Poate un barbat iubi doua femei in acelasi timp?????

maaaai.....frumocs!!!!!!1ce i coada asta aci???????????
nazirra
Postat pe 20 Mai 2010 08:03
e coada la zmotocit..,n-auzi..?
roby_cado
Postat pe 20 Mai 2010 08:40
De la: Anilus, la data 2010-05-19 22:54:49

Sincer, fac orice pentru persoana pe care o iubesc si pe care o simt aproape DE SUFLETUL MEU. In nici un caz fara trairi, emotii si respect reciproc. Sex????... se poate face si cu bani mai nou. [/quote]

Alinus,
Oricat de ok ti s-ar parea tie sa-ti cauti sufletul pereche in alta parte, si oricat de hotarata esti in demersul tau, vad ca esti fata isteata, asa ca am sa mai fac un efort sa-ti explic ceva.Relatia voastra n-are sanse sa evolueze in directia in care vrei tu pentru simplu fapt ca (virgula), calitatea unei relatii este data de modul in care ea incepe.Ce incepe prost se termina prost.Voi ati inceput prost:amandoi sunteti implicati in relatii OFICIALE cu altcineva.Asta e un start cat se poate de prost.Atata timp cat sistemul vostru de valori va permite dualitate, orice viitoare incercare/greutate in cuplul pe care-l veti forma va fi solutionata de AMBII parteneri cautandu-si intelegerea in alta parte.Este un mecanism pe care l-ati abordat amandoi in relatii si pe care il veti aplica in continuare, pentru ca din punctl vostru de vedere adulterul e ceva ok, e ceva acceptabil atata timp cat nu aveti "intelegere" in parterul actual.
ela_d
Postat pe 20 Mai 2010 08:54
De la: ela_d, la data 2010-05-20 08:54:37
De la: Anilus, la data 2010-05-19 22:54:49

Sincer, fac orice pentru persoana pe care o iubesc si pe care o simt aproape DE SUFLETUL MEU. In nici un caz fara trairi, emotii si respect reciproc. Sex????... se poate face si cu bani mai nou.

Alinus,
Oricat de ok ti s-ar parea tie sa-ti cauti sufletul pereche in alta parte, si oricat de hotarata esti in demersul tau, vad ca esti fata isteata, asa ca am sa mai fac un efort sa-ti explic ceva.Relatia voastra n-are sanse sa evolueze in directia in care vrei tu pentru simplu fapt ca (virgula), calitatea unei relatii este data de modul in care ea incepe.

E perfect adevarat ceea ce ai spus tu si sunt de acord cu asta. Ce incerc eu sa fac acum este sa renunt la aceasta relatie... e greu dar voi reusi, ... In alta ordine de idei, ce ce doresc eu de la voi este sa ma ajutati sa inteleg psihologia barbatilor, nicidecum sa ma ajutati sa continui aceasta relatie.
Apreciez modul in care ai punctat ideile tale legate de aceasta poveste controversata din viata mea. Ai reusit sa sintetizezi totul foarte bine, lucru pe care eu, momentan, nu sunt in stare sa-l fac.Dar sa stii ca ma straduiesc sa inlatur minciuna din viata mea.
Anilus
Postat pe 20 Mai 2010 09:16
Ok, Alinus!Asa cum am anticipat, ai scapare!
Ce anume din psihologia barbatilor te intereseaza?
ela_d
Postat pe 20 Mai 2010 11:01
De la: Anilus, la data 2010-05-20 09:16:24 In alta ordine de idei, ce ce doresc eu de la voi este sa ma ajutati sa inteleg psihologia barbatilor, nicidecum sa ma ajutati sa continui aceasta relatie.

Esti sigura ca vrei sa intelegi psihologia barbatilor? Eu zic ca mai bine nu o intelegi.

quasaria
Postat pe 20 Mai 2010 21:01
E simpla mai: bere, papa, c_a_c_a, sex.
Doara
Postat pe 20 Mai 2010 21:02
si fotbal,doaro!

sau ala intra la "bere"?
preciouss
Postat pe 20 Mai 2010 21:05
Scuzati. Am uitat. Oricum nu-s toti cu fotbalul, asa ca am postat esentialul.
Doara
Postat pe 20 Mai 2010 21:06
AMELYY
Postat pe 20 Mai 2010 21:07
ai dreptate,ai sintetizat esentza...
preciouss
Postat pe 20 Mai 2010 21:08
Barbatii sunt foarte simpli. Noi ii complicam si ne complicam si noi.
Doara
Postat pe 20 Mai 2010 21:09
De la: reyya, la data 2010-05-20 01:41:10
De la: mark_on, la data 2010-05-19 21:45:06Pikule..si sa stii ca eu sunt cel mai interesat sa aflu povestea ta...sa inteleg si eu pana unde a mers nemernicia ei...
Ca doar trebuia sa imi plateasca si ea intr-un fel pentru toate excursiile si orele petrecute impreuna...

pamfletu-i pamflet dar tu ai dat-o in curata marlanie. Tu faci un scop in a intra pe Garbo pt a terfeli pe cineva in mod CONSTANT, e unicul scop aproape pt care esti aici...pacat, in loc de ceva fain o dai in nemarginite mizerii...Indiferent ce a fost intre voi..din respect pt TINE si pt relatia pe care ai avut-o ( sau orice altceva a fost )nu vorbesti in felul asta, nu o respecti pe C. dar nu te respecti in primul rand pe TINE, mark_on. Ce faci... dezlegi vietile personale ale userilor, cu nume reale.., conturi...etc? Trist...

Cont sters Mark_on...? La asemenea comentarii marlanesti...era de asteptat..
reyya
Postat pe 21 Mai 2010 00:57
De la: mark_on, la data 2010-05-19 21:42:37O sa intelegeti toti in curand....crezi ca degeaba a disparut celleste? daca este atat de alba si nevinovata...de ce nu se apara singura?nu ar fi fost normal?

pentru ca Celleste spre deosebire de tine are caracter si nu-si pune pe tava problemele de culise, este execrabil ceea ce ai facut pe acest topic,nu ai caracter, nu ai bune maniere, nu respecti o relatie avuta ..si nu te respecti pe tine.
reyya
Postat pe 21 Mai 2010 01:30
De la: moniq_, la data 2010-05-20 00:22:42socant?!
Nu, nu putem iubi, in sensul in care intelegem iubirea ca pe un sentiment pur si care confera siguranta sufletului nostru, doua persoane in acelasi timp!!!
Putem avea o atractie fizica fata de a doua, de cele mai multe ori ireala, doar "chimica"!
Voua, tuturor celor ce credeti ca va iubesc "amantii", ar fi bine sa paastrati ochii deschisi! Larg deschisi! Adevarata dragoste vine de la cel ce va sta alaturi, chiar de bea o bere in plus seara(dar nu mai mult!) sau a facut cave "burtica"! Nicaieri nu esti in siguranta in lumea asta, decat in bratele celui ce ti-a inchinat viata lui, daca asta s-a intamplat din dragoste!
Dragostea, din punctul meu de vedere, este un sentoment greu, aproape imposibil de controlat (altfel, care i-ar mai fi farmecul?!) dar care , totodata, nu apare, cum cred unii (unele) la fiecare colt de strada!
Rugati-va Domnului sa nu ramaneti singuri(singure) si abia atunci veti intelege forta si importanta omului de langa voi si certitudinea bratelor sale!

Gata...

Amantul draga Moniq nu ar trebui sa existe decat daca-l lasi tu sa existe, daca esti atat de constienta de dragostea celui ,,care ti-a inchinat viata lui" si totusi nemultumita..spune-i , luati o pauza, lasa relatia in standby..si traieste ceea vrei cu ,,amantul" care in acel moment nu va fi amant ci ,,prieten" ,,cunostinta" ..,,fucking" ,,one night stand" sau orice altceva ..dar nu fii duala, dualitatea doare cel mai tare, si uneori e greu de iertat, nu pt ca cineva nu vrea ci pt ca nu poate.
reyya
Postat pe 21 Mai 2010 01:40
"..Amantul draga Moniq nu ar trebui sa existe decat daca-l lasi tu sa existe.."

sau daca-l cauti cu tot dinadinsul..
roby_cado
Postat pe 21 Mai 2010 01:44
De la: roby_cado, la data 2010-05-21 01:44:16"..Amantul draga Moniq nu ar trebui sa existe decat daca-l lasi tu sa existe.."

sau daca-l cauti cu tot dinadinsul..

".dar nu fii duala, dualitatea doare cel mai tare, si uneori e greu de iertat, nu pt ca cineva nu vrea ci pt ca nu poate.."

roby_cado
Postat pe 21 Mai 2010 01:45
ei bine reyya..,de aici si pana la a ura toate femeile,toti barbatii,dupa caz,(asa cum se crede despre mine,ca as ura femeile),e cale lunga..
roby_cado
Postat pe 21 Mai 2010 01:49
De la: quasaria, la data 2010-05-19 22:54:45
happy life.
totusi nu inteleg de ce nu va certati intre voi? Pe cine credeti ca intereseaza datele din buletin?
Ai inceput ca Aleha care chema politia ca o violenteaza bestiile pe dating?

Noi aici sintem niste entitati iluzorii - n-are nici o legatura cu realitatea de dincolo de ecran a nimanui, si este penibil din partea ta, mark, sa fortezi aceasta legatura intre virtual si viata reala.
Nu ii faci nici un rau nimanui, doar creezi despre tine impresia de baietel care isi da pantalonii jos. Si daca isi da atit de ostentativ pantalonii jos, este evident ca n-are ce sa arate.

esti sigura ca nu gresesti?
alexxandra
Postat pe 21 Mai 2010 01:50
multumesc Roby..asta simt...mie imi plac chestiile clare..nu sunt de partea celor care raman langa cineva de dragul compromisului , atat timp cat nu se mai simt atrase sau simt ca ceva nu mai e in regula acolo..cum nu sunt nici de partea dualitatii..raman langa X dar incerc sa fiu si cu Y, ma rog..nu-i pe stilul meu, eu sunt mai cerebrala..ori e , ori nu..ori e alba ( din plin) , ori neagra, daca e neagra ..incercam sa facem ceva..nu se poate Next :-)) Doar atunci Next sau solo...niciodata cand ceva merge frumos si nu exista fisura.
reyya
Postat pe 21 Mai 2010 01:50
"..cum nu sunt nici de partea dualitatii..raman langa X dar incerc sa fiu si cu Y.."

sa inteleg ca avem ceva in comun?,cu toate ca mi-ai dat de cateva ori peste nas,atunci cand eu incercam sa spun acelasi lucru..?
roby_cado
Postat pe 21 Mai 2010 02:00
De la: alexxandra, la data 2010-05-21 01:50:21
De la: quasaria, la data 2010-05-19 22:54:45
happy life.
totusi nu inteleg de ce nu va certati intre voi? Pe cine credeti ca intereseaza datele din buletin?
Ai inceput ca Aleha care chema politia ca o violenteaza bestiile pe dating?

Noi aici sintem niste entitati iluzorii - n-are nici o legatura cu realitatea de dincolo de ecran a nimanui, si este penibil din partea ta, mark, sa fortezi aceasta legatura intre virtual si viata reala.
Nu ii faci nici un rau nimanui, doar creezi despre tine impresia de baietel care isi da pantalonii jos. Si daca isi da atit de ostentativ pantalonii jos, este evident ca n-are ce sa arate.

esti sigura ca nu gresesti?

imi pare rau ca nu pot sa reproduc aici,modul de abordare al unui infractor deja arestat,pt un sexychat.insa promit ca dupa ce va fi condamnat,voi cere permisiunea,sa reproduc,pt ca fete si chiar baieti,sa stie cum sa se fereasca.referitor la faptul,ca suntem entitati iluzorii,poate gresesti.multi de aici s-au intalnit in realitate.inclusiv eu ma intalnesc cu 2 prieteni.fara interpretari.nu isi au rostul.asa ca este bine sa nu ne bagam unde nu ne fierbe oala.parerea mea.
alexxandra
Postat pe 21 Mai 2010 02:03
De la: anareaua, la data 2010-05-18 21:18:20eu zic ca poate sa le ""iubeasca"" pe amandoua, dar pe rand, nu in acelasi timp! ce sa zic, mai draga, ai patit si tu ca muta, s-a impiedicat si a picat in ....
ala s-a plictisit de nevasta-sa si te ""vrea"" pe tine acuma!
e aiurea daca stai sa te gandesti!
si eu am patit o chestie din-asta, dar macar nu m-am maritat!
m-am plictisit de unul, ca imi facea aceleasi chestii, aceleasi faze, aceleasi fraze si am vrut un altul si dupa aia, a urmat drama!
bagati+va dracului mintea in cap si macar nu va mai insurati ca doar nu va omoara nimeni daca traiti in concubinaj pana la o varsta mai coapta ca sa va puteti insura si duce o casnicie pana in mormant!!!
si tu, fata, mai ai de copilarit, eu zic ca nu s+au terminat barbatii si chiar atat e de rau fara ei!_!_!!?!?!?!? eu am stat doi ani fara! si cand am simtit ca nu mai pot, am avut o aventura cu unu, cu mult plastic si cauciuc peste dansa si gata!
pana voi intalni muntele meu, sa vina Mohamed la mineeeeee!!!
:))

a iubi=sentiment
a face sex sau dragoste=act sexual
in concluzie poti iubi in acelasi timp.
alexxandra
Postat pe 21 Mai 2010 02:32
De la: pik_nik, la data 2010-05-19 21:31:31nelly, il ai aici pe "cavalerul" cu pricina, vestitul mar_coño
lasa-l naibii de mos decrepit, nu merita sa pierdem vremea cu el
Eventual mai tarziu va zic eu o poveste cu o fata numita ioana

unde este Mark?pt ca te-ai bagat mereu intre femei,ar trebui sa ne povestesti,nu despre Ioana,ci despre cine este vb in propozitie .sti bine la ce ma refer.dar unde este Mark,sa-i dau bataie?
alexxandra
Postat pe 21 Mai 2010 03:01
De la: pik_nik, la data 2010-05-19 21:37:36
am turbat, da
ai rabdare tataie, povestea mai tarziu

pik daca nu taci,voi povesti eu direct lui Andra,cum incerci sa induci lumea in eroare si cum ai sters 2 postari aseara care nu erau ale tale.tu nu ai dreptul sa povestesti decat despre tine.de cand ai revenit ai inceput cu scandalul.daca vrea cineva sa povesteasca,pot sa o faca cei care sunt implicati.nu tu.multi cunosc multe de pe aici,din realitate.si totusi tac.vezi-ti de viata ta,si nu mai instiga lumea.nu ne intereseaza povestile altora de dragste,sau fara dragoste.nu uita ca ai primit o pedeapsa.intreaba-te de ce?fi om si domn si comporta-te si tu civilizat.Celleste se poate apara si singura.si tu Mark unde esti sa te bat?deocamdata voi tacea si eu.daca nu te potolesti,va aparea si povestea ta cea reala.si nu imi sta in caracter sa fac asta.nu ma obliga.
alexxandra
Postat pe 21 Mai 2010 03:22
De la: pik_nik, la data 2010-05-19 21:49:17bai tataie, esti mai rau ca scabia
tu nu pricepi ca n-am vreme de tine acum?!
ia-ti un biberon, ca sa nu-ti sugerez eu unu', eu ma uit la fotbal

pe tine nu te-a citit Andra?nu intelegeti ca sunt si copii pe site?cum iti permiti sa sa vb aluziv?este intimitatea lor.dar cum permite Celleste,sa vb tu despre subiectul ei intim?pe noi nu ne intereseaza.rusinos ce faceti toti,ca judecati fara sa stiti adevarul.si tu ai fost mintit Pik.unde esti Mark,de ce te expui?
alexxandra
Postat pe 21 Mai 2010 03:32
De la: nelly05, la data 2010-05-19 21:51:06indiferent ce a fost intre voi, este josnic sa va spalati rufele in public.
crezi ca pe noi, cei de pa forum, ne intereseaza relatia ta cu cell? nicidecum, e viata voastra privata si acolo trebuie tinuta.

bv Nelly,de acord cu tine.dar sa taca toti 3,ca dor nu erau an troi.Pik stie lucruri povestite de Celleste.nu stie realitatea exacta.deci daca vreti sa tineti cu adevarul,ei doi sa vb in privat si Pik sa isi vada de viata lui.nu ne intereseaza povestea lor.din bun simt,ar trebui ca fiecare sa nu accepte aceste discutii,de la toti 3.
alexxandra
Postat pe 21 Mai 2010 03:40
De la: fleurdelis, la data 2010-05-19 22:24:10
marc...e total...nepotrivit si urat ceea ce...intentionezi tu sa faci dand tarcoale pe-aici de luni de zile!
eu, un lucru zic, atat! e un dumnezeu acolo sus...!!! si astea nu-s doar niste cuvinte! tine minte...!

(nu simt nevoia sa-mi raspunzi, te asigur!m-ar bucura poate....sa te gandesti ca absolut orice, are un revers pe lumea asta!!!)

de acord.dar Pik ce legatura are,de vb fara sa fie in situatie?
alexxandra
Postat pe 21 Mai 2010 03:45
De la: mark_on, la data 2010-05-19 23:01:15fleurdelis

8410 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 22:24 Citeaza Raspunde

marc...e total...nepotrivit si urat ceea ce...intentionezi tu sa faci dand tarcoale pe-aici de luni de zile!
eu, un lucru zic, atat! e un dumnezeu acolo sus...!!! si astea nu-s doar niste cuvinte! tine minte...!

(nu simt nevoia sa-mi raspunzi, te asigur!m-ar bucura poate....sa te gandesti ca absolut orice, are un revers pe lumea asta!!!)

Oare o exista un dumnezeu acolo sus si pentru PIk pentru felul cum murdareste pe toata lumea? De ce nu aveti nici un commentariu si la adresa lui? pentru faptul ca este mentorul vostru care va apara de cei ce nu va plac si atunci nu vreti sa mai vedeti mizeria de vocabular? si sa stii ca astea nu sunt doar niste cuvinte,sunt convingerile mele si poate nu numai ale mele dupa luni de cand va tot citesc...
Si ai dreptate...asta e reversul la ce am primit...

ai aparut?ei bine,am sa povestesc totul lui Andra.ori sunteti toti pedepsiti,ori niciunul.abia astept sa se inapoieze Pik de unde a revenit.vad ca nu ii ajunge.ne-am saturat de comportamente de cloaca.
alexxandra
Postat pe 21 Mai 2010 03:53
De la: dihoritza, la data 2010-05-19 23:11:25Buna seara tuturor!
Mai dragilor, ce d-zeu se intampla aici? Cine pe cine...?
Una si cu una .. pe Pik sa nu-l atacati si nici pe Cell... sunt doaua persoane foarte faine. Hai, terminati!
Eu n-am mai intrat de ceva vreme si ce vad aici? Se poate? Haideti sa ne distram putin, da' distractie cu zambete, nu cu fruntea incretita.
Haideti, "atacati" ca mi-e dor de voi asa ca in vremurile ceva mai bune!!!

mai revizuieste-ti vremurile.nimeni nu ataca pe nimeni.traim in civilizatie si repet sunt si minori pe site.

alexxandra
Postat pe 21 Mai 2010 03:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
prietena mea 37 De la: garbo_9622 14 Decembrie 2012 10:15
l-am cunoscut pe net...nustiu ce sa fac acum...dar il iubesc!!am nevoie de ajutor 362 De la: garbo032800 7 Aprilie 2010 16:03
Sunt mai bun, nu sunt mai bun... sunt mai bun? 55 De la: catharsis 23 Februarie 2015 07:58
Ce parere aveti despre relatiile dintre o crestina si un musulman? 92 De la: delia_diana 5 Iulie 2010 15:55
Sarcina 15 De la: Abellona 19 Februarie 2015 12:25
Setari Cookie-uri