Buna tuturor, s-a operat cineva la Doctor Dana Jianu? |
||
sweet_adelina26 Postat pe 26 Martie 2010 21:48 |
||
---|---|---|
S-a operat o prietena de rinoplastie la Dr. Kasem Abu Bakr - 0721. 188. 186 www.drkasem.ro |
||
crisstina23 Postat pe 13 Decembrie 2010 11:54 |
||
abu bakr nu opereaza varice? la nas?? | ||
|
||
ufishor Postat pe 13 Decembrie 2010 12:07 |
||
Eu m-am operat de rinoplastie acum o luna si jumatate si sunt mandra de noul meu nas! Cel care m-a ajutat sa-mi recapatat increderea in mine prin aceasta operatie a fost dr. Calin Dobos de la Centrul Medical Focus..nu cred ca o sa pot sa-i multumesc vreodata pt ce a facut pt mine..e cel mai bun doctor de care am auzit...mi l-a recomandat o prietena, a citit despre el pe net, are site...il gasiti si pe facebook daca vreti sa-l intrebati ceva! Astept pareri! | ||
ani7714 Postat pe 17 Mai 2011 15:33 |
||
De la: ani7714, la data 2011-05-17 15:33:09Eu m-am operat de rinoplastie acum o luna si jumatate si sunt mandra de noul meu nas! Cel care m-a ajutat sa-mi recapatat increderea in mine prin aceasta operatie a fost dr. Calin Dobos de la Centrul Medical Focus..nu cred ca o sa pot sa-i multumesc vreodata pt ce a facut pt mine..e cel mai bun doctor de care am auzit...mi l-a recomandat o prietena, a citit despre el pe net, are site...il gasiti si pe facebook daca vreti sa-l intrebati ceva! Astept pareri! buna ,cu doctorul dobos am vb si eu pentru o programare si am primit cea mai mica suma ,de pana acum .poti sa-mi dai mai multe detalii referitoare la operatie? spitalizare ,cat timp a durat recuperarea, daca a avut cineva voie sa stea cu tine,si cel mai mult unde te-ai operat in bucuresti sau la galati? multumesc |
||
panacristina Postat pe 1 Noiembrie 2011 19:12 |
||
Clinica focus este foarte buna, are medici profesionisti. | ||
Amber Postat pe 1 Noiembrie 2011 20:51 |
||
Buna seara, sunt din Cluj si as vrea sa facde o operatie de rinoplastie. Ma intereseaza un doctor bun, am fost indrumata catre Dr. Lucian Fodor. S-a operat cineva recent la el? Multumesc. | ||
garbo_394791 Postat pe 20 Ianuarie 2014 21:32 |
||
Eu m-am operat recent la Dr. Ion Zegrea. Eram complexata de mica din cauza nasului, abia asteptam sa fac aceasta operatie. Am avut mari emotii, dar m-a ajutat calmul si profesionalismul medicului, apoi sfaturile pentru o recuperare favorabila. Acum sunt foarte fericita de cum arat! | ||
garbo_457635 Postat pe 18 Octombrie 2016 14:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Spitalul Ponderas | 2 | De la: Carmen_09 27 Iulie 2017 22:35 |
Opinie medicala gratuita | 4 | De la: garbo072620 13 Septembrie 2015 21:46 |
albire dentara | 25 | De la: ileana_damian 19 Februarie 2019 23:35 |
|
||
EsteticaSibiu centrul tau de sanatate si frumusete | 1 | De la: esteticasibiu 20 Decembrie 2008 22:24 |
EXISTA SI TITULATURA DE MEDIC PSIHOLOG!!! | 277 | De la: Vlad_Emil_Oz_1 26 Noiembrie 2015 06:56 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară