Vreau sa va spun ca se poate slabi in mod sanatos si chiar benefic pt corpul nostru prin urmatorii pasi care trebuie sa-i respectati cel putin O LUNA in functie de dorinta d-voastra de pierdere in greutate: 1. renunta la produsele fainoase, elimina total dulciurile inlocuindu-le cu orice fel de fructe, exclude in totalitate prajelile si ai grija sa nu te infometezi pt ca nu vei rezista nici 2 zile . 2. bea aprox 2 L de lichide pe zi (apa, ceai neindulcit), renunta la tigari(daca fumezi) si la cafea(nu e obligatoriu dar e bine pt o mai buna detoxifiere a organismului). 3. alearga dimineata 10 minute(in functie de timpul de care dispui), cu cat mai mult cu atat mai bine iar seara poti dansa o jumatate de ora in ritm mai alert(alege melodii mai ritmate) iar apoi o jumatate de ora exercitii fizice pt tonifiere(pilates de preferinta). Asta e tot, daca dispui de mai mult timp liber..profita pt a face mai multa miscare. Ai grija sa respecti acest program IN FIECARE ZI si sa nu te abati de la nicio regula. Vei observa o schimbare substantiala atat fizic cat si psihic si vei obtine mai multa energie, vitalitate,calmarea stresului+ o conditie fizica foarte buna. Acesta este programul care la mine a dat rezultate neasteptate mai ales ca dispare si celulita depinzand de gradul de agravare a ei, totul e sa ai vointa si perseverenta. Va doresc multa bafta in lupta contra kilogramelor!... sa-mi spuneti daca incercati daca a functionat si la voi, eu va garantez :-) |
garbo115499 Postat pe 30 Aprilie 2010 01:43 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Dieta Raw vegan | 6 | De la: garbo_1399 17 Aprilie 2012 10:42 |
probleme digestive | 7 | De la: garbo_453036 18 Mai 2017 14:23 |
Cum arată o dietă sănătoasă echilibrată? | 1 | De la: garbo_506120 30 Iulie 2020 17:16 |
|
||
dieta de 90 de zile! | 12 | De la: garbo193162 8 Iulie 2014 16:36 |
Dieta in afectiunile cardiovasculare | 2 | De la: eu_geminy 2 Noiembrie 2010 11:05 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9