eu si un bun prieten al sotului ne-am indragostit

blondino....in primul rand uita-te la poza ta de la avatar...ti se pare cool??? noua nu....sa ne arati courul....una la mana ...si a doua la mana....nu ti se pare ca toata lumea pe aici e proasta in ochii tai si tu esti desteapta???ia mai verifica-ti un piculetz atitudinea, pune=ti o poza decenta la avatar, corecteaza-ti limbajul de mess ai ai sa vezi ca lumea te va privi altfel..mai ales ca multe dintre noi iti putem fi chiar mame....ce zici??? incerci macar???
tutankhamon
Postat pe 4 Mai 2010 22:43
ii o poza cu mai multi si ne arati si noua ce le arati si lor....si zau...ca ncii nu ne intereseazaaa...
fleurdelis
Postat pe 4 Mai 2010 22:43
De la: fleurdelis, la data 2010-05-04 22:42:48da! nimic nu stiu!

atunci nu mai vb...
blondina_X
Postat pe 4 Mai 2010 22:44
Blondina , vroiam sa te intreb si eu..cum ai reusit tu sa atingi ,,succesul " asta pe Garbo..Sa fie courul ,,cheia succesului"?? Ca asa-i in viata..deh! deci , courul la bataie si neuronul vesel bine ascuns , aham
reyya
Postat pe 4 Mai 2010 22:44
De la: LILO, la data 2010-05-04 22:43:44
De la: blondina_X, la data 2010-05-04 22:41:42
De la: fleurdelis, la data 2010-05-04 22:39:45euu??
de la ce mai??
eu nu imi arat courul scuza=ma!

sh ce crezi k eo mi'l arat?dc te uiti daca nu iti convine...ii o poza cu un baiat de aia o am acolo pusa...intelegi u matale?

in traducere :
inteelegi DUMITALE,cum iti spun EU TIE???

ceva de genu
blondina_X
Postat pe 4 Mai 2010 22:45
Cred ca mi-i dor de Irinuca ,mai glasuieste?
AMELYY
Postat pe 4 Mai 2010 22:45
De la: tutankhamon, la data 2010-05-04 22:43:54blondino....in primul rand uita-te la poza ta de la avatar...ti se pare cool??? noua nu....sa ne arati courul....una la mana ...si a doua la mana....nu ti se pare ca toata lumea pe aici e proasta in ochii tai si tu esti desteapta???ia mai verifica-ti un piculetz atitudinea, pune=ti o poza decenta la avatar, corecteaza-ti limbajul de mess ai ai sa vezi ca lumea te va privi altfel..mai ales ca multe dintre noi iti putem fi chiar mame....ce zici??? incerci macar???

Haide Tuth..., prea gandim ,,depasit",ai imbatranit si tu ..asa se poarta, courul e mereu la vedere..ce draku..ca-n viata!
reyya
Postat pe 4 Mai 2010 22:46
De la: tutankhamon, la data 2010-05-04 22:43:54blondino....in primul rand uita-te la poza ta de la avatar...ti se pare cool??? noua nu....sa ne arati courul....una la mana ...si a doua la mana....nu ti se pare ca toata lumea pe aici e proasta in ochii tai si tu esti desteapta???ia mai verifica-ti un piculetz atitudinea, pune=ti o poza decenta la avatar, corecteaza-ti limbajul de mess ai ai sa vezi ca lumea te va privi altfel..mai ales ca multe dintre noi iti putem fi chiar mame....ce zici??? incerci macar???

sa iti spun ceva...am incercat de multe ori dar fara rezultat eo am picat de naspa...asa k nu cere ceva ce nu dau alti...CORECT?sh poza de la avatar nu pot sa o schimb intelege te rog...
blondina_X
Postat pe 4 Mai 2010 22:46
LILO
Postat pe 4 Mai 2010 22:47
De la: fleurdelis, la data 2010-05-04 22:43:56ii o poza cu mai multi si ne arati si noua ce le arati si lor....si zau...ca ncii nu ne intereseazaaa...

muica dar cn te pune sa te uiti?observ k te intereseaza foarte mult daca tot zici aici...daca nu te interesa nici nu spuneai nimic
blondina_X
Postat pe 4 Mai 2010 22:47
Nu mai e!Sunt eu pe aici daca vrei sa mai vb!
florin_c76
Postat pe 4 Mai 2010 22:48
nu poti , poza e batuta in cuie ..goleste-ti cache-ul si ai sa poti!
reyya
De la: reyya, la data 2010-05-04 22:44:16Blondina , vroiam sa te intreb si eu..cum ai reusit tu sa atingi ,,succesul " asta pe Garbo..Sa fie courul ,,cheia succesului"?? Ca asa-i in viata..deh! deci , courul la bataie si neuronul vesel bine ascuns , aham

ai spus k imi dai liberare ...dc tot vb de mn?
blondina_X
Florin, n-a reusit blondina sa te-ntepe?
AMELYY
Postat pe 4 Mai 2010 22:49
auzi daa..tiee..chiar nu ti=e rusine??
ce naibii!
ne explici de fapt cu cine/cu ce stam de vb!
ce sa ne mai tot chinuim?? atunci nu?
fleurdelis
Postat pe 4 Mai 2010 22:49
De la: fleurdelis, la data 2010-05-04 22:49:29auzi daa..tiee..chiar nu ti=e rusine??
ce naibii!
ne explici de fapt cu cine/cu ce stam de vb!
ce sa ne mai tot chinuim?? atunci nu?

dc sa imi fie rusine de voi?veziti de treaba pt voi nu am rusine
blondina_X
Postat pe 4 Mai 2010 22:51
Nu ma poate intepa/Caci eu dorm pe o saltea! Fiti iubite!
florin_c76
Postat pe 4 Mai 2010 22:51
Mai e deschis topicul meu!Hai la dans!
florin_c76
Postat pe 4 Mai 2010 22:52
blondino...atunci stai dreacu sa te ia toata lumea la icra si sa te frece cu invective.....si lasa-ne dreacului....du-te si cultiva-te draguta cu imberbii aia de prieteni ai tai care cred ca e foarte cool si hot sa-si arate ofiliturile din pantaloni....pe noi nu ne mai impresionezi cu asta....vad ca o tii una si buna si te crezi cea mai tare....fetitzooo...am o noutate pentru tine...esti stupida...
tutankhamon
Postat pe 4 Mai 2010 22:52
De la: tutankhamon, la data 2010-05-04 22:52:58blondino...atunci stai dreacu sa te ia toata lumea la icra si sa te frece cu invective.....si lasa-ne dreacului....du-te si cultiva-te draguta cu imberbii aia de prieteni ai tai care cred ca e foarte cool si hot sa-si arate ofiliturile din pantaloni....pe noi nu ne mai impresionezi cu asta....vad ca o tii una si buna si te crezi cea mai tare....fetitzooo...am o noutate pentru tine...esti stupida...

auzi nu vreau sa arat nimic pt k nu ma cred mai presus de voi...dar pe voi nu va ajuta mintea deloc...voi numai la alti va uitati da la voi neam...in primu rand cand am intrat pe forumu asta ati inceput frate ... nu m'ati lasat sa imi rasp la intrebarile mele fara sa imi trageti atentia cu ceva...ce voi sunteti perfecti?nu stai linistita nici pe departe nu aveti ce unele au...ce iti permiti u imi permit sh eo sau poate eo imi permit mai mult de cat tine k nah varsta vb...dar voi frate numai pe a vostra o tineti gata toate credeti k sunt cu puta pe afara...u crezi k toata lumea face ce ai facut u la tinweretile tale sau daca ai facut...stai linistita frate k u nu ma cunosti sa vezi cum sunt ce fel de caracter am...dar voi va permiteti sh noi nu?da ce voi sunteti mai veterane sh noi mai fraiere stai k nu ii aja tot timpu...
blondina_X
Postat pe 4 Mai 2010 22:58
http://www.youtube.com/watch?v=sOZemV4JbC8
Mai, frate! "stai linistita frate"
AMELYY
Postat pe 4 Mai 2010 23:04
Agitatia produce transpiratia!
florin_c76
Postat pe 4 Mai 2010 23:09
De la: AMELYY, la data 2010-05-04 22:45:07Cred ca mi-i dor de Irinuca ,mai glasuieste?

TACI!!! N-o invoca, ca apare imediat!
Ea propovaduieste, nu glasuieste...

Tylly
Postat pe 4 Mai 2010 23:28
Blondino, privindu-ti avatarul, prima impresie e ca ne tratezi cu... fundul.
Asta lasand la o parte faptul ca "prim-planul" tau, a luat fata bietului baiat... Chiar e in poza?

Tylly
Postat pe 4 Mai 2010 23:33
blondino...atat iti mai zic si te las in balta ta de mocirla sa te faci de ras in continuare pe aici: "pe mine nu ma f...grija; pe tine ce te roade???" ...poiate pizma si invidia...ca nu vei ajunge niciodata...dar niciodata in lumea asta sa ai ce avem noi deja....hai pa!!!
tutankhamon
Postat pe 4 Mai 2010 23:45
De la: AMELYY, la data 2010-05-04 23:04:57http://www.youtube.com/watch?v=sOZemV4JbC8
Mai, frate! "stai linistita frate"

ha,ha,ha, ia mai zi odata.
liaiedera
Postat pe 5 Mai 2010 00:08
e o aiureala ce spui tu aici. omule cati ani traiesti...sau mai bine zis cate vieti. dc sa te mutilezi sufleteste cu buna stiinta???? in definitiv ce legatura are cel mai bun prieten cu dragostea pentru femeia lui. una-i una alta-i alta. Dragostea reciproca dintre doua persoane nu lasa loc pentru a treia. e adevarat ca lucrueile trebuiesc lamurite cu capul limpede, cu maturitate, insa in nici un caz cu chestii de genul... ce-o sa zica lumea....iar ceea ce ai zis ca femeia gandeste cu organul, permite-mi sa te contrazic. da, o poti acuza de faptul ca este mai usor de manipulat, ca este mai naiva, ca nu vede lucrurile strategic, ca judeca dupa aparente fara sa aprofundeze, dar ... de faptul ca e ghidata de sex in viata, nuuuuuuuuuu asta in nici un caz....
Anilus
Postat pe 5 Mai 2010 06:10
De la: Celleste_, la data 2010-05-04 23:33:21Blondino, privindu-ti avatarul, prima impresie e ca ne tratezi cu... fundul.
Asta lasand la o parte faptul ca "prim-planul" tau, a luat fata bietului baiat... Chiar e in poza?

nu e decat o perna
blondina_X
Postat pe 5 Mai 2010 17:47
De la: tutankhamon, la data 2010-05-04 23:45:28blondino...atat iti mai zic si te las in balta ta de mocirla sa te faci de ras in continuare pe aici: "pe mine nu ma f...grija; pe tine ce te roade???" ...poiate pizma si invidia...ca nu vei ajunge niciodata...dar niciodata in lumea asta sa ai ce avem noi deja....hai pa!!!

ce invidie...cred k aberezi...
blondina_X
Postat pe 5 Mai 2010 17:48
Eu cand vad fundul blondinei parca mi se pare ca si miroase. Ce facusi blondino? Un vant mic te-aduce pe aici?
Doara
Postat pe 5 Mai 2010 19:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
un mic sfat:* 12 De la: pinkx 7 Aprilie 2010 16:33
Fantezii.......sexuale 159 De la: fleurdelis 13 Martie 2010 22:25
Anticonceptionale yaz 47 De la: estela 3 Mai 2010 03:47
de ce credeti ca ar refuza un barbat o femeie?! 262 De la: Celleste 26 Octombrie 2009 19:06
vreau un sfat!sa mai raman alaturi de el?sau sa-l las? 337 De la: anarax 12 Iunie 2010 02:07
Setari Cookie-uri