eu consider ca poarta sufletului sunt ochii.cand ochii iti lucesc,inseamna ca sufletul este bucuros,fericit.cand ochii sunt tristi,ai o problema.eu am vazut multi ochi inlacrimati.am studiat psihologia sufletelor in felul meu.celui cu ochii inlacrimati i-am daruit o floare.a zambit un pic trist.dar era primul pas.apoi a inceput sa miroasa floarea.i-am aratat pasarelele ciugulind din paine,facand baita in nisip.se uita curios.pana atunci nu crezuse ca ii vor stralucii ochii de bucurie ,placere,mirare.nu bagase in seama aceste lucruri,pasari , flori ,natura,curcubeu,soare,luna....traia in inchisoarea unui suflet trist,fara sa faca ceva sa schimbe situatia.se complacea .nu avea motivatie.asa ca l-am plimbat,pe langa fantanile din parc,lucea soarele,i-am aruncat cu putina apa pe el,asa in joaca.luceau stropii in soare.i-am aratat si acest lucru.raza soarelui parca inadins sa ma ajute,a poposit pe fata lui.i s-au luminat ochii,poarta sufletului fusese descatusata din lanturile cu care ,singur se incatusase.acum zambea un pic timid,castigasem.ne-am stropit mai mult,radea in hohote,ochii ii luceau.descoperise si o altfel de fericire.mi-a sarutat mana.mi-a multumit,mi-a daruit o floricica si a plecat vesel ,fericit,fugind aproape.cred ca si-a cautat iubirea,careia i-a arata ce ii aratasem si eu.sunt sigura ca azi merg impreuna,prin parcuri,cu inima descatusata si jucandu-se.am mirosit floarea,i-am facut un semn de adio,indrumandu-l printr-un semn discret sa isi urmeze calea. | ||
alexxandra Postat pe 16 Aprilie 2010 00:06 |
||
---|---|---|
frumos,sensibil,cateodata suntem atat de prinsi de viata zilnica,de probleme ca uitam cat de frumoasa e viata.darul vietii cu tote frumusetile si bucuriile ei cateodata il luam ca pe o povara greu de suportat si ne complacem in suferinta si ne mai plangem si de mila cand suntem inconjurati de atata frumusete,cand suntem inconjurati de atata viata... | ||
estela Postat pe 16 Aprilie 2010 02:41 |
||
De la: estela, la data 2010-04-16 02:41:56frumos,sensibil,cateodata suntem atat de prinsi de viata zilnica,de probleme ca uitam cat de frumoasa e viata.darul vietii cu tote frumusetile si bucuriile ei cateodata il luam ca pe o povara greu de suportat si ne complacem in suferinta si ne mai plangem si de mila cand suntem inconjurati de atata frumusete,cand suntem inconjurati de atata viata... buna dimineata!mi-ai infrumusetat ziua.aceste lucruri ,marunte,dar atat de frumoase si sensibile,ne deschid viata si inimile,ca porumbelul ce zboara in spiritul divinitatii universale.multumesc!iti doresc sa ai o viata plina de sensibilitatea frumusetii. |
||
|
||
alexxandra Postat pe 16 Aprilie 2010 06:47 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=HmgBmrXEQGQ | ||
alexxandra Postat pe 16 Aprilie 2010 11:33 |
||
hai odata unde esti alexxandro ? da un semn ca vreau sa vorbim | ||
MadMax Postat pe 3 Septembrie 2011 20:51 |
||
hai odata unde esti alexxandro ? da un semn ca vreau sa vorbim | ||
MadMax Postat pe 3 Septembrie 2011 20:51 |
||
alexandroooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! te striga omul..... |
||
Eugenia69 Postat pe 3 Septembrie 2011 20:54 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=_Zp35p2hGuk&feature=related | ||
Axl_22 Postat pe 3 Septembrie 2011 20:59 |
||
hai bre alexandro si-a facut baiatu cont azi, a pus ochii pe pe tine si tu nu mai dai un semn de viatza de juma de an? ia raspunde-i baietului si nu mai sta dupa cine stie ce plimbari prin caraibe, ca a venit toamna. hai treci la numarat boboci ... |
||
alfheim Postat pe 3 Septembrie 2011 21:09 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=tc8WsIrjMiA | ||
Axl_22 Postat pe 3 Septembrie 2011 21:18 |
||
De la: alfheim, la data 2011-09-03 21:09:59hai bre alexandro si-a facut baiatu cont azi, a pus ochii pe pe tine si tu nu mai dai un semn de viatza de juma de an? pai defapt mi-am facut contul doar pt ea .. Da se pare ca nu mai are cont ca daca dau click pe contul ei nu-mi apare nimic , doar o pagina alba La altii daca dau click pe contul lor imi apar date.. |
||
MadMax Postat pe 3 Septembrie 2011 22:12 |
||
vuvuzelo, unde esti, mami? ca te cata raducu, tu nu vezi? |
||
Thor_again Postat pe 3 Septembrie 2011 22:15 |
||
raducule, de atunci si pana acum, "alexandra" asta a mai avut vreo 15 conturi, asa ca degeaba o cauti. | ||
Thor_again Postat pe 3 Septembrie 2011 22:24 |
||
si io stiu un " raducu" daca il gasesc , ii pun poaza....prestatia... http://www.youtube.com/watch?v=n-us61CoqG8 l-am gasit... |
||
dor72_ Postat pe 3 Septembrie 2011 22:44 |
||
hai bre, ca omului ii placu poza fetei... si s-o indragostit la prima vedere, sau la prima poza... nici macar la prima privire ... raducule, nu fi trist apare ea... dar sa stii ca nu era ea in poza... era o poza trucata de pe net ... si n-avea fond de ten, avea mult photoshop in ea ... dar deh, cu dragostele nu te pui bre... tu mai caut-o ... mai caut-o ... ca cine stie... intr-o zi o sa coboare din monitor drept la tine in bratze! si tu prinzand-o fara vreun gand de-ai mai da drumul ai sa exclami fericit ... - si mana grebla se facu! |
||
alfheim Postat pe 3 Septembrie 2011 22:51 |
||
De la: alfheim, la data 2011-09-03 22:51:36hai bre, ca omului ii placu poza fetei... si s-o indragostit la prima vedere, sau la prima poza... hai ma serios ?? deja unii incearca sa murdareasca peisaju postand adrese de youtube cu tarani asemeni lor Mie ea mi-a atras atentia prin ce a scris pe acest site si deabia apoi urmand poza .Normal ca daca ea e cea din poza si o sa vorbesc cu ea pe mess , o sa ma si intalnesc cu ea. Nu ma refeream la femei in general. Pe mine acum ma intere sa vb doar cu ea. Ea e total diferita fata de majoritatea femeilor, femei care intra intr-un tipar comun de care eu m-am saturat si care nu duce nicaieri. Ma rog puteti sa crapati de ciuda... Si daca ea e cea din poza ??, atunci sansele sunt de 50% ca ea sa fie persoana si sa ne intalnim dupa ce vorbim pe mess .. Exceptia incalca regula. Am mers pe ideea ca e foarte posibil ca ea sa fie cea din poza ....Ea a postat atatea topicuri ezoterice si despre suflet cu un anumit scop. Doar ca voi nu intelegeti care e defapt strategia ei |
||
MadMax Postat pe 3 Septembrie 2011 23:42 |
||
bre... "strategia" ei era sa ascunda faptul ca e dusa. cu ezoteria, cum unde? da' vaz ca nici matale nu esti prea departe, ori nu te simti prea bine? |
||
Thor_again Postat pe 3 Septembrie 2011 23:53 |
||
raducule, cat de naiv ziceai ca poti fi...? cine crezi tu ca pune botul la o astfel de poza din rebelde ... sau din vreun site cu fomei...? hai bre, aveam impresia ca esti om serios ...! chiar nu ne mai dam seama la beutura? n-am bre vreo ciuda ... mare scofala ... stai fix... fii tu fericit cu ea... |
||
alfheim Postat pe 4 Septembrie 2011 00:07 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-09-03 23:53:25bre... depinde ce intelegi prin normalitate . Depinde ce intelegi prin a fi dus ? . Oare a fi normal inseamna defapt sa fii dus. . Sau daca devii dus inseamna ca defapt ai devenit normal ?. E subiectiv. Cazuri si cazuri |
||
MadMax Postat pe 4 Septembrie 2011 00:07 |
||
De la: alfheim, la data 2011-09-04 00:07:00raducule, cat de naiv ziceai ca poti fi...? stai tu linistit bre ca o vedeam la webcam daca e ea ori nu |
||
MadMax Postat pe 4 Septembrie 2011 00:08 |
||
in timp ce stateai in Vipassana ! | ||
Freya__ Postat pe 4 Septembrie 2011 00:12 |
||
eu nu va inteleg de ce stati in calea fericirii omului, pe bune.. Individiosilor |
||
anakin Postat pe 4 Septembrie 2011 00:18 |
||
care, bre, noi ? tocmai ii ridicam vibratia ! |
||
Freya__ Postat pe 4 Septembrie 2011 00:20 |
||
la fileu gata, bre, noapte buna, gutu-va-n nicht azi si maine! |
||
Thor_again Postat pe 4 Septembrie 2011 00:21 |
||
mintea dvs a inceput sa zboare in toate directiile presupunand... Incercati sa fiti mai centrati in sine. Sunteti prea departe de adevar | ||
MadMax Postat pe 4 Septembrie 2011 00:28 |
||
io mi fac mea culpa sau mea pulpa ... am incerca s-aprind lumina ... da' ce sa-i faci e becul ars ... s-a dus dreaq si ultima sperantza de filament ... |
||
alfheim Postat pe 4 Septembrie 2011 00:29 |
||
"Cazuri si cazuri"....subiectiv...NECAZURI | ||
Axl_22 Postat pe 4 Septembrie 2011 00:36 |
||
in sinele cui, bre raducule, `sa incercam sa fim mai centrati`? | ||
esme Postat pe 4 Septembrie 2011 00:43 |
||
Raducule, cum mai e vremea la Ploiesti? | ||
Ciresica Postat pe 4 Septembrie 2011 06:45 |
||
dupa cum vaz...in sinele alehei...asa-mi pare a fi raducu aiesta...alta fateta a alehei...cu iz de intrare triumfala... se cheama, se alinta, se iubeste....caracteristic... |
||
dor72_ Postat pe 4 Septembrie 2011 07:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ONG-uri smart: Ateliere Fara Frontiere si Omuletii Verzi | 57 | De la: dor72_ 9 Septembrie 2011 23:47 |
impreuna sau fiecare cu viata lui?? | 279 | De la: georgy86 1 Iunie 2013 20:31 |
CE TE FACE FERICIT */* FERICITA | 415 | De la: LILO 17 Februarie 2010 04:49 |
|
||
Invitatie - Eveniment Garbo: Triburi spirituale. Cum sa recunosti sufletele tale pereche | 1 | De la: Redactie_Garbo 16 Februarie 2018 13:51 |
Vreau sa stiu si eu de ce.???? | 7 | De la: Jojolin 10 Iulie 2011 22:38 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn