ce s-a intamplat totusi cu anilus ? n-a mai scris nimic | ||
STAICU Postat pe 11 Noiembrie 2010 15:24 |
||
---|---|---|
De la: yoyo2000, la data 2010-05-19 11:47:22Buna mandro FOARTE CORECT DRAGULE pustanii din ziua de azi nu mai stiu sa puna suflet, vor doar aventuri. |
||
vivacedonna Postat pe 13 Noiembrie 2010 16:56 |
||
am revenit. povestea mea nu s-a schimbat deloc de cand nu am mai intrat pe forum. atat pot sa va spun: cu cat trece timpul iubirea mea pentru el este mai mare. Si pot sa va mai spun ca am ajuns la convingerea ca nu mai cred ca va dura. Am ajuns la capatul rabdarii. Stiu ca suna prosteste tot ceea ce spun eu, dar credeti-ma ca nu am puterea sa pun punct acestei relatii. El continua sa-mi spuna ca ma iubeste, continua sa se pregateasca de nunta iar eu aman momentul despartirii.E ca'n filmele cu prosti. Desigur prostii in ''telenovela ''asta sunt eu. Continui sa cred ca-mi va veni mintea la cap si voi reusi sa ies din asta fara rani majore. Imi permit sa va dau totusi un sfat : FUGITI ATUNCI CAND SUNTETI LA UN PAS SA CADETI IN CAPCANA UNEI IUBIRI IREALE. |
||
|
||
Anilus Postat pe 27 Noiembrie 2010 14:39 |
||
De la: Anilus, la data 2010-11-27 14:39:07am revenit. povestea mea nu s-a schimbat deloc de cand nu am mai intrat pe forum. atat pot sa va spun: cu cat trece timpul iubirea mea pentru el este mai mare. Si pot sa va mai spun ca am ajuns la convingerea ca nu mai cred ca va dura. Am ajuns la capatul rabdarii. Stiu ca suna prosteste tot ceea ce spun eu, dar credeti-ma ca nu am puterea sa pun punct acestei relatii. El continua sa-mi spuna ca ma iubeste, continua sa se pregateasca de nunta iar eu aman momentul despartirii.E ca'n filmele cu prosti. Desigur prostii in ''telenovela ''asta sunt eu. Continui sa cred ca-mi va veni mintea la cap si voi reusi sa ies din asta fara rani majore. iubirea ta este reala, a lui este duala, Trebuie doar sa ai puterea sa mergi mai departe, sa ai puterea sa te detasezi de situatie... bafta dar tine minte: ___________________________________________________ "SEFLETUL ARE NEVOIE DE MAI MULTI ANI PENTRU A SE VINDECA" |
||
vivacedonna Postat pe 27 Noiembrie 2010 17:28 |
||
"SUFLETUL" | ||
vivacedonna Postat pe 27 Noiembrie 2010 17:29 |
||
ce ma distreaza tiparele astea... ala e tinar, nu te ia pe tine mai in virsta si cu un copil.... incearca sa fii "mai deosebita "pt sot, etc. Asta din ce e, din fundurile si strafundurile folclorului? Cind drak se invata legile astea imuabile, atunci cind inveti sa mesteci in mamaliga? |
||
quasaria Postat pe 27 Noiembrie 2010 20:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Subiect pentru cei pusi mereu pe scandal... | 856 | De la: anaROBERT 27 Februarie 2011 23:44 |
dragoste impartita:( | 32 | De la: garbo208934 15 Iulie 2011 10:56 |
Impas | 18 | De la: garbo_ready 7 Februarie 2016 10:50 |
|
||
as dori un sfat | 11 | De la: rautatemika 16 Februarie 2010 21:44 |
Ce se intampla? Vrea sa ma paraseasca? | 64 | De la: garbo_405132 13 Octombrie 2014 07:56 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară