Buna! Imi puteti recomanda carti despre accesorii, stil si mai mult chiar despre design vestimentar? Multumesc, Alex |
||
alexpopa Postat pe 8 Aprilie 2010 13:09 |
||
---|---|---|
Nu-ti merge net-ul pe google? | ||
Doara Postat pe 8 Aprilie 2010 18:27 |
||
Oauuu....:) Vroiam parerea celor care deja au studiat astfel de carti. |
||
|
||
alexpopa Postat pe 9 Aprilie 2010 16:29 |
||
Bine. | ||
Doara Postat pe 9 Aprilie 2010 18:26 |
||
eu zic sa -ti iei reviste dastea de sezon,ca tot tympul e ceva nou si sunt la moda,cartiela dau sfaturi in general la modul cum sa te imbraci,adica ce fel de vestymentatie ti se potriveste la constructia ta, felul tau de a fi,cum sa-ti scoti ,cum sa ascunzi ....despre astea vb cartile,dar cataloagele sau revistele iti arata ce e nou in moda si accesorii,,,,,,cel putyn asaa stiu eu | ||
estela Postat pe 17 Aprilie 2010 21:10 |
||
Da intra-devar ajuta si revistele. Insa imi dopresc mai mult decat atat. Imi doresc o educare. Guturile nu se discuta, dar stilul se cultiva. Intre timp va pot face o recomandare, epntru cele interesate de accesorii si mai ales de istoria lor: John Peacock - The complete jewelery source book O gasiti pe site-ul http://www.colibris.ro/20th-century-jewelry/ro/ |
||
alexpopa Postat pe 26 Aprilie 2010 17:40 |
||
ai putea incerca si cartile Mihaelei Berciu - sunt niste lectii de stil doarte misto | ||
Laura_Baldini Postat pe 21 Septembrie 2010 23:14 |
||
Sezonul asta in moda, din fericire, sunt mai multe tendinte si o paleta chiar larga de culori, deci s-ar parea ca avem de unde alege ![]() (scoateti eventualele spatii libere ce pot aparea in link): http://www.verze.ro/Moda-si-Frumusete/Moda-femei/tendinte-moda-toamna-iarna-2010-2011.html |
||
happy_clover Postat pe 26 Octombrie 2010 19:01 |
||
Mihaela Berciu - daca vrei sa sa stii ce sa porti | ||
cristi_iordache Postat pe 10 Noiembrie 2010 14:01 |
||
Speram sa le citeasca toate doamnele. Sa nu ne mai lezeze privirea cand vedem un pantof alb asortat la dres negru. ![]() |
||
Laura_Baldini Postat pe 19 Februarie 2011 17:20 |
||
sau pantofi cu toc cui in mijlocul ziei :)))))))))) | ||
ileana_damian Postat pe 1 Martie 2011 11:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
hainute ieftine si bijuterii handmade | 1 | De la: homemade 21 Aprilie 2011 19:09 |
Concurs Papucei.ro | 4 | De la: si_totusi 14 Februarie 2009 18:12 |
Cadouri handmade | 1 | De la: garbo_6514 10 August 2012 18:54 |
|
||
Concurs | 1 | De la: Natalitsa 15 Octombrie 2009 15:55 |
Buna tuturor! | 19 | De la: pantera_neagra 17 Septembrie 2009 20:04 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9