Te pup Scry! E o "varza" pe aici de iti vine sa iesi.. |
||
dihoritza Postat pe 22 Mai 2010 18:03 |
||
---|---|---|
DIHO,asta e,toata lumea e ravasita | ||
scrichy Postat pe 22 Mai 2010 18:06 |
||
De la: Anilus, la data 2010-05-22 17:47:36De la: pirania_1960, la data 2010-05-22 15:44:16draga mea un barbat nu poate iubi doua femei in acelasi timp. Daca el sustine asta inseamna ca nu iubeste nici una sau ca nu prea stie ce-i cu el. dar, poate place doua femei , se poate culca cu doua femei, poate ameti doua femei , in acelasi timp.depinde de ele. Daca permit asa ceva...... ANI,NU TE GRABI.ISI JOACA UN ROL.CORECT.DAR TE ASIGUR CA ORI VA RAMANE SINGUR,ORI ALTA II VA FI SOARTA,SI ACEEA VA FI MAI REA.VA PUNE PICIORUL IN PRAG.MULTI AU FACUT CA EL SI AU AJUNS CU ALTA SUB PAPUCUL EI.DECI ORI ITI REORIENTEZI DRAGOSTEA,LA UNUL MAI SERIOS ,ORI ACCEPTI ACTUALITATEA INCERTA.INSA CEL CU DOI PEPENI INTR-O MANA,TREBUIE SA AIBE MULTA 'DEXTERITATE'.DAR TE INVAT UN SECRET.NU VA PUTEA MANCA NICIODATA AMANDOI PEPENII DEODATA,FARA A SE DEBARASA MAI INTAI DE UNUL,ADICA SA IL PUNA DEOPARTE.ACUM DEPINDE CARE I SE PARE MAI DULCE.SIGUR CA ESTE O METAFORA,PE CARE TU SA O CUGETI.FERICIRE SAU BAFTA.... |
||
|
||
alexxandra Postat pe 22 Mai 2010 18:08 |
||
De la: Anilus, la data 2010-05-04 03:12:15daca mi-ar fi zis cineva ca o sa ajung intr-o asemenea situatie a-si fii ras cu gura pana la urechi, batandu-ma cu pumnul in piept si spunand''eu????, in situatia asta???? niciodata!!!!''. Si totusi sunt. despre ce este vorba de fapt... e foarte simplu dupa parea mea....e atras de tine din punct de vedere sexual, multi tineri fac asta"chipurile pentru experienta". spune-i ca renunti la casnicia ta ca vreai sa ramai cu el indiferent de consecinte, i-a vezi te mai iubeste asa mult? |
||
lucki Postat pe 22 Mai 2010 18:15 |
||
De la: dihoritza, la data 2010-05-22 17:56:09Alexxandra, te rog frumos, nu mai scrie cu litere de tipar ca textul e foarte greu lizibil. desigur,ai dreptate,am ramas pe caps fara intentie.multumesc pt atentionare. |
||
alexxandra Postat pe 22 Mai 2010 18:15 |
||
De la: roby_cado, la data 2010-05-22 13:33:46De la: mariusboss, la data 2010-05-22 13:29:213-12-79 roby, nu ti-as dori sa cunosti o "perfecta" cu 60-90-60 |
||
panty_C Postat pe 22 Mai 2010 18:52 |
||
noi cei din gemeni il gasim mai greu | ||
alido Postat pe 22 Mai 2010 19:35 |
||
in ce perioada esti perfect? | ||
alido Postat pe 22 Mai 2010 19:48 |
||
Draga mea , daca nu te mai intelegi cu sotul,lasa-l traieste-ti viata din plin cat se mai poate, fii fericita, si nu te sacrifica pt un barbat care daca nu il lasi tu pe el te v-a lasa el pe tine ... Sunt convinsa ca o persoana poate iubi in acelasi timp 2 persoane, dar diferit. | ||
angi_barbulescu Postat pe 22 Mai 2010 19:52 |
||
Trezeste-te...NU SE POATE SA IUBESTI DOUA PERSOANE IN ACELASI TIMP... !!! Asa zis-ul tau iubit a ramas la faza de preistoric in care doar sexul conteaza...TREZESTE-TE , DRAGA MEA....SI FUGI....CAT TE TIN PICIOARELE...NU-TI MAI AMAGI SUFLETUL....ASTA NU E DRAGOSTE....E DOAR UN VIS.... | ||
carmenk Postat pe 22 Mai 2010 21:00 |
||
garbo079865 Postat pe 22 Mai 2010 21:05 |
||
De la: zambila, la data 2010-05-04 09:19:16eu cred ca e la fel de posibil sa nu va iubeasca pe nici una din voieu cred ca nu esti cu creierii varza cum te lauzi ,eu cred ca esti amnbigua cu sotul tau si ai prea mult timp pentru amantul care e cu 15 ani mai tanar ...iubeste-l ca pe fiul tau in continuare chiar daca temporar ai trecut limita si sa zicem ai avut sex cu el,poate nu ar fii idealul intro casnicie nici acest barbat tanar ,nu schimba lucrurile si lasal sa creasca si sa aiba casnicia lui ,puteti continua oricum frumoasa prietenie pe care o aveti |
||
mbincotan Postat pe 22 Mai 2010 21:06 |
||
De la: roby_cado, la data 2010-05-22 16:01:19"..Daca ai sot(si inima ta e data altcuiva).."Da..a fost ,,maxima" ... |
||
reyya Postat pe 22 Mai 2010 21:20 |
||
Daca ai sti cat de mult te inteleg! Cred ca suntem foarte multe femei in situatia ta doar ca, ne este frica sa recunoastem (in primul rand fata de noi). Si... DA - cred ca un barbat poate iubi doua femei in acelasi timp!!!!!!!! Si... DA - o femeie poate iubi doi barbati in acelasi timp! E al dragostei mister! |
||
gabitzu70 Postat pe 22 Mai 2010 21:46 |
||
Iti place sa te minti singura ??? iti place sa te imbeti cu apa rece?? Am sa-ti spun ceva : IUBIREA E O INLANTUIRE INTRE DOUA PERSOANE , fara absolut nicio FISURA , atunci cand iubesti nu exista loc pt inca o persoana..daca acel loc pt fisura exista ,fie nu-l iubesti cu adevarat si CREZI doar ca o faci...fie pur si simplu te minti singura...a te minti singura si a crede ca este asa , te scuteste de suferinta . Exista o carte ,,FARMECUL DISCRET AL ADULTERULUI" , autoare :Jacqueline Raoul-Duva, Editura Humanitas. Cu ajutorul unor scenarii clasice sau atipice, autoarea defineste regulile de ,,buna purtare "intr-o iubire clandestina :-) daca o gasesti , ti-o recomand :-) | ||
reyya Postat pe 22 Mai 2010 21:54 |
||
ia sa vad io de cartea aia... |
||
preciouss Postat pe 22 Mai 2010 21:59 |
||
e faina..sau interesanta sa spunem :-) ,,FARMECUL DISCRET AL ADULTERULUI" , autoare :Jacqueline Raoul-Duval, Editura Humanitas | ||
reyya Postat pe 22 Mai 2010 22:09 |
||
nush' cum e asta de care zici tu,da' io stiu una pe care am citit-o razand cu lacrimi! iote o bucatica: "Amantul neprins e prieten cinstit O mie de teorii destepte au treierat istoria dormitoarelor. Unii au ajuns la concluzia ca o femeie care se culca intr-o viata cu o suta de barbati e mai nesimtita decat una care toata viata s-a culcat cu unul singur - cu mica si beata exceptie in care i-a cedat unui prieten de familie,cand sotul era plecat in eterna delegatie. I-a parut rau,a starmocit vinovata post coitum,s-au jurat si ea si el,pe biblia ei mica de la capatul patului,ca a fost prima si ultima tampenie din viata vietisoarelor lor,cazul s-a clasat,n-a aflat nici barbatul ei,nici nevasta lui,dar viermele vascos al amintirii a trait fericit pana la adanci batraneti nevertebrate. Cand compari suta de amanti succesivi cu doi barbati care s-au suprapus pacatos o singura data in viata unei femei,ajungi la un impas nu numai aritmetic,ci si etic. Daca e sa judecam arta fidelitatii prin comparatie,vom ajunge la rezultate deosebit de cretine. Asa ca fenomenul prin care una fiinta umana este biologic si spiritual capabila sa se culce cu o singura fiinta umana intr-un interval de timp t este fascinant sau utopic,de la caz la caz. Observati ca mie imi arde de comentat partea sexuala a incidentelor adulterine. Ma fac ca uit colica si mai dureroasa,in care un om inseala cu inima. Ar trebui asadar sa blamez infidelitatea si sa tabacesc agresiv mitocania prin care un om inseala un alt om. Sa ma contorsionez in afurisenii picante si sa dovedesc ca infidelii sunt niste animale scarboase care ne hranesc viata si ne spurca visurile. Dar nu pot." din "Codul (ne)bunelor maniere",de Simona Catrina |
||
preciouss Postat pe 22 Mai 2010 22:25 |
||
bluelight Postat pe 22 Mai 2010 22:28 |
||
nice precios | ||
scorpionultau Postat pe 22 Mai 2010 22:35 |
||
altul: "Insel,deci exist Daca voi milita cuviincios impotriva adulterului,am sa primesc aclamatiile unor divizii intregi de femei inselate care si-au scofalcit nervii adunandu-si barbatii de pe drumuri si mai ales din paturi infame. Dupa cum,daca am sa pledez pt flexibilitatea impinsa pana la libertinism desantat,am sa adun multumiri de la sute de femei care s-au saturat sa fie judecate ca-n societati fundamentaliste. Dar cum nu mi-am propus sa gasesc o varianta care sa multumesca pe toata lumea,ci doar sa sterg praful de pe lada cu principii rigide,aleg (inspaimantata,recunosc) partea elastica a problemei. Da,oricat de indigesta ar fi constatarea,unele cupluri au nevoie de infideliate ca sa supravietuiasca. Intuiesc solemn ca un sobor de preoti ma vor afurisi la primele ore ale diminetii,imediat dupa ce vor citi ce am scris,dar eu stiu ca,daca ne bazam numai pe viruti teleghidate,scremute si mecanice,nu facem nici branza. A te forta indarjit sa fii fidel e prima dovada ca nu esti facut sa apartii unei singura persoane" |
||
preciouss Postat pe 22 Mai 2010 22:37 |
||
preci, pup fata mi-a adus un zambet pe buze! |
||
panty_C Postat pe 22 Mai 2010 22:41 |
||
n-ai pentru,corinache... io decat asta stiu sa fac...rasoterapie... |
||
preciouss Postat pe 22 Mai 2010 22:44 |
||
e de bine io-s mai "rivolutionara" - da' am probleme mai...nationale, asa... ma pastrez pentru 31.05... |
||
panty_C Postat pe 22 Mai 2010 22:47 |
||
altul: "Principiul incapatanarilor comunicante Daca intrebi in dreapta si-n stanga,toata lumea stie lectia papagaliceste: nu-meria-sa-stai-intr-o-relatie-cu-un-barbat-care-te-face-nefericita. Cand o alta femeie ne povesteste cate rabda de la un ingrat,gasim imediat cel mai blanos frazoi prin care i dam de inteles ca e tampita. O femeie ca ea,mishto la cap si la trup,sanatoasa la ambele,sa stea dupa un papitzoi care s-a obisnuit cu ideea ca totul i se cuvine? Ai de mine! La randu-ne,insa,cand avem de dat socoteala asupra unor stupizenii similare,pe care le comitem din motive aberante,nu gasim argumente si clefaim niste cuvinte fade,de scuza fata de noi si de restul lumii. "pai il iubesc..." Lumea e plina de iubiri care merg intr-o singura directie,ca un metrou ruginit. Cum te-nvartesti,dai numai de relatii in care unul inghite orice,iar celalalt il indoapa cu orice. Cu cat e rabdatorul mai moale,cu atat e obraznicul mai vivace. Unul isi taie venele,celalalt si le unfla cu mandrie.De ce sa-i dai ovaz unei iepe care mananca si paie? " |
||
preciouss Postat pe 22 Mai 2010 22:55 |
||
De la: preciouss, la data 2010-05-22 22:55:10altul: tareeee,candma insor daca esti singura cauta-ma.imi place ce spui.tareeeeee si trist de adevarat. |
||
politistul Postat pe 23 Mai 2010 01:09 |
||
o data am fost si eu in "locul tau",acum 2 ani eram cu iubitul meu la inceput de rlatie si in acelasi timp am crezut ca m-am indragostit si de un prieten ft bun de-al lui,imi spuneam tot asa ca ii iubesc pe amandoi ca,unu ma asteapta mereu cu bratele deschise si alul cu care sa comunic,dar m-am gandit ft ft bine am "cantarit" sentimentele ce le purtam fiecaruia si crede-ma ca m-am gandit ft mult,si mi-am dat seama ca de fapt pe iubitul ce acum imi este logodnic l-am iubit si pur si simplu nu gasisem o cale de a comunica mai mult.am renuntatla celalt si mi-am continuat viata cu iubitul meu si este cea mai buna alegere a vietii mele deci inn concluzie in cazul tau nu exista sa iubeasca 2 femei in acelasi timp ori e una ori e alta.si dupa parerea mea daca el nu este in stare sa renunte la prietena lui pt tine cu toate ca spune ca te iubeste atunci nu mai are rost si probblema cu varsta dintre voi doi tot asa daca te iubea asa mult nu-l interesa ce spunea lumea,eu stiu ca oricine ar spune ceva de iu logodnicul meu pe mine chiar nu ma intereseaza si merg mai departe iubindu-l mai departe.asa ar trebui sa faca si el daca te iubeste daca nu stiu ca e greu dar renunta si in timp vei gasi p altcineva | ||
Divine_Girl Postat pe 23 Mai 2010 01:17 |
||
da, poate iubi 2 femei in acelasi timp | ||
gabrriellm Postat pe 23 Mai 2010 02:16 |
||
DRAGA MEA, BARBATII SUNT NISTE FIINTE FOARTE CIUDATE , E GREU SA II INTELEGI SI CU CIT CREZI CA II CUNOSTI MAI BINE CU ATIT DE ADINCA ESTE PRAPASTIA CARE VA DESPARTE , ASTA O SPUN EU DUPA 27 DE ANI DE CASATORIE CU BARBATUL DE VIS DESPRE CARE AM CREZUT CA E JUMATATEA ME PERFECTA, FARA DE CARE NU PUTEM RESPIRA DACA NU ERA IN ACEEASI INCAPERE CU MINE , VIATA MEA SUFLETUL MEU SI ACUM PRIVIND IN URMA TINERETEA MEA! E ADEVARAT CA AM AVUT ANI BUNI DAR SI PERIOADE DE DEPRESIE DIN CAUZA INFIDELITATILOR LUI DE AM VRUT LA UN MOMENT DAT CHIAR SA MA SINUCID ; DAR LA CE BUN MI-AS FI OMORIT MAMA CU MINA MEA SI MI-AS FI DISTRUS COPIII! EL A CONTINUAT CU INFIDELITATILE SI DACA EU AM FOST IUBIREA LUI DIN TINERETE "EA "E CEA DE MATURITATE .INTR-O SEARA PLOIOASA DE MARTIE ANUL ACESTA VORBEA CU EA LA TELEFON NOI L-AM ASTEPTAT 45 DE MINUTE LA MASA CU FIUL MEU, AM MINCAT CU NODURI SI INTR-O FRACTIUNE DE SECUNDA AM SIMTIT CA NU MAI POT STA IN ACEEASI CASA CU EL M-AM IMBRACAT INTR-O CLIPA SI AM IESIT IN MIEZ DE NOAPTE ERA ORA 23 45'MI-AM LUAT CHEIA SI AM IESIT DIN CASA M-A PRINS IN USA CHIAR CIND IESEAM DAR PENTRU CA NU TERMINASE CONVORBIREA NU M-A PUTUT OPRI . AM MERS PRIN PLOAIE PINA LA CAZINOU (SUNT DIN CONSTANTA) AM STAT PE TREPTELE CATEDRALEI PINA AM INGHETAT DE TOT SI TELEGHIDATA M-AM INTORS INAPOI , PLOAIA SE OPRISE AM AJUNS ACASA SI DUPA CEVA TIMP A VENIT SI EL MA CAUTASE PRIN PLOAIE , PUTIN , DEZBRACAT DAR A URCAT SUS S-A INBRACAT DAR A SCOS MASINA SA MA CAUTE. | ||
GABRIELABARFIELD Postat pe 23 Mai 2010 02:37 |
||
Am intrat in forum la cest subiect ..... Vast , cu multe implicatii. | ||
machiajtatuaj Postat pe 23 Mai 2010 02:39 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
RELATII INTERZISE......PROFESOR - ELEV | 34 | De la: AMELYY 23 Mai 2010 10:57 |
voi ce parere aveti? | 20 | De la: ronny_grati 16 Mai 2010 14:30 |
Iubesc un strain, dar urasc strainatatea | 25 | De la: mugure_alb 24 Mai 2013 22:39 |
|
||
ma iubeste, nu ma iubeste... | 126 | De la: fleurdelis 10 Aprilie 2010 17:41 |
fiti blanzi, am 2 copii si vreau sa fie bine | 14 | De la: garbo_9309 11 Decembrie 2012 21:25 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară