o prietena de.a mea tocmai mi.a povestit cum relatia ei d 2 ani s.a terminat din cauza unei fete care,spre nefericirea ei ii era prietena..simpla mea intrebare este k dc noi intre noi femeile n facem rau?dc pt un barbat ajungem sa uitam k poate nici noua nu ne.ar conveni sa ni.l ia alta?...tare curioasa sunt d raspunsuri.. |
||
Real_love Postat pe 21 Martie 2010 23:24 |
||
---|---|---|
pai tu ce parere ai referitor la intrebare? | ||
persidadamian Postat pe 21 Martie 2010 23:27 |
||
nu "il ia" nimeni, ca nu e bagaj uitat in gara... | ||
|
||
quasaria Postat pe 22 Martie 2010 20:47 |
||
pei nu e bagaj uitat in gara..numai k sunt cel mai usoare fiinte d manipulat...c parere am eu...eu sunt foarte clara in legatura cu ata nu stim sa fim "femei intre femei" k sa sp asa...multe dintre noi ar trebui sa n gandim la chestia asta | ||
Real_love Postat pe 22 Martie 2010 22:39 |
||
au discernamint si liber arbitru. Vinovat e ala care inseala, intotdeauna. | ||
quasaria Postat pe 22 Martie 2010 23:08 |
||
Nu exista vinovat de unul singur | ||
scrichy Postat pe 22 Martie 2010 23:20 |
||
isi fura barbatul alteia pentru ca intotdeauna ciresele din copacul vecinului sunt mai frumoase decat in propria-ti curte...si, bineinteles, din dorinta de a face rau....invidia, lacomia, gelozia si prostia la o adica... | ||
tutankhamon Postat pe 22 Martie 2010 23:21 |
||
ba sincer mie mi se pare ca da...exista vinovat de unul singur. Si e vinovat ca nu-si strange outzele din celalalt cos inainte sa intre intr-o relatie noua. Atit. Deci vinovat e ala care minte. Iubind un barbat - orice barbat - si fara sa ai pe nimeni care sa te astepte acasa TU nu minti pe nimeni. Pina la urma, oricare femeie asta isi doreste: sa iubeasca si sa fie iubita. Incearca sa aiba bucatica ei de fericire si e normal sa o faca, e omeneste. In sinea fiecarei "cealalta" este convingerea - poate absurda - ca pe ea o iubeste de fapt. Asa ca jocul nedrept nu e al celelaltei femei.... |
||
quasaria Postat pe 22 Martie 2010 23:28 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Te iubesc,dar nu pot sa te astept!! | 1 | De la: blaa 10 Decembrie 2009 22:17 |
LOVITURA LA OVARE | 46 | De la: garbo_9711 7 Iunie 2015 16:09 |
Concurs 3Suisses | 2 | De la: pollet_a 9 Septembrie 2012 01:37 |
|
||
Indragostita de fostul | 24 | De la: garbo162553 2 August 2010 18:30 |
de ce este mai incitanta o relatie interzisa, mai ales cand ai luptat mult sa fii cu un om de nota zece??? | 42 | De la: garbo_19362 14 Noiembrie 2013 10:34 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară