Te-ai gandit ce va face el cind vei imbatrini si mai mult? Femeile se trec mai repede decit barbatii! Iubirea nu o sa mai functioneze! Pentru el acum nu esti decit o atractie sexuala! Lasa-l sa se casatoreasca cu o femeie de virsta lui! Daca poti fi in continuare amanta lui nu trebuie decit sa te bucure! Daca zici ca il iubesti lasa-l sa faca ceea ce este firesc sa faca! Sa aiba o familie normala Nu sa se chinuiasca cu tine la batrinete! |
||
viorel_bosoteanu Postat pe 25 Mai 2010 06:11 |
||
---|---|---|
Barbatii fara personalitate si care nu stiu ce vor se pot indragosti ca prostii si de sapte femei! Dragostea adevarata este atunci cind esti tinar si cind ai toata viata inainte! Pe urma sunt numai copii nereusite! Barbatii care nu se maturizeaza nici-o data sunt cei mai vulnerabili! Pentru ei atractia sexuala se transforma usor in dragoste! Cind se trezesc ca au foast amagiti de una sau mai multe femei este prea tirziu! |
||
viorel_bosoteanu Postat pe 25 Mai 2010 06:17 |
||
Vai saracii! | ||
|
||
Doara Postat pe 25 Mai 2010 06:18 |
||
nu le poate iubi, insa le poate INSELA.Cine fuge dupa doi iepuri s-ar putea.....stiti finalul, nu? IN VREMURILE DE AZI ITI TREBUIE MULTI BANI PENTRU A INTRETINE DOUA IUBIRI.DACA AVETI CURAJ SI DOVEZI PUTETI SA MA CONTRAZICETI! | ||
caleidoscop Postat pe 25 Mai 2010 07:12 |
||
De la: pik_nik, la data 2010-05-24 15:52:39ati fi fara perechi fii corect si reformuleaza. AM FII FARA PERECHI! |
||
Anilus Postat pe 25 Mai 2010 07:57 |
||
De la: viorel_bosoteanu, la data 2010-05-25 06:17:52Barbatii fara personalitate si care nu stiu ce vor se pot indragosti ca prostii si de sapte femei! "Din bube, mucegaiuri �i noroi Iscat-am frumuse�i �i pre�uri noi." Prea tarziu pentru? PE CINE SA COMPATIMESC? El / Ele? Sunt atat de sceptica in ceea ce priveste presupusa "iubire" a unui barbat! NIMENI....nimeni n`o sa imi poata contrazice opinia! Pentru barbat nu esti decat papusha OM! Un lucru "marunt" - care merge la colectie,una dintre`.... Insa....imi convine loialitatea ta, vis`a`vis de "compatriotii" tai.... E si normal....miza e mare nu? |
||
Puricuta Postat pe 25 Mai 2010 09:22 |
||
barbatii pot orice. dar la fel de bine pot si femeile.am putea face acelasi lucru. sau..sa visam in continuare... |
||
anca_a Postat pe 25 Mai 2010 09:27 |
||
A existat odata un barbat insurat care a facut o pasiune sa zicem pentru o femeie. Femeia din relatia extraconjugala.fiind mai realista,a rupt relatia in scurt timp,tipul a facut o depresie,trimetea prietenii sa-i vorbeasca,sa se intalneasca din nou cu el,morala fiind ca acelui tip ii trebuiau doua echilibre,atat,sau una o complecta pe cealalta,in viata lui.Nici unu nu mai traiesc in ziua de azi el amurit la scurt timp dupa amanta,sotia ii murise in timp de mult. Un fapt constatat ,dupa moartea sotiei,el nu mai era cel dinainte,devenise depresiv dupa sotie,regreta ca a murit.Asa ca tulburarire sunt mult mai mari in mintea unui barbat,decat in mintea unei femei,exceptand unele cazuri,femeile sunt mai lucide. |
||
scrichy Postat pe 25 Mai 2010 10:09 |
||
presupun ca da , asa cum ar fi posibil si pentru o femeie in cazul in care cele doua persoane se completeaza avand impreuna calitatile pe care le cauta cel"indragostit" | ||
cornelia_leia Postat pe 25 Mai 2010 11:19 |
||
presupun ca da , asa cum ar fi posibil si pentru o femeie in cazul in care cele doua persoane se completeaza avand impreuna calitatile pe care le cauta cel"indragostit" | ||
cornelia_leia Postat pe 25 Mai 2010 11:19 |
||
Banuiesc ca va este tare greu, asa, in general, nu? | ||
anakin Postat pe 25 Mai 2010 11:25 |
||
clar ca da! | ||
zambila Postat pe 25 Mai 2010 11:28 |
||
as nu....,floare la ureche |
||
anca_a Postat pe 25 Mai 2010 11:29 |
||
Sunt convins.. cred ca nu se vad urechile de atatea flori. | ||
anakin Postat pe 25 Mai 2010 11:31 |
||
vb si noi...... | ||
nazirra Postat pe 25 Mai 2010 11:32 |
||
numai urechile? |
||
anca_a Postat pe 25 Mai 2010 11:33 |
||
care era subiectul? | ||
anca_a Postat pe 25 Mai 2010 11:33 |
||
nuti_vio Postat pe 25 Mai 2010 11:37 |
||
aaa....la asta am raspuns. | ||
anca_a Postat pe 25 Mai 2010 11:39 |
||
mai conteaza care era subiectul?.. nu vezi ca am trecut la predicat (ala din verb, nene, ca de predici are cine sa se ocupe )? | ||
anakin Postat pe 25 Mai 2010 11:39 |
||
predici predici predici....la biserica.vorbim off topic sau on? se sanctioneaza daca sintem off...sint reguli pe aici ? am nevoie de o harta sau indicatii ... | ||
anca_a Postat pe 25 Mai 2010 11:42 |
||
Anca , aici fiecare spune ce doreste.... gandeste.....iti poti expune propria ta opinie, vizavi de subiect... | ||
nuti_vio Postat pe 25 Mai 2010 11:45 |
||
ok....deci... barbatii ... eu nu cred ca cineva poate iubi in aceeasi masura 2 persoane cu aceeasi intensitate si la acelasi nivel.poti insela sub diefrite pretexte,poti fi cu 2 persoane in acelasi timp dar...sentimental vorbind nu cred ca poate fi vorba de aceeasi implicare. |
||
anca_a Postat pe 25 Mai 2010 11:55 |
||
un barbat poate iubii doua femei deodata... am patit-o pe pielea mea ... doar k eu eram in situatia ta ... dar nu sunt maritata am 26 ani si am ajuns pana la urma sa fiu cu el ... pt k si-a dat seama k langa mine are ceea ce ii trebuie unui barbat ... intelegere (o sotie nu trebuie sa-i fie sotie sotului ei ... ci si prietena cand are nevoie ...sora si mama) asa k gandeste-te bien ceea ce vrei sa faci ... si mai gandeste-te ai o fata care ii mare ... vezi sa nu se dea la ea ... au mai fost cazuri in care tata vitreg s-a dat la fata. iar la relatia cu sotul tau nu are rost sa mai fii cu el ... mai bine divorteaza. ai grija ce alegi si cum faci sa cazi in picioare ... |
||
andreea_adriana Postat pe 25 Mai 2010 12:27 |
||
De la: viorel_bosoteanu, la data 2010-05-25 06:11:51Te-ai gandit ce va face el cind vei imbatrini si mai mult? |
||
Puricuta Postat pe 25 Mai 2010 12:44 |
||
Eu sunt de parere ca te bagi in relatia lor si ca tu ai putea sa-l impingi catre biata fata care il iubeste... ai spus ca esti casatorita, ca ai copil student...ce cauti cu pustani? Lasa fata sa se bucure de el... tu esti o pasiune trecatoare pt. el...iti place sau nu-ti place... problema in aceasta relatie esti tu caci il lasi sa-ti planga pe umar de fiecare data cand el are probleme si il faci sa gaseasac consolarea in tine.. Daca tu nu i-ai oferi acest umar...ar plange la prietena sa... Ia gandeste-te putin... faci bine ce faci? A cui e vina? Caci totul se pleaca de la femeie nu de la barbat. |
||
Aca Postat pe 25 Mai 2010 15:07 |
||
Eu sunt de parere ca te bagi in relatia lor si ca tu ai putea sa-l impingi catre biata fata care il iubeste... ai spus ca esti casatorita, ca ai copil student...ce cauti cu pustani? Lasa fata sa se bucure de el... tu esti o pasiune trecatoare pt. el...iti place sau nu-ti place... problema in aceasta relatie esti tu caci il lasi sa-ti planga pe umar de fiecare data cand el are probleme si il faci sa gaseasac consolarea in tine.. Daca tu nu i-ai oferi acest umar...ar plange la prietena sa... Ia gandeste-te putin... faci bine ce faci? A cui e vina? Caci totul se pleaca de la femeie nu de la barbat. |
||
Aca Postat pe 25 Mai 2010 15:07 |
||
||
Aca Postat pe 25 Mai 2010 15:08 |
||
||
Aca Postat pe 25 Mai 2010 15:08 |
||
||
Aca Postat pe 25 Mai 2010 15:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Culoarea ochilor conteaza ? | 224 | De la: pik_nik 20 Octombrie 2009 06:03 |
am gresit sau nu? | 48 | De la: garbo_403161 30 Iunie 2014 08:47 |
cum sa fac sa se lase de baut? | 77 | De la: BABYBOGDY78 21 Septembrie 2013 12:23 |
|
||
exista suflet pereche?unde pot gasi:))? | 493 | De la: al_ma 27 Februarie 2012 10:45 |
ce ati dori sa primiti din partea persoanei iubite,de Craciun? | 6 | De la: cri_cat 19 Decembrie 2011 11:20 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară