Am picat in propria capcana, a credulitatii si naivitatii,incercand sa ma conving ca in lume exista inca o parte frumoasa,unde sentimentele joaca rolul principal....Cea mai frumoasa parte din povestea asta este fiul meu...o minune. Barbatii se victimizeaza,asta e realitatea,sunt imberbi si iresponsabili.... L-am cunoscut acum 3 ani,el....colegul de serviciu,bonom,corect,serios,generos cu toata lumea,bland,cald....Eu...prinsa intr-o casatorie cu un barbat afemeiat si alcoolic,cu un copil care locuia mai mult la bunici,datorita mediului familial creat de acesta... Colegul...painea lui D-zeu,o mare de atentii,nici o propunere indecenta,doar declaratii nevinovate,timp de un an de zile si....foarte insurat,doar de un an...Normal,am ajuns la destainuiri,cum ca el ar fi marele nefericit si neinteles,neglijat si abandonat,tratat cu indiferenta de o partenera materialista...normal...nici vorba de relatii intime intre ei,pana cand,intr-o zi,cand "hotarase "sa-si aleaga drumul drept,adica sa renunte si sa fim impreuna,din aceasta lipsa de relatii,urma sa ia nastere un copil...Am hotarat sa incetam,dar a insistat cu disperare sa ma pastreze,spunand ca nu-i copilul sau ci al doar al sotiei,rodul unei relatii extraconjugale.M-a implorat sa avem copilul nostru.Am acceptat pt ca-l iubeam si parca era o compensatie a destinului,pt el,sacrificatul si inselatul...A trecut timpul,am hotarat sa ne mutam in alt oras...dar locuies tot singura,cu cei doi copii.Nu a avut puterea sa puna capat si nici nu cred ca o va face.Eu...nu mai cred in oameni,cei mai importanti sunt copiii mei.Am uitat sa va spun ca...odata prinsa in mreje am divortat,pt a fi...corecta,pt un om...."corect"... |
||
garbo094906 Postat pe 21 Martie 2010 13:04 |
||
---|---|---|
si de ce sa nu mai crezi in oameni?? | ||
bluelight Postat pe 21 Martie 2010 13:29 |
||
|
||
keks Postat pe 21 Martie 2010 13:44 |
||
keks-ule sper ca nu la mine te uiti asa | ||
bluelight Postat pe 21 Martie 2010 14:13 |
||
E vina ta ca, desi ti-a dat toate semnele, tot ai crezut in el. Se intampla. La fel cum se intampla si sa credem toate povestile trantite cu nonsalanta in fata de cate unii, unele. Asta nu inseamna ca nu mai ai incredere in nimeni. Trebuie doar sa inveti din aceste experiente. | ||
Doara Postat pe 21 Martie 2010 14:33 |
||
sa nu mai crezi in oameni datorita lui e o favoare prea mare pe care i-o faci. S-a dovedit a nu fi barbat, ci un loser oarecare, fara cuvant si fara cojones. E lumea plina de din astia, nimic nou sub soare. Nu merita importanta. Pur si simplu, uita-l. |
||
quasaria Postat pe 21 Martie 2010 14:41 |
||
oi fii eu de un optimism mai altfel dar vad asa: fata avea o casnicie nefericita la care datorita acestei conjuncturi a renuntat. punct bun. pe urma, nefericita fiind a vrut sa se simta din nou iubita si a primit si asta de la un om care in aparenta era ok. a gresit dupa mine, cand a fost de acord sa aiba un copil cu un om care nu-i oferea nici ei nici copilului in situatia data stabilitate. dar asta tot nu inseamna ca oamenii in genere nu merita incredere. merita. dar nu oarba.atat. |
||
bluelight Postat pe 21 Martie 2010 15:32 |
||
Pentru ca veneam cu o vasta experienta in spate....pentru ca toata lumea,nu doar eu vedeam in el....modelul. | ||
garbo094906 Postat pe 21 Martie 2010 16:53 |
||
Cu uitatul...cam greu...E un copil la mijloc.Vine sa-l vada la o saptamana,perioada dse sedere o saptamana....ma simt prinsa intr-o capcana,cu viata facuta praf,fara nici o sansa de a mai avea vreodata o familie....lucrul cel mai important pentru mine.... | ||
garbo094906 Postat pe 21 Martie 2010 16:55 |
||
Tocmai aici e dilema...E un om care munceste pentru copii,un om care atunci cand e in preajma noastra e omul pe care oricine l-ar dori...fara vicii,ajuta-n toate, se ocupa de copii si problemele lor...doar ca minte si-ntr-o parte si-n alta si....nu se hotaraste... | ||
garbo094906 Postat pe 21 Martie 2010 17:04 |
||
un singur lucru ma intreb......daca nici acuma nu a divortat, inseamna ca are totusi ceva sentimente pentru sotia lui.....ceea ce este mai mult decat probabil sa fi existat si in primul an de casnicie, cand s-a implicat in aceasta relatie extra-conjugala.....ideea e insa cum de dezchizatoarea acestui topic a fost ata de naiva sa creada in varianta cu " e o casnicie mai mult materialista"....dar asa cum se spune....dragostea e oarba...... | ||
tutankhamon Postat pe 21 Martie 2010 17:09 |
||
Ma mir ca nu au sarit sotiile ranite....cu mesaje de genul..."asa iti trebuie,nenorocito!"Credeti-ma,am fost si de partea cealalta a baricadei...Ce te faci cand barbatul e cel care tese povesti melodramatice....Nu stiu daca sentimentele pentru sotie il retin,sau...dorinta de a fi si langa copiii de acolo si de langa cei de aici...cred ca-i pare varianta cea mai buna...Unde mai pui ca acolo exista stabilitate financiara.... | ||
garbo094906 Postat pe 21 Martie 2010 17:42 |
||
e...simplu si foarte usor pt.multi sa spuna....uita-l.....dar nu-i deloc asa...draga mea!!!!am trait 14 ani cu sotul meu pina sa divortez...avand un fiu mic..azi are 24 de ani eu 45...imagineaza-ti ...eram un copil cu copil.....eram mama la 20 de ani si cateva luni.....asa era atunci....cand eu am devenit mama....singurul lucru de care sant enorm de mindra......cand fiul meu avea 2 anisori si jumatate...iata ca DOMNUL meu sot a avut O idila pe tren...cu o cartita divortata.....care fostul sot si anume actorul FLORIN ZANCESCU din BACAU.....o punea sa spele cu periuta de dinti pe jos.....asa se plingea fiului meu cand avea 18 ani copilul meu a mers in vizita la ei....da!s-a indurat DOMNUL meu sa o ia de nevasta......pt.ca eu i-am dat VERDE....cand fiul meu avea 11 ani am divortat......plecase in ITALIA...cu siguranta credea ca se va indrepta fata de noi de familie....dar...iata ca ISPITA....a invins....in loc sa ma ia pe mine care boceam la tel.sa vin sa muncim si sa facem banuti....imi doream enorm sa avem o casa pe pamint......el vb cu mine la tel....si a luat-o pe EA in ITALIA......avea nevoie de familie....eticheta de familist in tara....eu eram fraieruta de acasa...si...cum credeti ca s-a terminat.....?????azi DOMNUL SI DOAMNA traiesc fericiti....CREDETI????in italia.....pt.ca am ruplt PISA in doua...ce-i drept TARZIU....dar mai bine decat never....ASA!!! si...s-a plina unor prieteni vechi de familie....AAAAA!!!m-am insurat cu ASRA....da nu-s fericit...!!!Eu ii doresc din inima....fericireape care el mi-a dat-o mie in cei 14 ani in care am fost impreuna.......un ciine dual....un porc masculin.....o javra ordinara...asta a fost EL pt.mine....!!!Stiam cand pleaca...unde merge....sio de unde vine....da!!!dar era cu 10 ani mau mare ca mine si am trait amenintata....si dupa ce s-a tirat in ITALIA.....i-am tras-o....de ce nu???L-am asteptat 3 anisori...in minciuna....pina cand am zis GATA!!!!......am divortat!!!Azi...MULTUMESC BUNULUI DUMNEZEU.....am impartit apartamentul la partaj si am o casuta pe pamint am curte cu flori catel....ceea ce eu mi-am dorit enorm....muncesc si in timpul liber pictez......sant fericita cu mine...insa-mi....INTREBARE>>>>>!!!!!!CE AR PUTEA AZI DUPA ASA O GREA SI URATA EXPERIENTA SA IMI MAI OFERE UN SOT?????(multumesc ca mi-ati citit reala poveste......)si asa ca draga mea dualitate este egal cu NIMIC...O.K?? |
||
garbo100199 Postat pe 24 Martie 2010 07:04 |
||
io am inteles ca...ai fost de acord sa...ii faci si lui un copil dupa ce ti/a spus ca...si sotia lui...ii face unul!!...io ma gandesc ca nu as fi fost de acord...chiar daca asta era adevarul...ca copilul respectiv ar fi rezultatul vreunei relatii extraconjugale.. ...ce inteleg eu..este ce inseamna sa traiesti cu speranta ca...ai sa obtii in timp...si prin anumite metode...ce parea imposibil de obtinut!!...numai ca timpul trece si tu observi ca ...nu ai ajuns la rezultatul scontat!!...si mai traiesti cu speranta inca!!!..mai asateapta sa treaca timpul...cine stie?!..poate intr/o zi lucrurile vor sta altfel..decat in prezent! |
||
andreea_n_c Postat pe 24 Martie 2010 08:52 |
||
Cind o sa te convingi cum este "perfectul" de fapt, cit de diferit de cum l-ai vazut tu, o sa iti dai seama ca ai trait povestea aia... in care pupi o broasca sa se transforme in print: si nu s-a transformat. Asta e materialul. Nici nu se va transforma niciodata. Daca asta vrei... e simplu. Nu cred ca el te va parasi cu adevarat vreodata. Genul asta nu prea paraseste. Doar complica, nu si simplifica. Daca ai suficienta demnitate, simplifica tu situatia. | ||
quasaria Postat pe 25 Martie 2010 16:07 |
||
Multumesc din suflet....Cred ca ai zis un lucru mare....Ma bucur sa aud ca pana la urma ai gasit puterea...ca te-ai resemnat pentru timpul pierdut...Fericire multa,dar mai ales....liniste! | ||
garbo094906 Postat pe 2 Aprilie 2010 14:55 |
||
Multumesc quasaria....pentru ca nu ma condamni....condamnadu-ma delicat....Dar e atat de greu sa gasesti....raspunsul,e atat de greu sa netezesti demnitatea mototolita,cand nu e vorba doar despre tine,cand nu mai gasesti resurse.... | ||
garbo094906 Postat pe 2 Aprilie 2010 14:59 |
||
eu sunt mai putin intelegatoare decat q. poate mai dura . exista o vorba" pro..st sa fii dar sa-ti revii" cam asa si in cazul tau. daca nu te trezesti la timp si persisti in greseala, nu te vad bine. e alegerea ta. vaicareala nu te ajuta si nici starea de 'mototoala'. |
||
si_totusi Postat pe 2 Aprilie 2010 19:45 |
||
De la: garbo094906, la data 2010-04-02 14:59:39Multumesc quasaria....pentru ca nu ma condamni....condamnadu-ma delicat....Dar e atat de greu sa gasesti....raspunsul,e atat de greu sa netezesti demnitatea mototolita,cand nu e vorba doar despre tine,cand nu mai gasesti resurse.... demnitate..?,demnitatea ta..?,mototolita...? aminteste-ti de o alta "demnitate",pe care,cu ceva timp in urma,ai calcat-o in picioare.. scuza-mi duritatea(sunt printre cei care nu te vor compatimi niciodata)..,dar ai ceea ce ai cautat,nu te mai vaicarii..,si incearca sa mergi mai departe.. |
||
roby_cado Postat pe 2 Aprilie 2010 20:06 |
||
Multumesc roby,chiar....multumesc....Adevarul insa e totdeauna undeva.....pe drum...Si eu am spus odata niciodata,cand eram in tabara cealalta! | ||
garbo094906 Postat pe 3 Aprilie 2010 15:54 |
||
maaa nu te inteleg ai divortat, ai plecat cu doi copii in alt oras timp in care el, colegul, a ramas in acelasi loc, cu aceeasi persoana, casatorit cu ''inselata''? si de ce te plangi????? esti de-o naivitate greu de imaginat, scuza-ma ca sunt atat de dura, dar ti-o meriti.acum e prea tarziu ca sa mai schimbi ceva in povestea asta, insa nu-i tarziu pentru tine sa te destepti si sa mergi mai departe. bafta!!! | ||
Anilus Postat pe 1 Mai 2010 07:54 |
||
E greu, din inertie... cind incepi sa cazi, tendinta e sa cazi din ce in ce mai jos. Accepti un compromis, doua, trei, restul deja nu mai conteaza - devin un mod de viata, si la un moment dat intra in normalitatea ta. Ti se pare ca e firescsa fii vioara secunda, ca e firesc sa te trateze asa, ca e firesc sa te minta si ca asta e. Singura solutie e sa iesi din cercul asta vicios - chiar daca in acest moment acolo e zona ta de confort. Nu se stie ce gasesti in afara cercului - iesi si o sa vezi. Orice ar fi, poate fi mult mai rau? |
||
quasaria Postat pe 13 Mai 2010 20:59 |
||
906, sper ca esti ok, pe cat se poate! Iti doresc toate cele bune! | ||
moniq_ Postat pe 4 Iunie 2010 15:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
lege noua ? | 22 | De la: charmelen 17 Iulie 2011 22:00 |
desi sunt cu o alta persoana inca iubesc barbatul interzis :( | 5 | De la: garbo190789 17 Martie 2012 18:49 |
casatorita, pot sa ma intalnesc cu un barbat,vaduv, mai tanar cu 8 ani? | 313 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:48 |
|
||
toti imi spun k m-a inselat,ea-mi jura ca nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | 29 | De la: Flo_Pa800 21 Decembrie 2013 01:24 |
habar n'am ... | 53 | De la: Strumfette 19 Septembrie 2009 16:33 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară