pana la mine, el a avut o relatie care a durat mai bine de un an si care s-a incheiat acum cateva luni... tipul e foarte ok, ne intelegem foarte bine, m-a si prezentat prietenilor lui, care la fel m-au primit in cercul lor pozitiv fara nici o prolema dar totusi mi se pare ca ceva nu e in regula... am inceput sa ma nelinistesc din momentul in care intamplator cand imi dadea niste pose din telefon de la el, am vazut ca mai pastra poze unde era cu fosta impreuna; nu dupa mult timp am mai observat un lucru, numarul fostei lui inca era memorat ca "amore mio"... iar acuma de curand l-am auzit strigandu-i numele fostei in somn... acuma pur si simplu sunt confuza, nu prea stiu ce masuri as putea sa iau, si daca totusi as incerca ceva sa fac, mi-e frica sa nu stric totul si sa fac si mai rau, sau pur si simplu ar fi mai bine sa nu-l deranjez in privinta asta momentan si sa-l las sa-si revina singur... insa totusi as vrea sa-l ajut , dar nu stiu cum, nu vreau sa fie atat de evident si ca el sa inteleaga ca imi fac griji pe seama lui... as vrea sa stau de vorba cu el pe tema asta, dar nu stiu cum va reactiona si daca va fi de acord sa discutam... sunt in ceata.... si nu stiu ce as putea sa fac, pt k tin foarte mult la el si nu as vrea sa-l pierd dintr-o prostie... |
sweet_september Postat pe 3 Mai 2010 15:17 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Blue System Modern Talking | 2 | De la: adirt77 24 Februarie 2012 10:31 |
Lectii de canto pentru toate varstele Boem Club | 1 | De la: garbo_382040 10 Ianuarie 2015 20:06 |
Tobe si flaut la Clubul de Muzica.ro | 1 | De la: clubul_de_muzica 20 Octombrie 2016 18:18 |
|
||
Au inceput inscrierile in Tabara de Muzica Boem Club! | 1 | De la: garbo_382040 29 Aprilie 2017 11:46 |
SPECTACOLE / CONCERTE IN BUCURESTI | 10 | De la: cinezee 18 August 2009 09:47 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri