cini...bre?????? daca i comunicare nonverbala??????is io nebuna???????? | ||
nazirra Postat pe 9 Aprilie 2010 10:48 |
||
---|---|---|
bre, non-verbala ca non-verbala, dar asta vad ca se aplica si in scris, la naiba!!.. | ||
anakin Postat pe 9 Aprilie 2010 10:49 |
||
ezoterismul...nazi...ehe lucrurile elevate iata o definitie... Ezoterismul (�n greac� εσωτερικος = din interior) este un concept filosofic-religios prin care se desemneaz� cuno�tin�e �i �nv���turi ob�inute prin percep�ia unor fenomene spirituale, accesibil� numai clarv�z�torilor sau ini�ia�ilor, �n opozi�ie cu cunoa�terea exoteric�, accesibil� tuturor oamenilor. Curentele spirituale ce se declar� ezoterice sunt de o mare diversitate �i cu credin�e variate, de la cele bazate pe �nv���turi orientale la forme de ezoterism cre�tin. |
||
|
||
LILO Postat pe 9 Aprilie 2010 10:49 |
||
deci....adica o dat oral alecsandra?????si acuma o trecut la practica???? | ||
nazirra Postat pe 9 Aprilie 2010 10:50 |
||
De la: Alexxandra, la data 2010-04-08 23:02:57 era o ora tarzie.. asta explica ceva.. s-or "incalcit ideile" |
||
LILO Postat pe 9 Aprilie 2010 10:52 |
||
Nu, bre nazi.. nu mai da oral ca nu e frumos sa vorbesti cu gura plina.. acuma a trecut pe comunicarea non-verbala, morse adica, ! | ||
anakin Postat pe 9 Aprilie 2010 10:53 |
||
aha....m am prin s o dat la marinari!!!!! | ||
nazirra Postat pe 9 Aprilie 2010 10:56 |
||
cum mai, n-a plecat inca? pai nu ne-am luat noi la revedere? alehandro, nu esti parolista, fata! nu-mi placi. |
||
Tylly Postat pe 9 Aprilie 2010 10:56 |
||
maii cellu....e printre nuoi!!!!!! e acuma cu d alea grele exoterism....paranormale....bla bla bla.....telegi?????????? | ||
nazirra Postat pe 9 Aprilie 2010 11:03 |
||
deci, acum e in mediul ei... |
||
Tylly Postat pe 9 Aprilie 2010 11:10 |
||
�n ultimii ani yun Feng Shue patruns si �n Lumea occidentului.aceste doua cuvinte in chinezeste inseamna "vant si apa". practice straveche aceasta, de servicii medicale un reprezentant o Parte o Asiei mii de ani, devenit acum o caracteristica o MULT Dorita un vietii de afaceri casnice si occidentale.feng Shue Este arta orientala si Stiinta de la un Trai Cu Armonie pentru mediul nostru avea o sanatate, si holbeze Buna si prosperitate.a Trai �n Armonie Nu inseamna numai o Pune lucrurile la Locul Lor potrivit corecta SAU, CI INSEAMNA SA VA PUNETI DE ACORD Lumea INTERIOARA CU MEDIUL EXTERIOR. | ||
alexxandra Postat pe 9 Aprilie 2010 14:22 |
||
De la: Alexxandra, la data 2010-04-09 02:25:27De la: reyya, la data 2010-04-08 22:02:03,,desi internetul este si o comunicare nonverbala uneori,tipul de imagine al celor care comunica astfel,de multe ori se pierde intr-o lume imaginara." sau am frecventat cursurile unei facultati care mi-a placut si am asimilat ceea ce era acolo..tu esti exact ca un labagiu de profesor din facultate care nu dorea sa-mi puna 10 , nu avea el chef , si a spus ca am copiat , a trebuit sa cer comisie speciala sa dovedesc ca intr-adevar DETIN acele cunostinte...Greu de crezut si suportat pt tine ca cineva nu copiaza mereu din internet totul nu?? Sigur, e mai linistitor pt tine sa-ti aduci argumente care te lasa in lumea ta :-) |
||
reyya Postat pe 9 Aprilie 2010 14:25 |
||
Mai Reyya Nu te stradui sa comentezi ce scriu.ai O INIMA neagra, Rea si invidioasa.cu asemenea Oameni, Nu intru �n comunicare.acum faci si tu Parte DIN posed� celor PE Nu eu ii bag grij� �n seama, pt o Nu IMI Podina Cu universul.nu Armonia mi-a parut ca Bine te-am cunoscut numele nick-ul ca �n virtuale. | ||
alexxandra Postat pe 9 Aprilie 2010 14:37 |
||
bine , mami ..merg sa ma spanzur pe chestiunea asta zau ... | ||
reyya Postat pe 9 Aprilie 2010 14:54 |
||
nu ai idee cat o sa ma afecteze aceasta destainuire daca tot nu ai ce sa discuti pe aici , eu si ceilalti useri asteptam momentul cand tu vei disparea ...si te asigur ca nu mai e mult..ciao!:-) | ||
reyya Postat pe 9 Aprilie 2010 14:56 |
||
De la: Alexxandra, la data 2010-04-09 14:37:43Mai Reyya Nu te stradui sa comentezi ce scriu.ai O INIMA neagra, Rea si invidioasa.cu asemenea Oameni, Nu intru �n comunicare.acum faci si tu Parte DIN posed� celor PE Nu eu ii bag grij� �n seama, pt o Nu IMI Podina Cu universul.nu Armonia mi-a parut ca Bine te-am cunoscut numele nick-ul ca �n virtuale. in alta ordine de idei tu nu sesizezi cat de agramata esti? |
||
reyya Postat pe 9 Aprilie 2010 14:58 |
||
io nu citesc ce scrie fata asta. orice subiect aduce ea in discutie, devine brusc deprimant... |
||
Tylly Postat pe 9 Aprilie 2010 15:13 |
||
Reyya,te-am intrebat si pe alt topic....ce meserie ai???Se vede de la distanta ca esti o tipa pregatita si culta,dar nu reusesc sa-mi dau seama exact ce profesie ai...scuza-ma nu meserie...se poate spune? | ||
marianela Postat pe 9 Aprilie 2010 15:17 |
||
e important, marianela? |
||
Tylly Postat pe 9 Aprilie 2010 15:21 |
||
Poate in particular mi-ar putea raspunde,sa-mi trimita un mesaj,daca nu trebuie stiut de toata lumea.Nu neaparat important...dar face parte din a ne cunoaste mai bine.Eu sunt net inferioara ei,se vede din cunostintele pe care le are. | ||
marianela Postat pe 9 Aprilie 2010 15:24 |
||
uite, eu nu stiu ce profesie ai tu, dar asta nu ma face sa te consider nici superioara, nici inferioara mie... |
||
Tylly Postat pe 9 Aprilie 2010 15:30 |
||
maria, este adevarat ca reyya este o profesionista in domeniu ei, nu ma indoiesc de asta, dar asta nu te face pe tine inferioara ar trebui sa te apreciezi mai mult! |
||
zambila Postat pe 9 Aprilie 2010 15:39 |
||
ioi,ishtenem... nu m-am distrat demult asa.... cell, ce mare scofala? reya doar a spus-o de multe ori... nela, e pshiholog,draguta... si inca vreo doua meserii...da' am uitat. tu cand vezi ca nu vor sa colaboreze,de ce insisti?....oaliuuu,hai ca am ras cu lacrimi.. |
||
iasomia Postat pe 9 Aprilie 2010 15:39 |
||
mai, mi-e pofta de ceva dulce dar nu vreau sa mananc, ca ma ingras. nashpa treaba... |
||
Tylly Postat pe 9 Aprilie 2010 15:44 |
||
Nu mi s-a parut ca nu vrea sa colaboreze...pur si simplu am considerat ca nu a citit mesajul ce i l-am scris.Si cum aici pe topic a fost luata asa urat in suturi de Alexandra,am mai intrebat o data.Apoi a intrat celleste in dialog si uite asa roata slabiciunii.Eu sunt asistenta medicala de laborator...limitata oarecum fata de psihologie care e atat de complexa. | ||
marianela Postat pe 9 Aprilie 2010 15:49 |
||
cellu' ,si de ce scoti limbuta? aham...comunicare d-aia nonverbala... mananca un mar... |
||
iasomia Postat pe 9 Aprilie 2010 15:49 |
||
nu mai manca sare si bea multa apa pe principiul: ti-e sete? bea un pahar cu apa ti-e foame? bea un pahar cu apa |
||
zambila Postat pe 9 Aprilie 2010 15:52 |
||
Iaso,tu nu pierzi nici o ocazie sa ironizezi...e adevarat la fel nu pierzi nici o ocazie sa fi cea mai sufletista.Cu ce-am gresit??? | ||
marianela Postat pe 9 Aprilie 2010 15:55 |
||
ca in bancu' ala de la radio erevan... ce sa fac ca sa nu raman insarcinata? beti un pahar cu apa. cand?inainte sau dupa? - in loc de.... nela, eu stiu ca tu esti sincera,da' nu pot sa ma opresc.... |
||
iasomia Postat pe 9 Aprilie 2010 15:55 |
||
un fel de Proasta vrei sa zici???Asa suntem noi din centrul tarii. | ||
marianela Postat pe 9 Aprilie 2010 16:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
tribal :-) | 139 | De la: fleurdelis 10 Februarie 2011 13:24 |
Raynor sole Discount Golf Clubs | 1 | De la: servers9 15 Iulie 2010 10:50 |
"il iubesc si nu renunt la el" | 122 | De la: quasaria 19 Martie 2010 22:29 |
|
||
produse cosmetice Mineralium de la Marea Moarta | 1 | De la: garbo_5291 4 Iulie 2012 16:48 |
sal | 40 | De la: blondy_made_to_love 12 Iulie 2010 23:25 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară