rizzo...te pup sora mea blonda.....noapte usoara si bafta maine la munci.... | ||
tutankhamon Postat pe 30 Martie 2010 22:39 |
||
---|---|---|
De la: tutankhamon, la data 2010-03-30 22:39:39rizzo...te pup sora mea blonda.....noapte usoara si bafta maine la munci.... Multzam! Ne auzim la telefon. Pup si eu fata si Florinelu'. Si cu vinul sa stii ca nu glumesc, cand vin pe la bucale, va aduc. |
||
dihoritza Postat pe 30 Martie 2010 22:43 |
||
iar muncile intr-o casa nu se vor termina niciodata...asa ca atunci cand nu am chef sa fac ceva, ma asez cuminte intr-un colt si astept sa nu mai vad nimic in jurul meu.....si apoi cand imi vine cheful.....le fac repede-repede.....sa termin cat mai repede......de data asta a mers....anyway, bine ca nu am spalat geamurile sambata, ca-mi dadeam cu tesla.....a plouat duminica cu bulbuci.....a facut geamurile de comanda..... | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 30 Martie 2010 22:44 |
||
rizzo...sa ma anunti din timp, sa fac ceva bun de papa - o rulada de pui sau o praji.... | ||
tutankhamon Postat pe 30 Martie 2010 22:45 |
||
Tuth, s-a aranjat. Te sun inainte sa viu. | ||
dihoritza Postat pe 30 Martie 2010 22:47 |
||
ritzi, trimis... am nevoie de un sfat... ce ziceti, sa ma spanzur cu cablul fierului de calcat inainte sau dupa ce ies din baie? ori poate in timp ce... mai am de calcat o pereche de pantaloni!!! ok, dupa... plec la baie. |
||
Tylly Postat pe 30 Martie 2010 22:52 |
||
Buna noapte,mai e cineva??? RITZI,vad ca sfaturile mele functioneaza,la mai bine,fusta scurta,adica libera si disponibila,poanta cu schimbatorul de viteze,arata dezinvoltura,mi-a placut ,sper sa citesti,aici,cat de curand |
||
scrichy Postat pe 30 Martie 2010 23:00 |
||
Cell, raspuns Nu te spanzura ca mai avem nevoie de tine. Nu fii egoista |
||
dihoritza Postat pe 30 Martie 2010 23:01 |
||
CELL,mai bine te spanzuri de gatul cuiva,asa o simulare de lesin,cu ochii semii deschisi,privind languros | ||
scrichy Postat pe 30 Martie 2010 23:03 |
||
Scri, acu venisi si tu cand io vreau sa ies? A mers azi struna cu maneta de viteze. Era sa dau intr-o masina din fata de ras. Noroc cu omu ca avea si el frana la picor. Mi-ai niste sfaturi "betooon". Au functionat din plin, sora mea. Te pup dulce si ne auzim. Io ies ca maine incep slujba |
||
dihoritza Postat pe 30 Martie 2010 23:04 |
||
PUP,fata,acum sunt disponibila,numai in nocturna | ||
scrichy Postat pe 30 Martie 2010 23:05 |
||
scrichy, io nu stiu, soro, balet clasic d'asta cu lasat artistic pe spate, oftat teatral din strafundul sufletului si falfait languros de gene... io lesin pe bune si-am terminat! numai ca sperii omul si o rupe la fuga de nu mai are cine sa-mi opreasca, caderea... no, basta! pun fierul de calcat bine, si vad eu maine ce-mi inspira... pup fetele, noapte buna! |
||
Tylly Postat pe 30 Martie 2010 23:09 |
||
Buna seara fetele! Mai sunteti treze? Adica nu ati adormit? | ||
rubio_claro Postat pe 30 Martie 2010 23:12 |
||
nu inca, dar ne pregatim... seara buna! dar de ce ai ochii asa de maaari??? |
||
Tylly Postat pe 30 Martie 2010 23:15 |
||
cell...daca fierul e scos din priza si tu stai pe un fotoliu moale si confortabil, poti arunca asaaa...cordonul lui in jurul gatului....numai sa te asiguri ca nu cade fierul pe jos....ca atunci e de rau..... p.s. la dus/in baie...am vazut ca merge foehnul/casetofonul/radioul.......nu dadea.... |
||
tutankhamon Postat pe 30 Martie 2010 23:16 |
||
Ca sa va vad mai bine ...scufitzelor ! | ||
rubio_claro Postat pe 30 Martie 2010 23:17 |
||
CELL,insfaca-l bine si pe urma simulare lesin,asa ca sa nu fuga,te scurgi,cu buzele pe fata lui,pe gat apoi lesinul | ||
scrichy Postat pe 30 Martie 2010 23:17 |
||
Bai,TUTH,eu o invat de bine,sa supravietuiasca si o intorci in trecut | ||
scrichy Postat pe 30 Martie 2010 23:20 |
||
bai ce imaginatie aveti !!! | ||
ladyDY Postat pe 30 Martie 2010 23:24 |
||
bai scrichoaico.....fata vrea cu fierul.....ce te bagi..... | ||
tutankhamon Postat pe 30 Martie 2010 23:24 |
||
TUTH,ma bag,ca e fata faina | ||
scrichy Postat pe 30 Martie 2010 23:26 |
||
ioi, ce ma iubeste tuth...!!! scrichy, vin la tine sa-mi dai lectii ca le zici interesant... gata! la culcare, ca vin zorile peste mine! noapte bunaaaa!!! |
||
Tylly Postat pe 30 Martie 2010 23:26 |
||
scrichule.....ai uitat ce e mai important.....buzele pe gatul lui, bratele pe dupa umerii lui.....si piciorul incolacit pe dupa un crac al lui...asa siiigur nu mai scapa baiatu'......daca ea cade...siiigur cade si el..... | ||
tutankhamon Postat pe 30 Martie 2010 23:27 |
||
ladyDY Postat pe 30 Martie 2010 23:30 |
||
cell.....mami.....e fantasma ta cu fierul ala......nu te pot incurca....eventual sa te impiedic sa-ti faci rau..... si vezi...vezi...vezi ce rea esti.....scrich nu ti-a spus de faza cu piedica pusa lui....vroia sa fuga din bratele tale si sa il prinda ea.......io am fost sincera.......vezi..... |
||
tutankhamon Postat pe 30 Martie 2010 23:31 |
||
CELL,nu ai vazut ce bine i-a mers lui RITZi,azi,daca a vorbit cu mine | ||
scrichy Postat pe 30 Martie 2010 23:31 |
||
E buna si poanta cu piciorul lui TUTH,asa ca la lupte ,ehei,nici nu simte cand e la podea,se prefera patul,eu stiu asta,ca mi-a facut domnul meu,parca pluteam | ||
scrichy Postat pe 30 Martie 2010 23:33 |
||
CELL,eu mi-am cumparat de toate din materiale nesifonabile,asa ca nu calc de mult | ||
scrichy Postat pe 30 Martie 2010 23:36 |
||
feteloooor....nu deschideti/inchideti reclama cu eucerinul......treceti peste.....daca dati clik pe inchidere si gresiti, se deshide pagina de reclama, dar va delogheaza de pe garbo.....e a 10-a oara cand o patesc..... | ||
tutankhamon Postat pe 30 Martie 2010 23:37 |
||
ce-i??? cine m-a strigat?? tocmai ma bagasem in pat... |
||
Tylly Postat pe 30 Martie 2010 23:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
SUNT ATIT DE SINGUR K A-MI AUD BATAILE INIMII | 31 | De la: tutankhamon 21 Noiembrie 2009 12:20 |
vand salon de coafor, frizerie de copii in Cluj | 2 | De la: ShantiL 8 Februarie 2014 19:25 |
Vreme de ceai fierbinte | 44 | De la: garbo_1894 28 Aprilie 2013 09:24 |
|
||
Cafenea de primavara | 13637 | De la: ovidiu42 27 Februarie 2015 20:38 |
la bloc | 10 | De la: Stefania_Negrus_1 28 Septembrie 2016 13:23 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri