De la: garbo098651, la data 2010-05-25 18:29:52Pentru anilus.... Daca ar fii asa usor am trai intr-o lume perfecta. Circula intr-o vreme sloganul ''daca vrei poti''.... credeam in el... astazi imi pun semne de intrebare???? Cam multe semne in ultimul timp.... !!!! Revin serioasa, am convingerea ca voi reusi, dar credeti-ma ca este foarte greu! Lupt cu mine cum nu am facut-o niciodata! Nu-mi amintesc sa fii avut in viata incercare mai grea decat asta. Iubesc , mi se raspunde cu iubire si totusi nu pot trai cu iubirea lui dar nici fara ea. Azi am incercat sa fac o fisura in relatia noastra, dar nu stiu cum va evolua. Nu doresc nici dusmanilor mei sa treaca prin ceea ce trec eu. Am ajuns sa ma simt ca o infractoare. Nu-mi place sentimentul asta, si-mi doresc sa pot scapa de el si mai ales sa pot rade din nou, asa cum o faceam acum''sute '' de ani! O seara buna , prieteni! Promit ca va tin la curent cu ''evenimentele''... daca o sa mai fiu cursiva si nu o sa ajung sa vorbesc singura( doamne voce ca sa cant nu am)pe strada |
||
Anilus Postat pe 25 Mai 2010 21:33 |
||
---|---|---|
6 fetele. A venit Anilus. Retragereaaa. | ||
Doara Postat pe 25 Mai 2010 21:34 |
||
sulinaa??? | ||
|
||
fleurdelis Postat pe 25 Mai 2010 21:36 |
||
De la: Dor_marunt, la data 2010-05-25 21:34:556 fetele. A venit Anilus. Retragereaaa. Nu va retrageti, plec eu daca nu ma vreti! |
||
Anilus Postat pe 25 Mai 2010 21:37 |
||
Anilus Postat pe 25 Mai 2010 21:39 |
||
Nu asta era ideea. Iti faceam topicul praf. si ne-ai prins De aia. | ||
Doara Postat pe 25 Mai 2010 21:39 |
||
nu ma deranjeaza deloc, dimpotriva ... imi distrageti atentia de la ''fixatia mea'' aSA CA AVETI TEREN LIBER... | ||
Anilus Postat pe 25 Mai 2010 21:41 |
||
Hai mai si tu la joaca. Lasa grijile ca miine le gasesti tot acolo. Mama lor de griji. | ||
Doara Postat pe 25 Mai 2010 21:42 |
||
ASA E, NUMAI CA AZI AM CAZUT IAR IN ''BUTOIUL''ALA NENOROCIT SI NU-MI PLACE ASTA. NU MA CARACTERIZEAZA. MAINE O SA FIU DIN NOU FRECH, PROMIT! | ||
Anilus Postat pe 25 Mai 2010 21:45 |
||
ELIBERAREEEE... promit ca va invit la o ''bauta'' dupa ce scap de demonul asta numit ''IUBIRE INTERZISA'' | ||
Anilus Postat pe 25 Mai 2010 21:48 |
||
Unde? Nu de alta, dar sa ma pregatesc. | ||
Doara Postat pe 25 Mai 2010 21:49 |
||
Pregateste-te bine ca e departe. De data asta chiar ies... o seara buna... din suflet e asta, ma! Am zis-o!!!!! | ||
Anilus Postat pe 25 Mai 2010 21:52 |
||
elibereaza =tee! si te=asteptam in club! (-ul eliberatiloor ) |
||
fleurdelis Postat pe 25 Mai 2010 21:54 |
||
Eu cred ca da ,dar oare pe care din voi doua o vrea cu adevarat langa el?Ce nu inteleg eu e : de ce se casatoreste daca te iubeste MULT?Sigur nu il dertanjeaza diferenta de varsta?SINCER SUNT CAM MULTE INTREBARI FARA RASPUNS.Eu cred ca daca reusesti sa iti raspunzi singura la aceste intrebari o sa stii ce ai de facut | ||
garbo092553 Postat pe 25 Mai 2010 22:29 |
||
am citit cateva dintre pareri ... imi pare rau sa iti spun, dar tu porti vina la tot ce se intampla ! e o relatie nepotrivita in care te-ai bagat pt ca ai un sot roman clasic, bautor , doritor de iesiri cu prieteni ..poate si femei , n-ai de unde sa stii ... pacat este ca nu le iei toate in ordine, in sensul sa elimini ceea ce nu iti face bine ( respectiv sotul ) apoi sa te apuci sa cauti ceea ce te-ar multumi, ceea ce ti-ai dori in viata ! baiatul ala e oportunist, profita de ocazia de a avea o femeie matura (aparent, din moment ce esti asa de implicata sufleteste , contrazici asta ) de la care sa invete una alta , sa il pregateasca pt viata ! gandeste-te cat teatru poate sa joace el ...si cate incredere ii poti acorda atata timp cat traieste in minciuna asta, amagind o fiinta care a picat de fazan in toata "intamnplarea". tu poti opri totul ! e clar ca nu va iubeste pe niciuna ! de tine depinde cand prelungesti agonia asta ... spor si bafta sa ai !!! |
||
Namidee Postat pe 26 Mai 2010 09:59 |
||
da, un barbat poate iubi 2 femei, asa cum o femeie poate iubi 2 barbati.;)) | ||
lucia28 Postat pe 26 Mai 2010 14:52 |
||
practic se poate | ||
zambila Postat pe 26 Mai 2010 15:01 |
||
AM CITIT SI EU CE AI SCRIS MAI SUS DAR ATATA TIMP CAT U TE SIMTI BINE CU EL DE CE SA RENUNTI SI DACA ESTI CU EXPERIENTA POTI SA IL FACI SA TE IUBEASCA SI AVAND IN VEDERE CA U NU AI O RELATIE STABILA SI DACA DIVORTEZI SAU ESTI DIVORTATA POTI SA TE DESPARTI SI SA GASESTI PE ALT CINEVA ,GANDESTETE AI O GRAMADA DE POSIBILITATI............SI IN PRIMUL RAND O SA FII CEA MAI RASFATATA SI NU SE POATE SATURA CA DE PRIETENA LUI ASA REPEDE. | ||
garbo102860 Postat pe 26 Mai 2010 20:05 |
||
Lucrurile nu sunt atat de simple pe cat par la prima vedere. O sa incerc sa le iau pe rand. Vreau sa se inteleaga bine faptul ca nu ma simt deloc confortabil in postura in care ma aflu. Nu mi-am dorit sa ajung intr-o asemenea situatie.. am intrat fara sa-mi dau seama, indragostindu-ma ca o adolescenta de primul baiat frumos si destept care i-a iesit in cale. Asta nu are legatura cu problemele pe care le am cu sotul meu, care au vechime. Nu mi-am propus o aventura ca sa primesc ceea ce-mi doresc si nu am acasa. Nu este genul meu. S-a intamplat pur si simplu sa ma indragostesc de un barbat cu adevarat. Ma simt bine cu el din toate punctele de vedere, si culmea este ca el m-a invatat pe mine sa iubesc nu eu pe el.Cand sunt cu el nu simt diferenta de varsta, deoarece gandeste mai matur in anumite privinte decat mine, care sunt ceva mai pripita si de ce sa nu recunosc , uneori, mai superficiala. Pe de-alta parte nu ar fii nici o problema daca ar fii doar o relatie simpla dintre un barbat si o femeie, care se intalnesc din cand in cand si se simt bine impreuna. Problema este ca eu imi doresc din ce in ce mai mult sa fiu cu el si se pare ca si el simte la fel. M-am gandit de multe ori si m-am intrebat, oare de ce-si doreste el sa ne vedem, de ce isi risca relatia cu viitoarea lui nevasta???? Insa nu pot gasi un raspuns pe care sa-l simt 100% adevarat. Aproape sigur ca, am ramane impreuna daca nu ar fii diferenta asta de varsta dintre noi . Dar asa, e imposibil si total aiurea, atat pentru el cat si pentru mine.Parintii lui nu ar accepta niciodata o astfel de relatie si de ce sa ma ascund dupa deget nici comunitatea in care traim Din pacate, asta e mentalitatea la noi. Se accepta o asemenea diferenta , fara probleme, daca e invers, femeia mai mica si barbatul indiferent cat de batran. Acestea sunt motivele pentru care nu mai vreau sa continuam aceasta relatie, dar nici nu am puterea sa spun stop! Ideea este ca el mi-a spus clar ca nu vrea sa incetam sa ne vedem, ca ma iubeste si vrea sa fie in continuare ca si pana acum. Atunci cand ne certam... si de fiecare data din motive aiurea... suferim amandoi. E total imatur comportamentul meu! Probabil ca timpul ma va ajuta sa redevin persoana aceea hotarata si puternica astfel incat sa iau decizia cea mai inteleapta. Numai bine, prieteni! |
||
Anilus Postat pe 26 Mai 2010 21:17 |
||
Chiar te intereseaza ce zice lumea? Crezi ca are importanta ce accepta societatea in care traim? Problema ealta.La o femeie trecerea anilor se vede mai usor decat la un barbat si mai devreme sau mai tarziu o sa vada si el asta. Eu am cam aceeasi varsta cu a ta si sincer nu m-as baga in asa ceva pt nimic in lume . Stii de ce ? Nu pentru ce gandesc ceilalti ci pentru ce as simti eu . M-as simti tot timpul in inferioritate desi ,fara modestie, par cu cel putin 6,7 ani mai tanara. Deci conteaza ce simti tu cu adevarat . Si nu vreau sa te supar dar nu cred ca te iubeste cu adevarat . Incearca sa citesti tot ce ai scris despre relatia voastra si daca esti sincera cu tine o sa ajungi la concluzia mea. Cat priveste sotul tau ,nu stiu de ce nu te-ai despartit de el pana acum daca nu e ceea ce iti doresti. |
||
garbo092553 Postat pe 26 Mai 2010 22:26 |
||
Anilus, dragostea REALA este rara, si nu merita sa o distrugi pentru nici un fel de "comunitatea in care traim". Comunitatea asta este compusa de fapt din simpli oameni, carora le pasa sau nu le pasa de tine, de voi - dar care nu sint in locul vostru cind puneti seara capul pe perna si ramineti singuri. Daca il iubesti si te iubeste, nimic si nimeni nu e mai important: ia-l de mina si plecati undeva unde sa va faceti viata voastra impreuna. Daca nu, atunci nu e dragoste reala: e doar simulacru, din partea unuia sau a celuilalt... |
||
quasaria Postat pe 26 Mai 2010 23:29 |
||
anilus....totul se cheama pierdere de timp...sincer stiu ce zic... |
||
scorpionultau Postat pe 26 Mai 2010 23:38 |
||
Dar de unde stii draga? | ||
Doara Postat pe 27 Mai 2010 06:15 |
||
treaba mea! | ||
fleurdelis Postat pe 27 Mai 2010 06:55 |
||
Am trait o poveste similara ! Mi-am rupt inima din piept si i-am spus sa plece! S-a simtit pierdut si a suferit! Apoi a mers din esec in esec si eu binenteles stiam de la el tot......chiar daca nu mai aveam o reletie fizica ani de zile am fost ( si undeva mai suntem ) apropiati! Timpul a dovedit ca am ales bine!E greu sa intelegi cand iubesti ca daca nu pui punct la timp unei relatii nepotrivite ai sa suferi si mai mult....tot tu! Daca te-ar iubi cu adevarat nu i-ar pasa de lume , de cati copii ai...sau de cati ani!Si nici nu i-ar mai trebui altceva....adica sa se insoare cu alta! Este defapt tipul egoistului pur....lui sa-i fie bine...si mai este imatur emotional...acum vb si psihologul.....FUGI! cat de departe! | ||
garbo007750 Postat pe 27 Mai 2010 18:58 |
||
"cu iubirea nu fac parte,nu iubesc pe jumatate" |
||
garbo019462 Postat pe 27 Mai 2010 23:01 |
||
te-ai indragostit,ai iubit,etc.e timpul sa iei o decizie pe care numai tu singura o poti lua.parerea mea e ca tu vei avea de suferit din toata povestea asta.crede-ma ca daca vorbeste despre casatoria cu celalta o va face.indeparteaza-te pana mai ai timp chiar daca iti e greu si crezi ca nu poti , te vei scuti singura de suferinta.in afara de asta nu e nevoie sa ramai alaturi de sotul tau daca nu-l mai iubesti desi pana la urma cred ca tot asta se va intampla.sper sa iasa bine si sa scrii ce s-a intamplat caci sunt curioasa cum se va sfarsi.mult noroc. |
||
garbo016112 Postat pe 28 Mai 2010 01:52 |
||
De la: garbo016112, la data 2010-05-28 01:52:47te-ai indragostit,ai iubit,etc.e timpul sa iei o decizie pe care numai tu singura o poti lua.parerea mea e ca tu vei avea de suferit din toata povestea asta.crede-ma ca daca vorbeste despre casatoria cu celalta o va face.indeparteaza-te pana mai ai timp chiar daca iti e greu si crezi ca nu poti , te vei scuti singura de suferinta.in afara de asta nu e nevoie sa ramai alaturi de sotul tau daca nu-l mai iubesti desi pana la urma cred ca tot asta se va intampla.sper sa iasa bine si sa scrii ce s-a intamplat caci sunt curioasa cum se va sfarsi.mult noroc. Nu vreau sa astept sa se sfarseasca de la sine. Imi doresc sa fiu in stare sa raman cu aceasta amintire frumoasa din viata mea, sa am puterea de a spune gata si sa-mi continui viata in mod normal, fara minciuni si compromisuri. Daca imi reuseste asta pot spune ca intradevar imi pot schimba destinul si imi pot lua viata de la capat. Ramane de vazut! |
||
Anilus Postat pe 29 Mai 2010 12:01 |
||
singurele femei pe care le poate iubi un barbat in acelasi timp sunt mama si prietena/sotia :)) lasand gluma la o parte...da, un barbat poate avea sentimente puternice pentru doua femei, dar nu cred ca le poate iubi in acelasi timp.( a iubi = a fi indragostit) pur si simplu fiecare dintre cele doua femei au calitati care il atrag pe respectivul, insa niciuna nu are majoritatea calitatilor necesare pentru a face barbatul sa renunte la cealalta... 2 in 1 "ca cafeaua" :)) |
||
Kincsem Postat pe 29 Mai 2010 13:52 |
||
Da draga este posibil...totul depinde de tine..daca acepti situatia sau NU | ||
garbo005872 Postat pe 29 Mai 2010 14:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sunt absurda? | 44 | De la: mirajdan 3 August 2011 04:29 |
putem trai si fara critica!...... | 19 | De la: Cassey 9 Iulie 2009 14:40 |
Pauza in relatie | 14 | De la: garbo_413382 13 Septembrie 2015 08:40 |
|
||
Garbo089465 | 16 | De la: nazirra 23 Decembrie 2009 09:49 |
Discutii diverse despre, nemultumirile voastre sufletesti. | 87 | De la: eu_geminy 20 Octombrie 2010 00:17 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară