Poate un barbat iubi doua femei in acelasi timp?????

un barbat poate iubi doua femei dar nu doua sotii ,unde te situezi tu in aceasta relatie trebuie sa vezi.....oricum nu uita ca viata trebuie traita si "piesele de muzeu" doar sterse de praf caci nu se stie cine le mai viziteaza.
alido
Postat pe 22 Mai 2010 10:03
De la: quasaria, la data 2010-05-22 09:32:08Mihaela, discutia filozofica e ampla: sumarizind, sentimentele omenesti au nuante si registre, dar A IUBI O FEMEIE ca femeie nu poti sa o faci decit din tot sufletul.

Subscriu. Indiferent de sex, nu poti iubi decat o singura persoana. Restul e divertisment, cam periculos in cazul nostru ce-i drept. Cea care ar fii devastata in cazul in care ar afla rasunsul la intrebarea, pe cine iubeste de fapt, pe mine sau pe ea, ar fii ea. Eu sunt pregatita pentru ambele variante. Nu vreau sa fiu in locul ei.
Nu vreau sa ma disculp, insa eu nu am stiut ca relatia lor este atat de serioasa. Stiam ca este vorba despre prietenie, stiam ca nu o iubeste. Vorbesc de acum 3 ani, perioada in care eram doar colegi si prieteni, ulterior s-au complicat lucrurile.
Anilus
Postat pe 22 Mai 2010 10:03
intraba si tu....daca mi-as parasi barbatul, te-ai mai casatori?
allexa_8
Postat pe 22 Mai 2010 10:04
De la: allexa_8, la data 2010-05-22 10:04:31intraba si tu....daca mi-as parasi barbatul, te-ai mai casatori?

nu este nevoie sa-l intreb asta, deoarece stiu deja raspunsul. da!!!! el isi doreste o familie si copii.
Anilus
Postat pe 22 Mai 2010 10:08
Eu cred ca astia care zic ca iubesc doua femei au o bubutza la cap, asa ceva nu se poate, ori cu aia ori cu tine, pune-l sa aleaga ! Spune-i ca vrei sa divortezi ca sa fii cu el si vezi daca el iti zice ca renunta la casatoria cu cealalta, atunci rupeti pisica in 2 si faceti pasul amandoi. Daca te ajuta, eu am o prietena care a fost casatorita 10 ani , ulterior a cunoscut pe cineva, casatorit la randul lui si el, s-au indragostit, si cand au decis sa fie impreuna au divortat amandoi odata, cam in aceeasi perioada au depus cererile, deci au fost amandoi hotarati sa isi lase trecutul in spate si sa fie impreuna. Asa si-au demonstrat ca se iubesc. Iar acum sunt impreuna si prietena mea asteapta un copilas. Insa e o diferenta, ei sunt de o seama, la voi e diferenta asta de 15 ani. Nu stiu, ma depaseste subiectul dar exemplul viu e prietena mea de care ti-am zis, incearca sa faci la fel ! Iti doresc sa fii fericita !!!
garbo031192
Postat pe 22 Mai 2010 10:09
si n-ar fi mia bine atunci sa va lase pe amindoua si sa isi gaseasca o femeie care ii e suficienta pt restul vietii? Daca vrea familie si copii, macar sa incerce the right way?
quasaria
Postat pe 22 Mai 2010 10:10
Daca nu are taria sa treaca peste prejudecati, barfele si rautatile oamenilor nu te iubeste de ajuns. Sunt de acord ca iubirea se arata in primul rand prin fapte si nu vorbe. Pe de alta parte, ar trebui sa iti pui mai intai ordine in relatia cu sotul tau si apoi sa lamuresti relatia cu iubitul tau.
isabelallende
Postat pe 22 Mai 2010 10:12
eu cred ca barbatii nu iubesc pur si simplu sunt dependenti de femei..si cu cat au mai multe se simt mai macho...dupa ce se satura de alea multe se aseaza la casa lor cum se spune k sa poata sta linistiti!
i0anna4u2
Postat pe 22 Mai 2010 10:18
Se aseaza la casa lor si se opresc la o singura amanta.
Doara
Postat pe 22 Mai 2010 10:21
da poti iubi 2 femei,dar ca sotie doar una.
mariusboss
Postat pe 22 Mai 2010 10:24
pai deh..,varsta..
roby_cado
mda..pina se plicticisesc....si gasesc alta.....
nazirra
nu chiar...depinde de buget
erika1
Se aseaza la casa lor si se opresc la... casa alteia
LILO
Postat pe 22 Mai 2010 10:26
am trecu prin ceva de genu,ingrozitor.cel mai bine sa renunti,nu conplica situatia mai mult
mariusboss
Postat pe 22 Mai 2010 10:27
De la: Dor_marunt, la data 2010-05-22 10:21:48Se aseaza la casa lor si se opresc la o singura amanta.
pai iti dai seama k dupa vreo 2 ani cu aceeasi femeie...se plictisesc si "nevasta nu le mai da atentie"...sau nu stiu daca ai auzit barbatii...cum discuta la bere..."orice urs isi mai schimba barlogu" sau "soarece gaura" dar dupaia tot la noi se intorc pt k amantele nu le iubesc....k doar alea nu's fraiere sa le spele si sa le faca de mancare...numai sotiile...
i0anna4u2
Postat pe 22 Mai 2010 10:27
Este interesanta povestea ta.Sincer eu cred ca barbatul asta pe care il iubesti tu chiar te iubeste,pt ca nimeni nu ar sta cu o femeie mai in varsta decat el (din cate am inteles) doar pt sex,bani sau alte lucruri bazate pe interes.Gandeste`te ca poate cu cealalta sta din interes.as vrea sa pot sa`ti dau un sfat anume,dar nu prea stiu...pt ca si eu iubesc un baiat care "iubeste doua femei"...
ionelutza_l2006
Postat pe 22 Mai 2010 10:28
Buna,ati da cu parea despre o relatie e f usor dar a face pasul e cu totul altceva.Gandeste ca anii ce vor urma vor lasa o amprenta asupra ta,gandestete ca el o sa caute ceva ce o sal atraga,gandestete de ce oare sotul tau sa apucat de baut,din ce cauza a luato pe drumul acesta,comunica mai mult cu el incearca sai intelegi durerea interioara,pt ca nu sa apucat de baut de prea mult bine.Iar relatia cu tanarul,mai bine o faci uitata,gandeste ca urmeaza sa se casatoreasca si ii vei face rau si saracei fete.
Ovy
Postat pe 22 Mai 2010 10:29
Nu-ti contesta nimeni sentimentele si reciprocitatea din partea lui,dar n-ar fi trebuit ,...sub nici un fel,sa ramai insarcinata !!!
Peste ani,vei regreta amarnic,caci asa cum acum iubeste femeile mai "coapte",...va iubi la andropauza "puicutele"...iar copilului acela ...ce-i vei spune...???
Noi n-avem dreptul sa te judecam,dar iti traiesti numai momentul...,iar ceea ce e frumos si stralucitor acum...s-ar putea ca mai tarziu sa-ti "intunece"viata !!! Oricum,stim cu totii...ca din iubire... se fac cele mai mari greseli!!!
Iti doresc din suflet sa ma insel si...sa ai parte numai si numai de fericire !!!Te-as ruga sa-mi spui ce varsta ai,daca nu te superi !!!???
garbo115329_camy
Postat pe 22 Mai 2010 10:30
crezi ca totul se rezuma la spalat si gatit.gresit cum gandesti
mariusboss
Postat pe 22 Mai 2010 10:30
Bai Ovy, un betiv, indiferent de ce-ar avea, tot gaseste motive de baut. Asa ca lasa sa nu caute ea motivul betiilor lui. Mai bine sa-l caute el.
Doara
Postat pe 22 Mai 2010 10:32
Dar ce, tu mai faceai si conversatie, nea bossu' ?.. macar atat, ca la scris oricum esti de coma..
anakin
Postat pe 22 Mai 2010 10:32
pai nu...k mai sunt si copiii..daca sunt..si mai e siguranta unui cami....si mai sunt si studiile facute de niste oameni plictisiti...cum ca barbatii cand inseala nu pun suflet...merg la "golit" si dupaia se intorc la sotii k doar tot pe ele le iubesc!! ma lasi??
i0anna4u2
Postat pe 22 Mai 2010 10:33
hei boss...cand acasa nu ii mai place cum gatesti,cum faci cutare sau cutare lucru PRECIS exista un intrus in relatie care face totul OK

valabil si in cazul fetelor si al baietilor
cand nu faci nimic bine ii CLAR relatia (asa zisa iubire) nu mai exista!!!!
LILO
Postat pe 22 Mai 2010 10:34
varsta e un factor care trebue luat in considerare ,daca te vei casatori cu el gandeste cat va fi roz,cat?
mariusboss
Postat pe 22 Mai 2010 10:34
sincer....niciodata nu stii daca e roz!
i0anna4u2
Postat pe 22 Mai 2010 10:35
normal
mariusboss
Postat pe 22 Mai 2010 10:37
gandeste viitorul,lasa prezentul
mariusboss
Postat pe 22 Mai 2010 10:38
Cine sa fie roz, fratele meu?.. chinezul?
anakin
Postat pe 22 Mai 2010 10:38
fi realista
mariusboss
Postat pe 22 Mai 2010 10:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ajutor!! 4 De la: quasaria 2 Decembrie 2009 06:00
Relatia cu un barbat care are doi copii si o fosta sotie 70 De la: garbo_404900 23 Septembrie 2014 11:34
ajutor 9 De la: mikishor92 31 Ianuarie 2017 07:22
Un sfat va rog? 21 De la: elodia 4 Aprilie 2011 18:14
Mai pot avea incredere in el??? 146 De la: garbo084961 25 Februarie 2011 02:04
Setari Cookie-uri