![]() Se culca fata in pat adoarme ,fata subtirica patul mare ,pai io-s crestin ,om de vaza ,copilita asta poate sa-mi fie nepoata ,am sa ma asez pe i-astalalta parte de pat ,zis si facut se culca omul adoarme spre dimineata se trezaste cu Ilenuca-n brate incepe a face la cruci, se necajeste si intr-un tirziu zice cum oi ajunge in sat dau fuga la parintele si ii marturisesc si ii cer canon.Termina cumparaturile ,urca in tren ,ajung acasa Ion da fuga la biserica si ii spune la parintele intimplarea ,povesteste cum s-a intimplat Ioane ,nu stiu parinte ,m-am trezit imbracat si incaltat cum m-am culcat si cu Ilenuca in brate ,dar jur ca nu so intimplat nimnic ,nimnicuta ca dor ma sti parinte ca sint om cu frica lui Dumnezau .Tacere ..dupa un timp Ion parinte dami orce canon vrei si sa terminam odata,bine Ioane uite ce traba sa faci :dimineata bei 2 galeti de apa ,dar n-am cum parinte ,traba Ioane ,no daca traba ,traba asa o sa fac ,la amneaza mai bei 2 galeti de apa si seara alte 2 galeti,revoltat ION zice pai de ce parinte ? CA ASA BEU BOI IOANE! |
garbo077323 Postat pe 17 Aprilie 2010 23:08 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cit de ridicol e ridicolul? | 495 | De la: Ciresica 8 Ianuarie 2012 18:57 |
Premiile Garbo: Cel mai prost amant | 132 | De la: prometeus_wife 21 Februarie 2009 20:29 |
Despre tricotat! | 103 | De la: Ciresica 2 Noiembrie 2013 21:56 |
|
||
in plimbare prin padurea Google :) | 53 | De la: delia_diana 11 Ianuarie 2013 23:43 |
Schimb de linkuri | 2 | De la: CARMEN_13 23 August 2010 12:35 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9