Vreau sfatul vostru...ma simt..pierduta..Acum 2 ani am cunoscut un barbat mai mare cu 10 ani,in a carui iubire nu am crezut deloc..el m-a iubit sincer,cu daruire..dar dupa 6 luni observand distanta mea...a dorit sa rupa relatia...Eu am suferit mult..am constientizat ca-l iubeam si eu si desi am incercat,timp de mai bn de 4 luni nu am putut fi cu un alt barbat..in cele din urma..cred eu mai mult la insistentele mele,el s-a reintors la mine...Suntem iar un cuplu,dar...e mai rece...fara vorbe mari de data asta,fara iubiri marturisite...nu vrea sa ne mutam impreuna desii amandoi locuim singuri...acum am descop ca discuta si-si trimite bezele cu o tipa de pe net..cu care vrea sa se intalneasca....tipa crede ca e singur si kiar spera la o rel...el nu-mi spune nimic....ce sa fac???...nu mai am incredere in el..daca il intreb ceva zice k am eu vedenii...il iubesc,imi da totul material..dar sufleteste.....f putin....Ajutati-ma cu un sfat..Multumesc!! | ||
shihana Postat pe 24 Martie 2010 14:13 |
||
---|---|---|
esti sigura ca motivul a fost si este "distanta ta din primele luni"? In general barbatii au spirit competitional...se arunca cu toate resursele intr-o noua relatie, si incep sa retraga arme si munitii in timp ce femeia incepe sa devina mai implicata. E un decalaj al fazelor, oricum. Poate ca pur si simplu din partea lui relatia se apropie de final. Si asta e. Gindeste-te la urmatorul. |
||
quasaria Postat pe 24 Martie 2010 14:20 |
||
ma fetele mamii,s/a intors pamantul cu courul in sus... pana una alta,barbatul asta e un barbat singur,ok? si poate sa isi trimita bezele cu cine vrea muschiul lui "il iubesc,imi da totul material,dar sufleteste..." pentru ce dracu il iubesti? care e diferenta dintre el si un bancomat la care ai acces? macar stai bine cu hormonii? |
||
|
||
elodia Postat pe 24 Martie 2010 14:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Situatia in Romania | 3 | De la: buna01 15 Februarie 2010 17:20 |
zodii | 51 | De la: garbo005849 5 August 2009 12:21 |
Daca ai pierdut o persoana draga | 2 | De la: Freya__ 20 Mai 2011 18:30 |
|
||
pistrui.... | 5 | De la: Iryna_Iry 27 Mai 2012 12:30 |
Am ajuns sa iubesc | 144 | De la: garbo166660 27 Octombrie 2011 14:53 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară