nu mai inteleg nimic :(

Pe scurt acum doi ani in anturajul meu a aparut un nou personaj,ne-am imprietenit foarte repede dupa care a aparut atractia,a urmat o luna de'incercare de relatie'care din pct. meu de vdr. mergea ok dar s-a sfarsit subit cand el mi-a spus ca daca a trecut o luna si nu simte'indragosteala'ci doar prietenie mai bine punct si ramanem prieteni.Dupa un timp eu m-am cuplat cu cineva,a durat un an, el la fel,dupa cateva aventuri scurte cu ceva foste partenere a avut si el o relatie de un an.In acest timp prietenia a continuat,ba chiar au mai fost ceva saruturi in lipsa partenerilor nostri pe la chefuri si nu numai.Recunostea ca inca e atras de mine desi mentionez ca in afara de saruturi pipaieli si dormit impreuna altceva nu a fost intre noi.A urmat o perioada in care nu ne-am mai vazut dupa care iar chefuri unde ne intalneam,iar saruturi iesiri in doi si o discutie cu concluzia comuna de a incerca o relatie serioasa ca m-am schimbat mult ca acum ma simte pe aceeasi'lungime de unda'ca sunt super,ca nu-i vine sa creada ca chiar sunt asa bla bla.Problema e ca atunci cand iesim sau ne intalnim totul e perfect dar pe urma uita sa mai dea semne de viata daca nu o fac eu(tot ca suna-ma tu - desi i-am zis ca normal mi se pare sa o faca el si daca nu are minute exista messul).Plus face chestii gen vb maine sa vi sa facem un gratar chef bla bla stau astept si nu mai suna iar cand sun eu aaaa eu bine fac acasa gratare cu lumea pe aici bem,te sun later daca nu adorm...sau chestii de genul te sun in doua ore sa vdm unde iesim si nu mai suna;sun eu si nu raspunde si urm. zi sau peste doua zile cand raspunde si ne intalnim isi cere miile de scuze si ca stie ca a gresit dar ca nu a raspuns ca stia ca m-am suparat si i-a fost frica,imi explica ce si cum s-a intamplat de m-a lasat balta si te rog iarta-ma si urmatoarea data face la fel.Bun deci zice ca tine la mine ca ma place mult ca ii sunt draga,se si autopedepseste dupa ce face o tampenie,vine cu 10 15 min.mai rpd.la intalniri ca sa astepte :)) hmm....ii explic,ii spun ca nu e bine asa,ca orice ar fi,mai bine raspunde atunci si-mi spune sincer,hei nu mai am chef azi sau a murit vecina,orice,dar sa stiu,nu sa stau sa astept imbracata ore-n sir ca e mai rau asa si doar stie ca inteleg ca nu fac scene si sa fie sincer cu mine...degeaba...ieri aceeasi chestie...mai nou promite 'te sun in doua ore.promit ca te sun' si nimic...deci ieri nu am mai resunat si acum astept sa vad cat nu spune nici el nimic...plus ce e aiurea,ca anturajul e comun deci nu vad de ce el cu toti gratare chestii si pe mine nu ma cheama plus ca dintre ei mai sunt si care vin cu sotia sau prietena chiar daca majoritari sunt barbatii dar mai sunt si femei pe acolo...el singur mai intreaba unii de mine, raspunde ca azi are chef sa bea singur sau asa ceva...a doua sau a treia zi cand il sun povesteste cu amanunte tot si ce frumos a fost...eu raman muta...nu-mi dau seama ce e in capul lui...nu vrea sa ma piarda cred dar nici sa se lege prea tare...i-o fi frica de ce...sau vrea spatiul lui....dar stie ca respect asta doar ca vreau sa fie sincer s-mi spuna,ca nu ma supar,inteleg,sau sa sune el nu tot eu...mai ales cand greseste sa aiba curajul sa sune sa-si ceara scuze nu sa sun eu sa-l provoc sa aiba curaj sa spuna...eu tin mult la el...nu vreau sa-l pierd desi situatia arata ca si cum nu am ce pierde :)) E FECIOARA daca are vreo relevanta...
garbo087094
Postat pe 26 Aprilie 2010 18:33
Scuze eventualele greseli...graba strica treaba :)) uitasem sa mai spun ca eu sunt taur - rezulta compatibilitate perfecta si totusi....de ce face chestiile astea...ca prieteni chiar ne intelegem perfect,avem multe in comun interese discutii comune ganduri idei...sentimental la fel,cand suntem impreuna totul e perfect imi da atentie ma strange in brate,totul e ireprosabil...si atunci... ?
garbo087094
Postat pe 26 Aprilie 2010 18:39
Mie mi se pare ca tipu' asta e c.ur sucit, nu stie nici el ce vrea, si, cel mai nasol - nu are aceleasi sentimente ca si tine. Eu zic sa-l lasi balta. Mai bine iti cauti un tip care sa merite atentia si eforturile tale, care sa iti raspunda pe masura. Tipii de genul asta sunt pierdere de vreme.
Are balta peste
hot_coffee
Postat pe 26 Aprilie 2010 18:45
multumesc mult pentru sfat...sunt sigura ca ai dreptate doar ca momentan sunt prea 'acolo' cu sufletul sa pot vedea lucrurile asa de clar...azi l-am resunat si a raspuns...maine urmeaza sa ne intalnim sa discutam...nici nu pot sa dorm... :(
garbo087094
Postat pe 29 Aprilie 2010 04:47
eu zic sa te desp de el.nu merita.si mie mi-a facut la fel.el iesea se distra iar eu stateam acasa asteptandu-l.daca ieseam undeva ieseam doar pentru ca ii ziceau prietenii lui cu,care ma inteleg f bine.nu merita sincer.iti pierzi timpul aiurea.si ce daca va intelegeti bine in timpul in care sunteti impreuna daca apoi "uita" de tine.nu il mai cauta un timp.eu asa am facut l-am lasat si dupa aproape 2 zile m-a suna si imi zice ce am facut eu de nu l-am mai cautat.i-am zis de ce nu l-am mai cautat si parea foarte afectat..acum ma cauta si zice ca sunt viata lui:))vrajeli ca sa ma intorc din nou la el.nu uita faptele conteaza nu vorbele:) take care
ronny_grati
Postat pe 2 Mai 2010 14:58
stai de vb cu el.explica-i ca inca nu esti pregatita sa faci si dragoste.aici trebuie sa intelegi,ca trebuie sa-i acorzi si lui libertatea fiziologica de care are nevoie.daca va intelegeti astfel sa o faca fara sa sti.iar tu sa intelegi ca trebuie sa o plimbe si pe cea care i se ofera.caci nici aia nu este o carpa,ci o femeie respectabila chiar daca face sex.in cazul in care nu sunteti de acord cu aceasta intelegere,desparte-te ,pana vei fi pregatita sa faci dragoste,cu el sau cu altul.in acest caz gaseste un prieten care accepta dorinta ta.toata stima.
alexxandra
Postat pe 2 Mai 2010 15:17
De la: Alexxandra, la data 2010-05-02 15:17:27stai de vb cu el.explica-i ca inca nu esti pregatita sa faci si dragoste.aici trebuie sa intelegi,ca trebuie sa-i acorzi si lui libertatea fiziologica de care are nevoie.daca va intelegeti astfel sa o faca fara sa sti.iar tu sa intelegi ca trebuie sa o plimbe si pe cea care i se ofera.caci nici aia nu este o carpa,ci o femeie respectabila chiar daca face sex.in cazul in care nu sunteti de acord cu aceasta intelegere,desparte-te ,pana vei fi pregatita sa faci dragoste,cu el sau cu altul.in acest caz gaseste un prieten care accepta dorinta ta.toata stima.

scz am inteles gresit.dar tot nu sunt departe de situatie.poti vb cu el si sa-i explici si de faza cu facutul dragostei.este cumva virgin?spune-i in fata ca nu este o rusine si ca il vei ajuta tu,prin tandrete sa depaseasca momentul.dar vb cu el.oare am inteles sau sunt prea obosita?
alexxandra
Postat pe 2 Mai 2010 15:26
Alexandra nu ca ai inteles gresit si multumesc muuult pentru sfat oricum......nu e ca e virgin nicidecum....e doar ca in el nu o face asa intamplator doar dupa un timp de relatie cu cineva pentru ca asa considera ca e ok....adica o face doar dupa ce e convins ca vrea cu adevarat o relatie cu fata respectiva adica dupa o luna doua dupa ce observa cum decurg lucrurile....asa considera el ca e fair....cam ciudat dar vorba lui foarte fair...decat ca altii ca sar din prima sau neh a doua si pe urma se despart el considera ca astfel nu are cum sa fie judecat prost de catre sexul frumos....in sensul ca nu foloseste femeia ca obiect sexual.....deci cu asta chiar are un plus de la mine.....chiar respect conceptia asta a lui....
garbo087094
Postat pe 2 Mai 2010 17:35
scuze micile greseli si cuvinte in plus....sau in minus.........nu am dormit de alaltaieri de stres nervi si toate......doamne cate s-au mai intamplat.....de raaaaau foarte rau si urat.......lucruri despre care nu sunt instare acum sa povestesc.....dorm sa-mi revin si pe urma.......chiar socant........oricum.......concluzia e ca nu mai vreau nici sa aud de el sau sa-l vad ever.....dupa ce a facut............total lipsit de orice urma de umanitate.....sunt mult prea socata acum.......dar va spun zilele urmatoare...sa imi mai revin........multumesc din suflet fetelor pentru suportul moral..........chiar aveam nevoie.......va pup
garbo087094
Postat pe 2 Mai 2010 17:39
asteptam sa revii.chiar sunt curioasa..oricum fi tare
ronny_grati
Postat pe 2 Mai 2010 19:16
094,ok.faci bine sau nu ,vei vedea.
alexxandra
Postat pe 4 Mai 2010 17:06
Tot ce am citit pana acum , inclusiv " nu se culca cu o femeie pana nu simte acel ceva" este foarte deplasat. Iti inteleg sentimentele insa nu mai sta dupa el , din contra , iesi cu prieteni chiar si cei comuni ,Daca tot sunt prieteni comuni de ce nu iesi TU cu ei ? De ce sa il astepti sa te sune (cand si daca isi aduce aminte)??Te asigur de un lucru , ceea ce ii provoaca amnezia in ceea ce te priveste este Egoismul. Casba bine ochi , este pacat sa stai depa unu .Nu te lasa aleasa, alege. nu te mai gandi la el , gandeste-te la tine , nu mai trai cu sufletul la gura asteptand sa vina acel tren in care sa urci fara bilet, cumpara-l si calatoreste fericita , este doar unul-trenul vieti , viteza si conditiile tu l-e alegi.
garbo006041
Postat pe 5 Mai 2010 01:50
nu iti mai bate capul cu el si nici nu iti mai pierde vremea sa afli ce vrea de fapt cred k este prea mandru de el si la asa comportament mai bn lipsa.viata e frumoasa trebuie traita nu sa te gandesti ce are respectivul in cap pt k eu personal cred k nu are nimik.nu se merita osteneala sincer k el sant sute ,dar sant si barbati buni asa k uita de acest personaj ,poate am fost prea directa scz dar nu se merita .pupici
dana_dgg
Postat pe 7 Mai 2010 14:25
fleurdelis
Postat pe 8 Mai 2010 06:02
nu sunt decat doua variante. o suferinta psihica sau nu-l intereseaza persoana ta ca femeie, ci ii place jocul de'a vanatoarea.
in orice caz povestea asta e cusuta cu ata alb pe textura neagra.
nu vad nimic bun in aceasta relatie.
Anilus
Postat pe 8 Mai 2010 10:48
comunica vorbeste cu el, s-ar putea sa fi acea persoana ''de rezerva'' apropo fratele meu cand era singur vorbea cu 7 fete odata
lllorena
Postat pe 11 Mai 2010 21:59
potent a' dreaq frate-tu...
preciouss
Postat pe 11 Mai 2010 22:00
Doar vorbea...
nuti_vio
Postat pe 11 Mai 2010 22:05
fleurdelis
Postat pe 11 Mai 2010 22:48
Buna fetelor.Am revenit cu ceva mai multa pofta de viata si concluzia finala - subiect incheiat!Fara lacrimi sau pareri de rau,decat eventual pentru timpul irosit intr-o 'statie' ce merita ignorata.Normal ca mintea readuce amintirile frumoase dar odata cu ele vin si dezastrele si ambiguozitatile...Dar viata merge inainte cu zambetul pe buze si fruntea sus,cat despre 'subiect' incep sa simt doar mila (josnic sentiment,nu?)...Trebuie sa fie foarte trist sa existe o asemenea persoana nascuta cu lipsa totala a capacitatii de a nutri sentimente pentru cineva,oricine,eu sau alta si lipsita de interesul de a afla macar ce ar putea insemna asta,total confuz si pierdut pe Terra care nu-mi explic de ce il mai suporta.Ramasesem la faptul ca urma sa ne intalnim sa discutam - bineinteles ca nu m-am prezentat la apel - am asteptat o reactie,un telefon,ceva - acestea insa au intarziat sa apara,pana chiar in prezent...si totusi a trecut ceva timp,zile,saptamani... Ce a facut in acest timp am aflat,normal,colegii lui de 'chirie' imi sunt in primul rand prieteni mie si...hm....jenant...
garbo087094
Postat pe 12 Mai 2010 01:52
Chiar in acea zi in care trebuia sa ne intalnim sa discutam el s-a intors la 'una dintre aventuri'o fetita de 19 anisori probabil mai usor de 'intretinut'verbal si imbarligat.Probabil imi scapase in prima parte la inceputul topicului faptul ca acum inainte sa ne impacam fusese cu respectiva ceteva saptamani dupa care a lasat-o si s-a impacat cu mine...se cuplase cu ea pe motiv ca m-am lasat cam mult astptata la ceva chef si gagicuta a sarit pe el si el normal a prins-o cu bratele deschise - iar cand am ajuns eu la chef soc total - pe urma cand ne am impacat nici cu ea nu era clarificat pe indelete - a fost tot la ceva chef - noi ambele prezente - eu ca deja eram impreuna si dansa in speranta reimpacarii - si ironic s-a intors roata.Cat timp am fost impreuna daca pot sa-i spun asa ei s-au mai intalnit la o poveste doua pt care imi ceruse acordul ca draga de ea avea probleme sentimentale cu un altul si la el gasea sfaturile potrivite of of :))) In fine - ideea e ca e din nou cu ea iar pe mine nu m-a mai lamurit....am mai incercat sa-l sun de cateva ori in cateva zile dar nimic asa ca nu mai merita nici macar salutul meu,si cum lumea e mica,iar anturajul si mai mic,abia astept momentul in care sa trec pe langa el fara sa-l cunosc sau si mai bine insotita de cineva care chiar sa merite...
garbo087094
Postat pe 12 Mai 2010 02:06
prea sucit... lasa-l in durerile lui. Eu as lua-o foarte personal daca m-ar lasa sa astept imbracata si parfumata si nici macar nu m-ar suna sa spuna ca nu mai vine... ce poate fi mai rau de asa?
quasaria
Postat pe 12 Mai 2010 02:07
Si daca cumva indrazneste sa deschida guritza o sa i-o inchid frumusel Dar ce draga ne stim de undeva?semeni cu un cimpanzeu dar nu comunic cu animale deci imi pare rau...ia fa pasi Si lasand gluma la o parte,sincer credeam ca in 2 ani ia mai venit mintea la cap dar se pare ca tot ce are in cap e distractie si femei cu care sa se pupe ca alceva oricum nu le face desi dotat baiatu' pacat ca nu utilizeaza obiectul muncii :))))) Colegilor de 'casa' le-a spus ca el nu are chef de relatii si sa dea explicatii ce face si unde merge ca el nu e genul si sa se tot intalneasca :)) Raspunsul primit a fost oricum pe neintelesul lui...e un subiect totalmente normal intr-o relatie: Buna draga, nu ne-am vazut trei zile,patru ce mai faci? traiesti... ma bucur! si cum ti s-au scurs zilele de cand nu ne-am vazut? :) Pentru el asta inseamna control si nu normalitate Deci la 25 de ani chiar ma asteptam sa judece ca vorba aia, nu e planta...Dar cum nu vrea relatii doar are arareori impresia ca ar vrea e normal ca habar nu are despre ce vorbeste ca judecata e varza din start.Plus rulajul asta de gagici - ma bucur ca am iesit de pe lista - ca cica eram vreo 5 adunate din liceu si pana in prezent pe care ne tot ruleaza odata la un an doi...depinde ?! hmm oare de ce? de anotimp,culoarea parului,a ochilor? inca nu m-am prins dar oricum munca de cercetare a luat sfarsit Va puup si multumesc mult. Sper ca zambiti si voi cu mine citind cele de mai sus desi cu riscul de a ma repeta chiar mi-e mila de asemenea on neom. Adica un om se naste din iubire, pentru a darui la randul lui, IUBIRE iar daca acel om nu o poate face,inseamna ca e defect inuman. E in firea umana sa te atasezi, sa iubesti, sa ocrotesti, sa cresti pe cineva sau in ochii cuiva,e o nevoie fireasca ce face parte din ceea ce ne face fiinte deci imi e greu sa accept ca exista totusi trupuri goale,robotei ghidati de foame,sete,vizual dar cu o inima deeee plastic O seara minunata tuturor si un zambet dintr-un suflet cald ce nu va inceta sa priveasca spre inainte indiferent de palmele primite Va pup :)
garbo087094
Postat pe 12 Mai 2010 02:27
Parca l-ai descris pe fostul meu iubit, fecioara, 25 de ani dar minte in colturi. A inceput sa ma amuze enorm anumite actiuni ale acestuia se comporta ca un copil dar stie sa critice pe altul si nu se vede pe el, ca poate e mai rau decat cel pe care il critica.Avea grija sa ma critice si pe mine ca sunt o persoana mult prea serioasa dar asa am fost crescuta intr-un spirit mai conservator si nu am degand sa ma schimb pt nimeni si nimik ca nici el nu ar face asta prin urmare suntem chit. Barbatii fecioara au un comportament ciudat rau, chiar avand in familie un specimen si stiind cum se comporta tot m-am incurcat cu unul, mareeeeee greseala. Problema acum cum mi-l scot din suflet ca din toti cei intalniti pana acum nici unu nu mi-a placut, cu toate ca acestia ca persoana erau mult diferiti... Dar viata merge inainte si fiecare dintre noi avem rezervat acel cineva special chiar daca este acum, peste un an sau peste cinci.
garbo042727
Postat pe 12 Mai 2010 14:39
pfff....sigur pe tipul ast nu-l cheama Bogdan?...corespunde tuturor caracteristicilor...ciudate fecioarele astea...barbati:P
ClauDyaa
Postat pe 12 Mai 2010 16:45

oooooooofff , mai, fetelor , mai! toate o patiti asa urat? ce fel de tineri mai avem si noi, vai de ei!!! imi pare rau, sincer.
liaiedera
Postat pe 12 Mai 2010 18:18
...sau poate ascunde un complex de care este chinuit. oricum nu este in regula si nu ti-o spun pt ca sunt eu desteapta si ca de acelasi lucru ma lovesc si eu...intr-un fel. la fel de "atent " este si acest domn din viata mea care-mi ocupa o parte din timp, numai ca intre noi lucrurile sunt complete,compatibilitate perfecta in intimitate dar...o maricica diferenta de varsta .Se aprinde,iar cand devine constient...fuge.Si eu sunt afectata,dar eu nu-l sun deloc si nu ca nu mi-as dori,imi impun.Sunt constienta ca relatia nu o sa dureze,desi el nu mai departe de ieri imi spunea cat de altfel este el si cum o sa-l iubesc eu toata viata astazi n-a dat nici un semn.Cu siguranta se "consuma " si altfel. Asta mic al meu de exemplu:calareste netu`. Azi noapte cand m-am trezit sa inchid calculatorul care cazuse din pat,cand l-am ridicat si m-am uitat pe mess yahoo,omul meu era foartet online si probabil pe multe alte site-uri d`astea de gen(cu fetite).Daca il intreb cumva sa para ca sunt dezinteresata si ca fac doar dialog, imi spune ca doar "socializeaza" si ca el este foaaarte fidel.Asa ca incearca sa te detasezi sa gandesti pozitiv sau chiar sa visezi la o alta relatie,asa cum fac si eu , dar fara sa incerci sa o cauti fortat asa....Lasa lucrurile sa vina de la sine. Vorbesc cu tine si parca ma uit in oglinda.Sa-ti multumesc? ma simt ca dupa o sedinta la psihopupu...
bixie
Postat pe 15 Mai 2010 17:33
nici eu nu ami inteleg nimic
fleurdelis
Postat pe 16 Mai 2010 20:14
eu nici atat
nelly05
Postat pe 17 Mai 2010 13:17
Daca barbatul pe care il iubesti ar avea o firma , iar o angajata de-a lui ti-ar spune ca se bucura ca i-a facut cunostinta cu prietena ei (care a devenit angajata lui) , ca se inteleg bine si ca au planuri - ce ai face ?????? El sustine ca ma iubeste , ca sunt femeia vietii lui si ca nu are niciun plan cu acea persoana , ca sunt doar minciuni.
garbo134079
Postat pe 9 Iunie 2010 08:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Culoarea ochilor conteaza ? 224 De la: pik_nik 20 Octombrie 2009 06:03
cum sunt 144 De la: liaiedera 30 Mai 2010 19:25
prima mea iubire 68 De la: elisabeta_boia 16 Septembrie 2011 21:14
eu sunt-pesti el e scorpion credeti ca ne potrivim 3 De la: Cassey 9 Iulie 2009 14:39
o mica parere si la cazul meu "in amore" 7 De la: andrutza448 27 Septembrie 2009 03:15
Setari Cookie-uri