maaaai.....frumocs!!!!!!1ce i coada asta aci??????????? | ||
nazirra Postat pe 20 Mai 2010 08:03 |
||
---|---|---|
e coada la zmotocit..,n-auzi..? | ||
roby_cado Postat pe 20 Mai 2010 08:40 |
||
De la: Anilus, la data 2010-05-19 22:54:49 Sincer, fac orice pentru persoana pe care o iubesc si pe care o simt aproape DE SUFLETUL MEU. In nici un caz fara trairi, emotii si respect reciproc. Sex????... se poate face si cu bani mai nou. [/quote] Alinus, Oricat de ok ti s-ar parea tie sa-ti cauti sufletul pereche in alta parte, si oricat de hotarata esti in demersul tau, vad ca esti fata isteata, asa ca am sa mai fac un efort sa-ti explic ceva.Relatia voastra n-are sanse sa evolueze in directia in care vrei tu pentru simplu fapt ca (virgula), calitatea unei relatii este data de modul in care ea incepe.Ce incepe prost se termina prost.Voi ati inceput prost:amandoi sunteti implicati in relatii OFICIALE cu altcineva.Asta e un start cat se poate de prost.Atata timp cat sistemul vostru de valori va permite dualitate, orice viitoare incercare/greutate in cuplul pe care-l veti forma va fi solutionata de AMBII parteneri cautandu-si intelegerea in alta parte.Este un mecanism pe care l-ati abordat amandoi in relatii si pe care il veti aplica in continuare, pentru ca din punctl vostru de vedere adulterul e ceva ok, e ceva acceptabil atata timp cat nu aveti "intelegere" in parterul actual. |
||
|
||
ela_d Postat pe 20 Mai 2010 08:54 |
||
De la: ela_d, la data 2010-05-20 08:54:37De la: Anilus, la data 2010-05-19 22:54:49 Alinus, Oricat de ok ti s-ar parea tie sa-ti cauti sufletul pereche in alta parte, si oricat de hotarata esti in demersul tau, vad ca esti fata isteata, asa ca am sa mai fac un efort sa-ti explic ceva.Relatia voastra n-are sanse sa evolueze in directia in care vrei tu pentru simplu fapt ca (virgula), calitatea unei relatii este data de modul in care ea incepe. E perfect adevarat ceea ce ai spus tu si sunt de acord cu asta. Ce incerc eu sa fac acum este sa renunt la aceasta relatie... e greu dar voi reusi, ... In alta ordine de idei, ce ce doresc eu de la voi este sa ma ajutati sa inteleg psihologia barbatilor, nicidecum sa ma ajutati sa continui aceasta relatie. Apreciez modul in care ai punctat ideile tale legate de aceasta poveste controversata din viata mea. Ai reusit sa sintetizezi totul foarte bine, lucru pe care eu, momentan, nu sunt in stare sa-l fac.Dar sa stii ca ma straduiesc sa inlatur minciuna din viata mea. |
||
Anilus Postat pe 20 Mai 2010 09:16 |
||
Ok, Alinus!Asa cum am anticipat, ai scapare! Ce anume din psihologia barbatilor te intereseaza? |
||
ela_d Postat pe 20 Mai 2010 11:01 |
||
De la: Anilus, la data 2010-05-20 09:16:24 In alta ordine de idei, ce ce doresc eu de la voi este sa ma ajutati sa inteleg psihologia barbatilor, nicidecum sa ma ajutati sa continui aceasta relatie. Esti sigura ca vrei sa intelegi psihologia barbatilor? Eu zic ca mai bine nu o intelegi. |
||
quasaria Postat pe 20 Mai 2010 21:01 |
||
E simpla mai: bere, papa, c_a_c_a, sex. | ||
Doara Postat pe 20 Mai 2010 21:02 |
||
si fotbal,doaro! sau ala intra la "bere"? |
||
preciouss Postat pe 20 Mai 2010 21:05 |
||
Scuzati. Am uitat. Oricum nu-s toti cu fotbalul, asa ca am postat esentialul. | ||
Doara Postat pe 20 Mai 2010 21:06 |
||
AMELYY Postat pe 20 Mai 2010 21:07 |
||
ai dreptate,ai sintetizat esentza... | ||
preciouss Postat pe 20 Mai 2010 21:08 |
||
Barbatii sunt foarte simpli. Noi ii complicam si ne complicam si noi. | ||
Doara Postat pe 20 Mai 2010 21:09 |
||
De la: reyya, la data 2010-05-20 01:41:10De la: mark_on, la data 2010-05-19 21:45:06Pikule..si sa stii ca eu sunt cel mai interesat sa aflu povestea ta...sa inteleg si eu pana unde a mers nemernicia ei... Cont sters Mark_on...? La asemenea comentarii marlanesti...era de asteptat.. |
||
reyya Postat pe 21 Mai 2010 00:57 |
||
De la: mark_on, la data 2010-05-19 21:42:37O sa intelegeti toti in curand....crezi ca degeaba a disparut celleste? daca este atat de alba si nevinovata...de ce nu se apara singura?nu ar fi fost normal? pentru ca Celleste spre deosebire de tine are caracter si nu-si pune pe tava problemele de culise, este execrabil ceea ce ai facut pe acest topic,nu ai caracter, nu ai bune maniere, nu respecti o relatie avuta ..si nu te respecti pe tine. |
||
reyya Postat pe 21 Mai 2010 01:30 |
||
De la: moniq_, la data 2010-05-20 00:22:42socant?! Amantul draga Moniq nu ar trebui sa existe decat daca-l lasi tu sa existe, daca esti atat de constienta de dragostea celui ,,care ti-a inchinat viata lui" si totusi nemultumita..spune-i , luati o pauza, lasa relatia in standby..si traieste ceea vrei cu ,,amantul" care in acel moment nu va fi amant ci ,,prieten" ,,cunostinta" ..,,fucking" ,,one night stand" sau orice altceva ..dar nu fii duala, dualitatea doare cel mai tare, si uneori e greu de iertat, nu pt ca cineva nu vrea ci pt ca nu poate. |
||
reyya Postat pe 21 Mai 2010 01:40 |
||
"..Amantul draga Moniq nu ar trebui sa existe decat daca-l lasi tu sa existe.." sau daca-l cauti cu tot dinadinsul.. |
||
roby_cado Postat pe 21 Mai 2010 01:44 |
||
De la: roby_cado, la data 2010-05-21 01:44:16"..Amantul draga Moniq nu ar trebui sa existe decat daca-l lasi tu sa existe.." ".dar nu fii duala, dualitatea doare cel mai tare, si uneori e greu de iertat, nu pt ca cineva nu vrea ci pt ca nu poate.." |
||
roby_cado Postat pe 21 Mai 2010 01:45 |
||
ei bine reyya..,de aici si pana la a ura toate femeile,toti barbatii,dupa caz,(asa cum se crede despre mine,ca as ura femeile),e cale lunga.. | ||
roby_cado Postat pe 21 Mai 2010 01:49 |
||
De la: quasaria, la data 2010-05-19 22:54:45 esti sigura ca nu gresesti? |
||
alexxandra Postat pe 21 Mai 2010 01:50 |
||
multumesc Roby..asta simt...mie imi plac chestiile clare..nu sunt de partea celor care raman langa cineva de dragul compromisului , atat timp cat nu se mai simt atrase sau simt ca ceva nu mai e in regula acolo..cum nu sunt nici de partea dualitatii..raman langa X dar incerc sa fiu si cu Y, ma rog..nu-i pe stilul meu, eu sunt mai cerebrala..ori e , ori nu..ori e alba ( din plin) , ori neagra, daca e neagra ..incercam sa facem ceva..nu se poate Next :-)) Doar atunci Next sau solo...niciodata cand ceva merge frumos si nu exista fisura. | ||
reyya Postat pe 21 Mai 2010 01:50 |
||
"..cum nu sunt nici de partea dualitatii..raman langa X dar incerc sa fiu si cu Y.." sa inteleg ca avem ceva in comun?,cu toate ca mi-ai dat de cateva ori peste nas,atunci cand eu incercam sa spun acelasi lucru..? |
||
roby_cado Postat pe 21 Mai 2010 02:00 |
||
De la: alexxandra, la data 2010-05-21 01:50:21De la: quasaria, la data 2010-05-19 22:54:45 imi pare rau ca nu pot sa reproduc aici,modul de abordare al unui infractor deja arestat,pt un sexychat.insa promit ca dupa ce va fi condamnat,voi cere permisiunea,sa reproduc,pt ca fete si chiar baieti,sa stie cum sa se fereasca.referitor la faptul,ca suntem entitati iluzorii,poate gresesti.multi de aici s-au intalnit in realitate.inclusiv eu ma intalnesc cu 2 prieteni.fara interpretari.nu isi au rostul.asa ca este bine sa nu ne bagam unde nu ne fierbe oala.parerea mea. |
||
alexxandra Postat pe 21 Mai 2010 02:03 |
||
De la: anareaua, la data 2010-05-18 21:18:20eu zic ca poate sa le ""iubeasca"" pe amandoua, dar pe rand, nu in acelasi timp! ce sa zic, mai draga, ai patit si tu ca muta, s-a impiedicat si a picat in .... a iubi=sentiment a face sex sau dragoste=act sexual in concluzie poti iubi in acelasi timp. |
||
alexxandra Postat pe 21 Mai 2010 02:32 |
||
De la: pik_nik, la data 2010-05-19 21:31:31nelly, il ai aici pe "cavalerul" cu pricina, vestitul mar_coño unde este Mark?pt ca te-ai bagat mereu intre femei,ar trebui sa ne povestesti,nu despre Ioana,ci despre cine este vb in propozitie .sti bine la ce ma refer.dar unde este Mark,sa-i dau bataie? |
||
alexxandra Postat pe 21 Mai 2010 03:01 |
||
De la: pik_nik, la data 2010-05-19 21:37:36 pik daca nu taci,voi povesti eu direct lui Andra,cum incerci sa induci lumea in eroare si cum ai sters 2 postari aseara care nu erau ale tale.tu nu ai dreptul sa povestesti decat despre tine.de cand ai revenit ai inceput cu scandalul.daca vrea cineva sa povesteasca,pot sa o faca cei care sunt implicati.nu tu.multi cunosc multe de pe aici,din realitate.si totusi tac.vezi-ti de viata ta,si nu mai instiga lumea.nu ne intereseaza povestile altora de dragste,sau fara dragoste.nu uita ca ai primit o pedeapsa.intreaba-te de ce?fi om si domn si comporta-te si tu civilizat.Celleste se poate apara si singura.si tu Mark unde esti sa te bat?deocamdata voi tacea si eu.daca nu te potolesti,va aparea si povestea ta cea reala.si nu imi sta in caracter sa fac asta.nu ma obliga. |
||
alexxandra Postat pe 21 Mai 2010 03:22 |
||
De la: pik_nik, la data 2010-05-19 21:49:17bai tataie, esti mai rau ca scabia pe tine nu te-a citit Andra?nu intelegeti ca sunt si copii pe site?cum iti permiti sa sa vb aluziv?este intimitatea lor.dar cum permite Celleste,sa vb tu despre subiectul ei intim?pe noi nu ne intereseaza.rusinos ce faceti toti,ca judecati fara sa stiti adevarul.si tu ai fost mintit Pik.unde esti Mark,de ce te expui? |
||
alexxandra Postat pe 21 Mai 2010 03:32 |
||
De la: nelly05, la data 2010-05-19 21:51:06indiferent ce a fost intre voi, este josnic sa va spalati rufele in public. bv Nelly,de acord cu tine.dar sa taca toti 3,ca dor nu erau an troi.Pik stie lucruri povestite de Celleste.nu stie realitatea exacta.deci daca vreti sa tineti cu adevarul,ei doi sa vb in privat si Pik sa isi vada de viata lui.nu ne intereseaza povestea lor.din bun simt,ar trebui ca fiecare sa nu accepte aceste discutii,de la toti 3. |
||
alexxandra Postat pe 21 Mai 2010 03:40 |
||
De la: fleurdelis, la data 2010-05-19 22:24:10 de acord.dar Pik ce legatura are,de vb fara sa fie in situatie? |
||
alexxandra Postat pe 21 Mai 2010 03:45 |
||
De la: mark_on, la data 2010-05-19 23:01:15fleurdelis ai aparut?ei bine,am sa povestesc totul lui Andra.ori sunteti toti pedepsiti,ori niciunul.abia astept sa se inapoieze Pik de unde a revenit.vad ca nu ii ajunge.ne-am saturat de comportamente de cloaca. |
||
alexxandra Postat pe 21 Mai 2010 03:53 |
||
De la: dihoritza, la data 2010-05-19 23:11:25Buna seara tuturor! mai revizuieste-ti vremurile.nimeni nu ataca pe nimeni.traim in civilizatie si repet sunt si minori pe site. |
||
alexxandra Postat pe 21 Mai 2010 03:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
prietena mea | 37 | De la: garbo_9622 14 Decembrie 2012 10:15 |
l-am cunoscut pe net...nustiu ce sa fac acum...dar il iubesc!!am nevoie de ajutor | 362 | De la: garbo032800 7 Aprilie 2010 16:03 |
Sunt mai bun, nu sunt mai bun... sunt mai bun? | 55 | De la: catharsis 23 Februarie 2015 07:58 |
|
||
Ce parere aveti despre relatiile dintre o crestina si un musulman? | 92 | De la: delia_diana 5 Iulie 2010 15:55 |
Sarcina | 15 | De la: Abellona 19 Februarie 2015 12:25 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară