De la: garbo079865, la data 2010-05-22 21:05:56 "A iubi doua fiintze" Hm! Nu te lasa batuta "cuiele" vopsite ale iluziei! Tanarul...joaca la LOTERIE - Cea a CARNII! - (....Ca unii fierb in "suc propriu".....Ops! N`am vrut sa`ti conturez starea) Iti soptesc ceva la ureche - "lucru experimentat" de care ma simt mandra - nu`ti refuza bucuria ELIBERARII - altminteri vei trai intr`o stare nefericita a INCONSTIENTEI sau?? "Chipul seducator" va disparea. De ce? Viata e condamnata la NATALITATE - Aceeaa COPILULUI "COMPROMIS" Atat de bine ai grija de el....incat iti CRESTE in brate, vazand cu ochii....dar ce te faci cand creste MARE? Fa ca mine: REDA LIBERTATE! Nu te minti.....nu te ascunde dupa o iluzie! Sau te refugiezi in adulter ca sa`ti lingi ranile? Poti sa`ti reculegi sufletul prin meditatie, beletristica....alte cele` Adulter????? Singura iesire? Ce e el? Un spital care ne vindeca de toate? Pe tine te vindeca de CASNICIE? Te indrum - cel mai plauzibil mod - scapa de bagaje (de ambele parti)....ai curaj si pune SIGILIUL PE FINAL - Tu vei fi singura condamnata la propria`ti poveste de "iubire"!!! Cand nu mai esti noutatea din SHOW ROOM (Deliciul dulce al barbatilor), devii inutila! - sau ai impresia! Plansul nu`si mai are rostul - nu plange - nu te plange - sau Deplange situatia ta! Nu cauta sensul....vei gasi doar suferinta! - nu o mai intarzia! Va fi cu atat mai grava daca vine tardiv! Cuvintele multe....cauzeaza naivitate. Inceteaza sa analizezi...inceteaza sa "cersesti" ceva - ce de mult....a murit. Concluzioneaza....ai curajul asta! Vei regasi raspunsuri la multe intrebari.....iti vei regasi echilibru emotional....linistea sufleteasca....te vei regasi pe tine - de care iti e atata DOR! Iarta`mi "intzepaturile" - nick`ul ma caracterizeaza - dar sunt crunt de incisiva si realista! Astept deznodamantul! @ceeasi..... |
||
Puricuta Postat pe 23 Mai 2010 17:59 |
||
---|---|---|
poate esti ptr. el doar tentatia fructului interzis daca ai fi disponibila ca si prietena lui ,oare ce ar face?si nu sunt impotriva sintagmei "carpe diem" dar ar fi bine inainte sa renunti la tot, sa te gandesti cu ce ramai...nu stiu cati ani ai tu dar doar diferenta de 15 ani,ma face sa ma gandesc la cat de matur poate fi si cat de responsabil in a lua o decizie...dar doar tu stii ce sa faci,eu ziceam si eu asa... | ||
astasa Postat pe 23 Mai 2010 19:02 |
||
sicer cred ca oricine poate iubi doau persoane!!!mi se intampla si mie | ||
|
||
garbo046856 Postat pe 23 Mai 2010 19:07 |
||
Ca si tine si eu am asa o relatie, numai ca la noi este invers, eu sunt cea libera, si desi am ajuns la concluzia ca ne minte pe amandoua mi-e greu sa renunt. Dupa parerea mea nu merita sa renunti la ce ai pentru nimic, asa cum azi o inseala pe cea cu care se va casatorii, maine te va insela si pe tine. | ||
nana34 Postat pe 23 Mai 2010 19:21 |
||
...clar nu!!!! sunt incapabili sa iubesca !!! | ||
Bad_Bubu Postat pe 23 Mai 2010 21:03 |
||
Echilibrul, masura faptelor si siguranta de sine iti va fi apreciata intotdeauna. Dragostea adevarata nu sta pe ganduri; un barbat iubeste o singura femeie; nesiguranta lui vine din faptul ca a fost sigur pe sentimentele lui; cealalta femeie nu il iubeste cat daruie el. Va mai incerca sa se asigure de sentiemntele ei. In ceea ce te priveste, sunt sigura ca vei recunoaste sentimentele lui fata de tine; daca te iubeste isi va asuma relatia voastra si iti va cere sa fiti alaturi toata viata. Sper sa ai incredere in tine, sa fii tu insuti; nu abandona o clipa zambetul si optimismul pentru viata. |
||
garbo115613 Postat pe 23 Mai 2010 21:51 |
||
Parerea mea este sa stai in banca ta.folosesteti creierul nu altceva...intr-o buna zi te va inlocui pe tine cu altcineva.eu nu-i cred am trecut print-ro astfel de relatie si mia distrus viata ca pana la urma sa ma lase pt alta , omul se intrgostise din nou. atentie mare! eu nu am avut pe nimeni langa mine sa ma sfatuie si azi dupa 10 ani regret enorm de pasul care l-am facut!UITE-TE IN ITERIORUL TAU SI SIGUR O VOCE ITI VA SPUNE CE SA FACI ! AI GRIJA CE INTELEGI DIN ASTA ! SANATATE . | ||
garbo068195 Postat pe 23 Mai 2010 21:59 |
||
De la: garbo115613, la data 2010-05-23 21:51:16Echilibrul, masura faptelor si siguranta de sine iti va fi apreciata intotdeauna.De acord! |
||
valibilic Postat pe 23 Mai 2010 21:59 |
||
Si pentru fatele noastre care le cheama Garbo....., chiar de ce nu va alegeti niste nume, fictive de sunteti incognito, ca sa stim si noi cu cine stam de vorba, si eu sigur o sa va incurc Garbo 12... cu Garbo012... | ||
valibilic Postat pe 23 Mai 2010 22:03 |
||
Cauta solutii in alta parte . nu in el lasa-l sa se insoare ! nU-l crede ii place sa traiasca asa . am cunoscut personal genul de p[ersoana si pana la urma ma lasat si pe mine pt altele....numai Dumnezeu stie prin ce-Am trecut. chiar daca acum este monotonie in familie nu conteaza dar nu iti strica rostul totul o sa se intoarca impotriva ta. garantat! | ||
garbo068195 Postat pe 23 Mai 2010 22:05 |
||
frumos spus!!!!! |
||
garbo028998 Postat pe 23 Mai 2010 22:40 |
||
Doamne, adevarul meu este ca nu-mi doresc aceasta iubire. Absolut deloc. Eu o alung de langa mine , iar ea revine mai puternica si mai hotarata. Nu mai stiu ce sa fac. De felul meu sunt o tipa realista, asa am fost dintotdeauna, stiu ca e rau ceea ce fac, distrugator chiar, insa nu am puterea de a spune GATA! , e timpul sa trec la un alt capitol al vietii mele. Acest om mi-a oferit si imi ofera si in prezent, chiar daca va fii de scurta durata, ceea ce eu mi-am dorit de la viata. Mi-a oferit clipe de tandrete,de iubire, liniste. Impreuna, am construit lucruri frumase, profesional vorbind, am plans alaturi de el si el alaturi de mine atunci cand ne-a fost greu, ne-am ajutat reciproc sa trecem mai departe, am empatizat impreuna, cu alte cuvinte am interactionat intr-o armonie greu de redat in cuvinte. Aceste lucruri s-au intamplat in ani si va imaginati ca desi constiinta imi striga TREZESTE-TE si FUGIIII, inima nu ma lasa. Incerc cu disperare sa gasesc ceva cat de mic care sa ma ajute sa pot renunta la aceasta relatie. Ea nu are legatura cu casnicia mea, prapastia dintre noi e varsta , atat si nimic altceva. E posibil sa aveti dreptate, sa vina ziua de maine si sa renunte el la mine, dar tot la fel de bine mi se poate intampla si mie sa renunt la el. Credeti-ma ca am ajuns la fz la care imi doresc sa fie el cel care renunta la relatie, eu nu am puterea aceasta. Desi sunt o luptatoare, o tipa hotarata care trece prin foc si sabie pentru ceea ce crede cu adevarat, sentimental vorbind sunt ingenuncheata. Nici nu stiu daca au noima vorbele mele, dar , acum asta e in sufletul meu. Poate maine situatia se va schimba.Imi doresc asta cu sinceritate. Multumesc celor care mi-au scris, m-au sfatuit, m-au incurajat sau dimpotriva m-au criticat. Pentru mine vorbele voastre au fost ca un colac de salvare ca sa nu ma inec... in continuare imi doresc sa invat sa inot ca sa pot ajunge cu bine la mal. O zi buna tuturor! |
||
Anilus Postat pe 24 Mai 2010 08:28 |
||
eu zic sa stai langa sot...nu se stie cata vreme vei sta cu celalalt,mai ales ca e o diferenta de varsta...traieste si tu clipa....iubiti va mult,lasati timpul sa treaca asa cum e daca esti fericita cu el si veti vedea voi ce o sa fie pana la urma. numa bine | ||
un_mister Postat pe 24 Mai 2010 10:21 |
||
Se poate sa iubesca doua femei o data, dar pe fiecare cu diferite intensitati, probabil ca pe tine mai putin sau pe cealalta mai putin, tu stii mai bine. Oricum clarifica daca chiar te iubeste sufleteste sau doar trupeste, daca nu e doar o pasiune, care in timp se va stinge. Mare atentie cu cine te incurci, e mare diferenta intre voi, prietena probabil ca e apropiata de varsta lui. Nu stiu, dar eu daca as fi in locul tau mi-as cauta un barbat apropiat de varsta mea, eu asa consider, dar bineinteles e alegerea ta, degeaba iti dam noi sfaturi. | ||
fania1972 Postat pe 24 Mai 2010 10:24 |
||
Buna....; nu uita ca ai un legamant incheiat cu Dumnezeu; casatoria nu este o joaca, iar atunci cand ma supar, rup relatia. Casatoria este o lupta grea pentru partenerul cu care ai incheiat aceas legamant inaintea lui Dumnezeu. Ai copii si copiii se mandresc cu parintii lor, nu cu parinti de inprumul, sau la mana a doua. Ce crezi tu ca este iubire din partea celuilalt este ceva foarte caragios, nu te respecta, traieste doar pentru el, isi construieste o experienta pe seama suferintelor tale. Esti o persoana inteleapta pentru ca ceri sfat si te apreciez, nu intra in formalismul lumii acesteia. Poate toata familia ta are nevoie de o schimbare. Nu te lasa jefuita de o persoana chiar atragatoare, ai o familie pentru care trebuie sa lupti si sper sa descoperi aceasta frumusete a luptei, cerand sfat de la Dumnezeu. O greseala nu inseamna sfrsitul, nu lasa in ruina propria familie si Dumnezeu sa te binecuvanteze pentru alegerile bune pe care esti in stare sa le faci |
||
garbo102688 Postat pe 24 Mai 2010 11:28 |
||
De ce ar trebui sa lupte doar ea pentru familie? | ||
Doara Postat pe 24 Mai 2010 11:53 |
||
dragostea nu are varsta | ||
rebe_alexutza Postat pe 24 Mai 2010 14:20 |
||
Dragostea e OARBA si NEBUNIA o insotzeste mereu! | ||
Puricuta Postat pe 24 Mai 2010 15:48 |
||
Subscriu: CE NE`AM FACE FARA NEBUNI? | ||
Puricuta Postat pe 24 Mai 2010 15:49 |
||
ati fi fara perechi | ||
pik_nik Postat pe 24 Mai 2010 15:52 |
||
Mi-e foarte greu sa cred ca un barbat chiar "sensibil" este in stare sa iubeasca in adevaratul sens al cuvantului,doua femei.Sentimentele ii coplesesc si le este frica de ele.In momentul in care incepe sa le fie teama incep sa se ascunda,sa caute varianta cea mai buna pentru ei.Intotdeuna primeaza ei si nu noi.Stiu ca e greu sa crezi asa ceva despre cineva pentru care simti frumos.Trebuie sa vorbiti sa stabiliti ce vreti in continuare.Mi-ar place sa-mi spui ca ti-a spus ca isi doreste sa fie cu tine dar nu o sa-ti spuna asta ptr ca nu-si doreste(imi pare rau). Vreau doar sa stii ca trebuie sa faci tot ce este mai bine pentru tine.Bucura-te de el atat cat se poate nu-l pune sa aleaga ptr ca nu te va alege pe tine crede-ma(doare, stiu dar iti spun din experienta).Barbatii sunt lasi nu vor sa piarda nimik si de ce nu s-ar mandrii cu faptul ca are doua femei.Te rog analizeaza foarte bine fiecare cuvant fiecare gest si sunt convinsa ca ai sa gasesti varianta cea mai buna in primul rand ptr tine.Ai foarte mare grija nu te lasa inselata de cuvinte frumoase.Faptele vorbesc! |
||
T3ODORA Postat pe 24 Mai 2010 16:50 |
||
De la: fania1972, la data 2010-05-24 10:24:18[..] clarifica daca chiar te iubeste sufleteste sau doar trupeste, daca nu e doar o pasiune,[..]. sufleteste, ov cors, de-a dreptul platonic :) |
||
anticenzura Postat pe 24 Mai 2010 16:52 |
||
De la: pik_nik, la data 2010-05-24 15:52:39ati fi fara perechi Adevar grait`a GURUTZA ta! |
||
Puricuta Postat pe 24 Mai 2010 17:52 |
||
buna.............sincer eu cred ca poate,,, in aceeasi situatie sunt si eu si stau si ma intreb cum poate sa tina la amundoua?eu chear lam intrebat ,,, si o da in diverse cu mine ,, ami zice ca cici o femei nu seamana una cu alta.. si multe altele....deci viata e frumoasa merita traita,,, si nu se merita sa ne mai gandim la ei din jurul nostru caci putini mai sunt care intradevar ati vor binele... | ||
crys210285 Postat pe 24 Mai 2010 18:21 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=a8ec2RqvvOI No comment! |
||
Puricuta Postat pe 24 Mai 2010 19:22 |
||
"O disputa nu poate fi adusa la un acord daca lipseste comunicarea sau vointa unei conversatii de orice fel" "Este imoral sau chiar ilogic sa impovarezi o persoana cu vina unei intamplari de care se poate ca aceasta din urma sa fie straina" "Nu sunt o persoana sa se lanseze in supozitii........" |
||
Puricuta Postat pe 24 Mai 2010 19:30 |
||
De la: crys210285, la data 2010-05-24 18:21:53cum poate sa tina la amundoua?eu chear lam intrebat ,,, si o da in diverse cu mine ,, ami zice ca cici o femei nu seamana una cu alta.. si multe altele....deci viata e frumoasa merita traita,,, si nu se merita sa ne mai gandim la ei din jurul nostru Draga mea,......"dezvolta" nitzel ideea!!! |
||
Puricuta Postat pe 24 Mai 2010 19:33 |
||
Ce este iubirea? Ati uitat ca barbatii vin de pe Marte si femeile de pe Venus? A iubi nu are aceeasi semnificatie pentru barbati. Nu suntem din punct de vedere fiziologic conceputi la fel si si nu o sa intelegem niciodata ce-i determina sa se foloseasca de 2 sau mai multe femei in acelasi timp Un lucru e sigur, nu percep iubirea asemenea noua, se cred indreptatiti sa primeasca tot ce-si doresc iar noi gresim asteptand ca ei sa se hotarasca ce vor sa faca cu viata lor. Timpul trece si ne trezim punandu-ne intrebari Te inteleg perfect si cred ca ar trebui sa privesti ceea ce se intampla mergand de la ideea ca suntem egale cu barbatii, adica avem dreptul sa facem ce ne dorim, cum dorim, cu cine dorim s.a...Asta daca ne dorim, bineinteles. Deci daca te simti bine si iti doresti sa faci ceea ce faci, fa-o! Prejudecati? De ce sa ne lasam ancorate de ele? Daca exisa egalitate atunci cum un barbat mai in varsta poate avea oarece cu o femeie mult mai tanara, se poate si invers. Iar in ceea ce priveste casnicia....noi avem mai multe vieti? In viata asta rabdam mofturile si viciile unuia, in cealalta al altuia si poate in a cincea sau Dumnezeu mai stie in care ne va veni randul la fericire. Eu em pierdut mare parte din viata asta ancorata de o ,,iubire'' suferind in tacere, ancorata cu credinta de casnicie si prejudecati. Si? Nu cred ca va intereseaza telenovela mea....Poate e valabila pentru prea multe, e cumplit de trista si de dureroasa! Asculta-ti vocea interioara si fa ce-ti dicteaza ea si....vei vedea tu ce va urma! Cu bine! |
||
garbo061620 Postat pe 24 Mai 2010 22:33 |
||
De la: garbo061620, la data 2010-05-24 22:33:38Ati uitat ca barbatii vin de pe Marte si femeile de pe Venus? A iubi nu are aceeasi semnificatie pentru barbati. Nu suntem din punct de vedere fiziologic conceputi la fel si si nu o sa intelegem niciodata ce-i determina sa se foloseasca de 2 sau mai multe femei in acelasi timp |
||
Puricuta Postat pe 24 Mai 2010 23:42 |
||
De la: Anilus, la data 2010-05-04 03:28:59sotul meu nu-mi mai ofera de multa vreme ceea ce-mi doresc. si nu este vorba despre sex. nu mai comunicam deloc... el se simte bine cu prietenii.bea foarte mult si cam des. nu-l mai iubesc. am trait cu el in casa din inertie.si inca ceva... am facut nenumarate incercari de a repara relatia noastra... de fiecare data imi promitea ca se schimba, ca nu o sa mai bea dar asta dura cateva zile si apoi o luam de la capat.ani de zile.[/quo |
||
garbo086452 Postat pe 25 Mai 2010 00:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna | 60 | De la: luptatoareacurajoasa 19 Mai 2010 20:17 |
sa il iert sau nu..am gresit la subiect:D | 4 | De la: si_totusi 9 Iunie 2009 16:27 |
Cine crede in proverbul ca capul plecat sabia nu il taie? | 48 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:40 |
|
||
cu 6 ani mai mic | 40 | De la: Dor_marunt 22 August 2010 09:00 |
Am nevoie de o parere | 3 | De la: garbo_490907 11 Februarie 2019 13:13 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară