RELATII INTERZISE

mai ales..
roby_cado
Postat pe 10 Mai 2010 16:01
fetelor hai sa dam buzna !!!! no roby acu sa te vedem !
ladyDY
Postat pe 10 Mai 2010 16:02
am sters-o...
roby_cado
Postat pe 10 Mai 2010 16:03
iti este fricaaa !
ladyDY
Postat pe 10 Mai 2010 16:04
neee ii este friSca
LILO
Postat pe 10 Mai 2010 16:06
bre ii pui io chedica cu lantu mieu de haur.....
nazirra
Postat pe 10 Mai 2010 16:07
frisca..?a zis cineva frisca..? mmmm...
roby_cado
Postat pe 10 Mai 2010 16:08
De la: nazirra, la data 2010-05-10 16:07:35bre ii pui io chedica cu lantu mieu de haur.....

vezi de treaba ca sunt rau..,il rod..
roby_cado
Postat pe 10 Mai 2010 16:08
fetele so tirat,....

si io care am zis,....frisca ai ????
ladyDY
Postat pe 10 Mai 2010 16:09
nazi, nu strica lantul, flutura-i teancul de euroi si se opreste ca hipnotizat!

Tylly
Postat pe 10 Mai 2010 16:17
adica cuuum mai....de la o virsta primesti love numa pi bani?????????
nazirra
Postat pe 10 Mai 2010 16:22
n-are ea atatia,incat sa aibe efectul asta..
roby_cado
De la: nazirra, la data 2010-05-10 16:22:08adica cuuum mai....de la o virsta primesti love numa pi bani?????????

pai "love"..,nu vine de la lovele..?
roby_cado
hm....zici tu??????????/
nazirra
Postat pe 10 Mai 2010 16:24
eu intreb mai..
roby_cado
Postat pe 10 Mai 2010 17:18
E foarte frumos sa iubesti si sa fi iubit.Nu ai de unde stii ce ai de facut decat atunci cand sentimentele tale sunt impartasite.Este greu sa nu faci pe nimeni sa sufere in cazul in care si el te iubeste.DRAGOSTEA nu are varsta poti sa iubesti la fel de intens la orice varsta.Nu este de condamnat daca esti fericita dar in cazul tau aceasta iubire nu-ti ofera momentan decat suferinta.Lucrurile nu au cum sa se schimbe decat daca ai sa vrei sa schimbi ceva.V-a fi o decizie grea dar nu poti sa stai si sa ce????Daca el nu simte ca tine nu ai ce sa faci va trebui sa inchizi intr-o cutiuta aceste sentimente frumoase dar dureroase si sa mergi mai departe.Nu esti multumita de relatia ta.Inchei-o.Sunt sigura ca o sa iasa soarele si pe strada ta,esti o femeie inca tanara care stie sa simta frumos.Nu te descuraja mergi mai departe.
T3ODORA
Postat pe 11 Mai 2010 16:31
De la: T3ODORA, la data 2010-05-11 16:31:36E foarte frumos sa iubesti si sa fi iubit.Nu ai de unde stii ce ai de facut decat atunci cand sentimentele tale sunt impartasite.Este greu sa nu faci pe nimeni sa sufere in cazul in care si el te iubeste.DRAGOSTEA nu are varsta poti sa iubesti la fel de intens la orice varsta.Nu este de condamnat daca esti fericita dar in cazul tau aceasta iubire nu-ti ofera momentan decat suferinta.Lucrurile nu au cum sa se schimbe decat daca ai sa vrei sa schimbi ceva.V-a fi o decizie grea dar nu poti sa stai si sa ce????Daca el nu simte ca tine nu ai ce sa faci va trebui sa inchizi intr-o cutiuta aceste sentimente frumoase dar dureroase si sa mergi mai departe.Nu esti multumita de relatia ta.Inchei-o.Sunt sigura ca o sa iasa soarele si pe strada ta,esti o femeie inca tanara care stie sa simta frumos.Nu te descuraja mergi mai departe.
carmenpaula67
Postat pe 11 Mai 2010 20:53
Da,ce pot sa-ti spun,iti multumesc,este foarte frumos ce ai scris si ai dreptate
carmenpaula67
Postat pe 11 Mai 2010 20:55
evident ca are dreptate..
roby_cado
Postat pe 11 Mai 2010 21:20

Roby, despre ce e vorba? nu te supara, despre manele?
liaiedera
Postat pe 11 Mai 2010 22:15
daca ti-ai rapi 5 minute din viata ta,sa citesti ce se scrie pe aici,ti-ai da si tu seama despre ce e vorba..
roby_cado
Postat pe 12 Mai 2010 09:12
nu ai cum sa lupti cu sentimentul...el va trece de la sine cu timpul, daca iti dai timp si rabdare...si eu sunt indragostita de 3 ani de un tip mai mare cu 10 ani decat mine, a fost ceva dar acum el iubeste o alta, nu poti anticipa nimic atunci cand e vorba de sentiment...dragostea nu are varsta si vine cand te astepti mai putin si mai ales te indragosteti de pers la care te astepti mai putin...
capul sus....si gandestete-te in primul rand la tine si evita sa-l vezi...
29kisses
Postat pe 12 Mai 2010 11:18
my darling carmen-paola, se spune ca este mai bine sa -ti para rau de ce ai facut decit pentru ce nu ai facut, asa ca ascuta-ti inima si fa ce-ti spune ea...Nu ai de unde sa stii ce va fi si cum va fi(pe-aci ne dam si noi cu presupusu')-ce poate fi mai frumos decit sa iubesti?!Bucura-te de moment, savureaza clipa , lasa-ti inima sa cinte, sufletul sa vibreze si iubeste cu trupul, cu sufetul si bucura-te ca esti,, VIE''!Sint, din pacate, femei de virsta noastra care au ,,murit'' si nu stiu...la fiecare pas ne asumam riscuiri, oricind se poate intimpa ceva...asta nu inseamna ca se si intimpa-la fe si cu tine-de ce sa iasa nasol?!...nu-i o regula , poate fi cea mai frumoasa poveste de iubire...si asa va fi! vei vedea!iti doresc sa fii iubita precum iubesti, sa-ti rida sufetu in orice clipa!
delya26
Postat pe 13 Mai 2010 20:56
De la: roby_cado, la data 2010-05-12 09:12:40daca ti-ai rapi 5 minute din viata ta,sa citesti ce se scrie pe aici,ti-ai da si tu seama despre ce e vorba..

iiiih, de ce-mi raspunzi asa, strepezit?
liaiedera
Postat pe 16 Mai 2010 22:24
Iubito,bravo tie !Ai reusit!Dar,din cite spui tu,se pare ca e unilaterala toata treaba asta!Incearca sa privesti din "afara" asa-zisei iubiri!Daca vrei doar o relatie fizica,da-i-nainte! Daca visezi la o relatie de iubire in adevaratul sens al cuvintului atunci fugi cit mai poti !
mala
Postat pe 17 Mai 2010 12:13
buna
am si eu o problema...sunt noua pe acest site deci nu stiu cum sa abordez problema...deci...am 22 de ani si sunt casatorita de 2 ani...totul a mers bine in casnicie...sotul meu a inceput sa dea mai multa atenite anturajului decat mie...si acest lucru ma deranjeza foarte tare...cu putin timp in urma am cunoscut un baiat care imi place extraordinar...ma simt super cand sunt in preajma lui..si el este insurat...am avut o tentativa de a-mi insela sotul cu el dar nu am fost in stare sa merg pana la capat si am renuntat..nu ma lasa constiinta...dar totusi de cate ori il vad simt ca mor...si sincer de atunci sunt 6 luni si eu ma gandesc zilnic la el...simt ca as vrea sa am o aventura cu el dar nu ma lasa constiinta ...pls cine poate sa imi dea si mie un sfat ca ard de dorinta ptr el./. ce sa fac,,,

roxyroxy
Postat pe 18 Mai 2010 20:06
pey sa alegi intre constiinta si aventura.. ..cum spuneam pe alt topic , daca acorda mai multa atentie anturajului si nu tie ..e o fisura undeva in relatia voastra,sotul cam risca sa te piarda, risc asumat..dar si o aventura cu unul insurat..cam nasoala speta ..
reyya
Postat pe 18 Mai 2010 20:11
da asa este ...zau ca nu mai stiu ce sa fac,,,asa ceva nu am mai patit..deci care ar fi sfatul tau?
roxyroxy
Postat pe 18 Mai 2010 20:13
De la: garbo119840, la data 2010-05-18 20:06:29buna
am si eu o problema...sunt noua pe acest site deci nu stiu cum sa abordez problema...deci...am 22 de ani si sunt casatorita de 2 ani...totul a mers bine in casnicie...sotul meu a inceput sa dea mai multa atenite anturajului decat mie...si acest lucru ma deranjeza foarte tare...cu putin timp in urma am cunoscut un baiat care imi place extraordinar...ma simt super cand sunt in preajma lui..si el este insurat...am avut o tentativa de a-mi insela sotul cu el dar nu am fost in stare sa merg pana la capat si am renuntat..nu ma lasa constiinta...dar totusi de cate ori il vad simt ca mor...si sincer de atunci sunt 6 luni si eu ma gandesc zilnic la el...simt ca as vrea sa am o aventura cu el dar nu ma lasa constiinta ...pls cine poate sa imi dea si mie un sfat ca ard de dorinta ptr el./. ce sa fac,,,

pff...,din ce in ce mai devreme..
roby_cado
Postat pe 18 Mai 2010 20:15
La 22 de ani, daca simti ca nu e ok casnicia de ce mai stai in ea? Presupun ca si el are cam aceeasi varsta si atunci e normal sa i se para ca nu si-a trait tineretea. Aveti voi 2 o discutie serioasa si apoi vezi incotro apuci. Parerea mea.
Doara
Postat pe 18 Mai 2010 20:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
La ce duc repro�urile ? 46 De la: garbo_2161 16 Iunie 2014 18:32
ce ati dori sa primiti din partea persoanei iubite,de Craciun? 6 De la: cri_cat 19 Decembrie 2011 11:20
Sa raman sau sa ies din relatie...? 35 De la: Anilus 28 Noiembrie 2010 09:56
Nu stiu ce sa fac, sunt in impas 38 De la: sweety25 3 Iulie 2010 12:12
Compatibilitate 2 De la: As_ninge 16 Mai 2011 14:21
Setari Cookie-uri