Poate un barbat iubi doua femei in acelasi timp?????

sincer iti spun : decizia este in sufletul tau, gandeste cu inima nu cu mintea. S-a dus vremea cand luam deciziile cu capul. Fi fericita chiar daca in adancul sufletului isi face cu greu loc.............si daca !?!
vera06
Postat pe 23 Mai 2010 07:33
dar daca n-ai fi sincera..,cum ar suna sfatul tau..?
roby_cado
Postat pe 23 Mai 2010 07:39
Si mai multe!
garbo103208
Postat pe 23 Mai 2010 09:03
am fost prieteni de familie cu inca o familie mam indragostit de sotul prietenei mele el imi spune ca sa indragostit si el de mine;am ajuns la despartire amindoi avind fiecare cite un copil,dupa o perioada el sa impacat dar eu nu,suntem impreuna si acum zice ca ma iubeste foarte mult si ca nu poate trai fara mine nu stiu dacaa sal mai cred sau nu,cert este ca nu mai e acelasi barbat care cu care am avut o relatie atunci cind eram casatoriti il iubesc foarte mult si nu stiu ce sa fac daca sa ma despart sau sa raminem impreuna
garbo050078
Postat pe 23 Mai 2010 09:06
fleurdelis
Postat pe 23 Mai 2010 09:14
sa faci ce te taie inima!
fleurdelis
Postat pe 23 Mai 2010 09:15
De la: garbo050078, la data 2010-05-23 09:06:13am fost prieteni de familie cu inca o familie mam indragostit de sotul prietenei mele el imi spune ca sa indragostit si el de mine;am ajuns la despartire amindoi avind fiecare cite un copil,dupa o perioada el sa impacat dar eu nu,suntem impreuna si acum zice ca ma iubeste foarte mult si ca nu poate trai fara mine nu stiu dacaa sal mai cred sau nu,cert este ca nu mai e acelasi barbat care cu care am avut o relatie atunci cind eram casatoriti il iubesc foarte mult si nu stiu ce sa fac daca sa ma despart sau sa raminem impreuna

Zic ca relatia a fost compromisa de la inceput, nefiind " fairplay"!Ai amestecat lucrurile si asta nu i bun. Jobul e job, business- ul e business, prietenia e prietenie si dragostea e dragoste! Cand le amesteci le compromiti pe amandoua.
Eu as renunta la el din orgoliu, adica el te iubeste, dar se impaca!
Si tu chiar il crezi? ca te iubeste , adica...
valibilic
Postat pe 23 Mai 2010 10:52
Nu este de loc higienic.Chestia asta cu l-am iubit pe sotul prietenei, seamana cu mahmureala.
Ioana007
Postat pe 23 Mai 2010 10:57
De la: fleurdelis, la data 2010-05-23 09:15:00sa faci ce te taie inima!

sau taie-ti inima..
roby_cado
Postat pe 23 Mai 2010 11:08
De la: roby_cado, la data 2010-05-23 11:08:16

sau taie-ti inima..

Eu stiam ca era ceva cu "capul".
AMELYY
Postat pe 23 Mai 2010 11:10
Eu zic ca i mai rea decat mahmureala!
Ca din aia iti mai revii, pe sigur, dar din complicatii cu prietena si sotul prietenei, si lumea care te cunoaste, si celelalte prietene ale tale care te si vad in postura de a le lua sotii in pat cu tine, si...o sa ramai singura de tot de nu te opresti la timp!
Asta cu " sotul prietenei " e inofensiva cand relatia nu o stie nimeni si nu afecteaza casniciile, dar in rest e o " bomba sociala"
valibilic
Postat pe 23 Mai 2010 11:10
De la: AMELYY, la data 2010-05-23 11:10:16
De la: roby_cado, la data 2010-05-23 11:08:16

sau taie-ti inima..

Eu stiam ca era ceva cu "capul".

daca citesti cu atentie povestea,iti dai seama ca nu are asa ceva..,deci..
roby_cado
Postat pe 23 Mai 2010 11:15
Cred ca se intampla sa ai cap, dar nu si ratiune in acesta!
valibilic
Postat pe 23 Mai 2010 11:17
De la: garbo050078, la data 2010-05-23 09:06:13am fost prieteni de familie cu inca o familie mam indragostit de sotul prietenei mele el imi spune ca sa indragostit si el de mine;am ajuns la despartire amindoi avind fiecare cite un copil,dupa o perioada el sa impacat dar eu nu,suntem impreuna si acum zice ca ma iubeste foarte mult si ca nu poate trai fara mine nu stiu dacaa sal mai cred sau nu,cert este ca nu mai e acelasi barbat care cu care am avut o relatie atunci cind eram casatoriti il iubesc foarte mult si nu s

tiu ce sa fac daca sa ma despart sau sa raminem impreuna

daca mai ai putin respect fata de tine ar trebui sa renunti la el ..asta nu este dragoste o sa iti dai seama cand va fi prea tarziu pt.tine.
garbo065737
Postat pe 23 Mai 2010 11:18
Deci, mai bine sa n-o citesc. Astea cu fluturasi si alte cele...
AMELYY
Postat pe 23 Mai 2010 11:18
valibilic.., ehh...,detalii detalii..
roby_cado
Postat pe 23 Mai 2010 11:19
De la: AMELYY, la data 2010-05-23 11:18:47Deci, mai bine sa n-o citesc. Astea cu fluturasi si alte cele...

izact...
roby_cado
Postat pe 23 Mai 2010 11:21
De la: roby_cado, la data 2010-05-23 11:19:12valibilic.., ehh...,detalii detalii..

Mai Roby, pai nu am dreptate? ca din punct de vedere anatomic toti avem capete! Dar altfel...
valibilic
Postat pe 23 Mai 2010 11:29
nu sunt o experta in dragoste, dar pot sa iti zic ca nu pra vad cum te-ar ajuta toate raspnsurile de pana acum. unele iti zic sa te desparti de el, altele sa divortezi si sa stai cu el, altele sa vorbesti cu el.
eu cred am inteles ca deja ai vorbit, asa ca putem exclude varianta asta.
daca vrei sa divortezi de sotul tau, nu folosi relatia asta extraconjugala ca pretext. copilul nu va fi foarte afectat daca vei alua aceasta decizie, mai ales pentru ca isi cunoaste tatal
(mai ales ca starile si comportamentul unui betiv sunt greu de ignorat) si, daca vorbesti deschis eu ea, eu cred k ar intelege. daca sotul tau afla ca ai un amant, poate aduce ca argument la divort si iti poate lua mai multe bunuri decat in mod normal. dar astea sunt diverse consecinte pe care un avocat ti le poate explica mai bine. sa revenim.
amantul zice ca are nevoie de o persoana care sa-l inteleaga si care sa-l accepte si suporte asa cum e. logotnica lui face chestia asta. dar tie ti-a zis ca o faci? si-ar imagina o viata cu tine? da, e posibil sa te iubeasca, dar daca tu ii vei face o mica criza legata de comportamentul lui la un moment dat, crezi ca nu o sa-ti reproseze ca mai bine ramanea cu fosta care il suporta oricum si care, sa recunoastem, era mai tanara?
crezi ca logotnica lui nu si-a dat seama ca el are o aventura? este imposibil, este o femeie care il iubeste si il simte usor. dar ea prefera sa se complaca in situatia asta tocmai pentru ca stie ca al ei ramane la final, ca la ea se va intoarce mereu. sa nu faci greseala sa-l pui sa aleaga intre ea si tine. ea nu o face si tocmai d-aia se intoarce la ea.
parerea mea este ca el ori nu iubeste cu adevarat pe nici una dintre voi, ori a fost si va fi mereu un iubaret indecis. te-ai gandit ca poate pe tine te iubeste doar pentru ca esti o provocare pentru el? eu cred ca faptul ca esti maritata piperniceste relatia voastra, o scoate din monoton, o diferentiaza. chiar crezi ca daca ai fi doar a lui el ar continua sa te iubeasca la fel de mult? atunci tu ai lua locul logodnicei lui actuale, vei deveni acea persoana care ii ofera siguranta, si el e posibil sa-si gaseasca o alta amanta (chiar mai tanara) cu care sa repete povestea pe care a avut-o cu tine (sa creada chiar si el ca o iubeste si asa mai departe)...

concluzie? nu am sa-ti dau un raspuns la intrebarea ta initiala. vreau sa iti zic doar ca, daca vrei sa divortezi de barbatul tau care pare un betiv ordinar, fa-o pentru ca asa vrei tu, nu ca sa iti creezi o viata noua cu amantul tau care pare cam instabil. fa-o ca sa te simmti tu libera sa faci oricand orice, nu pentru un alt barbat. sper ca ti-am putut fi de folos
little_innocent_devil
Postat pe 23 Mai 2010 11:46
Vezi ca avem doua cazuri in discutie!
Prima, cea initiala e cu " dragostea la locul de munca" si cealalta care a inceput pe pagina in curs e cu " indragostita de sotul prietenei"
Ia atitudine si in cel de al doilea caz!
valibilic
Postat pe 23 Mai 2010 12:13
ai doua variante:iti parasesti sotul si faci publica relatia ta cu "amantul"sau renunti la aceasta iubire si il lasi pe el sa isi continue rel cu iubita lui oficiala.in ambele situatii o sa ai de suferit ,probabil k esti constienta de acest lucru.pune in balanta ce este mai bn pt tine in primul rand,apoi gandeste-te si l;a cei de langa tine.
garbo010911
Postat pe 23 Mai 2010 12:13
Nu cred ca este nimeni in masura sa iti spuna ce si cum sa faci. Pare aiurea insa raspunsul e la tine.
suzannacharisma
Postat pe 23 Mai 2010 14:06
cum poti crede ca te iubeste?
ai sa ramai singura.adica,cu sotul de fapt.
e foarte urat ce face.
vezi-ti de sotul tau.nu vorbesc prostii.
garbo073123
Postat pe 23 Mai 2010 15:14
Buna, eu te cred sunt cam in aceeasi situatie, dar nu imi mai fac griji. Traiesteti viata asa cum simti, pt.ca nimeni nu se va gandi la tine dupa, daca nu regreti nimic si totul a fost frumos sa nu-ti para rau.Mergi inainte, bafta!!!
mosu_mihaela
Postat pe 23 Mai 2010 15:14
garbo9631
Postat pe 23 Mai 2010 15:25
panty_C
Postat pe 23 Mai 2010 15:26
esti letal,dulceata! Lasa-l si pe florinel sa se exprime...sigur,in stilul lui...
bixie
Postat pe 23 Mai 2010 15:59
nu cred ca as avea sa spun ceva deosebit in cel de-al doilea caz. tipul a crezut ca o iubeste destul de mult daca s-a despartit de sotia lui, dar si-a dat seama probabil ce a pierdut si s-a intors la fosta. daca o iubea cu adevarat pe garbo05oo78, ducea totul pana la capat si rupea legatura cu fosta nevasta. deci, parerea mea e ca degeaba zice el acum ca o iubeste mai mult, pentru ca este o mare abureala. poate iubeste faptul ca o are ca amanta, dar tipul nu merita sa-ti pierzi vremea cu el.

parerea mea
little_innocent_devil
Postat pe 23 Mai 2010 16:59
nu si cand spun nu stiu dece . pentru ca sunt trecuta de situatia asta

marlen_ella
Postat pe 23 Mai 2010 17:33
De la: marlen_ella, la data 2010-05-23 17:33:34nu si cand spun nu stiu dece . pentru ca sunt trecuta de situatia asta

marlen_ella
Postat pe 23 Mai 2010 17:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Situatie complicata 81 De la: dor72_ 10 Octombrie 2011 00:54
Credeti ca frica de singuratate ne impinge sa facem compromisuri intr-o relatie? 193 De la: quasaria 16 Februarie 2011 19:24
Dragoste si Libertate in Doi! 15 De la: walkiria 9 August 2011 23:20
a doua casatorie 35 De la: garbo020185 14 Iulie 2009 20:35
de ce eu? 10 De la: miha162492 17 Septembrie 2010 09:18
Setari Cookie-uri