te doare ceva, cand iti este foame, sete, somn, cand ai ajuns la epuizare). Ce-ai vazut? Un chip devitalizat, tinzand sa-si piarda din personalitate, forma si energie, ochi care transmit prin puterea gandului un mesaj de nefericire. Te-ai uitat in oglinda indragostita, cand iubesti, cand ai cea mai buna dispozitie din lume, cand esti cea mai mare admiratoare a ta, cand te privesti cu incantare, pasiune, descoperire ca si cum atunci te-ai vedea pentru prima oara si te-ai declara cea mai buna prietena a ta. Iti place ceea ce vezi si te vezi frumoasa, vezi cum ridurile se netezesc, capeti un tonus energetic remarcabil, ochii stralucesc, buzele sunt orientate ascendent, fata capata schita zambetului, vitalitatea si energia se citesc in conturul ei. Vezi ce putere au gandurile pozitive asupra ta? Circumstantele sunt sesizabile pe chip, ceea ce ni se intampla spiritual si psihic ne afecteaza fizic. Trebuie sa inveti cum sa-ti abordezi gandul. E greu sa faci acest lucru mai ales cand in mintea ta se duce o permanenta batalie pentru suprematia gandului, cand intr-un singur minut prin minte iti trec cel putin 100 de ganduri. Cu viclenie, cu arta, constientizand ca iti poti stapani gandurile, cu siguranta ca ti se vor supune, cu certitudinea ca veti deveni cei mai buni prieteni, impreuna cu gandurile tale vei infrunta lumea intreaga si alte sute de persone, de piedici, de medii nefavorabile pentru a indeplini ceea ce iti doresti. | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Martie 2010 00:46 |
||
Dar tu fata draga, cu gindurile tale sinucigase si diabolice te uiti in oglinda? Cind esti cea reala? Cine e optimista indragostita si cine e fata deznadajduita care vrea sa aiba sufletul in ceruri? Daca il iubesti, spune-i.Tot asa cum ne pui noua in circa povara urii tale , tot asa vehement spune-i si lui ca-l iubesti.Poate ca si el te iubeste dar nu are curoj sa-ti spuna. Care e gindul tau cel mai prezent in viata ta? Si ce faci ca sa se implineasca? |
||
|
||
Ciresica Postat pe 18 Martie 2010 03:41 |
||
De la: Ciresica, la data 2010-03-18 03:41:36Dar tu fata draga, cu gindurile tale sinucigase si diabolice te uiti in oglinda?Multumesc pt sfaturi si ca ma judeci.... Oricum doar de asta sunteti buni..Sa judecati si sa umblati dupa jumulit de pe oamenii cumsecade...M-am saturat de oameni vicleni si ipocriti...Care nu au pic de bunatate in ei....am zis ca voi sunteti rai si ipocriti si nu faceti 2 bani,,,,de asta ma indispun oamenii de genul astia care sunt rai..Si se comporta frumos si dau sfaturi bune doar daca au ceva de castigat....Mai devin si eu depresiva..Dar voi sunteti egoisti si nesimtiti..In loc sa ajutati un om,,mai tare il faceti sa se simta rau..Si mai ziceti ca sunteti credinciosi..Sunteti credinciosii lui peste..Voi asteptati doar sa fiti ajutati si intelesi..Dar voi doar la voi va ganditi..Sunteti egoisti si nesimtiti... |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Martie 2010 23:41 |
||
Asa sunteti voi,,,nu intelegeti pe altii..Ca eu daca devin depresiva,,incep sa ma judece,,ca de ce fac asa si asa.Pai fac asa si gandesc asa,ptr ca asa am eu chef..Eu doar sunt robot,,,tre sa ma simt mereu bine,trebuie sa rad....Trebuie sa fiu mereu fress pt oamenii egoisti care se gandesc doar la ei...Si nu sunt in stare sa dea un sfat bun..Oricum nu faceti 2 bani si oamenii ca voi ma indispun....Ca stiti dooar sa profitati si asteptati sa fiti ajutati,,dar voi nu ajutati pe nimeni...Ca daca un om se simte despresiv,,incepe sa il judece..De parca eu nu as fii om,si nu as avea si starile mele..Dar voi sunteti rai...Si sper sa nu va mai vad in veci...Pt ca nu faceti 2 bani..Sunteti rai si egoisti...Si am alergie la asemenea oameni | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Martie 2010 23:48 |
||
De la: Ciresica, la data 2010-03-18 03:41:36Dar tu fata draga, cu gindurile tale sinucigase si diabolice te uiti in oglinda?Esti imbecil,,sau imbecila....Tu esti plin de rautate si ura si ironie...Eu sunt severa si corecta.....Tu esti viclean si egoist,,si mai zici ca esti credincios...Esti credinciosul lui peste,sau credoincioasa....Ca oricum nu faci 2 bani....Daca ma simt un pic depresiva,din cauza rautatii si egoismul oamenilor..Si nu mai bag pe nimeni in seama,nici macar nu mai skaut pe nimeni...Ca mam saturat de imbecili....Care nu au respect...Si nu faceti 2 bani..Sunteti niste gunoaie |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Martie 2010 23:51 |
||
ciresico, cruta-ti nervii... nu ai cu cine vorbi. te lupti cu morile de vant. |
||
Tylly Postat pe 18 Martie 2010 23:52 |
||
De la: Celleste_, la data 2010-03-18 23:52:45ciresico, cruta-ti nervii... nu ai cu cine vorbi.Eu zic sa se duca sa se arunce in containarul de gunoi..Ca acolo este locul ei..sau lui,,ce este ca nu conteaza si nici nu ma intereseaza .La gunoi... |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Martie 2010 23:55 |
||
iar injuri lumea de pe forum, irinuco? nu te-ai mai potolit? nu te-ai plictisit? n-ai chef si de altceva bun pe lumea asta? tu cati bani faci? |
||
mcrinelam Postat pe 18 Martie 2010 23:57 |
||
Asa sunteti voi,,,nu intelegeti pe altii..Ca eu daca devin depresiva,,incep sa ma judece,,ca de ce fac asa si asa.Pai fac asa si gandesc asa,ptr ca asa am eu chef..Eu doar sunt robot,,,tre sa ma simt mereu bine,trebuie sa rad....Trebuie sa fiu mereu fress pt oamenii egoisti care se gandesc doar la ei...Si nu sunt in stare sa dea un sfat bun..Oricum nu faceti 2 bani si oamenii ca voi ma indispun....Ca stiti dooar sa profitati si asteptati sa fiti ajutati,,dar voi nu ajutati pe nimeni...Ca daca un om se simte despresiv,,incepe sa il judece..De parca eu nu as fii om,si nu as avea si starile mele..Dar voi sunteti rai...Si sper sa nu va mai vad in veci...Pt ca nu faceti 2 bani..Sunteti rai si egoisti...Si am alergie la asemenea oameni | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Martie 2010 23:57 |
||
irinuco, ai dat-o in bara! mi-e mila rau de tine. |
||
mcrinelam Postat pe 18 Martie 2010 23:59 |
||
De la: mcrinelam, la data 2010-03-18 23:57:16iar injuri lumea de pe forum, irinuco?Pai eu nu am nimic cu oamenii cu bun simt si cumsecade..Mie nu imi plac oamenii nesimtiti si ironici....Ca cica ma judeca de ce sunt depresiva..Pt ca asa vor muschii mei....Ei vor un robot,,mereu sa rada si ei sa faca misto sa profite..Si eu cand am nevoie de ajutor,,,nu ma ajuta nimeni..Cica ma judeca....Sunt niste gunoie de 2 bani.....Care nu au respect pt oameni si pt aproapele..Si maio zic sa iubesc pe Dumnezeu...Eu cred ca il iubesc de diavol si ii slujesc lui.... |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 19 Martie 2010 00:00 |
||
Speri sa nu ne mai vezi in veci? da' pina acum ne-ai vazut? Bu-hu-hu.... |
||
quasaria Postat pe 19 Martie 2010 00:01 |
||
cu ce te-a jignit ciresica, irinuco? cum iti permiti sa vorbesti asa? citind de atata timp pe forum, ciresica cred ca este o femeie extraordinara care a avut de spus de fiecare data numai vorbe bune. pentru tine irinuco, oamenii sunt la fel cu creierii tai.... zero. sa-ti fie rusine. cred ca atunci cand te-ai nascut ai fost setata gresit. la tine a dat cu virgula, a fost eroare de program. o setare manuala ar fi de bun augur. |
||
mcrinelam Postat pe 19 Martie 2010 00:05 |
||
De la: mcrinelam, la data 2010-03-18 23:59:03irinuco, ai dat-o in bara!Si mie imi este mila rau de tine |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 19 Martie 2010 00:06 |
||
da' mi-e mila rau! | ||
mcrinelam Postat pe 19 Martie 2010 00:08 |
||
De la: mcrinelam, la data 2010-03-19 00:05:16cu ce te-a jignit ciresica, irinuco? cum iti permiti sa vorbesti asa? citind de atata timp pe forum, ciresica cred ca este o femeie extraordinara care a avut de spus de fiecare data numai vorbe bune.da ii barbat din ala in calduri care cauta gaina de jumulit...Pai ce daca am zis ca eu cred ca este mai bine,,dupa moarte decat intre oameni ca astia de 2 bani....Vicleni..Nu am zis ca ma sinucid....Eu am zis ca daca ar veni sfaritul lumiii.sa murim cu totii nu mi-sar parea rau...Sa scap de lumea asta rea,,,vicleana si dupa profit |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 19 Martie 2010 00:09 |
||
iar vede asta barbati in calduri.... mi-e mila.... si apropo de sfarsitul lumii.... daca murim cu totii , tu te vei bucura tot de prezenta noastra, a celor rai... pai murim toti sau nu? |
||
mcrinelam Postat pe 19 Martie 2010 00:11 |
||
De la: mcrinelam, la data 2010-03-19 00:11:29iar vede asta barbati in calduri....Ca doar barbatii sunt niste nesimtiti si terorizeaza femeia pshic.Daca nu le iese treaba asa cum vor ei..Ca doar noi,,tre sa facem ce zic ei...eu ascult doar de oameni care sunt exemple pt mine...Sa se uite mai intai la ei,,,si sa pretinda ceea ce ofera... |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 19 Martie 2010 00:15 |
||
ca unii dintre voi aveti tupeu....pe un forum public de a va exprima oricum...asta e adevarul!!!...iau ceea ce s/a scris catre un user ca si cand miar fi adresate mie...cuvintele respective...mie...care sunt o streina care am vrut sa spun ceva....si ma trezesc pocnita de niste....n/am cuvinte sa zic...ca as fi asha si pe dincolo!!! | ||
andreea_n_c Postat pe 19 Martie 2010 00:16 |
||
De la: mcrinelam, la data 2010-03-19 00:11:29iar vede asta barbati in calduri....Pai oamenii rai se duc la oameniii negri..Si eu sper sa ma ia Dumnezeu la el..Pt ca eu ma stradui sa duc o viata curata,,trupeste si sufleteste |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 19 Martie 2010 00:17 |
||
De la: mcrinelam, la data 2010-03-19 00:11:29iar vede asta barbati in calduri.... ..da ce exprimare e asta???...da de unde ati tras voi concluzia asta???....da nu vi se pare ca aveti cam mult tupeu???? |
||
andreea_n_c Postat pe 19 Martie 2010 00:18 |
||
sunteti pe forum..ca sa va distrati...pe seama altora!!!..aceeasi...tot timpul! | ||
andreea_n_c Postat pe 19 Martie 2010 00:20 |
||
domnisoara andreea n c, nu vorbeam cu tine, nici despre tine. ai visat urat? |
||
mcrinelam Postat pe 19 Martie 2010 00:23 |
||
De la: mcrinelam, la data 2010-03-19 00:23:43domnisoara andreea n c, nu vorbeam cu tine, nici despre tine. ...ei nu da apare pe forum...si am zi deja...ce cred...ce daca nu imi erau adresate mie cuvintele alea!!..mi s/ar fi putut adresa....alta data!!...va cred in stare...pentru ca va recunosc stilul...tiganesc!!! |
||
andreea_n_c Postat pe 19 Martie 2010 00:26 |
||
si tu esti setata gresit. si de tine mi-e mila. |
||
mcrinelam Postat pe 19 Martie 2010 00:30 |
||
De la: mcrinelam, la data 2010-03-19 00:30:07si tu esti setata gresit. ...nu mai puteti voi de atata mila!!!...da ce dracului...credeti ca stati de vorba cu handicapati sau ce??? |
||
andreea_n_c Postat pe 19 Martie 2010 00:32 |
||
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-03-19 00:17:46Pe oamenii rai dupa moarte,,ii asteapta oamenii negri cu bratele deschise....Eu ma stradui cat pot,,,,ca sa fiu cuminte ca sa stau departe cvat pot de oamenii rai,,dupa moarte..Si sa nu va mai vad in veciDe la: mcrinelam, la data 2010-03-19 00:11:29iar vede asta barbati in calduri....Pai oamenii rai se duc la oameniii negri..Si eu sper sa ma ia Dumnezeu la el..Pt ca eu ma stradui sa duc o viata curata,,trupeste si sufleteste |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 19 Martie 2010 00:34 |
||
andreea n f, du-te mami si vezi-ti de treburile tale ca nu te-a bagat nimeni in seama. eu nu. tu te-ai bagat singura. te-ai trezit brusc si te-ai speriat sau ce? | ||
mcrinelam Postat pe 19 Martie 2010 00:35 |
||
io'te, se intalnira cele doua nebune... |
||
Tylly Postat pe 19 Martie 2010 00:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Paradoxu' Pandorei | 31 | De la: charmelen 4 Aprilie 2013 14:54 |
inselam ....daca suntem femei intotdeauna suntem de vina? | 3 | De la: quasaria 16 Ianuarie 2010 10:48 |
Cu cine poata fi fericita o capricoarna? :p | 3 | De la: claudescu 4 Octombrie 2009 16:11 |
|
||
ce urasc barbatii la noi femeile | 116 | De la: MONIKA112511 16 Martie 2015 12:25 |
Barbati de pe Garbo.ro, | 1090 | De la: madita 10 Octombrie 2010 18:24 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară