Poate un barbat iubi doua femei in acelasi timp?????

ce s-a intamplat totusi cu anilus ? n-a mai scris nimic
STAICU
Postat pe 11 Noiembrie 2010 15:24
De la: yoyo2000, la data 2010-05-19 11:47:22Buna mandro

Hai sa iti explic mai multe despre barbatii care te fac sa crezi ca esti miezul universului.....acel pustan care trebuie sa se insoare si spune ca nu o iubeste pe prietena lui, doar te amageste , iti spune vb frumoase ca sa poata sa lungeasca aventura cu tine. nu o sa accepte sa aiba o relatie de lunga durata cu tine mai ales ca tu ai un copil si esti cu 15 ani mai in varsta decat el. el e un pustan prost care crede ca reuseste sa combine ce femeie vrea si crede ca poate sa le invarta pe degete cat timp vrea dar cand o sa fie pus sa ia o decizie o sa vezi ca o sa te lase balta si o sa ramai si cu un copil caruia o sa ii distrugi viitorul pt ca ai vrut tu sa te reindragostesti de cine nu trebuia.apropo cati ani are noul tau iubit?????
in legatura cu sotul tau fac pariu ca nici tu nu ai incercat sa fii mai deosebita, nu ai incercat sa stai de vb cu el si sa il atentionezi ca daca mai continua asa o sa te desparti de el, sa te imbraci cu ceva provocator si sa il violezi pana nu mai poate, (cumpara-i un "energizant" si o sa te satisfaca mai bine decat pustiul asa cordit).
si ar trebui sa mai stii ceva , ca la varsta ta nu mai exista dragoste cu fluturi in stomac si o sa iti iei tzepe nenumarate daca mai crezi pustanii care vor doar aventuri.
si io am facutsi fac astfel de lucruri dar cel putin sunt sincer cu cele cu care am aventuri si le zic ca nu pot sa o parasesc pe prietena mea si daca vrea sa avem un astfel de relatie fara obligatii , e ok.
sfatul meu este sa o mai arzi cu pustanul asta o perioada si testeaza-l la maxim...intreaba-l daca s-ar insura cu tine si ar lasa-o pe prietena lui. daca nu iti da raspunsul in 30 de sec , nu te iubeste si vrea doar sa te f.u.t.a. si te lasa pe tine sa crezi ca te iubeste.....(gaina batrana face ciorba buna,iti dai seama ca e mandru de el,ca doar i-ai cazut in plasa)
hai ca m-am plictisit ....te las sa iti vezi de viata ta si ...ar fi bine sa iti traiesti viata fara schimbari majore care sa te afecteze pe tine si familia ta....mai fa-ti un amant si compara si o sa vezi ca pustanul nu e tocmai cel mai potrivit...nu prea ai experienta de viata, da te faci tu mai mare;)
te-am pupat , hai pa

FOARTE CORECT DRAGULE
pustanii din ziua de azi nu mai stiu sa puna suflet,
vor doar aventuri.
vivacedonna
Postat pe 13 Noiembrie 2010 16:56
am revenit. povestea mea nu s-a schimbat deloc de cand nu am mai intrat pe forum. atat pot sa va spun: cu cat trece timpul iubirea mea pentru el este mai mare. Si pot sa va mai spun ca am ajuns la convingerea ca nu mai cred ca va dura. Am ajuns la capatul rabdarii. Stiu ca suna prosteste tot ceea ce spun eu, dar credeti-ma ca nu am puterea sa pun punct acestei relatii. El continua sa-mi spuna ca ma iubeste, continua sa se pregateasca de nunta iar eu aman momentul despartirii.E ca'n filmele cu prosti. Desigur prostii in ''telenovela ''asta sunt eu. Continui sa cred ca-mi va veni mintea la cap si voi reusi sa ies din asta fara rani majore.
Imi permit sa va dau totusi un sfat : FUGITI ATUNCI CAND SUNTETI LA UN PAS SA CADETI IN CAPCANA UNEI IUBIRI IREALE.
Anilus
Postat pe 27 Noiembrie 2010 14:39
De la: Anilus, la data 2010-11-27 14:39:07am revenit. povestea mea nu s-a schimbat deloc de cand nu am mai intrat pe forum. atat pot sa va spun: cu cat trece timpul iubirea mea pentru el este mai mare. Si pot sa va mai spun ca am ajuns la convingerea ca nu mai cred ca va dura. Am ajuns la capatul rabdarii. Stiu ca suna prosteste tot ceea ce spun eu, dar credeti-ma ca nu am puterea sa pun punct acestei relatii. El continua sa-mi spuna ca ma iubeste, continua sa se pregateasca de nunta iar eu aman momentul despartirii.E ca'n filmele cu prosti. Desigur prostii in ''telenovela ''asta sunt eu. Continui sa cred ca-mi va veni mintea la cap si voi reusi sa ies din asta fara rani majore.
Imi permit sa va dau totusi un sfat : FUGITI ATUNCI CAND SUNTETI LA UN PAS SA CADETI IN CAPCANA UNEI IUBIRI IREALE.

iubirea ta este reala,
a lui este duala,
Trebuie doar sa ai puterea sa mergi mai departe,
sa ai puterea sa te detasezi de situatie...

bafta
dar tine minte:
Postat pe 27 Noiembrie 2010 17:28
"SUFLETUL"
vivacedonna
Postat pe 27 Noiembrie 2010 17:29
ce ma distreaza tiparele astea... ala e tinar, nu te ia pe tine mai in virsta si cu un copil.... incearca sa fii "mai deosebita "pt sot, etc.
Asta din ce e, din fundurile si strafundurile folclorului? Cind drak se invata legile astea imuabile, atunci cind inveti sa mesteci in mamaliga?
quasaria
Postat pe 27 Noiembrie 2010 20:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Subiect pentru cei pusi mereu pe scandal... 856 De la: anaROBERT 27 Februarie 2011 23:44
dragoste impartita:( 32 De la: garbo208934 15 Iulie 2011 10:56
Impas 18 De la: garbo_ready 7 Februarie 2016 10:50
as dori un sfat 11 De la: rautatemika 16 Februarie 2010 21:44
Ce se intampla? Vrea sa ma paraseasca? 64 De la: garbo_405132 13 Octombrie 2014 07:56
Setari Cookie-uri