esti convinsa ca este dragoste sufleteasca sau doar o atractie fizica? | ||
calibra Postat pe 9 Mai 2010 16:32 |
||
---|---|---|
buna ziua tuturor ,sa nu ziceti ca iar m-am trezit ,dar tare bine ar fi sa te gindesti indelung si apoi sa faci ceva ,s-ar putea ca a cel domn sa vrea doar o aventura si nimic mai mult si atunci chear ca vei suferi cu adevarat dupa cum spune proverbul 'cine fuge dupa 2 iepuri nu prinde nici unul . Am avut in cercul de prieteni un caz asemanator ,rezultatul 2 famili distruse ,3 copii care au suferit enorm ,iar pina la urma cuplul care a fost distrus s-au impacat dar doamna in cauza a trebuit sa paraseasca localitatea . DE CE ?pentru ca pentru domnul X a fost doar o aventura de 3 luni si nimic mai mult sotia la iertat si si-au crescut copii ,sint bunici si relatia lor rezista . Tot un proverb batrinesc spune : SA NU-TI FACI NEVOILE LINGA CASA CA MIROASE .acum ma retrag si te las pe tine draguto sa faci ce crezi ca iti este mai comvenabil. O DUMINICA FRUMOASA VA DORESC TUTUROR |
||
garbo077323 Postat pe 9 Mai 2010 18:40 |
||
toti patim...putini recunoastem...si mai putini recunosc ca traiesc o astfel de dragoste.....iar majoritatea in timp vor mai mult...intrebarea este....oare tu crezi ca isi lasa casnicia?pai pentru marea majoritate e convenabil sa aiba doua posibilitati.....dar in afara de vise...vorbe...si iubiri spanzurate....nu mai impart nimic....eu iti doresc sa incerci...ptr ca tu inca nu esti casatorita....poate esti mai norocoasa... |
||
|
||
lizzye_aura Postat pe 9 Mai 2010 19:11 |
||
ratiunea...nu are nimic de a face cu dragostea....din orice experinta invatam cva...eu iti doresc sa fii fericita.... |
||
lizzye_aura Postat pe 9 Mai 2010 19:13 |
||
Respect maxim alina...cel mai bun sfat iti poate fi oferit de auto-cunoastere. |
||
mirciulik78 Postat pe 9 Mai 2010 19:27 |
||
si ce te razi??! |
||
fleurdelis Postat pe 9 Mai 2010 19:31 |
||
De la: Dor_marunt, la data 2010-05-09 15:51:49Aha. Deci hartia aia la starea civila face diferenta. Am inteles. Care spunea ca nu conteaza hartia daca esti cu cineva de ani buni intr-o realatie? Cand v-am zis ca hartia aia schimba mentalitati nu m-ati crezut. Ala e actul de proprietate. In rest... ca esti cu cineva de 5 de 10 ani, nici nu conteaza. Poti sa faci ce vrei ca nu esti casatorit. Bravo. nu la asta m-am referit. am vrut sa scot in evidenta cum suntem noi romanii, sau ma rog o parte dintre noi... asta ca sa nu generalizez, dam sfaturi fara sa stim pentru ce....fara sa cunoastem problema pe care dorim sa o rezolvam, capishi, doruletz??? |
||
Anilus Postat pe 9 Mai 2010 19:37 |
||
am avut un tata care a facut copil cu o alta femeie atat am suferit din aceasta cauza gandestete inainte nu face lucruri care ar putea sa ii afecteze si pe ceilalti | ||
lllorena Postat pe 9 Mai 2010 21:09 |
||
nu te lua dupa toate mustele ! am 45 ani si sint indragostit de o femeie cu 2 copii . si eu am o fata de 23 ani ! cred in dragoste a doua oara ! | ||
ciocionoiu Postat pe 9 Mai 2010 22:14 |
||
fleurdelis Postat pe 9 Mai 2010 22:15 |
||
razi ca-ti place Ciocionoiu sau limbricul ala pe care-l tot flendura pe-aici? |
||
liaiedera Postat pe 9 Mai 2010 22:27 |
||
rad! de gama de produse! "ci" ! cicinelu/ciocionoiu! |
||
fleurdelis Postat pe 9 Mai 2010 22:31 |
||
bizar...la 42 de ani nu e imposibil sa te indragostesti...de fapt incorect spus!...e sa iubesti din nou,sau sa ai iluzia ca se intampla asta..."m am indragostit de cumnatul "prietenului" meu"...woauuuu...orice femeie normala,ar fi trebuit sa aiba nu un prieten la varsta asta,ci un sot,cel putin un copil,sa aiba alte asteptari de la viata si sa ofere altceva..........o daaaa.....stiu,tu nu te mai conduci dupa doctrine vechi de mii de ani,tu esti o femeie"moderna",de cariera,....dar ai dezvotltat o multime de complexe si frustrari,realizezi(intrata in panica)ca nu ai realizat mai nimic pe planeta asta.....si atunci simti nevoia de a te imbata cu apa rece,imaginandu ti ca ti traiesti din idila in idila...!!!ca barbat iti spun ca esti....exact genul de femeie care inspira mila...si compasiune.......ca si sfat???fa ti naibii un rost in viata,asuma ti responasabilitati,lasa naibii pisica de rasa si fa un copil...nu de alta,dar la tine tic tac inseamna menopauza........!!!!! | ||
yourdream Postat pe 9 Mai 2010 22:56 |
||
garbo074997 Postat pe 9 Mai 2010 23:13 |
||
...dreeam... | ||
ultramoava Postat pe 9 Mai 2010 23:14 |
||
la fazele astea de indragosteala de alti parteneri si nu se tine cont de nimica ....fam ,copii ....eu nu ader....dar ma bucur cand persoanele astea fara pic de valori si-o i au in basca si se iubesc ei un an doi si dupa i-si aduc aminte ca au fam si copii .Sant de acord ca atunci cand se chiuie reciproc sa se desparta si fiecare cu viata lui dar pt cei ce inseala.............le doresc sa traiasca senzatia si dupa sa se dea zmei.ASTA ESTE UMILA MEA PARERE | ||
garbo074997 Postat pe 9 Mai 2010 23:23 |
||
...Floris...ma speriasem...credeam ca ti trebuie si tie un liber de acasa ...ceva... | ||
ultramoava Postat pe 9 Mai 2010 23:28 |
||
De la: yourdream, la data 2010-05-09 22:56:13bizar...la 42 de ani nu e imposibil sa te indragostesti...de fapt incorect spus!...e sa iubesti din nou,sau sa ai iluzia ca se intampla asta..."m am indragostit de cumnatul "prietenului" meu"...woauuuu...orice femeie normala,ar fi trebuit sa aiba nu un prieten la varsta asta,ci un sot,cel putin un copil,sa aiba alte asteptari de la viata si sa ofere altceva..........o daaaa.....stiu,tu nu te mai conduci dupa doctrine vechi de mii de ani,tu esti o femeie"moderna",de cariera,....dar ai dezvotltat o multime de complexe si frustrari,realizezi(intrata in panica)ca nu ai realizat mai nimic pe planeta asta.....si atunci simti nevoia de a te imbata cu apa rece,imaginandu ti ca ti traiesti din idila in idila...!!!ca barbat iti spun ca esti....exact genul de femeie care inspira mila...si compasiune.......ca si sfat???fa ti naibii un rost in viata,asuma ti responasabilitati,lasa naibii pisica de rasa si fa un copil...nu de alta,dar la tine tic tac inseamna menopauza........!!!!! Esti cam necioplit, scuza-ma ca -ti spun asa direct. Nu cunosti persoana , cum iti permiti sa-i judeci viata? Mai bine da-te cu capul de peretzi, e mai constructiv. Procedand asa poate se aseaza singurul tau neuron inapoi pe orbita. Pe bune, e revoltator ceea ce ai scris!!!! |
||
Anilus Postat pe 10 Mai 2010 08:14 |
||
De la: quasaria, la data 2010-05-09 11:37:03prea mult caps lock sa citesc tot... Deci tanti de dinainte avea dreptate, citind asa, pe sarite: nimeni nu poate judeca ca te-ai indragostit. Asta este. Din pct. asta decizi daca vrei sa distrugi o familie si sa iti faci moftul si daca accepti reversul - sa-si faca el moftul si sa nu distruga nici o familie - sau iti vezi de viata ta. Bine punctat....nici eu nu cred ca n-are " nimic " cu nevasta...dar Carmen...acum...il vede omul...oarecum perfect! |
||
maria1maria Postat pe 10 Mai 2010 10:33 |
||
Carmen,iubirea poate aparea la orice varsta,este un sentiment si nu o stiinta exacta.Ca orice lucru imprevizibil,nu poti controla cand,cum si pentru cine sa simti asa ceva.De asemeni,n-ai de unde sa stii daca cel de care te-ai indragostit poate sa-ti impartaseasca sau nu iubirea.Din relatarea ta,inteleg ca EL nu si-a exprimat dorinta de a avea o relatie reala cu tine si mai degraba se cam joaca cu vorbele.Poate sa fie un tip timid,dar,la fel de bine poate sa fie genul de persoana care nu vrea sa-si asume responsabilitatea in caz ca...Cumva te forteaza sa faci tu primul pas ca dupa aceea sa spuna ca tu ai vrut-o.Incearca sa ai o discutie deschisa cu el,chiar si prin mesaje,asa cum ati procedat pana acum,iar daca nu-ti raspunde sau se eschiveaza,renunta la el.Nu faci altceva decat sa-ti prelungesti agonia.Stiu ca te doare sufletul,am trecut si eu prin ceva similar si te inteleg perfect. Crede-ma ca uneori e mai bine asa; iubirea e cel mai frumos,mai nobil si mai inaltator sentiment posibil,dar se poate transforma in ceva toxic atunci cand nu este impartasita si suferi.Draga mea,trebuie sa gasesti in interiorul tau puterea de a trece peste asta,poti sa pastrezi cu EL o relatie de complezenta daca vrei,dar trebuie sa mergi mai departe daca ce-ti doresti tu nu gaseste rezonanta in sufletul si inima lui.Sper sa te ajute ce ti-am spus eu, nu sunt Doctor Love,dar am destula experienta de viata ca sa-ti inteleg suferinta si sa incerc sa ti-o alin. | ||
garbo072955 Postat pe 10 Mai 2010 11:45 |
||
E dificil pentru tine. Cred sincer ca daca barbatul de acasa ti-ar fi oferit tot ce ai tu nevoie nu te-ai fi indragostit de altcineva. Daca iti iubesti si barbatul de langa tine incearca sa-ti salvezi relatia cu el, discutand cu el nemultumirile tale. Poate te vei indragosti din nou de acelasi barbat. Poate simti nevoia doar sa iubesti si sa fi iubita. Este valabil pentru toate femeile. Ce nu inteleg eu la acest forum de ce oameni care nu au ce spune posteaza comentarii tampite si fara sens. |
||
garbo073620 Postat pe 10 Mai 2010 12:28 |
||
Ai grija ,am trecut recent prin asta.A fost un dezastru in 2 familii.Sentimentul acesta a fost reciproc si a ramas dar a provocat multa suferinta care continua,depresie,tratamente,copii,familie suferind.Aparent s-a rezolvat,familiile au ramas asa cum au fost dar in noi suferinta se acutizeaza.Mereu iti pui intrebari,"cum as fi trait daca....","o viata ai,cine merita sacrificii?"la orice gest negativ din partea unui membru din familie regreti ca nu ai facut pasul acela,nu stii dc ar fi fost corect sau nu dar incertitudinea distruge sufletul.Mie mi s-a schimbat caracterul,am devenit mai trista,mai inchisa in mine,nu imi mai place nimic,fac totul mecanic,pur si simplu ma urasc.Sunt multe de spus dar sfatul meu este sa pui cu rigurozitate in balanta ce pierzi si ce castigi si nu lua decizii dupa presupuneri sau imaginatie.Eu sunt genul care iubeste rar dar putenic pana la sacrificiul suprem,de asta cred ca uneori trec din sfera realitatii in cea a imaginatiei.Ma consolez sau din experienta incerc sa-mi intiparesc in creier o concluzie"sunt relatii pur si simplu interzise",nu conteaza prea mult argumentele,in final tot o sa suferi si alaturi de tine poate si altii. | ||
maryvr Postat pe 10 Mai 2010 13:43 |
||
nu stiu de ce dar imi placi |
||
garbo012830 Postat pe 10 Mai 2010 15:39 |
||
ha? Cine, mai? Dezvolta ideea si nu crea confuzii... |
||
Tylly Postat pe 10 Mai 2010 15:42 |
||
he he..,hai ca esti draguta...,auzi...cine... |
||
roby_cado Postat pe 10 Mai 2010 15:44 |
||
Matale, bre, roby? Asa don juan ai devenit??? |
||
Tylly Postat pe 10 Mai 2010 15:46 |
||
devenit..?,DEVENIT..?,pff..,sunt de cand ma stiu.. |
||
roby_cado Postat pe 10 Mai 2010 15:49 |
||
deranjez? | ||
zambila Postat pe 10 Mai 2010 15:53 |
||
eee...,hoo...,nu va imbulziti acu'... | ||
roby_cado Postat pe 10 Mai 2010 15:58 |
||
Si modest esti tot de cand te stii? |
||
Tylly Postat pe 10 Mai 2010 16:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
De ce alege un barbat sa faca amor cu lumina stinsa?? | 34 | De la: charmelen 14 Iunie 2015 12:02 |
Îl iubesc muuult, dar el nu mă iubește. :( Ce să fac? | 19 | De la: Axl_R 6 Septembrie 2016 10:02 |
iubirea fara nici o speranta | 29 | De la: garbo100975 29 Ianuarie 2011 19:12 |
|
||
Teama relatiei la distanta | 51 | De la: kinga444 21 Noiembrie 2009 01:23 |
Spune ca ma iubeste, dar din reactiile sotului cred ca nu. Oare gresesc? | 23 | De la: Teo_dora 19 Februarie 2017 20:57 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice