De la: me_bombonik, la data 2010-04-27 12:32:54am si eu o dilema.am un prieten de 4ani.de 2ani ma tot amana cu programarea nuntii.ba ca are probleme la servici ba ca nu are bani suficienti.eu nu vreau o nunta mare.ceva mic si dragut.in schimb el..e f mofturos.de pasti m-a cerut ,mi-a dat inelul..dar nu a venit la parintii mei..ce m-a deranjat f tare.chiar daca sunt dificili tot parintii mei sunt.nu?dar nici pomeneala prea curand de nunta..voi ce ziceti?vrea sau nu vrea sa fie cu mine?o parere sincera va rog.multumesc! eu zic ca vrea sa fie in continuare cu tine si sunt sigura ca va veti casatori pana la urma. Doar mai asteapta, timpul o sa le rezolve pe toate. Daca nu mai voia sa fie cu tine sunt sigura ca pana acum ti-ar fi zis. :) |
||
garbo009347 Postat pe 4 Mai 2010 21:31 |
||
---|---|---|
lasa-l pina no sa fie prea tirziu daca te vroia cu adevarat era de mult cu tine | ||
garbo098609 Postat pe 5 Mai 2010 18:29 |
||
nu cred, ma gandesc ca poate sia gasit pe cineva! ar trebui sa aveti o siscutie serioasa ,pt ca cred ca aveti o problema | ||
|
||
narcysa Postat pe 6 Mai 2010 08:37 |
||
Stresanto, amanarea poate fi si in favoarea ta, cine stie, dupa maritis si dupa tren sa nu alergi, Bafta si ochii mari ! | ||
garbo007455 Postat pe 6 Mai 2010 09:43 |
||
Da, ce sa zic? sa dai sfaturi este cel mai usor lucru din viata asta; poate de multe ori, nici noi nu suntem in stare sa urmam un sfat pe care in aceleasi coditii, l-am da altuia.Nici cand cunosti situatia foarte bine, nu-i normal sa-ti dai cu parerea, dar-mi-te atunci cand nu stii nimic din viata respectivilor. De aceea cred ca fiecare stie ce-i mai bine pentru viata lui, si ar trebui sa decida singur. Insa,,,,,, avand o experienta de casatorie de 22 de ani, pot sa zic sigur ca: un om (aproape ca) nu se schimba nici odata, deci fiti atenti(e) la defectele pe care le are persoana respectiva, caci odata cu trecerea timpului aceste defecte se accentuiaza, nicidecum nu dispar, ba, odata cu trecerea timpului mai apar si altele noi. Si inca ceva,,,,,, stiti cum se zice ,, boala lunga, moarte sigura", deci daca dupa 4 ani inca nu-i hotarat,nu stiu ce sa zic....... multa bafta! | ||
yyyvv Postat pe 6 Mai 2010 11:44 |
||
Nu mai dau sfaturi!Sa ai mintea limpede cand iei decizia! | ||
florin_c76 Postat pe 6 Mai 2010 13:53 |
||
gheoghita,eu zic sa reflectezi asupra ideilor care le sugerezi altora,mai faci si reclama cu mantuitorul Iisus Hristos,cum adica ea traieste in concubinaj cu o persoana carte doreste sa se casatoreasca si tu ii dai sfaturi sa se distreze si cu alti barbati?,asta numesti tu CRESTINATATE,ai grija cum percutezi,ca nu te vad bine,doamne ajuta. | ||
garbo011893 Postat pe 6 Mai 2010 15:48 |
||
sfatul meu e ca mai bine lasi lucrurile sa decurga normal adica poate el inca nu e pregatit sa faca pasul asta sau poate nu vrea sa se faca de rusine din cauza ca nu va fi o nunta reusita din cauza banilor nu poti sti niciodata motivul bineinteles tias putea sugera sa ai o discutie serioasa cu el pe tema casatoriei si atunci cred ca iti vei da seama singura ce pas urmeaza sa faci... o zi buna in continuate totusi |
||
djbeat Postat pe 6 Mai 2010 20:04 |
||
ce sa-ti zic si eu sunt tot intr-o situatie asemanatoare si credema k nici eu nustiu ce sa fac il iubesc prea mult si lam iertat tot timpul dar acum sunt hotarita sa ai dau o pauza ptr k are nevoie cred poate asa realizeaza ce inseamna sa fii singur poti sa faci si tu acelasu lucru acum depinde de tine si vointa care o ai.... | ||
mary32 Postat pe 9 Mai 2010 13:19 |
||
Fii tu insuti si ia o decizie inteleapta! | ||
florin_c76 Postat pe 10 Mai 2010 00:14 |
||
eu zic ca nu ar trebui sa stresezi pe nimeni cu nunta .daca e sa fiti in preuna o sa fiti ...dar poti avea o discutie cu el si sa ii explici starea ta si sa vezi cum reactioneaza si el ce-si doreste | ||
garbo074997 Postat pe 10 Mai 2010 00:26 |
||
Pai nu ati putea sa faceti mai intai cununia civila, si, mai incolo, nunta? Tot ar fi ceva... | ||
hot_coffee Postat pe 10 Mai 2010 20:47 |
||
Cine se pune nas? | ||
florin_c76 Postat pe 10 Mai 2010 20:54 |
||
De la: garbo086615, la data 2010-05-04 09:34:31Poate ai nevoie si de o parere a unei femei mai in varsta .De aceea eu iti spun ca :barbatii sunt imprevizibil in orice moment al vietii si daca il iubesti foarte mult,asteapta si traieste momentele placute ,gandindu-te doar la tine.Casatoria implica multa responsabilitate de ambele parti,iar el este posibil sa nu fie pregatit acum pentru asta.Daca fortzezi nota ,poate o va face ,dar nu ai garantia ca va fi o reusita ,si decat un esec mai bine lasa ca lucrurile sa decurga de la sine .Barbatii nu prea gandesc cu "inima "ca noi femeile ,lor daca nu le este bine ,ori trec la corectie ,ori renunta . Cel mai important este ca femeia sa fie independenta financiar ,ca sa poata in orice moment sa ia decizii benefice pentru viata ei. |
||
dor72 Postat pe 11 Mai 2010 17:24 |
||
Eu nu am citit toata povestea, dar ve contrazic pe dumneavoastra cu asteptatul: un barbat cand te iubeste face orice sa fie alaturi de tine SI INSISTA CU CASATORIA. Nu-l mai tot scuzati.Lui ii este foarte bine asa si atunci cand va fi nevoit sa plece!!! va zice "asta este". Daca te iubea suficient te-ar fi cerut demult. Eu nu zic sa renunti, tu stii cel mai bine ce crezi ca vrei de la viata si de la el, dar eu una as fi plecat demult. Daca te vrea, te vrea, daca nu te vrea cu adevarat cauta motive, asta e. |
||
dor72 Postat pe 11 Mai 2010 17:30 |
||
Poate ca nu o vrea cu adevarat! | ||
florin_c76 Postat pe 13 Mai 2010 12:58 |
||
ai grij� s� nu te foloseasc� doar ca pl�ceri sexuale.tu stii mai bine ce este intre voi. | ||
catalindaianu Postat pe 13 Mai 2010 15:14 |
||
Daca un orb vede un iepure,un schiop alearga dupa el,si un mut striga la un surd sa/l prinda.Oare ce ai de cistigat sau de piert,mai gindestete,sa auzim numai de bine. | ||
53_nono Postat pe 13 Mai 2010 17:41 |
||
bombonico, Cum adica "te amina cu nunta" ? Adica tu vrei sa iti faci nunta si el TE amina? Pai nu amindoi trebuie sa va casatoriti? Iar tu de ce vrei neaparat sa te mariti? |
||
quasaria Postat pe 13 Mai 2010 18:08 |
||
Sa aiba verigheta! | ||
florin_c76 Postat pe 13 Mai 2010 23:15 |
||
De la: garbo103516, la data 2010-05-11 17:24:42De la: garbo086615, la data 2010-05-04 09:34:31Poate ai nevoie si de o parere a unei femei mai in varsta .De aceea eu iti spun ca :barbatii sunt imprevizibil in orice moment al vietii si daca il iubesti foarte mult,asteapta si traieste momentele placute ,gandindu-te doar la tine.Casatoria implica multa responsabilitate de ambele parti,iar el este posibil sa nu fie pregatit acum pentru asta.Daca fortzezi nota ,poate o va face ,dar nu ai garantia ca va fi o reusita ,si decat un esec mai bine lasa ca lucrurile sa decurga de la sine .Barbatii nu prea gandesc cu "inima "ca noi femeile ,lor daca nu le este bine ,ori trec la corectie ,ori renunta . Cel mai important este ca femeia sa fie independenta financiar ,ca sa poata in orice moment sa ia decizii benefice pentru viata ei. ce imi place sa contrazic lumea :)) ma rog sa zicem ca o femeie gandeste cu inima cum zice doamna asta de aici dar problema e alta ca barbatul gandeste cu creierul asta nu cred ca e greu de inteles pe deasupra dupa cum am citit eu pe aici si am observat sunt diverse pareri unele chiar imi plac dar acest comentariu mia atras atentia la ceva anume: ce au banii cu viata presoanelor? sa devina independenta? la ce voiai sa te referi prin asta nu stiu dar pot sa iti zic doar atat in orice casnicie/relatie sau prietenie adevarata nu se tine cont de care are mai multii bani care are averea mai mare care.... doar nu facem ceea ce vad femeile in telenovele cand iubesti, sa ti cont de avere doar daca nu cumva esti materialista ;)) iar omul ala daca nu vrea sa faca pasul spre nunta asta inseamna ca nu e sigur pe personalitatea lui si ca nu sie cam ce ar trebui sa faca sau nu e sigur pe relatia lor... dar sigur are un motiv la baza caruia sta ceva solid |
||
djbeat Postat pe 14 Mai 2010 19:01 |
||
Lasa-l! | ||
florin_c76 Postat pe 14 Mai 2010 22:35 |
||
In adancul sufletului tau stii deja raspunsul!Casatoria e o decizie importanta si,se presupune, pentru ceva mai multa vreme.Tu stii cel mai bine daca poti convietui alaturi de iubitul tau.Cauta la tine raspunsul sunt sigura ca vei lua decizia corecta! Mult succes! |
||
elena_daney Postat pe 15 Mai 2010 23:24 |
||
daca te iubea cu adevarat te cerea in casatorie parerea mea este ca ar trebui sati gasesti barbatul care sa se roage el de tine nu tu de elte duce cu vorba pana gaseste ceva sai convina sant niste nenorociti barbati nu se mai mertita sa ai incredere in ei | ||
garbo117875 Postat pe 16 Mai 2010 13:00 |
||
fleurdelis Postat pe 16 Mai 2010 13:01 |
||
875,esti extraterestru? | ||
elodia Postat pe 16 Mai 2010 13:02 |
||
75, noi te credem pe cuvant! | ||
AMELYY Postat pe 16 Mai 2010 13:03 |
||
eu nu cred pana nu vad cu ochii mei | ||
elodia Postat pe 16 Mai 2010 13:04 |
||
maiii nu ma faceti sa rad!! ca am treabaa... tre sa fug sa omor gainaaa |
||
fleurdelis Postat pe 16 Mai 2010 13:06 |
||
Eu cred ca a gresit cand a setat avatarul.... e femeie. |
||
Tylly Postat pe 16 Mai 2010 13:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
DA, DACA MAI POT! | 73 | De la: garbo233027 9 Octombrie 2012 02:12 |
rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata | 16 | De la: mia79x 7 Iulie 2009 16:49 |
oare napoleon avea dreptate? | 50 | De la: iceboxxx 7 Februarie 2012 03:57 |
|
||
"ESTE BINE SA TE RETII IN A-TI SPUNE PAREREA?" | 17 | De la: tutankhamon 31 Octombrie 2009 11:50 |
daca as avea 20 de ani.. | 55 | De la: rica_mld 23 Septembrie 2009 18:13 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri