Nu stiu la ce faci referire dar asta e | ||
yonutza Postat pe 9 Mai 2010 10:14 |
||
---|---|---|
d'aia zic: pune mana pe-o carte.. | ||
preciouss Postat pe 9 Mai 2010 10:20 |
||
|
||
Doara Postat pe 9 Mai 2010 10:21 |
||
Mai Robby mai, tu toate le rezumi la dezamagirea ta de viata. Faci ce faci si tot aici ajungi, treaba ta dar nu e sanatos. |
||
persidadamian Postat pe 9 Mai 2010 10:22 |
||
nu tu,Doaro.. i ziceam lu' asta mica... tie decat ti-am tras cu ochiu'.. |
||
preciouss Postat pe 9 Mai 2010 10:30 |
||
Mi-am dat seama Preci. De aia si radeam. Ca tu ti-ai dat seama. | ||
Doara Postat pe 9 Mai 2010 10:39 |
||
Yonuta, sunt foarte multi oameni in pielea ta, oportunitati de salvare sunt. Daca esti dintr-un oras mic care nu-ti ofera prea multe posibilitati, cauta in alte orase, dupa ce ti-ai gasit un servici, iti cauti si chirie. Eu nu cred ca ai incercat destul si apoi, chestia asta trebuia sa o faci mai demult, de ce ai asteptat sa ajungi in situatia asta? Nu-ti cunosc istoria nici nu ma intereseaza pentru ca toti oamenii se lovesc de una si de alta in viata,important e sa nu disperi si sa lupti pentru a iesii din situatia in care te aflii. | ||
persidadamian Postat pe 9 Mai 2010 10:42 |
||
Yonutza, mergi la primarie si depune o cerere pentru acordarea venitului minim garantat. iti vor spune cei de la asistenta sociala ce acte mai trebuie depuse la dosarul pe care ti-l vor constitui. suma totala, avand doi copii in intretinere va merge undeva peste 300 lei. nu-ti va lua nimeni copiii, stai linistita, asa ca fa asta cat mai repede pentru ca, fara a fi pesimista, nu cred ca vei gasi curand ceva de lucru, cu carte de munca si program normal, care sa-ti permita sa te ocupi si de copii. du-ti copiii la camin, unde vei plati foarte putin, raporat la veniturile tale, sau deloc si incerca ceva suplimentar, de genul menaj, sau lucru de mana. cunosc o persoana care a reusit sa se descurce o perioada indelungata de timp vanzand in spitale, proaspetelor mamici, sau celor venite cu copiii la tratament, botosei si caciulite tricotate pentru copilasii lor. cu banii castigati in felul asta a reusit sa se descurce cu mancarea, sa-si platesca intretinerea locuintei ba, mai mult, sa-si sustina cat de cat si fiul, licean. incredibil, nu? |
||
stella_andre Postat pe 10 Mai 2010 00:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cizme ugg | 1 | De la: simona1023 15 Octombrie 2009 12:45 |
La ce intrebari ar trebui sa raspunda o carte despre iubire? | 56 | De la: giul1a 4 Iulie 2010 13:17 |
Casatoria | 29 | De la: mirciulik78 11 Mai 2010 20:26 |
|
||
buna..papucei.ro | 5 | De la: garbo000428 13 Martie 2009 14:45 |
Ce inseamna Dumnezeu pt voi? | 3 | De la: ingerasulluptator 4 Noiembrie 2011 13:16 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice