am constatat ca in ultima vreme sau cam depus mai multe chilograme in plus, as dori o dieta si eu dar mai usoara, deoare ce eu nu am timp mult liber find cam ocupat intre 12-15 ore pe zi si de aici am vazut ca a aparut si surplusul de kg as dori sa slabesc cam 20 kg ce sa acumulat daotrita meselor luate pe fuga multumesc |
garbo100757 Postat pe 28 Aprilie 2010 14:17 |
---|
primul lucru care l-ai putea face ar fi sa bei minim 2 l de apa.zi renunti la paine,dulciuri si alimente grase(ulei/untura,carne grasa-porc,smantana,branza-pt k are o concentratie mare de grasime,cauta branza degresata ;)) renunta la fast food,daca totusi alegi sa mananci mancare comandata de la restaurant opteaza pentru salate,peste in suc propriu sau la cuptor--fara ulei!,carne de pui la gratar(e satioasa si destul de slaba),daca iti place sa mananci oua,si mananci mai mult de 2 pe saptamana mananca-le fierte/omleta(fara ulei in tigaie de teflon) fara galbenush(are colesterol) iar albusul e o veritabila sursa de proteine :) mananca cat mai multe legume si fructe,iaurt degresat,branza degresata...etc si daca poti sau ai timp alearga, jogging-ul te ajuta sa scapi usor de burtica si grasimea dispusa pe aproape tot corpul sau mergi la servici pe bicicleta :) sa nu ami zic de urcat scarile si nu cu liftu...:) |
BAM_BAM Postat pe 14 Mai 2010 04:30 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum am reusit sa slabesc | 1 | De la: garbo_stefy 10 Septembrie 2010 12:18 |
Relatia dintre o femeie -pesti si un barbat -fecioara | 2 | De la: garbo026388 14 Iulie 2009 19:50 |
Sanatatea se pastreaza si in sezonul rece printr-o cura de reflexologie! | 2 | De la: garbo_5064 19 Octombrie 2012 13:45 |
|
||
Daca de la inot se slabeste, unde gresesc balenele? | 8 | De la: Helen29 10 Decembrie 2009 16:51 |
Cine a luat intercativ slim?????? | 16 | De la: garbo218429 23 August 2011 13:46 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice