Tr�im �n Rom�nia, nu trebuie sa ne mire nimic...și totuși...prea se �nmulțesc escrocii. Anul trecut, mai exact la 26.01.2009 am �ncheiat un contract pe o durata de 2 ani cu agenția S.C.Class Models International S.R.L. Ca beneficiar, am pl�tit suma de 150 euro . Serviciile erau urm�toarele: -promovare imagine=book profesional [ședinț� foto] +CD+cursuri; -promovare a imaginii pe internet; -demersuri �n vederea realiz�rii de casting-uri de promovare �n cadrul televiziunilor și agențiilor de publicitate. CD-ul , ședința foto și albumul au fost puse la dispoziția p�rinților �n termenul cuvenit. Cursurile, s-au ținut la teatrul Ion Creanga, undeva la subsol. Au fost stabilite un num�r de 6 cursuri a c�te 50 min fiecare .Profesoarele �nt�rziau mereu, copiii, de v�rste diferite[ 4-12 ani], unii pl�ngeau , alții nu vroiau pur și simplu s� participe la cursuri, dar "orele" zburau, asa �nc�t, dup� o lun� și jum�tate, copiii au primit niște "diplome" fiind recunoscuți drept VIP-uri, deși nu au fost �nv�țați nici s� se miște pe o scen�. Cursurile s-au terminat �n luna iulie 2009, iar de atunci agenția și-a mutat sediul de cca 3 ori, deci nu mai aveai cum sa mai �ntrebi ce se mai �nt�mpl�, dac� se mai �nt�mpl� ceva, sau banii au fost dați și at�t. Bani aruncați pe apa s�mbetei, ba nu, pe o diploma de carton �n valoare de 150 de euro. Miercuri seara, 24.03.2010, mai exact �n jurul orei 17.49, stupoare...un telefon, anonim, m� anunț� c� trebuie s� m� prezint cu fetița la sediul agenției. Acolo am ales o rochiț�, cu care urma s� mergem la Sala Palatului pentru o prezentare de mod�, la data de 27.03.2010, ora 12.30 [deși a �nceput mai t�rziu cu 30 min]. Azi, 27.03.2010 am urm�rit pur și simplu cum niște escroace, angajate de agenția Class Models și-au b�tut joc de imaginea copiilor noștri, niște minori, suflete nevinovate, care sperau ca p�rinții lor le poate oferii o viata mai bun�, pl�tind niște bani c�știgați prin munca cinstit�, nu prin promisiuni și vorbe goale. Aceste "profesoare" nu au �nv�țat copiii nici cum s� se urce pe scen�, nici cum s� se miște, sau s�-și prezinte ținuta. Mulți p�rinti sunt acostați pe strad� de agenți care descriu asa de frumos tot ce se va �nt�mpla cu copiii lor, dar toate sunt doar vise pl�tite din banii p�rinților naivi. Acești copii sunt speriați pe scen�, nu știu s� se comporte, datorita faptului c� nu au fost �nv�țați de nimeni cum s� o fac�. P�rinti care sperați s� oferiți copiilor o educație c�t de c�t mai aparte, nu v� bazați c� banul rezolv� totul. Exista at�ția escroci care profita de urma muncii cinstite doar cu un "papagal" adecvat, de nici nu v� imaginați... Datorita faptului ca video-clipul este mai lung de 10 min nu am putut s�-l postez pe You Tube. dar daca doriti sa-l urmariti va astept pe http://opicaturadesuflet.blogspot.com/2010/03/prea-se-inmultesc-escrocii.html |
DanaPatrascu Postat pe 27 Martie 2010 18:24 |
---|
Asta asa este din pacate...Este multa nepasare si oameni care nu isi dau interesul..Dar si parintii sunt vinovati pe deo parte..Ca dau banii degeaba si nu merg sa vada ce fac copiii lor.Ce invata copii lor..Nu poti sa dai un ban asa daca nu vezi nici un rezultat..Si sa vezi ce fac copii,,,sa vezi daca se ocupa de copiii...Poate ca stiu ca pe romani nu ii intereseaza decat diplomele de asta nici nu isi dau deloc interesele |
xenaprintesarazboinica Postat pe 27 Martie 2010 18:34 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Despre cele de trebuinta pentru bunii crestini | 21 | De la: barboneli 2 Martie 2011 16:53 |
Varsatoare-Rac | 15 | De la: Estera111 3 Aprilie 2013 05:21 |
mesajul lui Dan Puric catre poporul roman...Dan Puric - ca de obicei de exceptie!!! | 154 | De la: adeline 18 Septembrie 2012 15:54 |
|
||
De ce barbatii lasa femeile ca se chinuie singure si sa isi creasca copiii singure | 2 | De la: jeanette40 30 Iunie 2011 16:30 |
Buna dimineata ! | 109 | De la: garbo_468271 20 Iulie 2017 14:36 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară