aha...deci cu tine ii FORTA!!!!ei acu m am linistit!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 17 Mai 2010 17:19 |
||
---|---|---|
De la: AMELYY, la data 2010-05-17 16:49:50Io nu vreau! iti doresc din tot sufletul,ceea ce tu iti doresti,dar mai ales incredere in tine.fii puternica,tanara, frumoasa,gandeste pozitiv si distractie multa..nu lua in seama nici o suparare,sau incearca sa o rezolvi in favoarea ta.chiar si intoxicarile cu situatia financiara,a tarii,a poporului si poate a ta personala,crede-ma sunt interese ca romanul sa cada in mari dezamagiri.in situatii din care sa nu poata iesii,in ganduri negre.fii puternica si sigura pe tine.exista o forta care ne este aproape si ne va indruma pe calea cea buna,daca stii sa o accesezi.universul este ca un compiuter.important este sa nu cazi prada intoxicarilor ,venite de la politicieni.fericire si putere! |
||
alexxandra Postat pe 17 Mai 2010 17:31 |
||
multam fain! | ||
|
||
AMELYY Postat pe 17 Mai 2010 17:59 |
||
alexxandra 1440 mesaje Membru din: 31/05/2009 Oras: Brasov Postat pe: 17 Mai 2010, ora 16:06 Citeaza Raspunde De la: garbo104778, la data 2010-05-17 16:04:46 da sigur ca se poate parerea mea..ca ,cam asa sunt toti barbatii iubesc doua femeii in aceelasi timp..amanta si nevasta e clasicu..subiect..va poop...pe toti.. corect,ai dreptate Cred ca in mintea voastra e o mare confuzie... |
||
mark_on Postat pe 18 Mai 2010 00:18 |
||
alexxandra 1440 mesaje Membru din: 31/05/2009 Oras: Brasov Postat pe: 16 Mai 2010, ora 15:55 Citeaza Raspunde De la: garbo020969, la data 2010-05-16 15:15:36 dar o femeie poate iubi doi barbati in acelasi timp??????? SIGUR.SI DIN PUNCT DE VEDERE SUFLETESC,POTI IUBII 2 FEMEI,CHIAR MAI MULTE .DAR SI DIN PUNCT DE VEDERE AL ACTULUI SEXUAL,SAU AL FACUTULUI DRAGOSTEI CU PERSOANELE IUBITE POTI FACE,SEX WHIT MORE WOMEN IN SAME TIME!SA NU SPUI CA NU AI VAZUT IN FILME SAU REVISTE,SAU POATE IN REALITATE??ASTA CA SA NU ITI MAI SPUN CA POT FACE DRAGOSTE SI SE POT INDRAGOSTII SI INTRE ELE!!! As vrea sa imi vorbesti din propria ta experienta,nu din cartile si filmele la care ne trimiti,tu ai iubit vreodata doi barbati in acelasi timp? Ia povesteste-mi si mie ce ai simtit?cum a fost?cum i-ai impacat pe amandoi?cum ti-ai impartit sufletul la amandoi? il imparteai simultan sau pe rand? fii atenta,nu vorbesc de sex...ca bag de seama ca la tine se cam confunda una cu alta...adica,ce mi-e baba-rada,ce mi-e rada-baba...... |
||
mark_on Postat pe 18 Mai 2010 00:35 |
||
alexxandra 1440 mesaje Membru din: 31/05/2009 Oras: Brasov Postat pe: 15 Mai 2010, ora 22:40 Citeaza Raspunde De la: Ioana007, la data 2010-05-15 15:16:09 Un barbat nu poate iubi niciodata doua femei in acelasi timp.Una dupa alta, da. de ce neaparat 2 odata?un barbat iubeste daca analizam logic, mai multe decat 2 femei.sigur veti spune ca sunt iubiri diferite.pai tocmai despre asta este vorba.barbatul intotdeauna ,a ramas un copil mare.de aceea femeia fara sa isi dea seama,il iubeste mai intai,ca prieten,ca amant,ca sot,ca protector cu hartie,mandria casatoriei,intervine apoi prietenia la maturitate,dar in acelasi timp, in toate fazele descrise l-a iubit si il iubeste ca pe un copil,il protejeaza,il calca ,il imbraca ,ii face mancare si intotdeauna in fiecare fraza ,nu uita sa aduca altora aminte ca este casatorita,spunand din cand in cand ,invariabil;"si sotul meu.....a ....De aceea siiubirea barbatului pt femei este complexa,iubind in acelasi timp,mai multe femei.indiferent la ce femeie voi ,face referire ,judecand logic si barbatul iubeste mai multe femei,asa cum si femeia ,iubeste mai multi barbati.este valabil pt ambele sexe.dar sa vb despre barbati,extrapoland,implicit si la femei.barbatul mai intai,isi iubeste mama,rudele feminine,cand este mic are vise erotice cu verisoarele,cu fetitele ,prietene de joaca.cu actrite si diferite femei vazute prin reviste .apoi intervine in pragul adolescentei,iubirea pt o profesoara,o vecina,o fata de seama lui. asa apare prima iubire,pe care nu o poate uita,daca se transforma in barbat,cu una dintre ele.apoi ca barbat imatur,incepe sa umble dupa femei de diferite varste,pt ca altfel nu s-ar putea maturiza(specializa) in iubire si sex.urmatoarea etapa este iubirea pt sotie.desi nu realizeaza ca el este ,tot baiatul mamii dar si sotul mandru al doamnei sotii. apoi apare in familie un copil.o fetita .iubirea vietii taticului.odata cu inaintarea in varsta,iubirea dintre soti ,se transforma in prietenie,in protectie si depinde de unul sau celalalt ,daca se mai trezeste vesnicul sentiment de atractie sexuala in familie.se spune ca sexul te intinereste,te apara de boli,traiesti mai mult.anii trec si intervine o perioada tare amuzanta si la barbat si la femeie.andropauza si menopauza.aici intervine o situatie delicata intre cei doi soti,si la fiecare luat individual.ea incepe sa fie mai cocheta decat inainte pt a vedea ce atractie are asupra barbatilor.sa nu spuneti ca nu este asa.barbatul in schimb isi pune intrebari,asupra puterii lui de seductie masculina si daca se poate finaliza sexual si pt el.si aici intervine asa zisa iubire pt alta femeie,dar din mandrie de barbat,sau din prostie.il prosteste o puicuta nurlie.in mandria lui face o pasiune pt puicuta ,poate chiar iubire.vrea sa demonstreze ca inca cucereste fete tinere.nu suporta sf.etapei tineretii,cand era calare pe situatie.aici intervine uitarea sau despartirea de femeile pe care le-a iubit,o viata.aceasta este iubirea cea mai periculoasa,caci este dispus sa sacrifice totul,pt a isi demonstra ca inca poate fi iubit de o puicuta,cumult mai tanara ca tovarasa lui de viata.cam despre asta este vorba.daca va iubiti barbatii,intelegeti aceasta situatie si cautati sa o rezolvati diplomatic.dar depinde si de comportamentul lor.nu va umiliti. Si iti promit ca atunci cand voi mai intalni astfel de postari...care par ca iti ia aerul cand le citesti...care par a fi facute in bataie de joc,sa nu te mai citesc niciodata cu riscul ca pierd cele mai interesante idei... |
||
mark_on Postat pe 18 Mai 2010 00:42 |
||
Celleste...te rog sa ma ierti...am gresit in cazul de mai sus... | ||
mark_on Postat pe 18 Mai 2010 00:46 |
||
nu , nu poate iubi doua femei..cand iubesti..abia astepti sa fii cu persoana respectiva, nu sunt fisuri ..o vezi pe ea, doresti sa o tii de mana si sa-i simti prezenta..fireste ca nu poate iubi doua , daca cumva crede el asta se minte singur, daca ii spune ei asta, o minte in cel mai lamentabil mod..de fapt se iubeste doar pe el. | ||
reyya Postat pe 18 Mai 2010 01:02 |
||
Alexandro : te citez ,,De aceea siiubirea barbatului pt femei este complexa,iubind in acelasi timp,mai multe femei.indiferent la ce femeie voi ,face referire ,judecand logic si barbatul iubeste mai multe femei,asa cum si femeia ,iubeste mai multi barbati.este valabil pt ambele sexe." Cand ai scris asta fie bausei ceva inainte de culcare, fie ai calcat peste cadavre ca vorba aia ,,in dragoste si razboi totul e permis"..fie pur si simplu nu gandesti cand postezi... Draga iubirea nu e f-o-u-t-u-t, iubirea e sentimentul ala in care abia astepti sa-l vezi pe celalalt si sa-i simti caldura mainii, eu nu pot sa simt caldura si sa privesc in ochi mai multi in aceeasi seara, NU POT PT CA IUBESC DOAR UNUL, tu se pare ca poti , dar te anunt ca nu-i iubire...e doar un preludiu grabit al unei partide de fucking in stare pura. No offense!!! |
||
reyya Postat pe 18 Mai 2010 01:11 |
||
si viceversa e valabila , daca te-a mintit unul ca te iubeste ,,si" pe tine...asta ma distreaza enorm cand aud..,,nu post sa renunt ,,o iubesc pe ea dar te iubesc si pe tine" Hahahaha, liberare ! | ||
reyya Postat pe 18 Mai 2010 01:16 |
||
quasaria Postat pe 18 Mai 2010 03:22 |
||
Eu merg mereu pe premiza sa faci ceea ce face bine sufletului tau pt ca o viata ai. Dar aici sunt implicate mai multe persoane. Inainte de a lua o decizie, incearca sa reaprinzi focul dragostei cu sotul.......sigur totul a inceput din dragoste | ||
Nirvana Postat pe 18 Mai 2010 08:54 |
||
...... e usor sa dai sfaturi , cel mai simplu e sa postezi o parere ... sa dai cu presupusul....asculta-ti inima atat.... Peste putin timp , fiica ta se va desprinde de cuib(copii la un moment dat au viata lor si iti fac loc in ea atat cat cred ei de cuviinta)sotul tau ..poate e o cauza pierduta .Cum te vezi in pe tine in peisajul asta? .....fericirea, o creezi�tu alegi daca e sa fii sau nu fericita ,incearca sa te analizezi si vei descoperi cine esti, cu cine vrei sa fii si vei poate asa ai un altfel de reper facand ceea ce are sens pentru tine si ajungand sa fii multumita de evolutia vietii tale. |
||
mara68 Postat pe 18 Mai 2010 10:05 |
||
eu stiu daca-i usor sa dai sfaturi?! cred ca fiecare vorbeste din experienta lui de viata, dar fiecare e liber sa aleaga ce i se potriveste mai bine... aici doar discutam discutii |
||
zambila Postat pe 18 Mai 2010 10:13 |
||
Mai draga! Iertaciune tovarasa iasomica! Si ia de aici ce n-am mai dat niciodata decat to'arshei de viata Nina: Gata? A trecut? |
||
Nelu_Cotrocelu Postat pe 18 Mai 2010 10:27 |
||
a trecut,bre... ca fetele astea nu ma pupa deloc.... |
||
iasomia Postat pe 18 Mai 2010 11:02 |
||
cum nu? | ||
zambila Postat pe 18 Mai 2010 11:04 |
||
zambiliceo... pupa mama... |
||
iasomia Postat pe 18 Mai 2010 11:05 |
||
Mda... Am vazut, mai draga Zambila! Trebuie sa va bata omu' pe obraz ca sa va amintiti sa pupati pe cineva... |
||
Nelu_Cotrocelu Postat pe 18 Mai 2010 11:10 |
||
sunt periculoase,bre... mi-i frica de ele.... |
||
iasomia Postat pe 18 Mai 2010 11:11 |
||
poti sa ma bati cat vrei, pe tine nu te pup, na! | ||
zambila Postat pe 18 Mai 2010 11:12 |
||
Draga mea, Eu cred ca se poate, e o parere personala si nu o argumentez, nu vreau sa conving pe nimeni de nimic. Ce as face eu in situatia ta? Daca el doreste sa se insoare, lasa-l sa se insoare, doreste-i sa fie fericit, la urma urmei nu asta inseamna sa iubesti pe cineva? Sentimentele tale? Fii egoista, traieste-le! De ce sa iti pese de ce zice lumea, de ce traieste/gandeste x, de ce traieste/gandeste y? Sfatul meu ar fi sa nu divortezi pentru el, decat in momentul in care ti-ar spune, vreau sa traiesc alaturi de tine, marita-te cu mine! Separa lucrurile! Ca apa si uleiul, bucura-te de momentele frumoase traite cu el, ofera-i tot ce ii poti oferi cand esti impreuna cu el, lasa-l sa stie ce simti pentru el... Cand esti acasa, lucreaza la casnicia ta, bucura-te de fiica ta si de viata de familie pe care o ai, de ceea ce ai cladit impreuna cu sotul tau pana in prezent. Pur si simplu, separa lucrurile! De ce sa te mai intrebi atat, ce ma fac cu atatea sentimente?! Traieste-le, este singura cale pe care o vad ca sa mai scapi de intensitatea lor si de furia lor. Cand esti coplesit de sentimente, ratiunea nu prea te ajuta. Orice ai gandi, parca ti se intoarce impotriva :) Timpul ti-e cel mai bun prieten... ratiunea nu face decat sa iti puna sare pe rana. De ce suntem atat de exclusivisti in ceea ce priveste iubirea? La orice varsta te trazneste de nu te vezi, si putini ii cunosc adevarata putere! Daca avem 2 frati... pe unul il iubim si pe celalt nu? Ii iubim pe amandoi, asa cum ne iubim pe ambii parinti! Separa lucurile si traieste-ti sentimentele, nu le mai rationa! |
||
Micuta_Nadia Postat pe 18 Mai 2010 11:20 |
||
micutza,micutza... da' unsa cu toate alifiile... o sa razi,da' pana si pe frati ii iubesti diferit. si daca te loveste beleaua,sau fericirea..depinde,sa iubesti doi oameni in acelasi timp,in mod sigur masurile vor fi diferite,pt ca nu-i asa? si oamenii sunt diferiti.. |
||
iasomia Postat pe 18 Mai 2010 11:25 |
||
De la: iasomia, la data 2010-05-18 11:25:12micutza,micutza... Nu te contrazic, chiar deloc... dar tu spui singura... iubesti doi oameni in acelasi timp cu masuri diferite! Poate cand e la serviciu, pe ea o iubeste cel mai mult pentru ca traieste diferit alaturi de ea! Si cand e acasa... poate o iubeste mai mult pe cea cu care e pe cale sa se insoare... Poti iubi si aceeasi persoana diferit, in functie de situatie... azi il urasti pentru ca ti-a uitat ziua de nastere si maine il iubesti din nou pentru ca ti-a facut o surpriza neasteptata! Amandoi au angajamente fata de alte persoane, e mai usor sa continui asa. Si stii ce? Tine si de destin! Timpul va trece si le va da un raspuns! Doar sa se bucure de ceea ce simt acum! |
||
Micuta_Nadia Postat pe 18 Mai 2010 11:42 |
||
lasati o draq...nu se poate!!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 18 Mai 2010 12:23 |
||
este trist dar e adevarat...... se poate se poate si imposibilul intr o relatie ..a iubii este frumos dar a te insela este grav ....o sa l portii tot restul vietii in inima dar nu o sa l potii ierta pt ca il iubestii trist dar adevarat |
||
iulie18 Postat pe 18 Mai 2010 14:47 |
||
iiiiiiiiiiiiii | ||
panty_C Postat pe 18 Mai 2010 14:54 |
||
Adevar graiesti Micuta Nadia ,poti iubi 2 barbati in acelasi timp de ce nu ,ca nu-i iubesti la fel este drept.Parerea mea este ca de obicei dupa multi ani de casnicie intervine prietenia in cuplu iar sentimentele sunt doar amintiri...o noua iubire te pune pe jar simti ca traiesti din nou,simti ca ai pentru cine sa te faci frumoasa.Deci eu spun traieste-ti dragostea la maxim ,apoi fie ce o fi,nu amesteca relatiile.Si pana la urma de ce trebuie sa fiti impreuna pana la moarte ...important este sa traiti toate momentele frumoase de care ai sa-ti aduci aminte cu drag. | ||
garbo115959 Postat pe 18 Mai 2010 20:51 |
||
eu zic ca poate sa le ""iubeasca"" pe amandoua, dar pe rand, nu in acelasi timp! ce sa zic, mai draga, ai patit si tu ca muta, s-a impiedicat si a picat in .... ala s-a plictisit de nevasta-sa si te ""vrea"" pe tine acuma! e aiurea daca stai sa te gandesti! si eu am patit o chestie din-asta, dar macar nu m-am maritat! m-am plictisit de unul, ca imi facea aceleasi chestii, aceleasi faze, aceleasi fraze si am vrut un altul si dupa aia, a urmat drama! bagati+va dracului mintea in cap si macar nu va mai insurati ca doar nu va omoara nimeni daca traiti in concubinaj pana la o varsta mai coapta ca sa va puteti insura si duce o casnicie pana in mormant!!! si tu, fata, mai ai de copilarit, eu zic ca nu s+au terminat barbatii si chiar atat e de rau fara ei!_!_!!?!?!?!? eu am stat doi ani fara! si cand am simtit ca nu mai pot, am avut o aventura cu unu, cu mult plastic si cauciuc peste dansa si gata! pana voi intalni muntele meu, sa vina Mohamed la mineeeeee!!! :)) |
||
anareaua Postat pe 18 Mai 2010 21:18 |
||
STIMATA DOAMNA, IMI PARE RAU CA TREBUIE SA VA DEZAMAGESC DAR INDIFERENT CE VETI ALEGE VA FI GRESIT PENTRU DUMNEAVOASTRA. IUBIREA ESTE O STARE A INIMII NU A MINTII. EA EXISTA SAU NU EXISTA. |
||
simona_elena67 Postat pe 18 Mai 2010 21:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce anume nu pricep sau unde gresesc prin felul meu de a gandi? | 51 | De la: padwan 11 Aprilie 2014 07:04 |
o parere pt mine, sau mai bn un sfat | 20 | De la: Rha 1 Octombrie 2010 22:48 |
povestea mea trista- SOS | 81 | De la: garbo206316 21 Iunie 2011 09:01 |
|
||
Nebunie...otrava dulce | 25 | De la: kyra 21 Iunie 2009 19:36 |
Cum sa plec daca il iubesc? | 114 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:39 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară