cini...bre?????? daca i comunicare nonverbala??????is io nebuna???????? | ||
nazirra Postat pe 9 Aprilie 2010 10:48 |
||
---|---|---|
bre, non-verbala ca non-verbala, dar asta vad ca se aplica si in scris, la naiba!!.. | ||
anakin Postat pe 9 Aprilie 2010 10:49 |
||
ezoterismul...nazi...ehe lucrurile elevate iata o definitie... Ezoterismul (�n greac� εσωτερικος = din interior) este un concept filosofic-religios prin care se desemneaz� cuno�tin�e �i �nv���turi ob�inute prin percep�ia unor fenomene spirituale, accesibil� numai clarv�z�torilor sau ini�ia�ilor, �n opozi�ie cu cunoa�terea exoteric�, accesibil� tuturor oamenilor. Curentele spirituale ce se declar� ezoterice sunt de o mare diversitate �i cu credin�e variate, de la cele bazate pe �nv���turi orientale la forme de ezoterism cre�tin. |
||
|
||
LILO Postat pe 9 Aprilie 2010 10:49 |
||
deci....adica o dat oral alecsandra?????si acuma o trecut la practica???? | ||
nazirra Postat pe 9 Aprilie 2010 10:50 |
||
De la: Alexxandra, la data 2010-04-08 23:02:57 era o ora tarzie.. asta explica ceva.. s-or "incalcit ideile" |
||
LILO Postat pe 9 Aprilie 2010 10:52 |
||
Nu, bre nazi.. nu mai da oral ca nu e frumos sa vorbesti cu gura plina.. acuma a trecut pe comunicarea non-verbala, morse adica, ! | ||
anakin Postat pe 9 Aprilie 2010 10:53 |
||
aha....m am prin s o dat la marinari!!!!! | ||
nazirra Postat pe 9 Aprilie 2010 10:56 |
||
cum mai, n-a plecat inca? pai nu ne-am luat noi la revedere? alehandro, nu esti parolista, fata! nu-mi placi. |
||
Tylly Postat pe 9 Aprilie 2010 10:56 |
||
maii cellu....e printre nuoi!!!!!! e acuma cu d alea grele exoterism....paranormale....bla bla bla.....telegi?????????? | ||
nazirra Postat pe 9 Aprilie 2010 11:03 |
||
deci, acum e in mediul ei... |
||
Tylly Postat pe 9 Aprilie 2010 11:10 |
||
�n ultimii ani yun Feng Shue patruns si �n Lumea occidentului.aceste doua cuvinte in chinezeste inseamna "vant si apa". practice straveche aceasta, de servicii medicale un reprezentant o Parte o Asiei mii de ani, devenit acum o caracteristica o MULT Dorita un vietii de afaceri casnice si occidentale.feng Shue Este arta orientala si Stiinta de la un Trai Cu Armonie pentru mediul nostru avea o sanatate, si holbeze Buna si prosperitate.a Trai �n Armonie Nu inseamna numai o Pune lucrurile la Locul Lor potrivit corecta SAU, CI INSEAMNA SA VA PUNETI DE ACORD Lumea INTERIOARA CU MEDIUL EXTERIOR. | ||
alexxandra Postat pe 9 Aprilie 2010 14:22 |
||
De la: Alexxandra, la data 2010-04-09 02:25:27De la: reyya, la data 2010-04-08 22:02:03,,desi internetul este si o comunicare nonverbala uneori,tipul de imagine al celor care comunica astfel,de multe ori se pierde intr-o lume imaginara." sau am frecventat cursurile unei facultati care mi-a placut si am asimilat ceea ce era acolo..tu esti exact ca un labagiu de profesor din facultate care nu dorea sa-mi puna 10 , nu avea el chef , si a spus ca am copiat , a trebuit sa cer comisie speciala sa dovedesc ca intr-adevar DETIN acele cunostinte...Greu de crezut si suportat pt tine ca cineva nu copiaza mereu din internet totul nu?? Sigur, e mai linistitor pt tine sa-ti aduci argumente care te lasa in lumea ta :-) |
||
reyya Postat pe 9 Aprilie 2010 14:25 |
||
Mai Reyya Nu te stradui sa comentezi ce scriu.ai O INIMA neagra, Rea si invidioasa.cu asemenea Oameni, Nu intru �n comunicare.acum faci si tu Parte DIN posed� celor PE Nu eu ii bag grij� �n seama, pt o Nu IMI Podina Cu universul.nu Armonia mi-a parut ca Bine te-am cunoscut numele nick-ul ca �n virtuale. | ||
alexxandra Postat pe 9 Aprilie 2010 14:37 |
||
bine , mami ..merg sa ma spanzur pe chestiunea asta zau ... | ||
reyya Postat pe 9 Aprilie 2010 14:54 |
||
nu ai idee cat o sa ma afecteze aceasta destainuire daca tot nu ai ce sa discuti pe aici , eu si ceilalti useri asteptam momentul cand tu vei disparea ...si te asigur ca nu mai e mult..ciao!:-) | ||
reyya Postat pe 9 Aprilie 2010 14:56 |
||
De la: Alexxandra, la data 2010-04-09 14:37:43Mai Reyya Nu te stradui sa comentezi ce scriu.ai O INIMA neagra, Rea si invidioasa.cu asemenea Oameni, Nu intru �n comunicare.acum faci si tu Parte DIN posed� celor PE Nu eu ii bag grij� �n seama, pt o Nu IMI Podina Cu universul.nu Armonia mi-a parut ca Bine te-am cunoscut numele nick-ul ca �n virtuale. in alta ordine de idei tu nu sesizezi cat de agramata esti? |
||
reyya Postat pe 9 Aprilie 2010 14:58 |
||
io nu citesc ce scrie fata asta. orice subiect aduce ea in discutie, devine brusc deprimant... |
||
Tylly Postat pe 9 Aprilie 2010 15:13 |
||
Reyya,te-am intrebat si pe alt topic....ce meserie ai???Se vede de la distanta ca esti o tipa pregatita si culta,dar nu reusesc sa-mi dau seama exact ce profesie ai...scuza-ma nu meserie...se poate spune? | ||
marianela Postat pe 9 Aprilie 2010 15:17 |
||
e important, marianela? |
||
Tylly Postat pe 9 Aprilie 2010 15:21 |
||
Poate in particular mi-ar putea raspunde,sa-mi trimita un mesaj,daca nu trebuie stiut de toata lumea.Nu neaparat important...dar face parte din a ne cunoaste mai bine.Eu sunt net inferioara ei,se vede din cunostintele pe care le are. | ||
marianela Postat pe 9 Aprilie 2010 15:24 |
||
uite, eu nu stiu ce profesie ai tu, dar asta nu ma face sa te consider nici superioara, nici inferioara mie... |
||
Tylly Postat pe 9 Aprilie 2010 15:30 |
||
maria, este adevarat ca reyya este o profesionista in domeniu ei, nu ma indoiesc de asta, dar asta nu te face pe tine inferioara ar trebui sa te apreciezi mai mult! |
||
zambila Postat pe 9 Aprilie 2010 15:39 |
||
ioi,ishtenem... nu m-am distrat demult asa.... cell, ce mare scofala? reya doar a spus-o de multe ori... nela, e pshiholog,draguta... si inca vreo doua meserii...da' am uitat. tu cand vezi ca nu vor sa colaboreze,de ce insisti?....oaliuuu,hai ca am ras cu lacrimi.. |
||
iasomia Postat pe 9 Aprilie 2010 15:39 |
||
mai, mi-e pofta de ceva dulce dar nu vreau sa mananc, ca ma ingras. nashpa treaba... |
||
Tylly Postat pe 9 Aprilie 2010 15:44 |
||
Nu mi s-a parut ca nu vrea sa colaboreze...pur si simplu am considerat ca nu a citit mesajul ce i l-am scris.Si cum aici pe topic a fost luata asa urat in suturi de Alexandra,am mai intrebat o data.Apoi a intrat celleste in dialog si uite asa roata slabiciunii.Eu sunt asistenta medicala de laborator...limitata oarecum fata de psihologie care e atat de complexa. | ||
marianela Postat pe 9 Aprilie 2010 15:49 |
||
cellu' ,si de ce scoti limbuta? aham...comunicare d-aia nonverbala... mananca un mar... |
||
iasomia Postat pe 9 Aprilie 2010 15:49 |
||
nu mai manca sare si bea multa apa pe principiul: ti-e sete? bea un pahar cu apa ti-e foame? bea un pahar cu apa |
||
zambila Postat pe 9 Aprilie 2010 15:52 |
||
Iaso,tu nu pierzi nici o ocazie sa ironizezi...e adevarat la fel nu pierzi nici o ocazie sa fi cea mai sufletista.Cu ce-am gresit??? | ||
marianela Postat pe 9 Aprilie 2010 15:55 |
||
ca in bancu' ala de la radio erevan... ce sa fac ca sa nu raman insarcinata? beti un pahar cu apa. cand?inainte sau dupa? - in loc de.... nela, eu stiu ca tu esti sincera,da' nu pot sa ma opresc.... |
||
iasomia Postat pe 9 Aprilie 2010 15:55 |
||
un fel de Proasta vrei sa zici???Asa suntem noi din centrul tarii. | ||
marianela Postat pe 9 Aprilie 2010 16:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
12 lucruri care te pot ajuta | 7 | De la: Thor_again 29 Noiembrie 2010 16:08 |
test final: verticala, oblica, dreptunghi, spirala | 47 | De la: garbo018223 2 Iulie 2009 17:12 |
Cum sa scapam de stres | 78 | De la: garbo134266 5 August 2010 13:03 |
|
||
Sport | 1 | De la: Adi192 21 Noiembrie 2018 12:20 |
invatamant | 2 | De la: elodia 13 Septembrie 2011 16:15 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn